Jump to content
marjasha

Kõhulihaste treening peale keisrilõiget

Recommended Posts

Kolm kuud tagasi oli mul erakorraline keisrilõige. Kuna rasedus oli raske ja pidin jätma oma seni sportliku eluviisi, olen nüüd pikalt ilma trennita olnud, väljaarvatud pikad jalutuskäigud peale lapse sündi. Nüüd võin arsti loal taas trenni teha, nädalakese olen vaikselt juba proovinud, teen harjutusi nende raskustega, mida päris algajana kasutasin, saan ilusti hakkama kõigega peale kõhulihaste. Näiteks istessetõuse või jalatõsteid tehes on selline tunne, et lähen pooleks, jube valus ja hell on alakõht. Kas peaksin kõhu treenimisega veel mõne kuu ootama, või on läbi valu tehtud harjutused siiski ohutud? Ehk on siin mõni naine, kes ise sama asja läbi teinud ja oskab kogemusi jagada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen küll meessoost, aga arvan et vbl on "klassikalised" kõhulihaseharjutused tõesti liig alguseks.

Arvan et alustada võiks täitsa ilma raskusteta harjutustega, näiteks seistes, kõhu sees hoidmine, pingutamine välja hingates, kerepöörded jne (aeglaselt!)

Pigem tee alguses liiga väikse kui liiga suure koormusega. Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alustasin peale erakorralist keisrit treeningutega pool aastat peale keisrilõiget. Pead arveatama, et tegemist oli siiski operatsiooniga, mille käigus said kannatada ka kõhulihased. Mina enne poolt aastat ei suutnudki teha kõhulihaste harjutusi. Alustasin kerge jõutreeninguga, et keha üldiselt vormi saada, kõhulihased tegin ikkagi väga suure ebameeldivustundega. Mina soovitan siiski veidi kannatust varuda ja lasta oma kehal taastuda. Keha ise annab märku, millal on õige aeg treeningutega alustada, läbi valu ei soovita trenni küll teha, võimalus endale liiga teha ju jääb. Pealegi pole Sa terve raseduse aja saanud harjutada ja keha on ka üldiselt nõrk. Anna aega endale ja naudi parem beebit, küll neid harjutusi jõuab kah teha!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×