Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

19.jaanuar 2020

 

Ikka vaikselt toimetame. Püüan olla aktiivsem ja hakata postitama rohkem oma treeningutest ning toitumisest, vähem vormipilte- haiame niiöelda madalat profiili. Tööd on palju ning loodetavasti kõik läheb nii nagu peab. Täna oli mul nii jõusaal kui ka bodypump- viimasel nädalal oli ka 3 treeninguga päevasid. 

Pidage vastu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

29.jaanuar 2020

 

Tere sõbrad! 

Täna oli tagasihoidlikum päev- üks bodypump ja natuke jõusaali. Kehakaal juba stabiilselt alla 85 kg ning esmaspäeval nägin isegi 83 kg täpselt. Eelmise aastaga võrreldes olen 2 kuud ees ja eks see annab hingerahu. Palju erinevaid treeninguid, palju uusi harjutusi ja nii see vorm vaikselt paremaks lähebki. Eks on trummi löödud eelmistelgi hooaegadel, aga oleme ausad- alates 2007 olen alati jõudnud EM-il finaali ning välismaale nalja tegema ei lähe. Seekord on suureks abiks ka kreatiin, mida ei ole mitte kunagi varem võistluseelsel ajal kasutanud just kaalusaamise eesmärgil. Homme on mul 2 jõusaalitrenni ja 2 rühmatrenni. Reedel jälle rahulikumad ajad. Pidage vastu! :-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

09.veebruar 2020

 

Tere sõbrad! 

Tore oleks, kui fitness.ee saab jälle hoo sisse ning algavad jälle pikad arutelud erinevate sporditeemade ümber. Proovin siin ise ka vaikselt siin toimetada, sest tegemist on ju ilmselgelt Eesti suurima kulturismi ja fitnessi andmebaasiga koos tohutu pildi- ja kirjamaterjaliga. Minu dieet on kulgenud plaanipäraselt. Spordisaalis olen olnud viimastel nädalatel rohkem kui kunagi varem. Olulisel kohal vaheldus, rinnale turmtuld eest ja taggant, samuti selga alati rohkem üllatada. Täna on mul nii jõusaal kui bodypump. Peab ilmselt soojema dressi selga ajama ja kui vaja, siis ka soe pesu alla. Mingil päeval planeerin võtta vaba päeva ning teha ühe suurema forellipüügimaratoni. Täpiline peaks praegu päris näljane olema. Jää peale ja jää alla ei roni. Toitumisest nii palju, et praegu põhiliselt puuviljad, teinekord linnulihafileed. Lihast on mõnusalt palju alles ja see ilmselt kreatiini kasutamise põhjusel. Kogu aeg midagi uut :-)

Ok, ma nüüd panen veel trenni varustuse kokku ja siis Eedenisse! 

 

Trennis näeme! 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

01.märts 2020

 

Tere sõbrad! Käin siin nagu kuuvarjutus, aga parem ikka kui mitte midagi. Registreerisin ennast 2020 aastaks võistlema. Ausaltöeldes tegin seda viimase hetkeni kaheldes. Olen viimase 3-4 kuuga teinud rohkem tööd kui kunagi varem ja 20 aastat tagasi oleksin sellise turmtulega olnud ilmselt Tarzani poeg, aga praegu läheb vaevaliselt. Arusaadav, et teen seda kõike iseendale, aga kui loodetud vormi ei tule, siis hakkab jälle paras materdamine. Eesti on väike ning see krdi kütuseteema on juba nii avalik saladus! Kõik teavad kõike- kes võttis, kuidas võttis, mida võttis… Mingi seadus ei lase nendele, kes IFBB ridades on võistelnud ja oma kommentaariumites plaanivad kunagi jälle lavale minna, aga praegu kasvavad, dopinguküttidel mitte rünnata kui ei ole litsentsi teinud. Jumal tänatud, et olin omal ajal õigel ajal õiges kohas ja neid imemehi ja -naisi oli mõni üksik. 2011 tehti ka sportlastele hooajaväliseid kontrolle ilma igasuguse litsentsita, aga oleme ausad- siiski oli enne hoiatatud, et need võivad tulla kunagi. Ok, teine teema on see lavatagune elu viimastel aastatel. Kulturism ei ole ju meeskonna ala. Iga mees valmistub ise ning näiteks IFBB euroopa meistrivõistlustel ei lasta üleliigset rahvast üldse lava taha- eriti lava kõrvale. Minu teha oleks, siis teeksin samasugused ranged reeglid ka Eestis. Et ei oleks sellist seisu, kus võisteljad on pärast poseerimist lava taha läinud ja siis mingid poolehoidjad jooksevad lava taha ning hakkavad konkurente maha tegema ja läheb ilgeks sossutamiseks. Ma olen kogu oma karjääri jooksul hoidnud oma ette sest vaid jumal teab, kui palju ma olen ühe või teise võistluse jaoks pühendunud. Parimad võistlused minu mälestustes on tehtud ikka nii kui olime 2-3 mehega tiitlivõistlustel ning ajasime oma asja. Pärast tegime kokkuvõtteid ning oli selline mõnus pingelangus ilma üleliigse intriigita. Need, kes seda läbi ei ole teinud, ilmselgelt ei mõista mind. Ok, ma nüüd puhkama. Homme pikk päev ja palju liikumist. 

