Jump to content
MWEchamp

Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad

Recommended Posts

Nalja saj küll jh, vahepeal vaata, et läheb kakluseks laval Kuusnõmme ja ühe teise venna vahel:D

Ott natuke õhutas ka seal küünarnukkidega ruumi tegemist ja siis läks käest ära veits asi:D

Hmm, loen ja imestan. Endiselt ootan hoviga mingisugust täpsemat kokkuvõtet. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu oligi eelnevalt registreerunud osalejate järgi arvata, et tegemist ei tule üldsegi mitte lihtsa võistlusega. Muidugi, ennast lavalt ise ei näe, kuid lava taga olles ei saanud küll absoluutselt kindel olla, kes selle ürituse absoluutselt võidab. Hr. Taru, mina, Raigo ja Nikolai tundusid mulle enesele kõik väga ühtlase tasemega. Raigoga oli meeldiv tutvuda, väga sümpaatne ja ülimalt potentsiaalne noor kulturist. Temast kuuleme ilmselt veel palju. Mass ja proportsioonid on ikka väga head, trumbid kahtlemata selg ja jalad. Kuivus oli ka hea, liiatigi veel kui arvestada, et mees esimest korda laval. Kindlasti oli veel tugev varu, kuid nagu sain mehe enda jutust aru, see ei olnudki veel maksimaalne taotlus (maksimumini viidud kuivus). Hr. Taru samuti minu silmade läbi hea, kohe algul vaatasin, et olen hetkel selle mehega väga võrdne. Võib - olla kui midagi jääb silma kriipima, siis midagi kergelt proportsioonide osas, kuid täpselt ei oskagi öelda mis osas. Nikolai, respect comeback´i või taaskord proovimise eest. Ei ole selline tagasitulemine või veel proovimine kerge, liiatigi veel sellises vanuses. Sümpaatne vana spordimees igal juhul. Nägin teda üldiselt vähe, kuna ta tuli suhteliselt viimasel minutil. Enda kohta nii palju, et veel paar kilo on võtta, jalad olid oluliselt paremad, kui aasta tagasi Revalil, kaal sel korral ka 2.3 kg võrra kergem. Tahan kindlasti ennast veel oluliselt teravamaks saada. Jään selle juurde, et vee välja ajamise seisukohast olen endiselt segaduses. Mis, kuidas parem oleks, ei saanud ka sellest võistlusest sotti. Ent, ilmselt maksimaalselt väikese rasvaprotsendi juures tuleb veele ka oluliselt vähem mõelda ja seega 2 kg veel alla oleks juba väga hea. Sõin just 2 väga suurt pannkooki mingi soustiga, 1 l ploomimahla ja 1 suure õuna...on päris mõnus olemine :). Loodetavasti tulevad ka pildid varsti, kuid kardan, et mingeid vorme, sooni, triipe jms selle valgusega ei saa leidma, vähemalt eelmisel aastal ei saanud piltidelt kellegi partemusest suurt midagi aru.

Nagu ütlesin, minu jaoks oli tänane võistlus väga korralik. On muidugi erinevus, kuid minu jaoks mitte väga suur kas ma olen laval koos Imre, Mareki ja Ivoga või täna koos Raigo, Taru ja Nikolaiga. Tase oli minu arvates korralik. See trügimine oli inetu asi, ma ei saanudki aru, mis sel mehel oli. Show´st läks asi kuidagi natuke edasi inetuks. Tundsin, et kogu grupp tuleb mulle vasakult kuidagi ette ja peale, alles pärast videost sain aru, et too tüüp trügis seal ees usinasti Raigot. Raigo, ära heida meelt!!!

Juttu sai aetud Hr. Viskaga, Kirbuga ning tutvusin esimest korda silmast silma Hr. Jaan Saluga ning Hiiglase alias Mihkel Vainoga. Lihtsad, toredad ja sõbralikud inimesed, väga meeldiv oli!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Nalja saj küll jh, vahepeal vaata, et läheb kakluseks laval Kuusnõmme ja ühe teise venna vahel:D

Ott natuke õhutas ka seal küünarnukkidega ruumi tegemist ja siis läks käest ära veits asi:D

