joonast 13 Report post Posted June 28, 2011 (edited) Ok, täiendav küsimus kahele särgihuvilisele Patella soovil:Kui palju maksis see särk? Kes täpsemalt vastab, saab särgi endale! Praegu on pakkumisi küll juba tulnud ka teistelt inimestelt Edited June 28, 2011 by joonast Share this post Link to post Share on other sites
algaja11 0 Report post Posted June 28, 2011 Tuleb välja, et särgihuvilisi on siiski rohkem. Arvestage ikka kõigiga! Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted June 28, 2011 Kui läheb pakkumiseks, siis pakun ka $15.99 Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted June 28, 2011 Praegu on pakkumisi küll juba tulnud ka teistelt inimestelt Olen täiesti nõus, et särk peaks siiski minema Sargele...........või manselile Pealkiri ütleb juba seda Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 29, 2011 Olen täiesti nõus, et särk peaks siiski minema Sargele...........või manselile Pealkiri ütleb juba seda Pakutakse väga Eesti hindasid.... 17$ Eks see mingi 2-3$ lugu ole. Mitte, et särk halb oleks... lihtsalt, kui US-is on ikka allahindlus, siis on allahindlus. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 29, 2011 Õige vastus: 12.99 Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 29, 2011 Pakutakse väga Eesti hindasid.... 17$ Eks see mingi 2-3$ lugu ole. Mitte, et särk halb oleks... lihtsalt, kui US-is on ikka allahindlus, siis on allahindlus.Allahindlused algavad orienteeruvalt 30 juunil seoses eelseisva 4.juuli pidustustega. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 29, 2011 Õige vastus: 12.99 Ei saa sinust ärimeest... Selle hinnaga saab korralikke kashmiirkampsuneid allahindluste ajal. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted June 29, 2011 Õige vastus: 12.99 See tähendab siis ju, et võitsin Manselit. Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted June 29, 2011 See tähendab siis ju, et võitsin Manselit. The best man won Kuigi mul oli õigus selle 99 senti suhtes Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted June 29, 2011 (edited) Imre, kui oleks võimalik, siis ma sooviks tellida sinult sama või sarnast särki L suuruses.Anna teada mis arvad Edited June 30, 2011 by Mansel Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted June 29, 2011 Oleks ka huvitatud sellisest särgist. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 30, 2011 See tähendab siis ju, et võitsin Manselit. Jah, puhas vedamine 1-e sendiga! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 30, 2011 Imre, kui oleks võimalik, siis ma sooviks tellida sinult sama või sarnast särki M suuruses.Anna teada mis arvad Põhimõtteliselt peaks saama. Homme-ülehomme lähen veel shopingutele. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 30, 2011 Oleks ka huvitatud sellisest särgist.Vaatan, mis teha annab. Kas keegi oleks veel sellistest särkidest huvitatud? Neid on väga palju erinevaid. Kahju, et kulturismiteemalisi särke sellise raha eest ei saa Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 30, 2011 The best man won Kuigi mul oli õigus selle 99 senti suhtes Jah, siin on tõesti 99 senti kõikide toodete taga, aga kassas lisatakse veel 6% maksu. Jube harjumatu kindlasti nendele, kes esimest korda peaksid USA-sse sattuma. Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted June 30, 2011 Vaatan, mis teha annab. Kas keegi oleks veel sellistest särkidest huvitatud? Neid on väga palju erinevaid. Kahju, et kulturismiteemalisi särke sellise raha eest ei saa Kui oleks võimalik siis xxl suurust saaks? Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 30, 2011 27 ja 28 juuni 2011 mõned pildid tegemistest. Koolibussid Cincinnati äärelinnas Cincinnati, Ohio Selline kaader Columbusest, Ohio pealinnast.jalutaja.jpg] Jalutaja Kumb on edevam? Minu pere: Naine, Ema ja tütreke Cincinnatis, Ohios Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 30, 2011 Kui oleks võimalik siis xxl suurust saaks?Selline suurus ei ole siin riigis probleem Share this post Link to post Share on other sites
IVARK 42 Report post Posted June 30, 2011 (edited) Imre, kas läksid siit lapse, naise ja emaga koos või elab Sul ema seal? Küsin sellepärast, et tahaks ise minna järgmine suvi aga lapsega üle ookeani on päris karm, olen näinud 3 aastast lennukis tembutamas, küll on uni, siis jonn, siis süüa ja juua, igavus ja mängimine jne. Ühesõnaga ma tahaks ka väikse turnee ette võtta USAsse aga ainult nii, et vanaema tegeleks lapsega, sest siis oleks tiba kergem. Edited June 30, 2011 by IVARK Share this post Link to post Share on other sites
SoxBeIn 2 Report post Posted June 30, 2011 Rauno Raud siin Sooviks kah kahte särki xl suurusega kas seda sama või midagi muud MMA tunnusega.Kuulmiseni Share this post Link to post Share on other sites
Patella 14 Report post Posted June 30, 2011 E-bays on ka selliseid särke muidu. Panin otsingusse "MMA shirt" ja kohe tuli. Igasugu kirjud. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 30, 2011 Imre, kas läksid siit lapse, naise ja emaga koos või elab Sul ema seal? Küsin sellepärast, et tahaks ise minna järgmine suvi aga lapsega üle ookeani on päris karm, olen näinud 3 aastast lennukis tembutamas, küll on uni, siis jonn, siis süüa ja juua, igavus ja mängimine jne. Ühesõnaga ma tahaks ka väikse turnee ette võtta USAsse aga ainult nii, et vanaema tegeleks lapsega, sest siis oleks tiba kergem.Mul ema elab USA-s ja 5-e kuu vanuse beebiga on kõige rahulikum reisida justnimelt sellepärast, et need on vaiksed ja ei jonni. Söödad kõhu täis ja põnn ainult naeratab ja peeretab. Suuremate lastega on jamamist ja närvirakkude hävinemist meeletult. Teinekord perenaisega lihtsalt sõidame mööda osariike ja siin on igal pool meie jaoks nii palju põnevat! Suurem laps jonniks ennast hulluks niisama sõites. Share this post Link to post Share on other sites