Pidage vastu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

12.märts 2020

 

Iga päev uued tuuled. Valmistun juba pikalt võistlusteks ja hetkeseis on selline, et me ei tea, mida toob homne päev. See maailma kummitav viirus on kindlasti korralik väljakutse väga paljudes riikides ning ega me seda ohtu ise niikaua ei taju kui sellega otseselt seotud ei ole. Teen trenni ja häälestan ennast võistlusteks teadmata, kas üldse lähipäevadel meie riiki karantiini ei panda nagu Itaaliat ja Taanit. Samad mõtted Hispaaniaga. Julgen spekuleerida, et isegi kui korraldatakse IFBB euroopa meistrivõistlused, siis seekord on osalejaid oluliselt vähem kui varasematel aastatel. Praeguse seisuga pigem kipun arvama, et ei korraldatagi aga eks paistab. Püssi põõsasse ei viska!

Muudetud kasutaja vend vähk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellel kevadel ei toimu rohkem spordi võistlusi. Maailma meistirivõistlused toimuvad ühel teisel alal, inimeseks jäämise maailma meistrivõistlused.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

17.märts 2020

 

Nonii. Võtsin vastu otsuse, et sellel aastal ei võistle. Selle avalduse tegin ka reedel, 13.märtsil ja sellel hetkel kaalusin 81,7 kg. Praegu, 4 päeva hiljem on kehakaal +10 kg, ehk 92 kg. Käisin enne koertega metsas ning kodutrepist üles ronimine oli paras katsumus. Kurb, et lavale ei jõudnud. Ennekõike oleks kasvõi iseenda pärast läinud ja siis ka laste pärast, kes praeguseni ei saa päris hästi aru, millega nende issi tegeleb. Nüüd on aega atra seada ja võimalusel teeks veel selles elus ühe vägeva etteaste kõigile neile, kes mind juba ammu maha on kandnud. 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

05.aprill 2020

 

Jälle üks vägilane on siit ilmast lahkunud. Üks vendadest Barbaritest läks sellel aastal kaugemale. 

 

David Paul

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
3 tundi tagasi, Arnold ütles:

Kas koroona? 

 

Ei usu. See mees lahkus siit ilmast 08.märtsil juba. Siis oli veel võrdlemisi rahulik.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

28.aprill 2020

 

Tere sõbrad!

Aeg justkui seisab ning ilmselgelt on tegemist ühe veidrama ajaga meie 100 aastase elu jooksul. Seisame järjekordsel ristteel ning püüame tulutult tulevikku ennustada. Praegu on mul siiralt kahju väga paljudest ettevõtjatest, kellede ärid põlevad heleda leegiga. Usun, et kõikide kaasmaalaste tutvusringkondades on hetkel palju inimesi, kes on suures hädas ning ilmselgelt kui see viirus hakkab taanduma, siis nende elu ei ole enam kunagi endine. Ka mina valmistusin ju hirmsa hooga EM-ks, aga sellel aastal enam lavale ei jõua. Siiski usun, et suudan selles elus teha veel korraliku etteaste- vaja õiget häälestust. Praegu püüan rohkem liikuda. Täna varavalges käisin kalal, siis pikalt koertega metsas, siis suurem ring linnas, siis jälle metsa... Homme viin läbi jälle veebitreeningut ja seekord siis Hoisti tundi. Lisanditest aeg-ajalt multivitamiine, Omega3 ja mineraalid. Kehakaal stabiilselt +90 kg. Hakkan vaikselt selle seapõrsa kaaluga harjuma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

21.mai 2020

 

Hurraaa, saab jälle trenni teha! Tuleb kaotatud aeg tasa teha ning eluga edasi minna. Teguderohket uue hooaja algust kõigile!;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

04.juuni 2020

 

Vaikselt õpime jälle käima ja hingama. Nüüd olen iga päev mõne rühmatreeningu läbi viinud. Eile tegin militaarpumpi ning esimese 40 minutiga tegime näiteks 4000 sammu. Kogu treening oli liikumises ilma pausideta. Varsti alustan ka lamades surumise projekti, aga ettevaatlikult. Terve töine suvi on veel ees!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

24.juuni.2020 

Head jaani! Loodetavasti te ei söönud üle ja tervis on parimas korras. Just käisime perega sõidus ja tagasi Tartusse jõudes väike sõit Alko1000 poodi. See tuli mulle suure löögina. Teiste produktide vahelt leidsin täiesti ootamatult dopingut! Seda saab kodus ja trennis kasutada ning tulemused on ettearvamatud! Kusjuures kasutajaid vastutusele ei võeta. Kus on anti-dopingu liidu silmad? 

IMG_20200624_183947.jpg

IMG_20200624_183928.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

25.juuni 2020

 

On hetki, kus nagu välk selgest taevast avanevad võimalused kohtuda kuulsustega. Teinekord leiad enda ebajumalaid absurdsetest kohtadest nagu ma kohtusin 90-date discojumaluse SASHiga 2009 aasta Mustla jaanipeol. Viimane ootamatu kohtumine kuulsusega leidis aset Tartu Alko1000 poes- just selles samas kultuuripesas, kus müüakse dopingut. Oma vaese mehe toiduotsingutel(ketšup ja pasta) põrkasin ootamatult kokku Van Dammega. Elu täis üllatusi! 

FB_IMG_1593033405403.jpg

FB_IMG_1593033400443.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

03.november 2020

 

Hetkel seisan jälle elu ristteel. Kogu aeg peab tegema valikuid. Tahaksin hirmsasti jälle lavale minna, aga kevadhooaja toimumine on ju suure küsimärgi all. Selles suhtes elame üks päev korraga. Jõusaalis olen küll viimasel ajal aktiivsemaks läinud.B)

  • Like 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

08.november, isadepäev

 

Tere kõigile ja tervitused kõikidele isadele!

Ilmselt ei ole jäänud FB rahvale märkamatuks, et olen viimasel ajal natuke aktiivsemalt hakanud lamades surumisega tegelema. Viimasel korral surusin lamades 100 kg kangiga 24 kordust. Usun, et olen rohkemaks võimeline ja töö selles suunas käib. Esialgne eesmärk oleks jõuda 30 korduseni. Võimalusel proovin ka teisi harjutusi hakata rekordite peale tegema. Muidugi on neid, kes kipuvad vinguma, et ühes või teises harjutuses ei ole just kõige puhtam tehnika, aga teeb siis ise paremini! Ok, ma nüüd panen trenniasjad kokku- varsti bodypumpi minek! Rohkem julgust endale uute väljakutsete loomisel! 

Trennis näeme!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

29.november 2020

 

Kreatiinist paari sõnaga. Viimasel ajal on palju juttu olnud kreatiinist ja selle toimest. Minul isiklikult on karjääri jooksul olnud kokkupuude väga paljude kreatiinidega. Selle õige, enda jaoks sobiva kreatiini tunned kohe ära kui umbes tund pärast kreatiini tarbimist tahad läbi seinte joosta- selline purakas on sees. Kreatiini kasutamisest liigub erinevaid arvamusi. Soovitatakse vältida tsitrusviljadest mahlasid, samuti piima- need pidid kreatiini laadimisel kreatiini toimet neutraliseerima. Mina ise kasutan kreatiini alati koos viinamarja nektariga- selles on piisavalt viinamarjasuhkrut, mis omakorda imendub kiiremini ja peaks kreatiini toimet suurendama. Eriti peenelt teen veel nii, et tund enne ja tund pärast kreatiini tarbimist viinamarjajoogiga ei söö-joo midagi muud ja siis trennis tuld! Ja üks asi veel! Hetkel on Fitshopis kõik kreatiinid väga soodsa hinnaga: https://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
On 11/29/2020 at 1:23 PM, vend vähk said:

Selle õige, enda jaoks sobiva kreatiini tunned kohe ära kui umbes tund pärast kreatiini tarbimist tahad läbi seinte joosta- selline purakas on sees. 

Hariduslikul eesmärgil küsin, et kas tõesti on eri kaubamärkide kreatiinidel tuntav erinevus? kreatiini keemiline ühend ju ei saa muutuda, vastasel juhul oleks seal pakendil midagi muud kirjas. Ise koguaeg kindla tootja kreatiini kasutanud, eriti aru ei saa mõjust, vb peaks ka teisi proovima?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seinu pole kunagi tahtnud lõhkuda, aga pikas perspektiivis on küll välja joonistunud, et mõned monohüdraadid töötavad paremini kui teised monohüdraadid..  loomulikult praegu ka palju kreatiinitooteid, kus erinevaid kreatiinivorme ja abiaineid juures.

 

Mul on tavaks öelda, et kui toidulisandist üldse tolku ei tunne, siis pole mõtet niisama süüa kah.

  • Like 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
22 tundi tagasi, zxcvb ütles:

Hariduslikul eesmärgil küsin, et kas tõesti on eri kaubamärkide kreatiinidel tuntav erinevus? kreatiini keemiline ühend ju ei saa muutuda, vastasel juhul oleks seal pakendil midagi muud kirjas. Ise koguaeg kindla tootja kreatiini kasutanud, eriti aru ei saa mõjust, vb peaks ka teisi proovima?

Järelpärimine õigustatud. Uhke purgikujundus ei tee tootest veel head asja. Väidetavalt on neil koostis üks ja sama, aga pidi olema mingi töötlemise vahe. Kunagi oli selline produkt nagu TAI KANE kreatiinmonohüdraat. Sellel ajal tegin palju isiklikke rekordeid ja korduvalt olin mures, et äkki soomlased lisasid oma tootesse keelatud aineid? Läksin kontrollidest läbi korduvalt ning Ott seletas tollel ajal Tai Kane kreatiini töötlemise kohta pikalt. Ausalt, ühegi teise kreatiiniga ei ole nii looma tunnet olnud ei enne ega pärast.

  • Like 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×