tawu 0 Report post Posted March 24, 2011 Soovitage häid harjutusi käevartele,mul need endale tunduvad suhtset peeniksed vahet pole,et biitsepsit ja triitsa olen kõvasti treeninud,aga see pole nagu kaasa aidanud .Olen 190 pikk ja nagu tahaks käekella normaalselt ümber panna,aga löpendab:DTahaks harjutis,mida saba nii jõusaalis,kui ka kodus teha Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted March 24, 2011 Lõuatõmbed rippuval köiel. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 24, 2011 Õlakehitused kangiga, raskuste hoidmine (näiteks ketaste), rippumine. Share this post Link to post Share on other sites
Okk 39 Report post Posted March 25, 2011 Küünarvarte kõverdamine (biitseps) pealthaardega.. Share this post Link to post Share on other sites
MoloM 14 Report post Posted March 25, 2011 Soovitage häid harjutusi käevartele,mul need endale tunduvad suhtset peeniksed vahet pole,et biitsepsit ja triitsa olen kõvasti treeninud,aga see pole nagu kaasa aidanud .Olen 190 pikk ja nagu tahaks käekella normaalselt ümber panna,aga löpendab:DTahaks harjutis,mida saba nii jõusaalis,kui ka kodus teha Pinguta kellarihma Aga mul oli kunagi selline vidin, et nööri otsas oli raskus ja teises nööri otsas pulk, käed ette sirutada ja raskust ülespoole kerima hakata nööri ümber pulga. Hmm, huvitav kas keegi aru ka sai, millest ma rääkisin Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted March 25, 2011 Soovitage häid harjutusi käevartele,mul need endale tunduvad suhtset peeniksed vahet pole,et biitsepsit ja triitsa olen kõvasti treeninud,aga see pole nagu kaasa aidanud .Olen 190 pikk ja nagu tahaks käekella normaalselt ümber panna,aga löpendab:DTahaks harjutis,mida saba nii jõusaalis,kui ka kodus teha Kus asub käevars? Share this post Link to post Share on other sites
Kevin de puta madre 0 Report post Posted March 25, 2011 Küünarnukist käelabani Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted March 25, 2011 Küünarnukist käelabaniInimesel on õlavars ja küünarvars.Kella kantakse randmel. Seal asuvad randme ja sõrmede sirutajalihaste ja painutajalihaste kõõlused ja vastavad hoidesidemed. Kui kellarihmal auke ei ole nii palju kui vaja, siis tuleb uur osta. Share this post Link to post Share on other sites
rennosport 46 Report post Posted March 25, 2011 Olen 10 aastat rauda liigutanud aga ranne ei ole küll ühtegi cm paisunud.See kahjuks selline koht, kus treening eriti ei mõika:( Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted March 25, 2011 Pinguta kellarihma Aga mul oli kunagi selline vidin, et nööri otsas oli raskus ja teises nööri otsas pulk, käed ette sirutada ja raskust ülespoole kerima hakata nööri ümber pulga. Hmm, huvitav kas keegi aru ka sai, millest ma rääkisin See pulga otsa raskuse kerimine võtab jh küünarvarre lihased hästi läbi.Isegi seda tehtud, peaks jälle tegema hakkama. Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted March 25, 2011 (edited) Köiel või rätikutega lõuatõmbed ning pealthaardega jõutõmme.See pulga otsa raskuse kerimine võtab jh küünarvarre lihased hästi läbi.Isegi seda tehtud, peaks jälle tegema hakkama.See peaks olema suht sama mis randme sirutus, aga kuhu jääb randme kõverdus? Edited March 25, 2011 by smack Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted March 25, 2011 Köiel või rätikutega lõuatõmbed ning pealthaardega jõutõmme.See peaks olema suht sama mis randme sirutus, aga kuhu jääb randme kõverdus?No oleneb, mis pidi sa kerid. Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted March 25, 2011 Küünarvarte kõverdamine (biitseps) pealthaardega..sekundeerin sellele. mina olen oma küünarvart just selle harjutusega kasvatanud. Share this post Link to post Share on other sites
Kevin de puta madre 0 Report post Posted March 25, 2011 Inimesel on õlavars ja küünarvars.Kella kantakse randmel. Seal asuvad randme ja sõrmede sirutajalihaste ja painutajalihaste kõõlused ja vastavad hoidesidemed. Kui kellarihmal auke ei ole nii palju kui vaja, siis tuleb uur osta. Tähte võib närida küll ja, aga ma olen enam kui kindel, et sa mõistsid mida ta tahab ja mõtleb : D Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted March 25, 2011 Tähte võib närida küll ja, aga ma olen enam kui kindel, et sa mõistsid mida ta tahab ja mõtleb : DAga kui ta poleks närinud, siis me kõik oleksime sama lollid edasi:) Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted March 26, 2011 Pane rätik üle lõuatõmbe pulga ja siis võta mõlema käega ühest rätiku otsast kinni ja tee lõuatõmbeid.Tee kõik oma tõmbed jõusaalis topelt-pealthaardega, mitte nii, et üks käsi ühtpidi, teine teistpidi. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted March 26, 2011 võta mõlema käega ühest rätiku otsast kinni ja tee lõuatõmbeidSee asi küll hästi ei lõpe Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted March 26, 2011 Tahtsin sama öelda, aga mõtlesin, et kas hakkan tähte närima. Share this post Link to post Share on other sites
tawu 0 Report post Posted March 26, 2011 See asi küll hästi ei lõpe miks? Share this post Link to post Share on other sites
Rain 6 kanget 19 Report post Posted March 26, 2011 miks?no mõtle loogiliselt - ühest rätiku ... Share this post Link to post Share on other sites
triplekix 0 Report post Posted March 27, 2011 Istu pingile, võta kang kätte, toeta käe varred enda jalgadele ning tee kangi tõsteid liigutades käsi ainult randmest.Võid teha nii althaardega, kui ka pealthaardega. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted March 27, 2011 Vahet ei ole, mis harjutusi teete või tegemata jätate - randmel, kohal, kus kella kantakse, ei ole lihaseid, randme ümbermõõt sõltub lisaks luudele ka nahaaluse rasvkoe paksusest. Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted March 27, 2011 See asi küll hästi ei lõpe :Dsaite aru küll kõik, mis ma mõtlesin.Ma ise olen iga päev seda harjutust teinud ja väga hästi mõjub. Share this post Link to post Share on other sites