Vahepeal oli juba selline tunne jah, et asi läheb rusikatega arvete klaarimiseks. Siiski väga ebasportlik käitumine antud vene noormehe poolt, kahjuks ei mäleta mis tema nimi oli. Esiteks hakkas Kuusnõmme poseerimist segama(vene noormehel endal teiselpool oli kõvasti vaba ruumi, kuid siiski üritas veel rohkem teiste võistlejatele antud poseerimis ruumi vähendada enda laiutamisega). Äkki mõni asjatundlikum inimene seletaks ära, mis pärast vene noormees hirmsasti tahtis poseerida üks jalg teise jala ees(nagu missivõistlustel tüdrukud kõnnivad), kuigi talle anti päris mitu korda korraldus, et jalad ilusasti kõrvuti paneks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minu silmis tuleks Sargele anda eripreemia kui suurimat arenut näidanud sportlasele. Kui eelmisel võistlusel vaatasin veel, kes see vibalik seal laval on, siis seekord oli ikka juba väga muljetavaldav lihasmass peale kasvatatud. Tubli igatahes. Ma usun, et tean, kes keeldus :-).

Ma tänan.

Sellised motiveerivad kommentaarid aitavad kindlasti mind edaspidi treeningutel ja võistlustel. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirjutan ka ise mõne sõnaga, mis toimus. Endal kui peakorraldajal on raske objektiivset pilti anda, kuid tagasisidena võistlejate ja ka osade vaatajet poolt, siis võistlus sujus ladusalt, isegi nii, et ajagraafikust olime tublisti ees eks selle põhjus oli ka selles, et mõned võistlejad ära pudenesid ja ka sellest, et stsenaariumisse kirjutame sisse ka mõne kategooria puhul mõne väljakutse - kuid neid ei tehtud palju ,seega jooksis kogu võistlus kiiremini, mis pealtvaataja jaoks on kindlasti hea.

Osades võistlejates see, kindlasti pahameelt tekitas, sest nad ei olnud valmis varem lavale minema ja sellest ka hetkeline segadus - kuid kogenud võistleja, teades stsenaariumi, mis on ka üles pandud lava taga, kuulab, mis kategooria laval on ja umbes palju tal aega veel on jäänud. Mainisin seda tund enne võistlust peetud intruktaazil, kuid mõned vanemad võistlejad ei pidanud vajalikuks tulla seda kuulama, et ärge kellaaegu vaadake, kui kiiremini läheb, siis läheb.

Kogu võistlus, koos autasustamisega kestis alla 2 tunni, mis on päris hea tempo. Muusikas oli segadust kahel võistljal - kuid neid sai juba enne võistlust teavitatud, et nende plaadid selles mängijas ei mängi ja neile valiti teised lood - mis peab tunnistama, et lava kõrval olles ei saanud ma midagi aru, et inimene tegi selle muusika järgi esmakordselt vabakava, sest tehtud oli nii proffesionaalselt. (Siim Jõrgenstein ja Nikolai Kornõshev - viimasele oleksin andnud ka parima vabakava tiitli, kui see minu otsustada oleks olnud).

Küljepealt võistlust näinuna ei hakka võistlejate ja võrdlemise osas oma hinnangut andma, kuid selge et tegemist oli taseme poolest päris hea tasemega võistlusega, kus minuarvates seekord puudus võistleja, kes on tulnud ilma erilise ettevalmistuset lavale. See on kulturismi väga oluline, et säiliks mingi enesekriitika. Päris 100% valmis sportlast seekord ei olnud, pean silmas vormi mõttes, kuid tegu oli ka hooaja avavõistlusega ja arusaadavalt on vormisihik pandud tähtsamatele võistlustele. Kuid edasiminekut on minuarvates näidanud nii Rück kui Taru, Kuusnõmm on võimas, raske ongi teda kuhugi liigitada, rahvusvahelise kulturimi taseme jaoks napib massi ja hetkel ka vormi kuid esinese võistluse kohta nägi suurepärane välja ja andis selgelt tormihoiatuse sügiseks, et temaga peavad kõik arvestama ka treener Koovit..... :)

Räägin siis pigem kaalumisest, kus toimus sis dopingukontroll ka nagu lubatud oli - ja et see ei jääks lihtsalt mingiks jutuks. Suhtleiselt kaalumise lõpus saabus registreerimise ruumi kodanik Dimitri Sokolov (kunagi pikalt Revalis harjutanud härra). Enne kui temalt ankeedi vastu võtsin, küsisin ,et kas ta sai aru, millele ta allkirja andis ja kas ta on tutvunud tekstiga, mis on kirjutatud võistlejankeedi tagumisele küljele. Ta vastas, et ei ole - kasutasin oma venekeele oskust ja tõlkisin talle jutu ära, et võistlustel toimub dopigukontroll, kasutatakse mõlemat meetodit, nii juhulik (so loosiga) või sihttestimine. Poistiivse kontrolli puhul maksab sportlane ise oma dopingukontrolli kulu (500€) ja tagastab saadud auhinnad. Kontolli viib läbi SA Eesti antidoping, kes vastavalt WADA määrustele määrab ka positiivse testi puhul distsiplinaarkaristuse.

