Jump to content
tykonu

Kommentaare toidumenüüle

Recommended Posts

Tervist, olen suhteliselt algaja, kuskil pool aastat olen regulaarselt käinud jõusaalis ja teinud põhjalikke muutusi oma toitumiskavasse. Kuid ma olen kindel, et see vajaks kohandamist, sellepärast kirjutasin täna kõik üles, mida ja mis kellaaegadel sõin:

1) Hommikusöök, 7:10

1 kauss kaerahelbeputru

1 spl moosi

1 tass rohelist teed suhkruasendajaga

1 peenleib (jah, mul polnud täistera) maapähklivõiga

1 home-made valgubatoon (

)

1 kalamaksaõli kapsel

2) "Lõuna" (jutumärkides selle tõttu, et koolitoitu mina päris mitmel põhjusel süüa eriti ei saa, esiteks see, et olen taimetoitlane või õigemini mittelihasööja, teiseks toidu hügieen, pidevalt leian toidust mingeid karvu ning kui lõppude lõpuks on normaalne toit, siis on seda liiga vähe. Peaks hakkama ise toitu kooli vedama, kuid ma ei saa seda ju kuskil koridoris süüa :lol: ) 11:10

2 viilu musta leiba

1 kiivi

3) Vahepala (samuti koolis, sama jutt mis eelmisel) 14:10

1 viil musta leiba

1 tops kohupiimakreemi

mõned keedukartulid

4) Õhtusöök 17:10

Pasta aedviljadega

Sünnipäevast järele jäänud tervislik salat, mis lisaks paljule rohelisele sisaldab ka india pähkleid

1 kl piima

1/2 leiba määrdejuustuga

1/3 purki ubasid tomatikastmes

1 home-made valgubatoon

5) Vahepala 19:00

1 pakk rosinatega light kohupiima

pool kaussi suppi

hiljem vett

Selles suhtes, et hommikul peab mul kindlasti olema sees kaerahelbepuder, kuna seda ma väga armastan ning õhtul kohupiim samal põhjusel. Arvan, et mul tuleks täiendada oma kooliaegseid söögikordi (iga kord näiteks mingi valgubatoon osta läheks kalliks). Samas ma ise teen väga harva valgubatoone, kuna sinna läheb päris palju pulbrit, aga asi on tegelikult seda väärt, proovige B)

Eesmärkideks on mul muidugi suurendada lihasmassi ning kaotada alakõhu peal väike jupp pekki, et ka alumised kõhulihased ilusti nähtavale tuleks. Sooviks siis kommentaare oma toidumenüü kohta, tänud juba ette! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja mis sa peale 19-t teed? Imed näppu? IMO võiks viimase söögikorra (kohupiim) tuua kõvasti hiljema peale, ca tund enne magamaminekut. Aga siis võta rasvasemat ja väiksema süsivesikusisaldusega.

Muudetud kasutaja protein_pets poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikul jäta moos, peenleiva asemel söö täistera leiba/sepikut. Lõuna ajal puuduvad valgud. Musta leiva asemele enda natuke kohupiima või kodujuustu. Vahepalas asenda must leib nagu hommikul. Pasta asemel ehk pruun riis või tatar, muidu tuleb kaloreid vist palju. Puudu on söögikord ~21, näiteks teine pool kodujuustu/kohupiima, mandleid või kreeka pähkleid natuke, paar viilu teraleiba.

kalorite arvud peaks kokku lööma ja seoses liha mitte söömisega on vaja eraldi võtta puuduolevad ained eesotsas teatud vitamiinidega. Peaks laskma asjatundjal üle vaadata pärast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×