Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Juuni 12, 2006 Maiteamidaöeldasellejutupeale!!!!!!!!!!!!!!14 päeva kartsa - nüüd oeld dieedil ja midagi ei küsi enam Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taavi555 0 Teavita postitusest Postitas November 8, 2010 ma pole päris täpselt aru saand millal peaks liha kogust kaaluma, kas enne või pärast praadimist?tean et praen kilo liha ära ja umbes ainult pool sellest jääb alles sellest siis küsimus... kui ma juba mõtlen siis kuidas on kartuli keetmisega?sry kui rumal küsimus on Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas November 8, 2010 Kõike kaalutakse toorelt (liha, kartul) või siis nö kuivalt (helbed). Head isu! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taavi555 0 Teavita postitusest Postitas November 9, 2010 Kõike kaalutakse toorelt (liha, kartul) või siis nö kuivalt (helbed). Head isu! tänud vastuse eest Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
haamer 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 Tere, sai ostetud köögikaal et täpseid koguseid kaaluda, peamiselt pulbreid.Aga oleks edaspidi vaja nüüd ka kaaluda täpseid pudru koguseid (kaera, 3-vilja,8-vilja) ja näiteks riisi, maisi, Quinoad jne..Kui näiteks hommikul putru keedan ja tahan 100g saada kas siis peab see 100g kaaluma helbeid kuivalt ennem keetmist ja kui ei kuidas ma siis umbes tean kuidas 100g keeduputru saada?Ja teine asi kui on tehtud valmis suur ports tatart/riisi/maisimannat vms, kas siis nende õige kaal ei lähe ka keedetult arvesse? Et oleks pidand ennem kuivalt kaaluma ja siis? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 Tere, sai ostetud köögikaal et täpseid koguseid kaaluda, peamiselt pulbreid.Aga oleks edaspidi vaja nüüd ka kaaluda täpseid pudru koguseid (kaera, 3-vilja,8-vilja) ja näiteks riisi, maisi, Quinoad jne..Kui näiteks hommikul putru keedan ja tahan 100g saada kas siis peab see 100g kaaluma helbeid kuivalt ennem keetmist ja kui ei kuidas ma siis umbes tean kuidas 100g keeduputru saada?Ja teine asi kui on tehtud valmis suur ports tatart/riisi/maisimannat vms, kas siis nende õige kaal ei lähe ka keedetult arvesse? Et oleks pidand ennem kuivalt kaaluma ja siis?Kaalutakse kuivalt. Valmispuder paisub ca 3..4x. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
haamer 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 seega 100g toiteväärtus näiteks täisterakaerahelveste kohta käib siis toorelt?100g helvestest tuleb küll jube suur ports putru Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 seega 100g toiteväärtus näiteks täisterakaerahelveste kohta käib siis toorelt?100g helvestest tuleb küll jube suur ports putru Ikka toorelt ning tuleb paras ports Toiteväärtus antakse alati töötlemata (toore) toidu kohta. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
haamer 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 Kui näiteks kiire on kas võib 50g helbeid toorelt veega näiteks alla lasta ? + kõrvale kodujuust, banaan vms Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 Kui näiteks kiire on kas võib 50g helbeid toorelt veega näiteks alla lasta ? + kõrvale kodujuust, banaan vmsNo kui kiire sul ikka on? Selle 10 min pudru jaoks ikka leiad, et keeta, ärkad sellevõrra varem. Ma pole veel kuulnud, et keegi helbeid toorelt ja veega sööks. Meenutab natuke mr. Beani, kes kohvi sarnaselt jõi - pulber suhu, vesi kannust otsa, segas suus läbi ja neelas Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kalmer87 6 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 (muudetud) Kui näiteks kiire on kas võib 50g helbeid toorelt veega näiteks alla lasta ? + kõrvale kodujuust, banaan vmsPoes on selliseid helbeid ka kuhu valad lihtsalt keeva vee peale ja valmis. Iseasi muidugi, et mis toiteväärtus neil näiteks täisterahelvestega võrreldes on. Suht selline löga tuleb ka, minule väga ei maitsend aga kui kiire ajab asja ehk ära. Need mida mina sõin olid AXA kiirkaerahelbed. 35g pakk (erinevad maitsed) 100g kohta 360kcal, 63.4g sv, 10.7g valku ja 5.2g rasva. Muudetud Veebruar 4, 2011 kasutaja kalmer87 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
haamer 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2011 njaa, ma huvi pärast proovisin 50g helbed toorelt klaasi veega ja 100g kodujuustu tulemus : edaspidi keedanja toiteväärtus kokku:Kaloreid: 282.5 KcalRasva: 7 g.Valku: 23.5 g.Süsivesikuid: 35.5 g.Kiudaineid: 7 g. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Viiking 0 Teavita postitusest Postitas Märts 23, 2011 Mul on selline küsimus sulle, et kas sa oled kaalunud 100ml kaerahelbeid? Mul lihtsalt köögikaalu pole. Tavaliselt teen putru 400ml piima+ putru nii, et liiga vedel/tahke poleks. Praegu huvipärast panin piima nagu ikka, aga putru mõõtsin, alguses 200ml, selgelt vähe, nagu supp, no lõpuks sai 400ml pandud, tuli selline vedelavõitu, kuskil 425-450ml läheb. Kui viitsimist on, oleks tänulik Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides