Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

08.mai 2018

 

Tere sõbrad! 

Jälle mõned päevad edasi liikunud ja just käisin lastega jalutamas ning mõnusat kevadsooja nautimas. Paari tunni pärast trenni- täna on natuke jõusaali ja lisaks military pump. Military Pumpist tegin kunagi ka väikese tutvustuse, aga tuleb tunnistada, et aja jooksul on see programm muutunud palju põnevamaks. Kehakaal nüüd viimase nädala jooksul olnud enam-vähem 87 kg peal, aga võtan veel maha.

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

13.mai 2018

 

Vanasid sauruseid on alati tore vaadata koos noortega hullamas. oleme ausad- selline video motiveerib looma välja laskma:

 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

15.mai 2018

 

Tere sõbrad!

 

Hull suvi tuli välja ja teinekord on nii, et mai on oluliselt soojem ja ilusam kui järgmised 3 kuud... ausalt, mina ise juba ootan vihma, mis peseks puhtaks kogunenud tolmu ja siis muidugi hakkab rohi veel kiiremini kasvama. minu ema elab USA-s, Ohios ja sela on praegu üldse 35 kraadi sooja. Selle kuumaga on nii, et vähemalt minul ei ole suure palavaga erilist söögiisu ja kehakaal kukub. kui kehakaal kukub, siis on ka vorm parem. Veel umbes kuu aega tagasi kaalusin 83-84 kg, nüüd stabiilselt 86 või alla selle. Loomulikult on tõusnud kõik vastupidavusnäitajad ja ka jõunäitajad on samad, mis 8 kg raskemana... 

Täna on mul jõusaal ja Military Pump.

Eile saime perelisa- 5 vahvat kääbusbullterjeri kutsikat ja need tegelased võtavad ka mõnusalt aega ja energiat. praegugi istun koerakoonlastega kodus ja lisaks ka muidugi enda ühekuune beebi Frederica. 

Igav ei tohi olla!

Ok, lõpetuseks ka üks pilt, mis vägagi hästi iseloomustab lääne järjest süvenevat suunda. Kurb.

1980.jpg.ff0495e0aa9bf40f802301f451f18bec.jpg

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
On 5/15/2018 at 15:32, Angelo ütles:

Miks läänes mehed ei nuta?

Nad kardavad, et ripsmedušš läheb laiali :)

Väga hästi öeldud :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

24.mai 2018

 

Tere sõbrad! 

Ilusad soojad ilmad ning suvi eii ole ju tegelikult veel alganudki. Mina olen oma ihu ja vaimu suurema luubi alla võtnud. Kui kehakaal oligi 4-5 nädalat tagasi 92-93 kg, siis tänaseks päevaks olen saanud kaalu -85 kg stabiilselt. Ega siin kosmoseteadust ei olegi- tuleb endale selgeks teha, mis hetkel ma saan rääkida näljast ja millistel hetkedel räägime maitseelamusest. Üldiselt kipume kõik 10 korda rohkem sööma kui tegelikult vaja. Sama kehtib ka joomise kohta- ma võin julgelt öelda, et tavalist külma vett joon ma oluliselt rohkem kui näiteks musta kalorivaba jääteed, mis on ikka eriline mürk minu jaoks. Kiusatus on ka oma vormipilte välja panna, aga siis on jälle nii, et kuu aja pärast vaatad piinlikusega, et halloo, mees, kus olid sinu silmad, et sellise sardelli väljanäitusele panid? Iga asi omal ajal. Lisanditega selline lugu, et neid väga ei kasuta. Lihtsalt ei ole võimalusi praegu. Suurte raskuste alla ka enam siiski ilmselt selles elus ei roni- viimane 140 kg projekt hakkas õlga lõhkuma ja nii korralikult, et ei saanud isegi kerge raskusega teha ei rööbaspuud ega kaldpinki. Peab teinekord valikuid tegema ja mina valin hea enesetunde ning tervise. Ok, tervisemees hakkab kohe oma kolmanda tütre muredega tegelema. Teie olge tublid ja tehke korralikult trenni! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

25.mai 2018

 

Kuna ma olen süüdimatu mees kaksiku tähtkujust, siis kui eile ütlesin, et ilmselt vormipilte niipea üles ei pane, lükkan siiski ühe eilse õhtupooliku pildi üles sest see on nii hea pilt! Usun, et isegi kuu aja pärast ei pea häbenema hetkevormi. Eile üks kulturismifänn tahtis vend vähiga pilti ja nii ta läks.

