Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 30, 2010 Share this post Link to post Share on other sites
mispo 0 Report post Posted December 30, 2010 (edited) Eriti ei sümpatiseeri ilma korrektse tehnikata selle harjutuse sooritamine, aga see isiklik arvamus... Edited December 30, 2010 by mispo Share this post Link to post Share on other sites
cvtec 0 Report post Posted December 30, 2010 plätudega ikka trennis ei oleks ju... Share this post Link to post Share on other sites
RainKuusnõmm 62 Report post Posted December 30, 2010 hea et pingilt maha ei kukkunud Share this post Link to post Share on other sites
Arthas 0 Report post Posted December 30, 2010 Ebakorrektne või mitte, aga number iseenesest on kõva! Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted December 30, 2010 Eesti parim raw-surumine on vist Kalmuse käes siiski. Share this post Link to post Share on other sites
Gunnar 0 Report post Posted December 30, 2010 Kelle asi, mis tal jalas on Ma ei näe küll, et ta pingipealt maha oleks kukkunud väga, väga kõva tulemus minumeelest Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 30, 2010 Kelle asi, mis tal jalas on Ma ei näe küll, et ta pingipealt maha oleks kukkunud väga, väga kõva tulemus minumeelest +1 , Tulemus on siiski see mis räägib ! Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted December 30, 2010 Hea tulemus ikka, kuid tahaks näha korrektse tehnikaga (tagumik pingil ja ilma põrketa) surumist. Hea oleks võrrelda. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted December 30, 2010 Eesti parim raw-surumine on vist Kalmuse käes siiski.Ise arvan sama: Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted December 30, 2010 hea et pingilt maha ei kukkunudJõua ise ka sellise raskuseni, kasvõi samamoodi surudes... Share this post Link to post Share on other sites
tarmop 79 Report post Posted December 30, 2010 Arvestades kuti kehakaalu, kuulujutu järgi 85 kg, siis see tõesti parim. Sama raskuse liigutaid paar tükki veel Eestis, aga need mehed juba poole ehk 40 kilo jagu raskemad mehed.Tõesti karmi tulemusega vend. Share this post Link to post Share on other sites
elar 17 Report post Posted December 30, 2010 Arvestades kuti kehakaalu, kuulujutu järgi 85 kg, siis see tõesti parim. Sama raskuse liigutaid paar tükki veel Eestis, aga need mehed juba poole ehk 40 kilo jagu raskemad mehed.Tõesti karmi tulemusega vend.Alan kaalub 105 kanti, mitte 85. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted December 30, 2010 Arvestades kuti kehakaalu, kuulujutu järgi 85 kg, siis see tõesti parim. Sama raskuse liigutaid paar tükki veel Eestis, aga need mehed juba poole ehk 40 kilo jagu raskemad mehed.Tõesti karmi tulemusega vend.85kg ei mingil juhul. Treenin samas kohas ja olen Alanit korduvalt näinud. Kaal pigem 100kg kanti. Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted December 30, 2010 85kg ei mingil juhul. Treenin samas kohas ja olen Alanit korduvalt näinud. Kaal pigem 100kg kanti.Elaril on õigus Share this post Link to post Share on other sites
tarmop 79 Report post Posted December 30, 2010 (edited) Ok, sain siis valesti aru. Kergeim mees igaljuhul, kes näpib sellist raskust. 220 peal tegi veel seeria Kõva kärbes igajuhul Edited December 30, 2010 by tarmop Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted December 30, 2010 Ise arvan sama: See on palju rohkem muljetavaldavam.Kalmuse käed olid ka palju kitsamalt, mis muudab surumise raskemaks ja minu arust rohkem "rawimaks". Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted December 30, 2010 Ise arvan sama: Siin ei ole midagi rääkida. Suurem number näitab seda, kes rohkem on surunud, ei miski muu.Ja kaal on jah 106 kg umbes. Share this post Link to post Share on other sites
alan81 2 Report post Posted January 2, 2011 Tervist! Mul ei ole kriitika vastu midagi. Kriitika on edasiviiv jõud mis motiveerib rohkem pingutama. Nendele persoonidele, kes minu surumist kritiseerisid ütlen ainult – tehke järgi kui suudate! Kui tahate surumist arendada, siis tuleb vahepeal teha suure raskusega ja mustalt! Tegin siis ühe surumise nagu võistlustel (215kg), kus pepu maas ja rinnal paus. Aga erilised tervitused lähevad cvtec-le, kellele jäid ette julgestaja plätud- sa oled ikka eriliselt lahe ja tegija vend. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted January 2, 2011 Tubli number igaljuhul, aga tegelikult oleme me siin Eestis oma raw surumise raskustega üleeelmises sajandis kõik. See on lihtsalt reaalsus. Konnatiigi kuningad oleme kõik. Üks kõvem kui teine. Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted January 3, 2011 Tubli number igaljuhul, aga tegelikult oleme me siin Eestis oma raw surumise raskustega üleeelmises sajandis kõik. See on lihtsalt reaalsus. Konnatiigi kuningad oleme kõik. Üks kõvem kui teine. Jep, Eestis on hetkel juba Raw 200 suruja suht tegija Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 3, 2011 Kas see Härra, kes surus 240 on käinud ka jõutõstmisvõistlustel varustusega surumas? Share this post Link to post Share on other sites
rennosport 46 Report post Posted January 3, 2011 Eriti ei sümpatiseeri ilma korrektse tehnikata selle harjutuse sooritamine, aga see isiklik arvamus...Vaata siis seda videot, kus ta 215 reeglitepäraselt surub. Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted January 3, 2011 Kritiseerijatele ja hädaldajatele: enamustel teist (mitte kõigil muidugi) teeksid kõrsikud prõksti, kui te selle raskuse kasvõi korraks kätele prooviksite võtta. Ma usun, et sellised surumised peaksid kõigile motivatsiooni juurde andma ja olgem parem rõõmsad, et meie seas ka tugevaid mehi on Share this post Link to post Share on other sites