ztr1p 0 Report post Posted March 12, 2011 Äkki keegi aitaks mind vastustega, pean tegema uurimustööd ja mul oleks vaja et te kirjutaksite mulle mõned asjad.1. Millist massilisajat olete kasutanud ( toote nimi oleks hea) ?2. Kui palju on see toode teile massi juurde andnud, kui üldse on andnud? 3. Kui vanalt hakkasite lihaste vormimisega tegelema ( fitness, bodypump )? Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted March 12, 2011 Äkki keegi aitaks mind vastustega, pean tegema uurimustööd ja mul oleks vaja et te kirjutaksite mulle mõned asjad.1. Millist massilisajat olete kasutanud ( toote nimi oleks hea) ?2. Kui palju on see toode teile massi juurde andnud, kui üldse on andnud? 3. Kui vanalt hakkasite lihaste vormimisega tegelema ( fitness, bodypump )?1. Hera 80, Optimum Nutrition Gold Whey2. See on täielik väärarusaam nagu mingi üks pulber annaks tohutult palju massi juurde ning väga teistmoodi võrreldes teiste toodetega. Tegemist on tavaliste toitainetega lihtsalt natuke teisel kujul, mitte mingi ravimiga. Seega ei ole massilisajal/valgupulbril mingit "effekti" kui sellist. Minu meelest on need pulbrid lihtsalt mugavuse pärast sest pärast trenni on palju lihtsam neid ühe šeigiga ära juua kui üritada neid samu toitaineid samades kogustes tavatoidust koguda. Need inimesed kes arvavad et kui nad ostavad endale mingi pulbri ja siis lihas kasvab mühinal on ka need kes väga kaugele ei jõua, tean sest olin ise ka alguses selline. 3. 19 aastaselt Share this post Link to post Share on other sites
ztr1p 0 Report post Posted March 13, 2011 Tänud esimesele julgele vastajale, äkki keegi oleks veel nii kena ja kirjutaks enda kogemustest. Päris kiire on sellega.AITÄHH!Küsin siis midagi lihtsamat ja loodan et nüüd tuleb ka vastuseid.millised lihaseid olete kõige enam kahjustanud või mille pärast te ei ole saanud trenni teha? Share this post Link to post Share on other sites
kalmer87 6 Report post Posted March 13, 2011 mille pärast te ei ole saanud trenni teha?Põlved. Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted March 13, 2011 mille pärast te ei ole saanud trenni teha?Jõusaal on kinni või eksamite/töö tõttu pole aega. Muu mind ei peata. Share this post Link to post Share on other sites
Noor Ed 0 Report post Posted March 13, 2011 Olen vigastanud õlga, kubemelihast, kannakõõlust, rannet. Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 14, 2011 Äkki keegi aitaks mind vastustega, pean tegema uurimustööd ja mul oleks vaja et te kirjutaksite mulle mõned asjad.1. Millist massilisajat olete kasutanud ( toote nimi oleks hea) ?2. Kui palju on see toode teile massi juurde andnud, kui üldse on andnud? 3. Kui vanalt hakkasite lihaste vormimisega tegelema ( fitness, bodypump )?1. Mass2 on seni vast ainuke olnud.2. Ei mäleta, see oli väga ammu.3. vist oli vanus 16-17.Ja trenni tegemine on olnud häiritud hüppeliigese vigastuse, ninaluumurru, küünarvarre luu mõra, alaselja vigastuse tagajärjel. Share this post Link to post Share on other sites
ztr1p 0 Report post Posted March 19, 2011 Sooviks osta lihasmassi kasvatavat toodet, äkki keegi oskab soovitada? Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted March 19, 2011 Kodujuust, kohupiim, muna, kala, liha.Või mõtled sa mingit jõusaali trenazööri, mille abil trenni teha, ja seeläbi lihaseid kasvatada? Share this post Link to post Share on other sites
MoloM 14 Report post Posted March 19, 2011 Sooviks osta lihasmassi kasvatavat toodet, äkki keegi oskab soovitada?Korralik treening ja toitumiskava, näiteks http://fitshop.fitness.ee/veebtreener/ Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted March 19, 2011 Sooviks osta lihasmassi kasvatavat toodet, äkki keegi oskab soovitada?Mulle tundub et sul on palju lugemsit vaja teha. Lihasmassi ei kasvata niiväga mingi konkreetne imetoode (ära üldse hakkagi seda otsima sest sellist asja pole olemas) vaid üldine eesmärgipärane toitumine. Share this post Link to post Share on other sites
ztr1p 0 Report post Posted March 20, 2011 Sõnastasin natuke valesti eelmise küsimuse, aga aitähh sellegipoolest:) Share this post Link to post Share on other sites
ztr1p 0 Report post Posted March 27, 2011 http://www.justask.ee/a/1607 Ootan vastuseid:) Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 27, 2011 http://www.justask.ee/a/1607 Ootan vastuseid:)Kuidagi väha lühike ja pealiskaudne. Ei tea, mis see sulle küll annab Share this post Link to post Share on other sites
ztr1p 0 Report post Posted March 28, 2011 See on nagu lambikas, et saada koolis oma uurimistööst uurimistöö. Share this post Link to post Share on other sites
L6viLeo 0 Report post Posted March 28, 2011 1. Millist massilisajat olete kasutanud ( toote nimi oleks hea) ?Mass2 ja Hera 80. Mõlemad on suht head. Vahe lihtsalt selles, et herasse pead ise lisama süsikuid jne.2. Kui palju on see toode teile massi juurde andnud, kui üldse on andnud?Ei tea3. Kui vanalt hakkasite lihaste vormimisega tegelema ( fitness, bodypump )?15Kõige rohkem on segand treeninguid jõusaali kauge asukoht ja sellest tulenevalt ei olnud kooli ajal võimalik korralikult ja intensiivselt kogu aeg teha. Veel on segand töö, kuna vahel viibin nädal aega tsivilisatsioonist eemal.Vigastustes on põlv segand trenni(põlve aga vigastasin tööl). Muidu ma ütleks, et jõusaalis treenides on vigastuste oht minimaalne kui mõistusega teha. ja kui hakkabki vigastus tulema, siis tavaliselt tunned harjutuse käigus, et ei ole enam mõtet edasi pressida. Share this post Link to post Share on other sites