Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

Tere, kõigile!

Jah, olin kohal ja tegin trenni. Hää oli kohata elavat legendi hr Imre Vähi-t, kellega samaaegselt trenni juhtusime. Nüüdseks olen taas kodusel külmunud maakamaral. Saal ja inventar Tartu kesklinnas pidasid kvaliteedikontrollile vastu ja maja jäi minust püsti. Nii et hr. Vähk ja kõik teisedki saavad edasi toimetada :)

Tervitused Saaremaalt!

Raimo Tamm

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Reede, 08.jaanuar 2016

Üle pika aja üks rõõmsam päev kus oli isegi natuke päikest pilve tagant paistmas. Rõõmu teeb asjaolu, et minu õlatrauma on oluliselt tagasi tõmmanud ning täna varahommikul seda trennis pea-aegu ei tundnudki! Ainult tricepsit ei kannatanud trossiga teha, aga ülevedu, surumist ja rööbaspuud ei seganud. Täna hommikul oli mul trennikaaslaseks hr Tõnu, kes on viimaste nädalatega kõvasti oma vormiga vaeva näinud ning võiks millalgi ka vähemalt rannafitnessi võistluse peale mõelda. Tõnuga tegime täna umbes tunni ajaga selja ja tricepsid, lisaks natuke jalga ning kõhtu. Intensiivsus oli korralik nagu alati ning näiteks seljaharjutusi tegime kokku 6 erinevat. Usun et uhkel härral võib homme lihas kergelt valus olla. Lisandites ikka parimad FASt tooted: WHEY+, BLOCK, OMEGA3, BCAA ja PUDDING. Kehakaal oli täna hommikul 85,4 kg ning võistlusväline vorm päris hea. Ok, pidage vastu ja loodetavasti lähevad ilmad peagi soojemaks! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.jaanuar 2016

Tere kõigile spordisõpradele ja muidusõpradele!

Põnev nädalavahetus on selja taga koos paljude uute väljakutsetega. Järjest rohkem olen hakanud hindama seda aega, mis meile on antud. Spordivaldkonnas plaan ikka kevadel lavale astuda, kalale ilmselt enne kevadet ei ole mõtet unistadagi ning siis on ka rohkem aega oma teiste hobidega tegelemiseks. Eile-täna tegin üle pika aja ka natuke mööblikujundamist. Joonestuslikult igas elemendis täiesti ämbris, aga vähemalt mõtte andsin edasi ja see on ju oluline. Tartu Kunstikoolis õppisin 1992-1997 ning lõpetasin vanaaegse mööbli restaureerimise eriala, samuti mööblikujundamise eriala. Ausalt, ma ei ole kooli lõpetamisest alates oma erialal mitte sekunditki töötanud ning mitte sentigi teeninud. See on lihtsalt noortele meestele heaks näiteks, kuhu poole võib elukene keerata. Elu keerleb kogu aeg ning me ei ole täna need, kes oleme homme. Ok, kohe lõpetan oma õhtuse PUDDINGu ning puhkama- varahommikul kohe koertega metsa ning 08:00 ajal Peebuga trennis rind-biceps. Olge mõnusad! :)

post-50-0-50334500-1452459416_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

13.jaanuar 2016

Tere sõbrad!

Täna oli ulmepäev. Kuidagi selline hingerahu ning ülivõimas selja-tricepsi trenn. Keset trenni oli kerge tagasilöök kui avastasid et päris suur seltskond lihtsalt istusid keset saali ning näppisid oma nutiseadmeid, aga eks see on nende valik ning tõsisemad tegijad ei hakanudki virtuaalohvritega dialoogi astuma vaid tegid kiiresti treeningprogrammis väikesed ümberkorraldused ja saime hakkama. Olge head, ärge vedage oma nutiseadmeid trenni kui need segavad teie elementaarseid tegevusi spordisaalis!!! :angry:

Õlatrauma on pea-aegu täielikult taastumas ning selline asjaolu teeb ilmselgelt tuju rõõmsamaks. Saan hakata täies mahus kevadhooajaks valmistuma! Tõttöelda mulle isegi meeldib, et osad kulturismiringkonnad on mind 2015 aasta kehva esinemise eest igas asendis maha kandnud.

Mul jääb üle ainult tõestada, et igasugused järeldused on enneaegsed. Ma ei tee seekord vormi 4 nädalaga. :rolleyes:

Kehakaal oli pärast trenni 85,1 kg ja see on ilus number kindlasti.

