airmax27 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Tekkis huvi, mis teeb hüdrolüüsitud kaseiinist nii kalli toote, kas selle imendumiskiirus või miski muu? Kaseiin on ju tuntud, kui väga aeglase imendumisega valk. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Pakuks et seda teeb fakt, et vadak on juustutööstuse jääk, millest lahti saamiseks kunagi peale maksti, kaseiini jaoks aga peab piima sisse ostma ja seda siis töötlema hakkama? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
airmax27 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Pakuks et seda teeb fakt, et vadak on juustutööstuse jääk, millest lahti saamiseks kunagi peale maksti, kaseiini jaoks aga peab piima sisse ostma ja seda siis töötlema hakkama?Aga huvitav, kas selle imendumine on kiirem, kui hüdrolüüsitud vadakul? Leidsin, et myprotein.co.uk pakub seda ja hind pea 60 eurot kilo. Informatsiooniks on nad sinna pannud, et see on kõige kiirema imendumisega valk, mis hetkel olemas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Crln 6 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Kiirel guugeldamisel leidsin päris mitu artiklit, mis rääkisid hüdrolüüsi mehhanismi keerukusest, sellest ilmselgelt ka kallis hind, ning paremast adsorptsioonist organismis. (...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
airmax27 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Kiirel guugeldamisel leidsin päris mitu artiklit, mis rääkisid hüdrolüüsi mehhanismi keerukusest, sellest ilmselgelt ka kallis hind, ning paremast adsorptsioonist organismis. (...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...)Tegemist siis hetkel kõige kiiremini imenduva valguga, mis sobib eriti hästi peale trenni aga hind peaaegu 60 eurot kilo Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
soomusk 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Tegemist siis hetkel kõige kiiremini imenduva valguga, mis sobib eriti hästi peale trenni aga hind peaaegu 60 eurot kilo Sa pole tähele pannud, et päris paljude toodete kirjelduses on "kõige kiirem", "parim", "puhtaim" jne!? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
airmax27 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Sa pole tähele pannud, et päris paljude toodete kirjelduses on "kõige kiirem", "parim", "puhtaim" jne!? Loomulikult kiidab iga firma oma toodangut Aga tavaliselt teevad seda need, kes mixivad mingi toote kokku ja väidavad et leidsid mingi supervalemi, mis töötab paremini kui teiste sarnased tooted. Kui sa müüd mingit toodet puhtal kujul siis pole vist eriti mõtet väita, et su toode on parem, kui mõni teine puhas toode, kui see tegelikult ei ole parem.Seda lihtne ju kindlaks teha. Näiteks ei ole ju mõtet väita, et puhas vadaku kontsentraat on kiirema imendumisega kui puhas isolaat. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Kaseiini hüdrolüüsimine tundub umbes sama praktiline ettevõtmine nagu kuld- ja hõbeesemete tsinkimine. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Ei suuda ka mina mõista, miks peaks kaseiini hüdrolüüsima.... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
timo116 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2011 Öist aeglast valku natuke kiiremaks teha Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2011 Ei suuda ka mina mõista, miks peaks kaseiini hüdrolüüsima....+1 Nõustun eespoolkõnelejatega. Milleks teha aeglast valku kiiremaks? Miks mitte siis kohe võtta kiiret valku?(...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...)Ehk siis kiire valk imendub kiiresti ütleb see uurimus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
airmax27 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2011 PeptoPro is a pre-digested protein that is completely water soluble and contains > 60% unique hypo-allergenic di- and tri peptides. These peptides are absorbed much faster than any in-tact protein or even single amino acids.(PeptoPro on siis see hüdrolüüsitud kaseiin) Kui nüüd tõesti kaseiini hüdrolüüsides muutub see kiiremini imenduvaks kui vadak siis nagu oleks ju mõtet Samas saab selle raha eest kaks korda rohkem hüdrolüüsitud vadakut ja see paneb tõenäoliselt asja paika +1 Nõustun eespoolkõnelejatega. Milleks teha aeglast valku kiiremaks? Miks mitte siis kohe võtta kiiret valku?(...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...)Ehk siis kiire valk imendub kiiresti ütleb see uurimus. Aga kuskil pole võrdlust hüdrolüüsitud vadakuga.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides