NO PAIN NO GAIN 0 Report post Posted June 12, 2009 ait2h, siis ma unustan need rihmad yldse 2ra . Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted June 16, 2009 Mul tuleb kananahk ihule, kui näeksin kedagi tegemas õlakehitusi ja veel sellise raskusega, mida ei jõuta kinni hoida Tavalised õlatõsted mõjuvad muide paremini, kui trapetsid teed. Kui ikkagi siiamaani ei ole aru saanud, miks tavaharrastajad teevad trapetsid eraldi.Muidu hea haarde tugevdamine on rippumine, lõpuni välja, nii kaua kuni libiseb lihtsalt ära.Kui sa minuga samal ajal jõukas oleksid siis sul tuleks vist kananah, sest ma teen alati shrugse max kaaluga.Viimase korduse ajal kipub alati käest libisema. Asi on selles, mul on hullult suured trapsid, aga haare vist jah ei kannata.Magneesiumit kaasa võtta igakord oleks ka tülikas. Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted June 16, 2009 Kui sa minuga samal ajal jõukas oleksid siis sul tuleks vist kananah, sest ma teen alati shrugse max kaaluga.Viimase korduse ajal kipub alati käest libisema. Asi on selles, mul on hullult suured trapsid, aga haare vist jah ei kannata.Magneesiumit kaasa võtta igakord oleks ka tülikas.Pole seal tülikat midagi. Alguses võtsin väikese kilekotiga ta kaasa, aga hiljem, kui ta mul ununes kotti kui uiske transportisin, siis sain sellest puru. Nüüd hoian puru karbis ja on väga mugav kasutada. Piisab ühest korrast isegi seda kätele määrida ja natuke kangile ka, siis see jääb ikka paariks seeriaks kangile külge ja hoiab ilusti. Share this post Link to post Share on other sites
tmks88 0 Report post Posted June 20, 2009 mul aitas 13 kroonine tahvli kriit enne oli umbes 190kg max millega seeriat sain teha kuidagi vaevu aga nüüd pole 220kg käes hoida mingi probleem Share this post Link to post Share on other sites
rasmus16 0 Report post Posted June 26, 2009 käsivart saab treenida koos biitsaga http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har...itseps/024.html umbes nii. Share this post Link to post Share on other sites
oks 0 Report post Posted June 26, 2009 Äkki treenida hoopis haaret ? Share this post Link to post Share on other sites
Tigerkutsu 0 Report post Posted June 26, 2009 Treeni käsivart, rannet ja sõrmi... haaret. Samas, kui sul on väga tugev selg ja tahad seda äärmiselt raskete tõmmetega treenida, siis vblla kasuta rihmasid (ümber randme ja kerid ümber kangi). Share this post Link to post Share on other sites
aivo1359 3 Report post Posted June 26, 2009 Käsivarre treenimiseks kasutan sangpommi rebimist. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted June 26, 2009 Lõuatõmbed..Näppudel rippumine Share this post Link to post Share on other sites
Ahto112 0 Report post Posted August 30, 2009 (edited) Ripu raskusega, võta raskused kätte ja käi nendega, kasuta grippereid ja tee harjutusi puhtalt ilma igasuguste sidemeteta(väljaarvatud maxide tegemised)....ise teen samamoodi ja haare ikka ulmeliselt tugevnenud Edited August 30, 2009 by Ahto112 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Capo Report post Posted August 30, 2009 mul selline ümmargune kummist rõngas , töötab pm samamoodi nigu see gripper , surun kokku seda Share this post Link to post Share on other sites
Ahto112 0 Report post Posted August 31, 2009 KUi ta sul selline piisavalt raseke on, et jõuad näiteks esialgu teha kuni 10 ja natsa pealegi, siis on sul hiljem juba arengu tarvis midagi raskemat vaja(ca 1-2 kuu pärast) Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted August 31, 2009 Mul on alles üks n6ukaaegne riist, millega saab käepigistus tugevust m66ta, seieriga skaala on ja puha Share this post Link to post Share on other sites