Treeningud on vaheldusrikkad ning võimalusel püüame alati teha kasvõi ühe uue harjutuse või ammuunustatud vana. Trenni lõpus tegime kõhulihastele staatilist hoidmist küünarnukkide-varvaste peal ning seekord siis uus rekord 7 minutit hoidmist! Muide, eile tegime lõuatõmbeid ning minu selle hooaja tipptulemus oli 85 kordust 5 minuti jooksul. Selline projekt võtab ikka kummi tühjaks küll.

Ok, mul täna veel toimetamist. Õhtul on veel üks väljasõit metsade vahele. Tänased lisandid olid WHEY+, BLOCK, INTRA ning SHOCK. Õhtul ikka PUDDING

Lõpetuseks ka väike kunstihetk minu eilsest loomingust:

post-50-0-24783700-1452707205_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

14.jaanuar 2016

Huvitav elu- iga päeva alguses enam ei tea, millega päev läbi saab... Täna oli palju sagimist ning päeva naelaks sai minu 2016 uus kaalurekord- kõigest 84,6 kg. Sellise kaaluga on harjutusi, mida on natuke raskem teha, aga samas kindlasti mitmeid harjutusi, kus kannatab rekordeid punnida. Tänane althaardes lõuatõmmete kogusumma oli 5 minuti jooksul 88 kordust! Töötan selle projekti nimel, et 100 kordust ära tuleks kuna esimese minutiga tuli täna kokku 36 x. Selline maraton paneb pumba täiega tööle ning väga hea vaheldus enne rinnatrenni. Õlavalu on kadunud ning ilmselt enam mingeid hirmsaid rööbaspuuprojekte ei hakka enne kevadhooaja lõppemist ette võtma. Ok, tegin natuke kunsti ka aga nii paljude aastatega olen korralikult kinni tõmmanud. Mis muud kui harjutada-harjutada-harjutada!

Pudding läks just sisse! ;)

post-50-0-76321200-1452808258_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

18.jaanuar 2016

Säär kergelt valus hommikusest jalatrennist. Homme hommikul varakult lammutama ja siis tuleb rind-bicepsi treening. Täna hommikul oli suur abi SHOCK lisandist- paneb ikka korralikult paugutama. Althaardes lõuatõmmetes kordasin vana rekordit- 88 kordust 5 minuti jooksul. Õlg annab vahelduva eduga endast märku. Eile oli valus, aga täna täiesti ok. Eks ta natuke ikka segab, aga loodetavasti saab kõik korda. Panen mõned põnevamad pildid ka üles oma tegemistest:

post-50-0-02566600-1453152294_thumb.jpg

post-50-0-91899500-1453152303_thumb.jpg

post-50-0-54792300-1453152311_thumb.jpg Viimane pilt selline, kus ikka tuletan fännidele meelde, et ma kogun münte, kaasa arvatud ka uusi euro juubelimünte. Üks hea inimene toetas minu kogu täna sellise uhke mündiga. Andsin talle tavalise k-e eurose asemele ning intressiks ka kingituse! Tänud! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Imre,

oled millalgi Tallinasse tulemas? Mulle sulle India münte ja paberit ka.

Alles hiljuti olin pealinnas ja ei oska öelda kuna jälle satun. Hetkel tundub küll et hr Leesmann on minu mündikogu kuldsponsor. :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

19.jaanuar 2016

Tere!

Tänane päev oli pikk, aga läbi ta sai. Varavalges tegime ühe uue õpipoisiga koos trenni kuna vana õpipoiss on natuke kodumaast eemal. Treenisime rinda ja bicepsit ning lisaks veel natuke teisi lihasgruppe. Jüngril oli võimalus minuga kõik harjutused kaasa teha ning loodan, et ta homme hommikul veel rivis on. Viimasel ajal on mulle üllatavalt palju rahvast kirjutanud abipalveid, et soovivad minult kas toitumiskavasid või treeningkavasid. Kavasid ei koosta, aga kui aega on siis saab minuga koos trenni kaasa teha ning selle töö käigus kogu treeningprotsess ka läbi räägitud. Hetkel on mul ka veel jõudu ja energiat selliste asjadega tegelemiseks. Lisandeid veel jätkub ning täna lammutasin SHOCK mõju all. Päeval läksid batoonid, WHEY3 ja BLOCK. Hea küll, lõpetan. Hommikul selga ja triceps kindlasti ;)

post-50-0-72617600-1453237482_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

20.jaanuar 2016

Tere õhtust!

