Jump to content
Rainerr

Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu

Recommended Posts

Butterfly Abs on vist Imre lemmiktoode, Saunabelt ja Ab Rocket on ka üleprahi asjad.

Imre kasutab Butterfly ABSi asemel triikrauda ju. :lol:

Liiguvad jutud, et te kaks, ilusat noormeest, elate praktiliselt koos. Kuidas kommenteerite?

Need jutud ei ole päris õiged. Me vahest magame üksteise pool.

Edited by Rainerr

Liiguvad jutud, et te kaks, ilusat noormeest, elate praktiliselt koos. Kuidas kommenteerite?

Tõsi on ainult see, et me oleme ilusad. :rolleyes:

Rainer miks sul lava peal kättemaksuhimulise mõrtsuka muie suul on :rolleyes:

Praegune muie on ikka palju parem kui see hästi kuri ja kortsus laup, mis tal sügisel MV´l oli :D Rainer võttis vist mu nõu kuulda ja lasi Botoxit otsaette süstida :D

OI KURJA KUS TÄNA TRIIBUTAB. Kardan, et Imre peab absoluudi mulle loovutama. Sorri, Imre :rolleyes:

Aga jah, hommik käes, hakkan laadima. Mõtlen veel mida süüa. Pakk kummikomme läheb kindlasti.

Igatahes edu kõikidele võistlejatele ja vesi naha alla! :D

OI KURJA KUS TÄNA TRIIBUTAB. Kardan, et Imre peab absoluudi mulle loovutama. Sorri, Imre :rolleyes:

Aga jah, hommik käes, hakkan laadima. Mõtlen veel mida süüa. Pakk kummikomme läheb kindlasti.

Igatahes edu kõikidele võistlejatele ja vesi naha alla! :D

Nonoh... ajasid vett välja.. ehksiis oled ikka veel purjus?

Pange vaim valmis, bussis minust paar rida taga istub Anu Säärits, kes ilmselgelt intervjuudeks valmistub :rolleyes:

Raineril oli eluvorm! Jalg oli eriti hea. See FASTi lepingu asi oli veitskahtlane jah, oleks võinud ikka Rainerile anda. Nosterexi leping lepinguks. Alati saab ju lahti öelda sellest kui tehakse parem pakkumine. Aga jah, Rainerile isegi ei pakutud seda.

Endal mõnusalt kõht täis, sai ikka korralikult õgitud. Enne kui kaalusin 78.65, siis koju jõudes olin 82kg. Ega ma seal banketil ennast tagasi ei hoidnud :D.

Nüüd järgmine eesmärk siis sügiseks 90kg! Loodan, et asi õnnestub. Suvi on pikk ja vaba aega palju. :rolleyes:

PS! Tänud vendadele Rückenbergidele, kes suutsid kogu aeg meelt lahutada. Igav ei olnud. :D

Edited by Sarge

Raineril oli eluvorm! Jalg oli eriti hea. See FASTi lepingu asi oli veitskahtlane jah, oleks võinud ikka Rainerile anda. Nosterexi leping lepinguks. Alati saab ju lahti öelda sellest kui tehakse parem pakkumine. Aga jah, Rainerile isegi ei pakutud seda.

Endal mõnusalt kõht täis, sai ikka korralikult õgitud. Enne kui kaalusin 78.65, siis koju jõudes olin 82kg. Ega ma seal banketil ennast tagasi ei hoidnud :D.

Nüüd järgmine eesmärk siis sügiseks 90kg! Loodan, et asi õnnestub. Suvi on pikk ja vaba aega palju. :rolleyes:

PS! Tänud vendadele Rückenbergidele, kes suutsid kogu aeg meelt lahutada. Igav ei olnud. :D

Aitäh Taavi! Jah tõesti, jalg näitas oma palet ning suutsin endast parima anda.

Mis puudutab igasuguseid lepinguid, siis mina seda pigem foorumis ei arutaks. Kuid tõesti, nendest pole juttu olnud. Ka sulle oleks see ju ideaalne 90kg püüdmisel!

Mina olen 77kg. (Kaalumisel 74.6) Ilmselt langeb see hommikuks ning jääb 75.5 peale pidama

Grimm oli hommikul roheline. Pesin maha ja panime uuesti peale. Jooksma hakkas kui piisavalt õli sai. Ei teagi täpselt, kuidas teinekord talitada, et hea tulemus oleks.

Kell hakkab pool 3 öösel saama.