Koheselt ütlesin ka Dmitrile, et kui sa võistlema tuled, siis sinu puhul kasuttame sihttesti.ist - see tähendab ,ta oleks võinud ka koheselt öelda, et ma ei tule võistlema ja olekski lugu lõppenud, kuid ei. Minis ka, et ta mujal ei plaani võistelda, pean silma EKV kuid Revalil võistleks. Saanud kinnituse, et ta sai aru, mis teda ees ootab, võtsin vastu osalemisankeedi, peale mida suunasime ta edasi SA Antidopingu juurde, kus Kristel Berendsen vormistas dopingukontrolli ankeedi. Mees keeldus joomas kui talle vett tõin, ütles et ei ole 3 päeva midagi joonud (Ma küsisin, et kas tal on kindel plaan enesetapp teha või kuidas seda mittejoomist sis nimetada, olles ise 18 aastat selle ala sees olnud). Mingi hetk siiski ütles, et nüüd võiks minna proovi andma, kuna oli vaja ette näidata, kus asuvad WC, siis läksin kaasa, sest Reval on paras labürünt ja seal võid esmakordselt olles ära eksida. Kui jõudisme WC -ni soovis, minna kodanik nö asja ajama, kuid imestas, et (igal testitaval on kaasas agentuuri poolt saatja - kes jälgib, et protseduur uriini andmisel oleks määrustepärane ja ei toimuks mingit manipulatsiooni, vastavalt soole oli siis seekord Dimal saatjaks meeskodanik). Kuuldes, et ta peab asja ajama, meesterahva nähes ta keeldus, ütles et tema nii ei saa ja et me teda ei teavitanud ,et keegi kõrval seisab....Olgu koheselt öeldud, et nõustudes dopingukontrolli reeglitega, nõustutakse koheselt ka kogu protseduuri reeglitega. Seaduse mittetundmine ei vabasta vastutusest....

Marssisime siis sama targalt alla tagasi ja selgitasime tekkinud olukorda Kristelile. Pakkusime, et las siis ootab kuna tuleb soov uuesti minna, kuid Dima ütles, et talle kogus see jama ei meeldi ja üldse oleks parem lahkuda. Palusime, et ta kinnitaks siis dopinguankeedil, mille ta eelnevalt täitis, et ta keeldus uriini andmast ja talle selgitati mida see võib kaasa tuua. Ta siis keeldus sinna alla kirjutamast ja ütles, et läheb minema, me teavitasime et ruumist omavoliliselt lahkumine võrdub automaatselt testist keeldumisega ja see on karistatav. Ja ta lahkus, seega vormistati protokolli dopingutestist keeldumine.

Olgu see lugu õpetuseks kõigile, kes ei soovi sporti teha nende reeglite järgi, mida sporditegemine ette näeb ja vahest oleks mõistlikum tekkivat olukorda ennetada, mõeldes läbi kas te ikka soovite nende reeglite järgi toimetada. Seda enam, et ette teavitatakse, et toimub kontroll.

Muus osas tänan kõiki võistlejaid ja pealtvatajaid, minu eriline tänu abilistele, kelleta oleks raske olnud seda võistlust korraldada: Mikk Rausepp, Mihkel Vaino, Fjodor Dunik, Helari Tamtik loomulikult ka kõik teised, kes erinevates episoodides abistasid.

Tere tulemast Reval Cup 2012!

Mõistan vaatajate pahameelt, et pilte ei ole veel üles pandud, võtan fotograaf Kaspariga ühendust ja küsin mis toimub?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Panen mõned pildid oma aparaadist. Kaspar fotograaf lubas täna ka galeriid välja panna. Kahjuks on mul ainult enne ja peale võistlust toimunud pilte - sellega ma võistlejate pildinälga ei rahulda, kuid parem ikka kui mitte midagi.

