Mart Muru 17 Report post Posted December 18, 2010 Juba pikemat aega saan pildimängude ja "vasta ja võida" küsimustele vastates sellise vastuse: "Oled juba vastanud!" Hakkab vaikselt üle viskama juba..Mis värk on? Share this post Link to post Share on other sites
marko1222 0 Report post Posted December 18, 2010 Mul täpselt sama asi Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted December 18, 2010 Mul viimased 2a juba nii vist. Share this post Link to post Share on other sites
RihoK2go 5 Report post Posted December 18, 2010 Mul küll nii pole.Vahepeal sai ikka kord kuus võidetud.Nüüd, kui ma sellele mõtlen, siis polegi mitu nädalat pildimängu võitnud. Share this post Link to post Share on other sites
koit107 0 Report post Posted December 19, 2010 Juba pikemat aega saan pildimängude ja "vasta ja võida" küsimustele vastates sellise vastuse: "Oled juba vastanud!" Hakkab vaikselt üle viskama juba..Mis värk on?Kui nüüd natuke mõelda siis see on täiesti loogiline, sest peale vastuse andmist sa teist korda ju vastata ei saa....ja seda kinnitabki kiri: "Oled juba vastanud!" Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted December 19, 2010 Kui nüüd natuke mõelda siis see on täiesti loogiline, sest peale vastuse andmist sa teist korda ju vastata ei saa....ja seda kinnitabki kiri: "Oled juba vastanud!" Kas sa pead mind idioodiks? Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted December 19, 2010 TereEI hakka pikka juttu ajama - proovin homme sõnastuse selgemaks teha, et rohkem segadust ei tekiks. Tegelikult jõuavad su vastused kohale - peale vastuse saatmist lihtsalt näidatakse sulle vastamise lahtri asemel juttu - oled juba vastanud. Share this post Link to post Share on other sites
LdZp 0 Report post Posted February 3, 2011 Uut teemat ei tee, kuid küsiks miks on kolme "vasta ja võida" mängu võitjad veel avalikustamata? Need juba väga pikka aega teadmata, kuigi viimaste mängude võitjad on koheselt üles pandud. Vabandan kui miski on silmist mööda läinud, kuid ma ei suutnud leida ka kuskilt neid võitjaid. Share this post Link to post Share on other sites
marti384 11 Report post Posted February 4, 2011 Ja mis värk selle Puzzle mänguga on?? seal juba üle aasta mu meelest see sama puzzle ja mingit loosimist ple nagu ka olnud mu meelest. Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted February 4, 2011 Pusslet hakkab jälle tulema tasapisi - hetkel on ta tõepoolest tiba soiku jäänud.Vasta ja võida kolm vahepealset mängu on tehnilise rikke tõttu hetkel kadunud - ei tasu küll muretseda, proovin need lähiajal taastada ja võitjad ka üles panna. Share this post Link to post Share on other sites
LdZp 0 Report post Posted April 2, 2011 Pusslet hakkab jälle tulema tasapisi - hetkel on ta tõepoolest tiba soiku jäänud.Vasta ja võida kolm vahepealset mängu on tehnilise rikke tõttu hetkel kadunud - ei tasu küll muretseda, proovin need lähiajal taastada ja võitjad ka üles panna.Ei saagi neid taastada vist? Kaks kuud möödas juba. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted April 15, 2011 "Vasta ja Võida" võitjad krooniajast!Kenasti taastatud ja võitjad välja selgitatud Share this post Link to post Share on other sites