Jump to content
Toskin

Hakkab pihta.

Recommended Posts

Tervist.

Olen 173 pikk. Kaalun 67.

Jõusaaliga olen tegelenud 1-2 a. 3-4 korda nädalas trenni.

Jõudu tuleb juurde küll , aga vaikselt, kahjuks aga massi ei ole kuskilt näha.

Võtan ennast käsile. Jätan suitsetamise maha siis on isu parem. Hakkan ilusti toituma. Nüüd tekib küsimus, äkki keegi on samakaaluline ja sama probleemiga, kellel on hea toitumiskava. Äkki saaksite mullegi jagada?

Tellin endale pulbri . aga millise ? MASS2 - MUSCLE+ .

Treeningkavasid on ka sinna niipalju tekkinud, vanasti tegin Massitsüklit, aga milline treeningkava mulle sobiks?

Kui masssi teha, kas siis korduseid rohkem ja raskust vähem või vastupidi ?

Registeerin ennast korraliku jõusaali esmaspäeval. Prindiksin kava välja ja seaks juba toitumiskava järgi ka külmkapi paikka.

Kui kellegil on viitsimist ja apsoluutselt midagi tarka hetkel teha pole siis viitsiksite aidata ? Oleksin väga tänulik.

Head päeva :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole küll samades mõõtudes (184cm/82kg), kuid võin toitumiskava anda. Hommikusöök jäta samaks, võib-olla vähenda koguseid lõuna ja õhtusöögi juures. Tean isegi, et kava pole perfektne ning saaks alati parem olla, kuid juurde ma võtsin ning ei saa öelda, et pekki oleks üldse juurde tulnud sellega.

Hommikusöök (07:00 argipäeviti, 09:00 nädalavahetusel):

100g vanilje kohupiima + banaan/u. 150g maasikaid või muid külmutatud marju + pool tassi kaerahelbeid (u. 50g) + piima (u. 1 tass võibolla, võibolla vähem, panen tunde järgi). Blenderda ära, jäta külmkappi. Hommikuks on kaerahelbed sees pehmeks läinud. Söömiseks kulub max 7-8 minutit, ma teen otse suuremasse kruusi niiet hommikul saan seda juua ning kui otsa saab siis ülejäänd saab lusikaga kätte :D.

Lõuna-taoline asi(11:40 koolis, 12:00 kodus):

Mida iganes pakutakse (supp/praad/misiganes, ilma magustoiduta), 3-4 tassi piima/keefiri kõrvale, olenemata söögist. Kui kodus, siis tavaliselt u. 150-200g lihatükk (olgu selleks kala, kana, siga või hoopis hakklihast pikkpoiss), üle poole taldrikust tatart/kartulit (allergiline riisi vastu), veidi toorsalatit, 2 tassi piima.

Vahepala/trennieelne söök (14:00-14:30):

2-3 praemuna, ülejäänd pool pakki vanilje kohupiima, võileib (leib+sula/toorjuust+juust x 2+sink), 2 tassi piima.

Õhtusöök (17:30-18:30):

Umbes 150-200g lihatükk nagu ennegi, üle poole taldrikust tatart/kartulit, toorsalatit, 2-3 praemuna ja/või pakk kodujuustu. 2-3 tassi piima.

Viimane söögikord (20:00-21:00):

Pakk lahjat kohupiima, spl mett, törts hapukoort (segan ära), võileib (umbes nagu ennegi), 2 tassi piima.

(EDIT: igaks juhuks lisan selle ka siia, et võtan VitaMax vitamiine, 3x päevas)

Treeningkava koha pealt - midagi taolist http://www.fitness.ee/artikkel/1197/3-2-1 . Olen isegi selle läbi teinud ja tulemusi oli näha, surumine jäi minu puhul küll toppama aga see mul üleüldse nõrgim külg, vaevalt, et seda sinu puhul juhtub. Tegin teda umbes 12 nädalat ning siis vahetasin ajutiselt väheke kergema kava peale, kuna see 3x nädalas kükkimine niidab esialgu korralikult ära ;).

Pulbritest nii palju, et osta kõige tavalisem valk (hera80, fitwhey, misiganes) ja süsivesikuid (trauben zucker, dextro) ja pane u. 25g mõlemat sheikerisse ning joo pärast trenni. Põhiline on see, et ta lihtsalt taastaks pärast trenni. Aga kui raha pole probleemiks või ei viitsi ise eraldi kahest pakist võtta pulbrit siis sobib ka mass2/muscle+, võta nii palju, et saad umbes 25g valku+süsivesikuid pärast trenni.

Good luck :).

Muudetud kasutaja Spanktastic poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Proportsioonist on su toitumiskava küll väljas.. Hommiku- ja lõunasöögi vahel on 5 tundi. Sinna annaks kenasti mingi vahepala paigutada, nt pähklid.

Väheks jääb,väheks. Viska kohupiim + pähklid + marjad <_<

mmmm..... suu hakkab vett jooksma... hea, et on kell 6 ja õhtusöögi aeg :D)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×