Mihkel enne kaalumist, siis on kõik veel kontrolli all

post-22-1302426608_thumb.jpg

SA Antidoping

post-22-1302426654_thumb.jpg

Auhinnalaud ja sponsortooted OLIMPILT

post-22-1302426687_thumb.jpg

post-22-1302426728_thumb.jpg

post-22-1302426741_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja siis on mul pilte väikeselt koosviibimiselt peale võistlust - kahju et Janar ei saanud korraks istuma jääda, käisin ka riietusruumides otsimas, kuid sa olid selleks ajaks ära läinud.

kulturistide näod toitu nähes

post-22-1302426861_thumb.jpg

võistlejate ootuses

post-22-1302426912_thumb.jpg

traditsiooniline šampusering

post-22-1302426936_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esimene kulturismibankett Raigol

post-22-1302427101_thumb.jpg

Hr. Taru energiavarusid taastamas

post-22-1302427136_thumb.jpg

Mihkel kasepuuga ahju kütmas....

post-22-1302427161_thumb.jpg

Terviseks kulturismisõbrad

post-22-1302427193_thumb.jpg

Hr. Tarule selgitamas, mida järgmine kord paremini teha

post-22-1302427219_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hr. Taru oli minu silmis selline, kellena tahan ennast näha tulevikus. Kui midagi võiks parem olla siis selg vähe suurem. Vbl jäi selja suurus poseerimisoksuse taha?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu arust oleks Tarul ruumi vabakava arengus.

Kõige rohkem avaldasid mulle muljet Taru kõht, Kuusnõmme jalad ja Janari rind :)

Väga kihvte vabakavasid oli seekord! Hea muusikavalik ka. Ei pea ju kõik toimuma vana roki/popi saatel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja siis on mul pilte väikeselt koosviibimiselt peale võistlust - kahju et Janar ei saanud korraks istuma jääda, käisin ka riietusruumides otsimas, kuid sa olid selleks ajaks ära läinud.

kulturistide näod toitu nähes

post-22-1302426861_thumb.jpg

see pilt on täiesti eepiline, võiks öelda, et kui "kirss tordil"...

aga no mis ma siin muhelen, mul endal oleks sellise tordi ees istudes samasugune nägu peas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Taru ei näidanud sekord oma seljalilihast mitte üks kord - kahjuks, ma ei ütle, et sellest ka midagi muutunud oleks lõpptulemusi silmaspidades, kuid kindlasti oleks ta seeläbi veel kompaktsem paistnud, kuid areng on toimunud, mis on põhiline ja kui siin räägiti kõhulihastest, siis Martil neid varem ei olnud - aasta tagasi, seega ka seal on toimunud areng 40 aastaselt, pole paha, seega unagi pole hilja alustada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Protokolli kohta nii palju, et ma kirjutasin enda sedelile juurde Planet Sport Tartu kuna seda polnud valikus, aga protikolli oli pandud TÜ ASK. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisan omaltpoolt mõned pildid kuniks fitnessi galeriisse korraliku kvaliteediga pilte laetakse.

post-13420-1302451769_thumb.jpg post-13420-1302451831_thumb.jpg post-13420-1302451846_thumb.jpg post-13420-1302451857_thumb.jpg post-13420-1302451864_thumb.jpg post-13420-1302451870_thumb.jpg post-13420-1302451876_thumb.jpg post-13420-1302451884_thumb.jpg post-13420-1302451891_thumb.jpg post-13420-1302451897_thumb.jpg post-13420-1302451904_thumb.jpg Hr. Tarul oli võistluse algfaasis selg täeisti olemas, kuid lõpupoole kadus kahjuks ära.

post-13420-1302451912_thumb.jpgpost-13420-1302451923_thumb.jpgpost-13420-1302451930_thumb.jpgpost-13420-1302451936_thumb.jpgpost-13420-1302451945_thumb.jpgpost-13420-1302451951_thumb.jpg

post-13420-1302451959_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Millest need erinevused grimmis?

Mõnedel olid väga ilusad ühtlased, aga teistel laigulised, nagu näiteks Antonil.

Kas asi oli selles, et vähe kihte pandud?

Mõnel vist ei olnud läiget ka?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Millest need erinevused grimmis?

Mõnedel olid väga ilusad ühtlased, aga teistel laigulised, nagu näiteks Antonil.

Kas asi oli selles, et vähe kihte pandud?

Mõnel vist ei olnud läiget ka?

Kasutati erinevaid grimme. Selle pealejäämine sõltub ka iga inimese nahatoonist. Õli ehk läike panemine on ka iga atleedi oma teema. Mõni paneb vähem, mõni rohkem ning ka siin mängib nahk rolli, sest mõne puhul imendub õli kohe sisse, mõnel mitte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×