Jump to content
Rebane

Foorumi Reeglid

Recommended Posts

Tere kõik rubriigi Ost-Müük külastajad.

Kuna tegemist on ikkagi foorumiga, kus inimesed saavad osta ja müüa asju, oleks tore kui inimesed lähtuvad mingitest reeglitest. Panen siia kirja mõned tähtsamad reeglid - kui Teil on lisaideid, mida veel peaks märgistatud olema Ostu/Müügi juurde, andke sellest teada mulle juba erasõnumi teel.

OSTA/MÜÜ FOORUMI REEGLID:

Fitness.ee Ost-Müük foorum on mõeldud SPORDITARVIKUTE ja/või seadmete müügiks, mis lähevad sporditeemaga kokku. Kõik mitte teemasse puutuvad tooted/sõnumid kustutatakse

1. Ostu- ja müügi foorumis peab pealkiri sisaldama ka ostetava või müüdava toote/eseme tootjapoolset tüübinimetust või markeeringut.

2. Teema juurde (teema kirjelduse lahtrisse) peab olema kirjutatud, millega on tegu - kas OST, MÜÜK või VAHETUS.

3. Toodet, mida ostad (müüd, vahetad) peaks kirjeldama täpselt, et inimesel, kes toodet tahavad, ei tekiks asjast vale arusaam. Võimaluse korral lisada kaasa ka toote PILT!

4. Toote müügi/ostu puhul oleks kindlasti abiks, kui toote järgi on lisatud ka toote hind/maksumus.

5. Soovitaks müüjal/ostjal kirja panna võimalikult palju informatsiooni müüdava/ostetava või vahetatava kauba suhtes.

6. Müüa on lubatud sporditarvikuid ja/või seadmeid, mis lähevad sporditeemaga kokku. Kõik teemasse mitte puutuvad tooted/sõnumid kustutatakse.

7. Lubatud on müüa ainult eraisikutel, neile kuuluvaid tooteid, ehk on keelatud tegeleda massimüügiga! Massmüügikuulutused eemaldatakse ettehoiatamata. Kui on soov hulgi müüa, ära karda oma tooteid Fitness.ee veebipoodi pakkuda - kui toode on piisavalt kvaliteetne, saada mail info@fitness.ee. Võtame meeleldi uusi tooteid juurde oma veebipoodi.

8. Eestis keelatuid tooteid foorumis müüa ei tohi.

Näide

MÜÜN

Müügis tuttuued Robocop võrgust kindad (hind 9.5€), pilti saate siin.

1. Postikulud (orienteeruvalt 3€) tasub ostja
2. Tootele võib järgi tulla ka ROBOCOP OÜ kontorlattu (Telliskivi 51, Tallinn)
3. Kontaktinfo: tel 12 345 678 või e-mail müün@kindaid.ee
4. Küsimuste/probleemide korral helistada või saata erasõnum.

NB! Reeglite vastu patustajate sõnumid/pakkumised/kuulutused kustutatakse. Fitness.ee ei ole mitte mingit moodi vastutav toodete eest, millega siin foorumis kaubeldakse. Kõik probleemid lahendavad ostjad-müüjad omavahel. Suurte probleemide korral võite pöörduda Administraatori (minu) poole ning proovin teha, mis minu võimuses. Tahaks siiski hoiatada, et kõiki patustajad ning petjad vaadatakse Fitness.ee foorumis kui suuri kurjategijaid ning nende kasutajakontod võidakse suurte eksimuste puhul eemaldada

Jõudu tööle!

NB!

* Kõik teemad, mis pole korrektselt ning nõuetekohaselt vormistatud, kustutatakse.
* Teemad, mis on vanemad kui 2 kuud, kustutatakse.

* Fitness.ee ei vastuta ost-müük-vahetus foorumis pakutavate kaupade kvaliteedi ja usaldusväärsuse eest. Fitness.ee soovib enne kauba ostmist pöörata tähelepanu kõikide müüdavate toidulisandite sisaldusele, et need ei sisaldaks keelatuid ja tarbijale ohtliku toimega aineid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×