Kui viimased päevad enne võistlusi tundsin ma täielikku tühjust ja ükskõiksust. Hoolimatust toidu ja maailma suhtes. Siis täna on kõik see tasakesi kadunud, ning minu sees olev n.ö anum, täitumas uute eesmärkide, tunnete ning mis ka tähtis- rõõmuga tehtu üle.

Võistlus oli mõnus!!! Lavapeal on hea olla :D Täielik nauding! Ning mida pärast märkasin -> Banketil sain teada, et olla märgatud üht iseloomulikku liigutust, mida laval teen. Arvake ära, mis see on?

Minu enda tunded, mõtted, emotsioonid pärast abs väljakuulutamist... Pmst tunne, et võiks nutta. Kõik mis lavapeal toimus oli väljaelatud rõõm ning sellest on ainult mingid seigad veel meeles. Korraga voolas kõik ning ei suutnud niipalju tundeid vastu võtta.

Praegu olen oma töölaua taga, kus õpin ja muid toimetusi teen. Isegi söön kui väga vaja :D Istun ja vaatan iseendale kirjutatud enesemotivatsiooni silte. Nendin, et Mind is everything ja nagu Kristjan ütles: piire ei ole!

Jutu ülesehitus ei ole eriti loogiline. Jälle banketist rääkides: Seal nautisin head sööki :o Taros vist küsis, et mis tunne on... On selline tunne: väsinud, kõik on seljataga. On rõõm ja heaolu kuigi näopilt seda ei peegelda. On nii hea olla, missest, et vbl sööd midagi mida muus olukorras sissegi ei võtaks.

Kõike väljendama sobiks minupoolt mõned Kai sõnad: I´m gonna pick it up and feel good about it. And im not gonna care about the calorie count. How much fat, how much sugar. Im just gonna eat the s outta it. Because i have earned the right to do it..."

kell sai kolmveerand 3.

Headööd :D

R.

Aitäh Taavi! Jah tõesti, jalg näitas oma palet ning suutsin endast parima anda.

Mis puudutab igasuguseid lepinguid, siis mina seda pigem foorumis ei arutaks. Kuid tõesti, nendest pole juttu olnud. Ka sulle oleks see ju ideaalne 90kg püüdmisel!

Banketil sain teada, et olla märgatud üht iseloomulikku liigutust, mida laval teen. Arvake ära, mis see on?

Ma usun, et õigete abivahenditega oleks see number suurem. :rolleyes:

Ma arvan, et varvas tõuseb.

Ongi kevadine võistlushooaeg minul läbi. Kuidagi vabam on olla. Saan nüüd teisi eesmärke endale seada.

Esimene eesmärk on ravida vigastused.

Teiseks suurendada baasraskuseid suveks (kusjuures, jõutõmbe max on täidetud).

Kolmandaks sügisel kaaluda 90kg.

Järgmised võistlused on 6. mail jõutõstmises, kus osaleb ka meie kurikuulus Konsap. Võistlus on ilma varustuseta.

Võistlustel tahaks kükkida 160kg (algraskuseks panen 145 ja kükin sidemeteta, siis on kindel, et tuhar käib säärte vahel ära), surumine 110 ja tõmme 210. Ja võit Kirbu üle :D

PS! Eile vanaema ja ema tegid ligi 20 kausitäit sülti. :D

Lisan ka pildi milline olin enne kui leidsin jõusaali:

post-4814-1303636094_thumb.jpg

Paljalt pole pilte tehtud, kuid annab ikka mingisugust aimu, milline on olnud areng. Postkasti on kirju tulnud ja küsitud, kuidas, mida, kunas jnejne, et minu postkast on alati avatud inimestele, kes tahavad toitumis- ja treeningualast nõu. Küsige julgelt!

Edited by Sarge

Jõudu!

EKV on seljataga ja olen ka ise lõpuks puhanud. Kuskilt sain väikese külmetuse ka, seega on nina tatine ja kurk valus. Kuid ega sellel ei saa lasta end segada, sest osalen Balti Matšil.

Eile ja tänase päeva I poolel lubasin endale natukene muud toitu. Nüüd on sellega kõik. Pöördun tagasi oma EKV´le eelnenud toitumise juurde. Siiski-väikeste muudatustega. Tuju on hea!

Võtsin ära kapsli glükosamiini, mineraale. Enne trenni tuleb veel glutamiin. Seejärel staadionil mõned kiiremad ja rinnatrenn alga!

post-17434-1303747615_thumb.jpg

Rainer

Edited by Rainerr

Huh, trennis ja öölaulupeol selleks korraks käidud.

