Jump to content
Sign in to follow this  
susim

em voistluste tulemus!!!

Recommended Posts

kuidas jaite rahule kuni 80kg voitjaga????mida arvate???

Vaadates pilte...

Abrossimovil olid päris tõsised tissid.

tjah üsna suur tundus piltidelt....

Arvan et ta oli võitu väärt...

Nõus Abrassimovil muljetavaldav käsi ning rind, samas minu arvates mitte parimate proportsioonidega ning kindlasti mitte parima vabakavaga, kutsuga mind amatööriks, kuid minu hinnangul oleks võinud küll rohkem ära märkida/tunnustada mõne mehe (nimesid nimetamata :) ) head kodutööd vabakava ettevalmistamisel, võistlus oli tänu nendele meestele tunduvalt vaatemängulisem minu hinnagul.

Mida kuradit need kohtunikud hindasid? Mehel ei olnud ju jalgu... RInd, Käsi suured, a la jõusaalipede kehatüüp. Ei solva siinkohal Andreid, kuid Meelis Susi oli parem. Minu arvamus.

ega siis ma nii jama ka olnud.on lihtsalt antud kitsamad olad kui monel mehel.kuid jalgadega loin mehe ara kyll.ja vahe on ka selles et ta on teinud trenni 15 aastat ja mina 4 aastat.kui ma veel treenix oma 11 aastat kas siis usute et polex suurt massi peal??arvan et 4 aastaga olen ma vagagi edusalt endale PUHTALT lihas massi peale saanud!!!!! :)

Ei tahtnud enda nina siia toppida, kuid nüüd teen seda siis ikka. Ma ütlen kõrvaltvaatajana, et Sa, Meelis, oleksid võinud kuivem olla. Arvasin, et oled seda, kui rääkisid foorumis juba varakult, et oled heas vormis. See minu arvamus.

:) olexin voinud kyll jah.ex laheb jargmine kord paremini!!!