Jump to content
Jarmo Oberst

Eesti parim raw surumine

Recommended Posts

Eriti ei sümpatiseeri ilma korrektse tehnikata selle harjutuse sooritamine, aga see isiklik arvamus...

Edited by mispo

Hea tulemus ikka, kuid tahaks näha korrektse tehnikaga (tagumik pingil ja ilma põrketa) surumist. Hea oleks võrrelda.

Arvestades kuti kehakaalu, kuulujutu järgi 85 kg, siis see tõesti parim. Sama raskuse liigutaid paar tükki veel Eestis, aga need mehed juba poole ehk 40 kilo jagu raskemad mehed.

Tõesti karmi tulemusega vend.

Arvestades kuti kehakaalu, kuulujutu järgi 85 kg, siis see tõesti parim. Sama raskuse liigutaid paar tükki veel Eestis, aga need mehed juba poole ehk 40 kilo jagu raskemad mehed.

Alan kaalub 105 kanti, mitte 85. :P

85kg ei mingil juhul. Treenin samas kohas ja olen Alanit korduvalt näinud. Kaal pigem 100kg kanti.

85kg ei mingil juhul. Treenin samas kohas ja olen Alanit korduvalt näinud. Kaal pigem 100kg kanti.

Elaril on õigus :P

Ok, sain siis valesti aru. Kergeim mees igaljuhul, kes näpib sellist raskust. 220 peal tegi veel seeria :P

Kõva kärbes igajuhul :P

Edited by tarmop

Ise arvan sama:

See on palju rohkem muljetavaldavam.

Kalmuse käed olid ka palju kitsamalt, mis muudab surumise raskemaks ja minu arust rohkem "rawimaks".

Ise arvan sama:

Siin ei ole midagi rääkida. Suurem number näitab seda, kes rohkem on surunud, ei miski muu.

Ja kaal on jah 106 kg umbes.

Tervist! Mul ei ole kriitika vastu midagi. Kriitika on edasiviiv jõud mis motiveerib rohkem pingutama. Nendele persoonidele, kes minu surumist kritiseerisid ütlen ainult – tehke järgi kui suudate!

Kui tahate surumist arendada, siis tuleb vahepeal teha suure raskusega ja mustalt! Tegin siis ühe surumise nagu võistlustel (215kg), kus pepu maas ja rinnal paus. Aga erilised tervitused lähevad cvtec-le, kellele jäid ette julgestaja plätud- sa oled ikka eriliselt lahe ja tegija vend.

Tubli number igaljuhul, aga tegelikult oleme me siin Eestis oma raw surumise raskustega üleeelmises sajandis kõik. See on lihtsalt reaalsus. Konnatiigi kuningad oleme kõik. Üks kõvem kui teine. :P

Tubli number igaljuhul, aga tegelikult oleme me siin Eestis oma raw surumise raskustega üleeelmises sajandis kõik. See on lihtsalt reaalsus. Konnatiigi kuningad oleme kõik. Üks kõvem kui teine. :P

Jep, Eestis on hetkel juba Raw 200 suruja suht tegija :P

Kritiseerijatele ja hädaldajatele: enamustel teist (mitte kõigil muidugi) teeksid kõrsikud prõksti, kui te selle raskuse kasvõi korraks kätele prooviksite võtta.

Ma usun, et sellised surumised peaksid kõigile motivatsiooni juurde andma ja olgem parem rõõmsad, et meie seas ka tugevaid mehi on :P