Tänane päev oli rahulikum. Varahommikul tegime uue õpipoisiga teise päeva trenni (kolmeosalisest treeningprogrammist). Täna oli siis selg-tricepsi päev ja südamest loodan, et õpilane homme veel rivis on. Mis ta siis õppis? Soojenduste olulisuse tuletasime veelkord meelde- vähemalt minimaalselt 100 kalorit stepperiga sissejuhatuseks. Lisaks harjutuste järjekord kehaehitamiseks- esmalt suuremad lihasgrupid ja siis väiksemad. Enne baasharjutused. Kõige olulisem- treeningu intensiivsus. Igasugused segavad nutisedmed võiks riideruumi jätta kindlasti. Saal on see koht, kus sa saad looma välja lasta- olgu see siis kas vägev tiiger või mõttetu laiskloom. Töö käigus vaatasime üle ka erinevad alternatiivharjutused. Pean tunnistama, et ei ole vist aastakümneid saalis kellegi taga oodanud. Kui keegi tahab mingisuguse masina peal toksida, lähen sujuvalt teise masina peale- oluline et pausi sisse ei tuleks. Tänase trenni lõpus tegime natuke rohkem kõhulihaseid ja see lihasgrupp saadab mind alati trenni lõpus viimase harjutusekompleksina. Peab tunnistama, et õpilane oli küll tubli, aga päris paljudes harjutustes oli palju näpuvigasid. Selleks, et pilt selgemaks saaks, tegime enne igat harjutust väikese videoklipi, kus tutvustasin uut harjutust, näitasin ette õige tehnika ja rääkisin seeriatest ja kordustest. Mulle meeldib jüngritega nii tegeleda. Tihtilugu mõtlen kõigile nendele abipalvetele, kes kirjutavad mulle et ma nendele treeningkava koostaksin, et mis nad selle kavaga võiksid peale hakata? See oleks nagu keegi saadaks mõnele kuulsale ujumistreenerile kirja et see koostaks näiteks algajale ujumisharjutused kirjalikult. Tahest-tahtmata võib tekkida küsimus, kas abivajajal on selleks olemas eeldused, bassein, tervis korras ja ega ta vett ei karda? :P

Sama siin. Ma pean reaalselt nägema, et inimene on saalis platsis kasvõi mitu hommikut järjest kl 08:00 ning oluline on ka tagasiside. Nii olen ikka valmis jõu ja nõuga abistama! Uus õpipoiss oli siiani tehtud tööga väga rahul ning kuuldavasti soovitab mind ka oma tuttavatele- see ongi parim tunnustus!

Ok, PUDDING sai otsa ja nüüd läheb šokolaadi BLOCK kerge banaaniga- supermõnus!

Hommikul siis jalad-õlad ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

21.jaanuar 2016

Tere!

Elu on ilus.

Hetkel oleme perega minu vanema tütrekese Vanessa sünnipäeva tähistamas. Ilmselgelt Vanessa maailma parim päev!

Minu päev oli pehmeltöeldes tagasihoidlikum.

Päeva alguses tegin jüngriga kolmepäevase treeningprogrammi kolmanda päeva kava ning minu althaardes lõuatõmmete uus rekord on nüüd 90 kordust 5 minuti jooksul! Praegu ei olegi midagi muud lisada. Vaikus enne tormi.

Rahu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

22.jaanuar 2016

Täna on olnud täiesti tavaline päev, aga viimasel ajal on nii et kui on tavaline, siis on ju väga hea! Seekord tegin trenni üksinduses kuna õpipoiss Peep on siiani Eestist eemal aga küll siis järgmisel nädalal teeme kaotatud aja tasa! Minul oli täna jälle 2 uut rekordit: oma 5-e minuti althaardes lõuatõmmete uus rekord on nüüd 91 kordust, kusjuures esimese 2 minutiga sai korduseid kokku 50! Peale trenni ka uus kaalurekord: 84,4 kg! Oleks olnud eesmärk täna -84 kg ära näha, oleks ilmselt veel stepperiga tuld andnud, aga las see jääb järgmiseks korraks. Tore oleks kui näen jaanuari lõpuks alla 84 kg ära- siis oleksin ilusti graafikus. Peab tunnistama, et keskpäeval on saalis juba natuke keerulisem toimetada. Selle ajaga kui mina jõudsin ära teha 3 erinevat harjutust, tegi üks noor härra ainult ühe harjutuse ning suure osa sellest ajast kulutas ta nutiseadmes toksimisele. Sellel masinal, kus ta toksis, oleksin saanud 2 harjutust bicepsile teha. Olge head- ärge võtke oma telefone trenni kaasa kui need teid segavad! Või siis ärge minge trenni kui see teie surfamist segab. Ok, toimetama!

