Jump to content
r2nduritirts

Treening 40-kraadises kuumuses

Recommended Posts

Tere!

Küsin pisut nõu nendelt, kes natukenegi oskavad/tahavad aidata. Nimelt lendan kuu aja pärast pikemaks ajaks Vahemere äärde. Plaanis on aga kindlasti oma seniste treeningutega jätkata - hetkel tegelen aktiivsemalt harrastusjooksuga, püüan igapäevaellu mahutada jooga, enne magamaminekut teen mõningaid harjutusi ning kui eriti tubli olen, saab ka jõusaalis käidud või thermabandiga pisut raskem treening tehtud. Nüüd aga minu mure on selles, et eelmisel aastal soojal maal käies ei suutnud end kuidagi sundida sealse palavusega treenima. Ujumine ei tulnud ka nii väga treeningu mõttes kõne alla - on seal ju jubedalt soolane vesi. Päris öösiti ei saa une arvelt ka jooksmas alati käima hakata. Ehk oskab keegi nõu anda, kuidas peaksin käituma, et siiski treeninguid jätkata? Loobuda ei kavatse mingil juhul. Samas märgin ära ka selle, et ilmselt ei saa mu elukohaks seal olema kohta, kus oleks kõige parem õhukonditsioneer ning samuti kahtlen võimaluses käia spordisaalis. Seega hakkama peaksin saama koduste vahenditega.

Teie, targemate, nõuandeid ootama jäädes :D

Ränduritirts <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Inimene areneb kannatades. Sellised tugevad kõrvalekalded oma mugavustsoonist tulevad sinu kui inimese arengu seisukohast ainult kasuks.

Ära unusta oma joogipoolise sisse natukene soola lisada. Seda kulub lõunamaal rohkem, eriti hea kui NaCl asemel saaks ka teisi soolasid.

Aga motivatsiooni kohalt. Pigem tööta oma motivatsioon ennem kohale minekut üles. Juba lõunamaal olles end sundida on raskem kui pole tugevat motipagasit all.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere!

Päris öösiti ei saa une arvelt ka jooksmas alati käima hakata.

käi varahommikul, siis peaks kannatama joosta küll.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tean rääkida Lõuna-Itaaliast. Kui jooksmas käimise piirkonnaks on väiksemad teed, mis paiknevad näiteks viinamarjaistanduste ja tsitrusviljade puude vahel, siis seal võib sattuda pritsimislainele kui minna õhtupoolikul jooksma. Ning kindlasti peab prillid ette panema, sest nii kui päike oma intensiivuse kaotab elavnevad kõik putukad-mutukad. Suurte teede ääres Itaalias jooksmine on lihtsalt eluohtlik aga. Väiksemates piirkondades on august Itaalias see kuu kui spordiklubid kinni, muidu võivad nad väljast kehvakesed välja näha - mingites garaažides, aknaid pole jne. aga sisustus tip-top ja hind ok (4euri kord näiteks) Turismikesksutes teised hinnad ja samas kui olla rannas nende tasuliste alade juures, siis nendes enamasti on vähemalt 3 korda nädalas vahel lausa mitu korda päevas vesiaeroobikad jms juhendamised ja täitsa tasuta. Tasub silmad lahti hoida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×