haamer 0 Report post Posted March 28, 2010 Üldiselt on lõuatõmbeharjutusi väga raske sooritada, käed libisevad kergelt maha ja randmed ütlevad kiirelt ülesse, leidsin kuskilt kapist nahkkindaid mis mõneks ajaks töötasid ideaalselt, aga nüüd paistab et kulusid ära ja ei tööta enam.Samuti on ka raskused suurenenud ja on hakanud randmetele tunda andma... hakkasin randmepaelu randmete peale panema ja kasutan endiselt nahkkindaid,aga mida konkreetset oleks soovitada et oleks parem lõuga tõmmata ja hantleid tõsta ? Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted March 28, 2010 kas sa rihmasid pole proovinud ? Share this post Link to post Share on other sites
protein_pets 2 Report post Posted March 28, 2010 Täpselt sama probleem. Eriti probleemne on biitsepsit treenida (sest see on üks kõige tugevam lihas mul hetkeseisuga )kas kangi või hantlitega - randmed lähevad enne läbi kui biitseps mingit koormust saab. Asi on parem plokil biitsa tehes, kuid ka siis (40kg raskusega nt), enne täiskoormuse saavutamist, tuleb järgi jätta, sest randmed löövad tuld. Peale trenni ei saa käsi isegi randmekohast liigutada suurt.Teen käelihaseid tugevdavaid harjutusi, kuid need pigem teevad tõstmise veel raskemaks. Share this post Link to post Share on other sites
haamer 0 Report post Posted March 28, 2010 kas sa rihmasid pole proovinud ?ei ole, kas http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=421need oleks hüva?Täpselt sama probleem. Eriti probleemne on biitsepsit treenida (sest see on üks kõige tugevam lihas mul hetkeseisuga )kas kangi või hantlitega - randmed lähevad enne läbi kui biitseps mingit koormust saab. Asi on parem plokil biitsa tehes, kuid ka siis (40kg raskusega nt), enne täiskoormuse saavutamist, tuleb järgi jätta, sest randmed löövad tuld. Peale trenni ei saa käsi isegi randmekohast liigutada suurt.Teen käelihaseid tugevdavaid harjutusi, kuid need pigem teevad tõstmise veel raskemaks.oh sul kohe nii hull, no mind aitas seegi kui panin mingid suvalised randmepaelad ja natuke elast sided randmete peale, äkki aitaks sulgi mingi elastikside kasvõi või midagi Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted March 28, 2010 (edited) ma mõttlesin muidu neid http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=425aga need sidemed kh hea mõte! Edited March 28, 2010 by Marek* Share this post Link to post Share on other sites
protein_pets 2 Report post Posted March 28, 2010 Need randmetoed ja sidemed on ju suletud ring - lihas areneb, kuid ranne jääb nõrgaks ja mida aeg edasi, seda väiksem on tõenäosus ilma abivahendita üldse trenni teha. Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted March 28, 2010 Randme sidemed on mõistlik endale vast ikkagi soetada,meid läheb vaja kasvõi tavalises surumises. Las olla suletud ring,parem ikka kui randmed mingiaeg täiesti läbi omadega ju Share this post Link to post Share on other sites
haamer 0 Report post Posted March 28, 2010 Randme sidemed on mõistlik endale vast ikkagi soetada,meid läheb vaja kasvõi tavalises surumises. Las olla suletud ring,parem ikka kui randmed mingiaeg täiesti läbi omadega ju Parem vist jah lihast treenida kui haarde tugevust . Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 28, 2010 Parem vist jah lihast treenida kui haarde tugevust .Ja millest haardetugevus sõltub kui mitte lihasest? Share this post Link to post Share on other sites
haamer 0 Report post Posted March 28, 2010 Ja millest haardetugevus sõltub kui mitte lihasest?no aga konkreetselt on mõtekam teha abivahenditega lõuatõmbeid ja rohkem et lihast teha, mitte vaid paar tükki kuniks käed ja randmed otsa annavadsee konkreetne näide lihtsalt ,teiste asjade puhul ei tea Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted March 28, 2010 Tee jõutõmmet, see on suurepärane haarde tugevuse arendaja. Kui haare hakkab raskusi piirama, kasuta randmepaelu kuid samaaegselt ürita pidevalt tõsta seda raskust mida sa teed ilma paelteta. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 28, 2010 Samuti võid lõuatõmbekangi otsas teha rippumist. Share this post Link to post Share on other sites