Staadionijooks, võimlemine. Lamades surumine 20x24 60x12 80x8 90x5 100x3 90x3 50x12 Kaldpingil hantlitega 25x12 30x12 35x12 30x12

Rööbaspuudel surumine . Keharaskus +15x12 +15x12 +20x12 +20x12. Pec tec masinal 4 seeriat.

Ez kangiga, scottil hantliga, konsentreeritult hantliga ja lõpetuseks plokil biitsepsi treening.

Kõht, venitused.

Tunne on super ja kõik hakkab jälle käima. Vormis on tunde järgi veel varu sees, usun, et ka vana programmi järgi tiksudes peaks ta 2 nädalaga veel paremaks minema. Õnneks suutsin lähedaste seas ka toetajaid leida, et oleks millega kuni võistlusteni oma söögilauda katta. Mis saab pärast seda? - eks siis näeb. Praegu tegelen käesolevaga.

Rainer

Tere sugulane, Rainer <_<.

Sellise avastuse tegid siis meie emad siin mõned päevad tagasi. Nüüd sa siis tead, miks sa selline jurakas oled. Või sain hoopis mina siis selle põhjuse nüüd teada? :D.

Rene

Tere!

Tõesti, mu ema rääkis ka mulle sellest mõned päevad tagasi. Olin üllatunud <_< Seni tundus, et sugulaste spordivaim on vaid minus avaldunud ;)

Asi on vist ikka niipidi, et olen jurakas sinu järgi :D Võinoh, mis jurakas praegu- küll kasvan selleks.

Rainer

Tere!

Tõesti, mu ema rääkis ka mulle sellest mõned päevad tagasi. Olin üllatunud <_< Seni tundus, et sugulaste spordivaim on vaid minus avaldunud ;)

Asi on vist ikka niipidi, et olen jurakas sinu järgi :D Võinoh, mis jurakas praegu- küll kasvan selleks.

Rainer

No nüüd võid natu uurida, meil siin suguvõsas mitmeid tõstjaid olnud, kes märkimisväärseid tulemusi teinud, küll minu otseliinis, aga siiski :D:D

Jõudu!

Hommikune trenn tehtud. Täna olid fookuses õlad, triits ja trapets. Vorm on natukene arenenud, väga suuri muutusi ei ole olnud. Kui laua saab kaetud veel järgmiseks nädalaks, siis peaks kõik plaanijärgi minema.

Kõige rohkem meeldibki mulle hommikuti trenni teha. Ei ole peas mõtteid juba möödunud päevast, kuhugile ei pea kiirustama. Peas ei ole trigonomeetriat ega Prantsuse kirjandust. Olen värske, laetud ja puhanud. Trennis on max konsentratsioon ja kontraktsioon.

Imeline oli kõndida värskes õhus, päikesepaistes jõusaali poole. Talv oli väga ränk ja imes mind tühjaks.

Eile õhtul sain osa ka Tudengite Kevadpäevadest. Kuulasin Vabaduse Pst´l Nikns Suns´i (kahjuks Oort´ile ei jõudnud). Tegelikult on nemad üheks minu Eesti absoluutseks lemmikuks. Folk rockis on ürgset väge ! Laulud mis on kestnud sadu aastaid peavadki ju õiged olema :)

Varsti kana praadima ja sööma. Õhtupoole Kristjaniga aurasse vett nautima. (kuskil 1700 alates oleme seal. Siinkohal meelitan kõiki naisterahvaid ka tulema! ;) )

Pidage vastu!

Rainer

Naisterahvastel küll ei soovita minna kui Kristjan just trikoos pole.

Enda kohta nii palju, et esmaspäeval või teisipäeval teen kiirusliku trenni: kükk, surumine ja tõmme, ja siis kõik. Kolmapäeval ja neljapäeval on kindlasti puhkepäevad.

Eile panin algraskused paika, tõmbe kohta veel ei oska öelda, kas 190kg või 200.

Ütlen nii palju, et kükis sidemeid peale ei panegi kuna sääred lähevad krampi ja see hakkaks mind terve võistluse vältel häirima. Kaks korda olen sidemeid proovinud ja siis on terve päev raskendatud olnud, kuna sääres mingid lihaskiud kuni järgmise päevani krampis.

Kas kellelgi oleks tõmbeks säärikuid ja jalanõusid laenata :) ?