5b07ddc83bd77_24.mai2018.thumb.jpg.37166abafc3a6daa839ea11c96187751.jpg

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

30.mai 2018

 

Tere sõbrad!

Hakkab vaikselt mai kuu läbi saama ning mina võin küll öelda, et olen hetkel ihu ja vaimuga rahul. Vahtisin pikalt oma varasemate aastate vormipilte ja fantaseerisin, et teeks sellel suvel oma elu parima suvevormi. Praegu jookseb küll kõik sujuvalt ning mitte miski ei ole võimatu! Tõsi, praegu tunnen, et lisaks dieedile peaksin ka rohkem spordiklubi külastama- vastasel juhul tegelen lihtlabase liha suretamisega ning kõik naeravad minu üle. Eile ja homme tegin jõusaali ja samuti andsin rühmatrenni, aga täna ilmeslt sportima ei jõua, kuigi mine sa tea. Igal juhul kui täna saali ei jõua, siis lähen õhtul metsa tegema- puhastan metsaradasid võsast ja see on päris hea vaheldus ning võtab samuti selja märjaks. Täna hommikul sõin lahjat kodujuustu kalkunifileesingiga ning värske tomatiga, magusama osa täitis lahja kohupiim banaani ja piimaga. Nii võib täitsa inimeseks saada. Varsti algab minu lemmikaastaaeg- aedmaasikate aeg ning siis olen nagu rase- hammustan värsket hapukurki ning lükkan maasika järgi ja nii võin toituga nädalaid. Mulle meeldib selline kontrast. Ok, kontrastimees läheb nüüd toimetama. Hommikul olin juba poolteist tundi järve ääres ning ei pea silmi maha lööma.:rolleyes:

HAUG.thumb.jpg.9b979371c268fdfccb38cb5993dfbc02.jpg

Tsitaat

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

04.juuni 2018

 

Tere sõbrad! :)

 

Suvekuud algasid ja mina võin uhkusega öelda, et olen ilmselt juuni alguse ühes parimas vormis üle paljude aastate. Kehakaal on kukkunud soovitud numbrini ja natuke isegi peale ilma toidulisanditeta, aga lolli järjepidevuse ja praktika tulemusena. Olen küll paljude jaoks tuntud FAST lisandite reklaaminägu, aga nad loobusid koostööst juba mitu aastat tagasi ning nii ma siis vaikselt toimetan ning meenutan vanasid häid aegu. Selles suhtes, et kui kellelgi on soovi koostööd teha, olen avatud uutele väljakutsetele. 

Räägin natuke numbritest ka. Kui aprilli alguses olin stabiilselt +90 kg, siis kusagil aprilli keskpaigast tõmbasin otsad kokku ning mingil hetkel hakkasin ka kaalunumbreid üles märkima. Siin väike tabel esmaspäevahommikustest kaalunumbritest:

 

30.aprill, esmaspäev: 88,9 kg

07.mai, esmaspäev: 87,4 kg

14.mai, esmaspäev: 87,2 kg

21.mai, esmaspäev: 86,1 kg

28.mai, esmaspäev: 85,9 kg

04.juuni, esmaspäev: 85,2 kg

 

Loomulikult olen vahepeal olnud isegi 83,1 kg, aga usun et see number saab suve jooksul löödud. Oluline on tarbida vähem soolast ja liikuda rohkem kui talvekuudel. Hingerahu, mis laseks mul rohkem unistada uuesti lavaletulekust, aga seekord mitte neljandale kohale...vähemalt mitte Eesti laval...

 

Ok, kohe lähen koertega õue. Igav ei ole juba aastaid olnud ning hetkel elamises lisaks neljale lapsele ka 5 bullterjeri kutsikat. Pidu!

Suvitajad.thumb.jpg.7ae06535d4dd3a99a971a05831b0067f.jpg

Tsitaat

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

05.mai 2018

 

Tere sõbrad!

 

Teinekord ei oska enam midagi öelda. Juhekoos.ee.

Viimasel ajal on alganud justkui rahvaste rändamine- fb postkasti potsatab uusi kirjasid ning minu jaoks võõrad inimesed tahavad hirmsasti minu sõbraks saada. Küll uuritakse kalapüügi kohta, küll tahetakse koos trenni teha. Need viimased kirjad teevad eriti nõutuks. Osadele inimestele on vist jäänud mulje, et kõik teenused on tasuta. Ma küll ei kujuta ette, et sa lähed juuksurisse või SPA-sse tasuta, aga mida arvata inimestest, kes kirjutavad sulle, et soovivad treeningkava, toitumiskava ja üldse igasugu nõustamist, aga neil ei ole võimalik tasuda ning et (pange nüüd tähele!) isegi uue Tartu GYM spordiklubi kuutasu 15 eurot, on neile väga suur väljaminek. Teine huviline siiralt küsis, et kas spordiklubi hinnakirjas märgitud personaaltreeningu hind 25 eurot on kuutasu (iga päev) või ainult ühe korra hind? Selliseid, kes minu käest uurivad, kust saada tasuta toidulisandeid või kuidas oleks võimalik Eesti meistrivõistlustele tasuta sisse saada, tuleb ka päris tihti ette. Päris ausalt, väga ei tahakski enam igasugustele jõusaaliteemalistele kirjadele vastata ja oma aega raisata. Toksin selle postituse siia valmis ja on koht, kuhu tulevikus rahvast tasuta suunata. 

Usun, et minu kirjatöö avas nii mõnegi edukama äriatleedi silmad, et on ju ka veel teine ja kolmas Eesti... 

 

Ilusat teisipäeva jätku!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No aga Tartu randades saab ju tasuta treenida - igasugu trenazöörid on olemas.

Ja vahel isegi strippar Marcoga võidu rööbaspuid suruda. Milles probleem, kui raha pole?

Muudetud kasutaja TANK poolt
  • Like 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
On 6/5/2018 at 14:28, TANK ütles:

No aga Tartu randades saab ju tasuta treenida - igasugu trenazöörid on olemas.

Ja vahel isegi strippar Marcoga võidu rööbaspuid suruda. Milles probleem, kui raha pole?

Eks varustust on tõesti viimastel aastatel tekkinud, aga kui inimene ei jõua ühtegi lõuatõmmet teha ega ühtegi rööbaspuusurumist, siis läheb õuetingimustes keeruliseks ilma kogemuste ja teadmisteta. Marco on muidugi omaette teema :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

03.juuli 2018

 

Tere sõbrad!

Täna, 20 aastat tagasi jõin ma oma viimase kohvi...just 03.juulil 1998 sai läbi minu täpselt 1 aasta kestnud ajateenistus Kuperjanovi kuulsusrikkas pataljonis. See on aeg, mis jääb mind saatma pm kõikides minu tegemistes. Nagu öeldakse- selleks, et teada saada, mis on hea, pead tundma halba. Siin võikski jääda kokku miksima hüüdlauseid, et mis ei tapa- teeb tugevamaks jne, aga ausalt, seda, mis meie seal sellel ajal läbi tegime, on teistele võimatu sõnadesse panna. Pärast seda kooli tean, mis on nälg, tean kus on minu maksimaalne koormustaluvus, oskan hinnata õhku ilma gaasimaskita ning värsket joogivett. Oskan süüa teha, oskan riideid nõeluda, kui vaja, siis nii üksi kui ka üksuse koosseisus vaenlasele vastu astuda. Ainult kõigevägevam teab, kui palju ma sellest elukoolist hiljem medaleid olen noppinud. 

Ok, natuke muud juttu ka. 

