Jump to content
Thomas

Sibul testosterooni tõstja?

Recommended Posts

Kamoon, Simmo. Kes siis pole kuulnud ütlust: "Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala?" :lol:

EDIT: isegi kui see tõele vastaks, siis millise jubeda maitsega võiks olla sibulamahl? B)

Haki sibul ja lisa üks spl.täis mett, täiesti söödav.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haki sibul ja lisa üks spl.täis mett, täiesti söödav.

Kuid kas testo taset tõstab siis?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kamoon, Simmo. Kes siis pole kuulnud ütlust: "Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala?" :lol:

EDIT: isegi kui see tõele vastaks, siis millise jubeda maitsega võiks olla sibulamahl? B)

Kadarbiku kapsamahla oled muidu proovinud? Ühe pudelikese jõin ja siiamaani mäletan.

Rääkides kapsastest ja sibulatest, siis millal Frucht und Veg tuleb :D ?

Edited by gmaster

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usun, et neid toiduaineid on küll ja küll, mis testo tootmisele kaasa aitavad. Kuid enamik pigem vast täidavad tühimiku, mida üldise toitumise puudujäägid tekitanud on.

See kellel testo niigi juba suhteliselt laes on, siis tõsiselt kahtlen et mingi sibula konstentraadi joomine 300% testo taset tõstaks. Sel juhul oleksid kõik Pro kulturistid ühed suured sibulad valmis juba. :lol:

Millegi pärast on niivõrd kommertslikult "võimas" avastus saanud hämmastavalt vähe järge teiste uurimustööde näol. Võiks ju arvata, et peale seda uuringut tuleksid kõik toidulisandite tootjad mingite kontsentraatidega välja ning müük oleks metsik.

Uuring siiski juba kuid ja kuid vana.

Aga pole nagu väga kuulnud, et kuskil mingi sibulahullus lahti oleks läinud. Aga vbl ma vähe uurinud ka. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haki sibul ja lisa üks spl.täis mett, täiesti söödav.

Sibul ja küüslauk....mõlemad on tegijad.

Sibulat soovitan ma pigem natuke aega sidrunimahlas marineerida. Sips soola ja chillipipart (rasvapõletus :lol: )...ning võite kogu seda kraami, kas lisada mõnele teisele toidule või mugida niisama B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sibul ja küüslauk....mõlemad on tegijad.

Sibulat soovitan ma pigem natuke aega sidrunimahlas marineerida. Sips soola ja chillipipart (rasvapõletus :rolleyes: )...ning võite kogu seda kraami, kas lisada mõnele teisele toidule või mugida niisama :D

krt, jälle hea idee! siit finessi foorumist saan iga paari nädala tagant mõne hea toidualase nipi mida kasutada, väga viis.

polegi sibulat ammu süünud, isu tuli peale.

Share this post


Link to post
Share on other sites
krt, jälle hea idee! siit finessi foorumist saan iga paari nädala tagant mõne hea toidualase nipi mida kasutada, väga viis.

polegi sibulat ammu süünud, isu tuli peale.

Suur tänu positiivse tagasiside eest! :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
krt, jälle hea idee! siit finessi foorumist saan iga paari nädala tagant mõne hea toidualase nipi mida kasutada, väga viis.

polegi sibulat ammu süünud, isu tuli peale.

Enne, kui te sibulat marineerima hakkate, peaks ta lõikama õhukesteks ratasteks. Parim viis selleks, on kasutada nn mandoliini (reguleeritav lõikeseadeldis).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kamoon, Simmo. Kes siis pole kuulnud ütlust: "Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala?" :rolleyes:

EDIT: isegi kui see tõele vastaks, siis millise jubeda maitsega võiks olla sibulamahl? :D

Aga on ju müüa köögivilja mahlad, kus sibul ka sees, need küll maitsevad väga hästi, iseasi, kui palju seal sibulat on!?

Mina aga soovitan aga teha nii... võtta liiter tomatimahla, hakkida sisse vähemalt üks suur sibul ja mõned küüned küüslauku, hakkida võimalikult peeneks, kaunistuseks vähe rohelist ka peale siputada ja voilaaa... plät, mul hakkas praegu suu nii vett jooksma, et... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×