Jump to content
matjusm

Unelmate jõusaal

Recommended Posts

Avastasin Youtube'ist mõned videod USA ülikoolide jõusaalidest ja suu hakkas vett jooksma nähes millised treeningsaalid neil seal on:

Kümned kükipuurid ja igas ühe ees veel tõstepõrand+hunnik muud varustust.:huh:

Kas keegi jagab koos minuga unistust sellises kohas treenida?

Mõni sarnane võiks ka Eestis olla, ma oleks kohe kohal. Kahjuks vist tegemist liiga kalli ettevõtmisega mis meie oludes ei pruugi ära tasuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole TYASKi saalil arvestades ülikooli suurust häda midagi. Häda on selles, et USAs on tihti üliõpilastele tasuta (kooli hinna sees) kogu see nali:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ise olen suur Joe Defranco fänn. http://www.defrancostraining.com/index.php

Joe Defrancol tõesti väärt kraam. Eestis vist glute-ham raise masinat ja hyperextensioni oma leia ühestki jõusaalist; rääkimata veel prowlerist. Ideaalsed harjutused sprindi arendamiseks.

Rääkides unistuste jõusaalist, siis üks asus kogu aeg mu nina all- maja taga, audentes. Eriti mugavaks teeb jõusaali avar hoone, ei teki sellis karbi tunnet, et oled kusagil põranda all kinni. Masinad on piisavalt, kui kedagi huvitab. On jooksurada, sprindi rada. On medicine ballid ja sein kuhu saab loopida neid. On kuuli heitmise koht. On kastid millele hüpata. Saab kõrgust hüpata. Ja muidugi tõstepõrandad, millele saab lasta kangi kukutada. Rinnalt surumise pingid, küki jaoks pukid jne. Kõik ainult 500 eeki kuu.

Muudetud kasutaja smack poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×