Jump to content
Thomas

Sibul testosterooni tõstja?

Recommended Posts

Kamoon, Simmo. Kes siis pole kuulnud ütlust: "Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala?" :lol:

EDIT: isegi kui see tõele vastaks, siis millise jubeda maitsega võiks olla sibulamahl? B)

Haki sibul ja lisa üks spl.täis mett, täiesti söödav.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kamoon, Simmo. Kes siis pole kuulnud ütlust: "Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala?" :lol:

EDIT: isegi kui see tõele vastaks, siis millise jubeda maitsega võiks olla sibulamahl? B)

Kadarbiku kapsamahla oled muidu proovinud? Ühe pudelikese jõin ja siiamaani mäletan.

Rääkides kapsastest ja sibulatest, siis millal Frucht und Veg tuleb :D ?

Muudetud kasutaja gmaster poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Usun, et neid toiduaineid on küll ja küll, mis testo tootmisele kaasa aitavad. Kuid enamik pigem vast täidavad tühimiku, mida üldise toitumise puudujäägid tekitanud on.

See kellel testo niigi juba suhteliselt laes on, siis tõsiselt kahtlen et mingi sibula konstentraadi joomine 300% testo taset tõstaks. Sel juhul oleksid kõik Pro kulturistid ühed suured sibulad valmis juba. :lol:

Millegi pärast on niivõrd kommertslikult "võimas" avastus saanud hämmastavalt vähe järge teiste uurimustööde näol. Võiks ju arvata, et peale seda uuringut tuleksid kõik toidulisandite tootjad mingite kontsentraatidega välja ning müük oleks metsik.

Uuring siiski juba kuid ja kuid vana.

Aga pole nagu väga kuulnud, et kuskil mingi sibulahullus lahti oleks läinud. Aga vbl ma vähe uurinud ka. B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Haki sibul ja lisa üks spl.täis mett, täiesti söödav.

Sibul ja küüslauk....mõlemad on tegijad.

Sibulat soovitan ma pigem natuke aega sidrunimahlas marineerida. Sips soola ja chillipipart (rasvapõletus :lol: )...ning võite kogu seda kraami, kas lisada mõnele teisele toidule või mugida niisama B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Sibul ja küüslauk....mõlemad on tegijad.

Sibulat soovitan ma pigem natuke aega sidrunimahlas marineerida. Sips soola ja chillipipart (rasvapõletus :rolleyes: )...ning võite kogu seda kraami, kas lisada mõnele teisele toidule või mugida niisama :D

krt, jälle hea idee! siit finessi foorumist saan iga paari nädala tagant mõne hea toidualase nipi mida kasutada, väga viis.

polegi sibulat ammu süünud, isu tuli peale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
krt, jälle hea idee! siit finessi foorumist saan iga paari nädala tagant mõne hea toidualase nipi mida kasutada, väga viis.

polegi sibulat ammu süünud, isu tuli peale.

Suur tänu positiivse tagasiside eest! :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
krt, jälle hea idee! siit finessi foorumist saan iga paari nädala tagant mõne hea toidualase nipi mida kasutada, väga viis.

polegi sibulat ammu süünud, isu tuli peale.

Enne, kui te sibulat marineerima hakkate, peaks ta lõikama õhukesteks ratasteks. Parim viis selleks, on kasutada nn mandoliini (reguleeritav lõikeseadeldis).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kamoon, Simmo. Kes siis pole kuulnud ütlust: "Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala?" :rolleyes:

EDIT: isegi kui see tõele vastaks, siis millise jubeda maitsega võiks olla sibulamahl? :D

Aga on ju müüa köögivilja mahlad, kus sibul ka sees, need küll maitsevad väga hästi, iseasi, kui palju seal sibulat on!?

Mina aga soovitan aga teha nii... võtta liiter tomatimahla, hakkida sisse vähemalt üks suur sibul ja mõned küüned küüslauku, hakkida võimalikult peeneks, kaunistuseks vähe rohelist ka peale siputada ja voilaaa... plät, mul hakkas praegu suu nii vett jooksma, et... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×