Pidage vastu! :)

Muudetud kasutaja vend vähk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

27.jaanuar 2016

Tere!

Minust olenemata põhjustel ei saanud ma mingil ajal päevasel ajal Fitnessi foorumis kirjatööga tegeleda. Nüüd tundub, et kõik on ok ning spordisõpradel parem ülevaade minu tegemistest. Olulise muudatusena ei hakka ma siin välja tooma oma toidulisandite nimekirja vaid pühendun ainult treeningute ja teiste hobide kajastamisele. Äri on äri ja sõprus on sõprus! :)

Viimased kolm päeva olen teinud õpilastega läbi kolme päeva treeningprogrammi. Võimalik, et homme tuleb uus õpipoiss ja teen vahelduseks ühe universaaltreeningu- kõik lihased läbi.

Täna oli rind-bicepsi päev ning sellest trennist ka mõned pildid ja kommentaarid sissekande lõpus. Üle pika aja toodi minu mündikogu täienduseks ka münte ning olen igasuguste annetuste eest alati südamest tänulik!

Kehakaal oli hommikul 84,4 kg- kordasin sellega oma 2016 aasta kaalurekordit. Järgmise nädala lõpus võiksin olla juba -84 kg arvestades, et märtsis-aprillis kukub kaal oluliselt aeglasemalt ning ei tahaks väga 2015 vigasid korrata. Head sõbrad! Olge ise ka natuke aktiivsemad oma küsimuste ja tähelepanekutega! Kui on mingeid küsimusi, siis andke siin teemas tuld mitte ärge saatke mulle postkasti selliseid küsimusi, mis ilmselt ka teisi huvitaksid. Viimastel nädalatel ülepäeviti esitatud küsimus: Kas ma kevadel võistlen?

Jah, loomulikult võistlen ja töötan selle projektiga päevast päeva- Vend Vähk is goming back! ;)

post-50-0-39561300-1453890925_thumb.jpg Minu jaoks uus masin ja ka uus tehnika. Sellised aparaadid on meil Tartu Kesklinna MyFitnessis ning täna proovisin sellist rinnamasinat. Natuke ebakindel, aga huvitav kogemus. Homme teen samas nurgas ilmselt ka selga- seljale vaja igasuguseid vaheldusrikkaid väljakutseid!

post-50-0-04308800-1453890946_thumb.jpg Biceps. Tavaliselt tehakse seda pingiga, aga sellise tugeva padjaga on ka täiesti arvestatav harjutus! Rohkem vaheldust!

post-50-0-23403100-1453891612_thumb.jpg Väike täiendus minu mündikogule

Muudetud kasutaja vend vähk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

30.jaanuar 2016

Tere!

Esimesed rõõmsad emotsioonid seoses eilse teatega 2015 aasta EM dopingukontrollidega vaibunud ning nüüd on aega mõtiskleda tuleviku ja ka oleviku teemadel, Kõik on muutunud ning erinevate katsumuste kiuste liigun edasi. Seoses selle dopinguteemaga, kus EM klassikalise kulturismi esikolmikutest said positiivse tulemuse suur enamus kuigi oli teada, et esikolmikud saadetakse kontrolli, jääb küsimus- mis toimub? Tundub, et euroopat on tabanud mingi uus dopingulaine. Üks minu tuttav töötab tollis ja kurdab, et Eestisse saadetakse keelatud aineid meeletutes kogustes igalt poolt üle suure laia maailma. Füüsiliselt ei jõuta kõike kontrollida ja tagasi saata. Ka spordisaalis hakkab mulle silma tegelasi, kes on küll silmatorkavalt punnis, aga trenni ei tehtagi... vähemalt mitte midagi sellist mida saab tõsiseltvõetavaks spordiks nimetada. Olge palun tähelepanelikud enda ja teiste suhtes.

Võtsin sellest sissekandest paar rida välja- ei hakka kellegi peale näpuga näitama ning teinekord asjaosalised ise ei saagi aru et nad on milleski eksinud ning kannatajaks jäävad pigem süütud.

