Talvekas 0 Report post Posted April 23, 2011 Kus kohas see kehtib, kuna sain enda maili peale -30% on kõik tooted pühadel. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted April 23, 2011 Midaa ?Aaa, see on Tartus vist :/ Share this post Link to post Share on other sites
Talvekas 0 Report post Posted April 23, 2011 Minuteada kui ma veel hästi mäletan oli, et igal pool aga täpselt ei tea. Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted April 23, 2011 Minuteada kui ma veel hästi mäletan oli, et igal pool aga täpselt ei tea.mina sain asjast nii aru, et eile oli kõigis fitshopides kõik tooted -30%. aga paraku ainult eile. ja mina krt jõudsin arvutisse alles pärast kolme, kui oli juba hilja... Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted April 23, 2011 mina sain asjast nii aru, et eile oli kõigis fitshopides kõik tooted -30%. aga paraku ainult eile. ja mina krt jõudsin arvutisse alles pärast kolme, kui oli juba hilja...Kus selline info liikus? Share this post Link to post Share on other sites
Talvekas 0 Report post Posted April 23, 2011 Emailil oli, aga seda öeldi, et kõigis kuigi see Eeden vms oli ainukesena lahti irw Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted April 23, 2011 Kus selline info liikus?siin nthttp://forums.fitness.ee/index.php?showtop...000#entry300980aga avalehel oli eile eraldi uudis ka, et kogu tavaar fitshopides suurel reedel -30. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted April 23, 2011 Huvitav, mul iga ostuga suureneb meili teel saadetavate uudiskirja koopiate arv ühe võrra, aga mingit -30% meili pole küll tulnud. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted May 16, 2011 Tõesti, Suurel Reedel oli FitShopi tooted -30% ja seda FitShop Spartas ja FitShop Eedenis.Säärased välkallahindlused on ikka üsna tihedad ja riietele tihtilugu suisa -60%, seega tasub silma peal hoida pühadel Siiralt,J. Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted May 17, 2011 Tõesti, Suurel Reedel oli FitShopi tooted -30% ja seda FitShop Spartas ja FitShop Eedenis.Säärased välkallahindlused on ikka üsna tihedad ja riietele tihtilugu suisa -60%, seega tasub silma peal hoida pühadel Siiralt,J.Et järgmine selline ale tuleb siis jaanide ajal?? Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted May 17, 2011 Et järgmine selline ale tuleb siis jaanide ajal??+1!paluks fitshopi tähtsatel ninadel see idee tõsiselt kaalumisele võtta! Share this post Link to post Share on other sites