Jump to content
Arnold

IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud!

Recommended Posts

Oi jah - tore päev oli täna. Vaatasin eest kogu võistluse ja lühikommentaar.

Naiste bodyfitness - üldiselt midagi ei üllatunud, kui siis ainult meie oma võistlejate paremusjärjestus, ei oleks osanud seda kindlasti nii panna - kuid võistlus on võistlus ja seekord nii, oluline on see, et meie naistest 1 on finaalis ja samuti suutusid kõik jätta ka osa vastaseid oma seljataha.

Klassika MM -168cm - tugev kat meie meestel esimesse otsa asja ei olnud, kuid väga lähedal minu silma järgi oli Rain, kuid seekord kahjuks jäi välja. Meelis oli heas vormis, kuid lihtsalt laia raami puudumine ei võimaldanud ainult vormiga täna kõrgemale tõusta.

-171cm. Väga tugev kategooria , paar esimest meest ulmeliselt jämedad selle kat kohta ja eriti bulgaarlane Paskalev on endale küll mingit uut kütust sisse vist söönud. Raigo hakkas oma laia raamiga ilusasti silma ja oli kindlalt finaali mees. Paari esimese mehega rebida on ehk raske, kuid edasises kohad on homme minuarust võimalikud. Poseerimist eriti küljepoose natuke homseks kohendada, Grimm oli hea.

-175cm Imre kategooria, samuti väga tugev raske oli tal esimese hooga silma jääda, kuna kõrval olid ikka parajad raamid...Sai teise väljakutse ehk kohad 6-10 ja võttis sealt maksimumi ehk finaalikoha. Usun, et homme tuleb Imre plusse rohkem välja kui mehi vähem laval on. Homme võiks tiba ehk tumedama grimmi panna.

-180cm. Taavi tegi õigesti et selle kati võttis, lihasmassiga hakkas silma. Selge, et seal on laiemaid raame sees ja homme paistab kui kõrgele õnnestub tal ronida. Vormi teravuses kindlasti järelandmisi teha ei saa ja grimmi paneks natuke tumedamaks. Muidu ok.

Marti tubli 9. koht - alguses oli teda raske märgata, sest korraga võtab silma kirjuks kui kategooria välja tuuakse. Kuid sai päris hea välajakutse ja nagu näha ei jäänud väga kaugele finaalist. Lihasmassi varu on selles kategoorias, sest pikkuse juures peaks võistluskaal olema ikka 81-82 kilo. Kuid Marti proovis algul lühemasse katti ja seeläbi ka väiksema kaaluga.

+180cm - kui kategooria lavel toodi võttis silma kirjuks ja raske oli nii Janarit kui Indrekut üles leida, kuid mida vähemaks mehi jäi ja mida rohkem võrdlusi tehti seda rohkem hakkas Janar esile tulema ja kohe väljakutse 1-5 kohtadele oli selle kinnituseks. Eriti hakkas lõikama vorm kui poose sai teha, seega homseks peab säilima teravus, siis võib tulla sealt ka kõrge koht. Inderk paraku seekord 15 sisse ei pääsenud, kuid tugevas konkurentsis kodusaalis kaasa lüüa, usun et asi oli seda pingutust väärt.

Seega homme kõik omadele kaasa elama - sest ilma teie toetuseta medaleid ei tule!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×