Eile üks noorsportlane küsis minu käest, et kas ta võib iga päev jõusaalis käia? Usun, et seda küsimust on küsitud vanematelt tegijatelt päris palju. Siiski juhin tähelepanu ühele väikesele asjaolule. Nimelt ma tean küllaltki täpselt et see noor mehehakatis istub ülejäänud aja kodus nelja seina vahel nig hoolimata ilmast näpib oma nutiseadet ja sööb saasta. Jõusaal on põhimõtteliselt ainuke füüsiline koormus millega noorsand kokku puutub. Tihti käsitleme noorte spordi ja tervisega puudutavaid küsimusi enda lapsepõlve järgi. Absoluutselt kõik noorte kehakultuurist pajatavad raamatud peaks ehk ära muutma reaalaega koos tänapäeva tõsise probleemiga, et väga paljud noored ei liiguta ennast pea-aegu üldse. Olen sellest ka varem kirjutanud, et mul on vastasmaja alumisel korrusel üks umbes 14-15 aastane mehepoeg, kes ainult elabki arvuti taga ja klõbistab mänge. Olen seda olevust paari aasta jooksul vist paar korda õues näinud. Kuidas see oli- paugu otsas kui puu käis... Mehikene kõnnib vaarudes, ilmselt on kehalisest vabastus ja ma tegelikult ei ole näinud, et see tegelane arvuti tagant üldse isegi WC-sse või sööma läheks. Ilmselt toitub õhust ja armastusest ning varre põrutab pükse, et mitte arvutimängu katkestada. Täna varahommikul läksin 03:30 kalale ja ülla-ülla kes arvuti taga istus! See teema on mulle nii krdi vastukarva, sest selliseid on ilmselt igas linnas, igas suuremas majas... Kadunud põlvkond ja karta on et asi läheb hullemaks.

Ok, ma nüüd eemale. Avastasin enda jaoks Instagrami ja seal võite mind üles otsida ja jälgima hakata, kuidas ma oma sportlase pildimaterjali umbes 10 000 pilti läbi aegade vaikselt üles riputan. 

Pidage vastu ja ilusat suve jätku!

Vabalt-rivitult:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

17.juuli 2018

 

Appi-appi, õues on nii palav!!! 

Nii paljud nutavad, et kõik on jälle halvasti ning justkui meelest on läinud, et Eestimaal ei ole korralikku suve juba ammu olnud. Oi kui paljud panid südatalvel netiavarustesse pilte kuidas nad kuskil soojal maal päikest võtsid ja kõik ülejäänud olid kadedad. 

Nüüd siis seline paanika. 

Ok, mina vaikselt tiksun oma kaaluhoidmise programmi peal. Ikka stabiilselt 84-85 kg nagu kevadel plaanisin ja enesetunne mõnus ning tervis korras. Suuri jõusaaliprojekte ei ole ette võtnud, aga vormis hoian ennast ikka ning aeg-ajalt tuleb ka bodypumpi ette. Võimalusel viibin ka 3-4 tundi päevas värske õhu käes. 

Ok, ega väga ei olegi midagi pikalt jutustada- eile olin terve öö kalal ja siiani väike unevõlg.

Hommik on õhtust targem! 

:)

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

07.august 2018

 

Tere sõbrad!

Kuidas läheb? Mina olen nagu puuga pähe saanud. See interneti olemasolu on hetkel küll osaliselt vastukarva. Ok, lähikondlaste soovitusel liitusin Instagramiga. Pidi jube lahe koht olema, kus on palju asjaarmastajaid koos ning osadel Eesti tegijatel pidi lausa 20 000 jälgijat olema! No päris ausalt- need etteloetud nimed küll väga tegijad ei ole, aga see selleks. Sukeldusin siis instasse ja ilmselgelt kohe leidsin üles enamus oma facebooki tuttavaid, lisaks ka mõned uued kontaktid. Huviga jäin ootama, et mis nüüd kõik saama hakkab ning isegi püüdsin oma tegemistest natuke põnevamat tagasisidet anda. No ja siis hakkas asi käest ära minema. Peagi avastasin, et väga paljud panevad üles nii fb kui instas ühed ja samad pildid ja kohe tekkis küsimus, et kas mulle kahte kontot üldse on vaja? See oli alles algus. Pm koheselt hakkas tulema mingeid kummalisi pakkumisi, kus mingid ettevõtted vormistasid mind kohe enda klientideks, keegi pakkus süsti ja keegi sexi. Kuna instas saab igaüks pilte ja videosid küllaltki hästi töödelda, siis läheb järjest keerulisemaks piltide põhjal inimesest midagi arvata kuna kõik pildid- isegi sisutühjad jäädvustused tunduvad huvitavad.  Kasutajanimed olid ka paljudel midagi sellist: megafame, instafame, instalike jne. Tähendab, teadlikult või alateadlikult aetakse taga feimi. Märkasin, et kuigi mind justkui hakkas iga päev jälgima 20-30 inimest, oli mulle 2 nädala jooksul tekkinud alla 100 uue jälgija! Oli asju, mis tundusid ebaloogilised. Selles keskkonnas suhtud võõrastelt saabunud kirjadesse kindlasti eelarvamusega. Alles hiljuti sain teada, et instas on sellised programmid, mis panevad sind jälgima ja kui sina samaga vastad, siis kustutavad sind automaatselt jälgitavate nimekirjast ja see, keda sa siis austusega jälgima hakkasid, ilmselt ei ole isegi sinu olemasolust teadlik, vaid suurustab samasugustele olevustele oma suure numbriga. Ausalt, ilmselt seal on võimalik kasutada veel räigemaid võtteid, aga mulle juba sellest faktist piisab täielikult. Eks panen seal mõni aeg veel üles mõned oma retropildid ja ehk suudan ka miskit originaalsemat välja paisata, aga igasuguste jälgimiste ja muu sellise jamaga enda aega enam ei raiska. Iga hea asi saab ükskord otsa ja kui internet on sellist saasta tootma hakanud, siis peab tegema valikuid. Head sõbrad! 

