Jump to content
Guest ületreenitud

Probleem toidu kaasa võtmisega kooli

Recommended Posts

Guest ületreenitud

Võtaks hea meelega toitu kaasa kooli, aga seal sellised, kes kohe hakkavad midagi ütlema :) . Muidu hommikusöök kell 7.30 ja koolis 12.05. Mida teha? Aitäh!

Võtaks hea meelega toitu kaasa kooli, aga seal sellised, kes kohe hakkavad midagi ütlema :) . Muidu hommikusöök kell 7.30 ja koolis 12.05. Mida teha? Aitäh!

Kas sulle tuleb mõni õpetaja keelama vahetunniaegset võileiva söömist?

So?

Kle ausalt. Lõpeta ära see trollimine siin foorumites. Püstitad täiesti mõttetuid teemasid iga päev mitu tükki. Õpi foorumit lugema...

Kui tõsiselt tahad teada siis so what kui keegi ütleb sulle koolis midagi? Mulle tuldi ka ükskord ütlema, et miks ma nahkpükse kannan, miks nahktagi ja pikad juuksed on, miks tanksaapad. Ma ütlesin, et mis see sinu asi on? Tõmba uttu tont... vsjoo.

Ütle "Suu kinni, mul on offseason" või "ära sega, ma võin kataboolsesse seisundisse minna.. sulle ei meeldiks, kui ma kataboolsesse lähen"

hulk.jpg

Mis küsimus see on? Saan aru et oled noor ja mõjutatav, aga sa ei tohi lasta sellistel asjadel oma eesmärgile jõudmast takistada. Käid oma topsikesega edasi ja kui sul areng on siis käivad varsti kommenteerijad ka.

Guest ületreenitud

Ma oskan küll teemasid lugeda. Ma olen siin uus kasutaja ja lihtsalt tahan oma küsimustele vastuseid saada. Kohe kukute mölisema :)

Ma oskan küll teemasid lugeda. Ma olen siin uus kasutaja ja lihtsalt tahan oma küsimustele vastuseid saada. Kohe kukute mölisema :)

Ma usun, et sa oled uus kasutaja. Kuid oled esimene, keda ma näinud olen, kes iga tekkinud küsimuse jaoks teeb uue teema. ;)

See foorum on eksisteerinud aastaid. Kogu inff mida sa otsid on enam kui kindlalt siis olemas. Lugemine... see on see mida sa peaksid tegema.

Aga ok. Vbl olen liiga ülbe. Eks me aitame sind siis sinu küsimustega. Mitte, et midagi paremat mul hetkel teha oleks. :)

Võtad sheikeriga kaasa mingit aeglaselt imenduvat valku lõunaks + segad sisse ka mingeid aeglaselt imenduvad süsikaid,

nt kamajahu, kaerahelbe jahu vms, ning kui autoga käis koolis siis kütad autos söögi sisse kui koolis ei julge :)

ning paar tundi enne söögivahetundi, myttad sisse peotäie pähkleid v paar puuvilja siis oleks igati ok ma arvan,

ise saan probleemist aru kuna ise käin ka koolis, kuid söögivahetund on 30 ming pikk, ning koju 2 km, käin autoga kodus söömas tavaliselt... :)

tuttav lugu, ka minu kallal on virisetud et mida ma krt vahetunnis söön kogu aeg.

isiklikult ütleks, et kaks korda ühe koolipäeva jooksul kooli süüa ei ole jst palju ning teiseks - tõesti, mis see nende asi on? sama hästi võiks ma minna kellegiga mölisema, et krt, mida sa vahetunnis räägid oma sõpradega, või et ära vahi ennast peeglist, ära kuula muusikat, miks sa wc-s käid jne jne.

see on uskumatu, kui palju inimsed viitsivad oma nina teiste asjadesse toppida. seega - lase edasi oma rada, kui teiste tahtmise järgi teed, hakatakse sult üha enam nõudma.

Tegelikult ei ole ju mitte mingit probleemi sellest, kui oma sööki kooli kaasa vead. Mina ise teen seda iga päev.

Mõtle vähem teiste arvamusele ja rohkem oma eesmärkidele!

Siin tuleb jah pigem mõelda sellele, kas sulle loeb rohkem see mida teised sinust arvavad või tahad sa ajada oma asja ning enda eesmärke täita. Endalgi oli kunagi selline periood, nüüdseks läbitud ja ausalt öeldes, ei koti mis keegi mögiseb (tavaliselt selliste inimeste suust kes ise trenni ei tee ja asja ei mõista).

Edu treeninguga.

Mis seal vahet on, kas ostad koolikohvikust saiakest vahetunni ajal või võtad oma toidukarbi kotist välja?

Mis seal vahet on, kas ostad koolikohvikust saiakest vahetunni ajal või võtad oma toidukarbi kotist välja?

Kohvikus/sööklas ei olegi, kui inimene ikka seal sööb.

Edited by Ak_47

Võtaks hea meelega toitu kaasa kooli, aga seal sellised, kes kohe hakkavad midagi ütlema :lol: . Muidu hommikusöök kell 7.30 ja koolis 12.05. Mida teha? Aitäh!

Ma ei kujuta ette, millist vastust sa sellisele küsimusele loodad siit foorumist saada...?

Sul on põhimõtteliselt 3 võimalust

a. ei tee teistest välja / selgitad neile oma eluviisi seoses toitumise ja treeninguga

b. ei söö koolis / leiad selle aja ja lähed sööd kodus

c. lähed koolist / klassist söömise ajaks ära

Kas sa ise selle peale ei tulnud?

Või sa lihtsalt tahtsid mingisugust lohutust ja julgustust?

Eks meist paljudele siin on lähedased ja tuttavad seoses ekstreemsete hobide, soovide ja eluviisidega pinda käinud (umbes, et on sul neid lihaseid niipalju vaja või pead sa neid suutäisi nii täpselt lugema :D ). Tuleb lihtsalt üle olla, teada mida SINA tahad ja teha seda/jõuda sinna.

Vot.

B)

Edited by kalmer87

Käisin terve 12. klass koolis ringi kaks sheiki kotis - pulbrisheik, piima+kohupiimasheik, mida jõin siis vastavalt pärast 2. ja 5. tundi. Keegi küsis, tegin selgeks, mõni tahtis maitstagi :lol:

Jah.. Ma vean ka iga päev kooli toitu kaasa. 2 einet + peale trenni sheik. Kott on pungil täis.

Eriti ei lähe korda mis teised arvavad, teen ju enda jaoks seda!

..ja tegelikult keegi ei vaata halvasti, vaid pigem vastupidi, küsivad isegi maitsta nagu eelpool öeldi.