Mitte kõik ei ole teie vaenlased, kes teie peale s.tuvad ning mitte kõik ei ole teie sõbrad, kes teid s.ta seest välja tirivad. (Varblase lugu)

Muudetud kasutaja vend vähk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Neljapäev, 04.veebruar 2016

Täna oli ulmepäev. Olin seadnud endale eesmärgi saavutada käesoleva nädala jooksul -84 kg kehakaal. Veel eile nägin kehakaalunumbritena 86,7 kg ning tänaseks päevaks mingit väga suurt muutust näha tundus siiski ebareaalne. Kuid never give up ja täna hommikul oli kehakaal alla 86 kg. Läksin lahingusse oma parima varustusega- keskpäevast trenni alustasin saunaga 20 minutit. Siis soe sõjaväe pesu alla ja pikk dress peale ning mäkketõusu üle 30 minuti! Ja siis megatreening- kõik lihasgrupid väga väikeste pausidega! Oli see alles sõit! Higi voolas ojadena kuid ikka olin ebakindel, kas saavutan loodetud tulemust? Trenni pikkus oli umbes 2 tundi ning tekkis lootus. Ise prognoosisin uueks rekordiks ehk 83,8-83-9 kg. Igaks juhuks istusin veel pikalt saunas ja kui siis lõpuks kaalule läksin, oli üllatus päris suur...

83,1 kg!!! Sellised vastandlikud tunded olid. Muidugi tore, et nii väike kaalunumber, aga samas ei tahaks kuidagi sellist seisu nagu eelmise aasta kevadel kus kuivasin täielikult ära ning lihastes erilist eluvaimu ei olnud. Treeningute suhtes ei ole endale midagi ette heita. Pean toitumist jälgima ning analüüsima. Aega veel on!

Tuletan ka kõigile spordisõpradele meelde, et kes tahavad minuga koos trenni teha, tasub mulle facebookis postkasti kirjutada ja asja uurida. Loomulikult ei võta ma endale võistluseelseks perioodiks lisaülesandeid fanatismist. Kui inimesel on tõsine huvi kaasa teha kogu minu treeningprogramm ja kaubale saame, siis tuld! :)

Väike heategevus ka täna

post-50-0-89578400-1454621071_thumb.jpg

Muudetud kasutaja vend vähk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Reede, 05.veebruar 2016. Lühidalt, kehakaal oli tänase trenni lõpuks jälle 83,3 kg. Nii võiks ta püsida paar nädalat, siis vaatab mis edasi. Sügisel oli sama kaal vist nädal enne võistluseid... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonii, nädala kokkuvõtteks võib öelda, et olen õigel teel. Teen endast kõik oleneva, et oleksin kevadeks ilust kaalus, aga lopsakam kui kunagi varem! Rasvapõletajad on küll vajalikud, aga tihtilugu viivad lihastest koos veega ka igasuguse elu. Homme varahommikul kl 08:00 juba uus trenn! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas Sind afereesidoonoriks pole kaubeldud? Ma olen ikka veel kahevahel. Ajakulu on afereesiga märgatavalt suurem.

Kui vaja, siis kõik müügiks! B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

09.veebruar 2016

Eile-täna tegin teise käiguga trenni. Kehakaal oli jällegi 83,3 kg ning see teeb ainult meele rõõmsaks. Sellel nädalal oleks siis saada kehakaalu kasvõi korrakski -83 kg! Usun, et täiesti reaalselt teostatav unistus. Vorm on juba natuke inimese oma ning jätkan tõe otsinguid- kuidas saada kehakaal alla, vorm teravaks ning ka lopsakus säilitada. Töö käib ning peagi oodata vormipilte. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

11.veebruari varahommik 2016.

Selles suhtes, et alles nüüd sain arvuti taha. Paari sõnaga siis edusammudest. Täna tõesti tuli uus 2016 kehakaalurekord, mis paranes eelmise nädala parima tulemusega tervelt 400 grammi! Uus rekord siis 82,7 kg, aga ma panin päris korralikult hullu selle eesmärgi nimel. Mis siis ikka- lisan siia mõned pildid ka oma tegemistest ja siis ruttu unele- homme tuleb pikk päev!

post-50-0-06199900-1455144532_thumb.jpg Ja nii ta tuli pärast korralikku higistamist nii saalis kui saunas. Raskelt tuli! Järgmise nädala jooksul võiks olla 2-3 x alla 83 kg ja siis vaatab edasi.

post-50-0-76392700-1455144539_thumb.jpg Suured tänud vägevale reisimehele Tõnule, kes minu mündikogu jälle täiendas igasuguste põnevate rahadega Inglismaalt, Indiast, Gruusiast jne.

post-50-0-88786000-1455144544_thumb.jpg Viimase tunniga sain valmis ühe järjekordse kunstiteosega. Vaikselt ikka arendan seda teemat.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×