Mõelge, mille peale te oma kallist aega kulutate ja eriti kurb kui tegelete selliste asjadega sordisaalis trennitegemise asemel. Mina hommikul jõusaali ja nutiseadet kindlasti saali kaasa ei vea. 

Pidage vastu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

23.august 2018

 

Tere sõbrad! 

Ja hakkabki see suvi läbi saama. Ausalt- nii korralikult ei ole ma enda toitumist jälginud mitte ühelgi suvel. Eks suure osa sellisest meelemuutusest andis tartlaste Esta Pildi ja Siim Savisaare uhke esinemine EM-il 2018 kevadel. Püüan siis ka mitte väga ära vajuda ning eneseteostusega rohkem vaeva näha. Praeguseks on pulmavanemate hooaeg suuremal kujul läbi saamas- äramärkimist väärib eelmise nädala lõpp: 3 järjestikust päeva 3 pulma erinevates maakondades- see võttis palju energiat.:rolleyes: Sügisest loodan jälle rohkem treeningutele pühenduda ning tore, et Tartus on ka uusi andekaid noorsportlaseid peale tulemas, kellega koos ennastki rohkem piinata. Mis siis ikka- vähk liigub tagasi kivi alla ning jälgib vaikselt konnatiigi liikumist ning õigel ajal ilmub jälle välja. Täna plaanis spordisaali asemel seenemetsa minna, aga vaja veel natuke planeerida. Igal juhul sõbrad- rohkem liikumist ei tee paha kellelegi! 

DSC_0166.thumb.JPG.4e510c40a4e33e29537d6c5795af7cac.JPG

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.september 2018

 

Tere sõbrad!

Hakkab see suvi vaikselt läbi saama ja jõusaalid täituvad erinevate atleetidega. Ise olen praegu rohkem kodus ja kasvatan lapsi ning jälgin toimuvat kõrvalt nagu vähk kivi all. Käin ikka aeg-ajalt trennis ka, aga koormus võiks alati suurem olla. Eelmisel nädalal raiusin natuke võsa ja mingi nurga all käis järsku seljast läbi kummaline naks ning nüüd on seis selline, et ei saa hommikul sokkegi jalga panna- jube valus. Perenaine määris eile seljale mingisugust salvi, aga ei midagi. Bodypumpi kannatab teha, aga kõhulihasele selili istessetõusu ei ole võimalik. Mine siis võta kinni, mis värk on. Igal juhul loodan, et selline jama ei jää igaveseks ja eks ikka on nii, et siis kui ei ole mingeid terviseprobleeme, siis ei oska nii mõeldagi, et kuidas ma sokid jalast saan? 

Mis ei tapa- teeb tugevamaks! Olge mõnusad! :)

vihm.jpg.b592216e3ec8f239a502bfdf142b1548.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

14.september 2018

 

Kuidagi järjest vaiksemaks läheb siin kulturismisõprade pidupäeva- Mr Olympia kajastamisega. Igal juhul hoian vaikselt kätt pulsil. Mr Olympia pressikonverents:

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Head vaatamist. Kollide kompaniis on mitmeid uusi nägusid ja see teeb ainult rõõmu! Osad "vanakesed" ei ole suutnud oma vormi lõpuni viimistleda. 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×