Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

Kas oled proovinud eest lailihase poosis (mitte vabaseisus) käsi allapoole panna, praegu kinnituvad käed täpselt lailihase kinnituse juurde ja mõneti minuarvates varjavad ära osa selja laiust. Kuna sul on geneetiliselt suht kõrge lailihase kinnitus, siis proovi madalamet käte asetustega teha - lihtsalt oleks huvitav näha, mis pilt siis avaneb.Edu soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Otile tänud ja eks katsetan selle seljaga. Hetkel olen lastega kodus, need maratööritseva ning vahelduseks järeltulevate põlvede õigele teele suunamisele tegelen ka enda harimisega klassikalise kulturismi koha pealt. Uurin hoolega teiste klassikute vabakavasid, teen eelmise aasta EM-i kohta kokkuvõtet. Vaatan hoolege ikka uuesti ja uuesti eelmise aasta enda kategooria -180 cm kogu võistlust otsast peale ning jälle avastan midagi, mis on jäänud kahe silma vahele. Kes viitsib seda vaadata, siis juhin tähelepanuu meie kategooria vabakavadele, kus venelane (meie kategoooria võitja) tuli lavale kaasaegse muuusikaga(mitte klassikalise muuusikaga) ning mängis ikkagi ilusti välja nii vormi kui esitusega. See on suur kunst. Hämmastav on see, kuidas mehed suudavad korraga välja tuua niii palju detaile väga lühikese ajaga. Ühelt poosilt teisele minnakse üle mängleva kergusega, teinekord liigub jalg teisest jalast 20 cm kaugemale ning käelaba keeratakse ühelt poolt teisele ning kohe on uus ilus poos sees. Vorm oli mul võrdlemisi hea, aga vabakavaga hakkasin kiirustama. Lisaks oluline detail- võistlusgrimm. Laval on ikka nii suur valgus, et seal ei maksa kunagi grimmiga tagasi hoida. Eelfinaalides nägin mitut korraliku raamiga meest, kes ei poseerinud sugugi halvasti, aga kehvapoolse grimmiga kadusid pildilt. Muidugi, võib jälle võrdluseks tuua selle vene sportlase, kes oli samuti heledama grimmiga aga kuna mees säras ja lihtsalt jäi silma, siis oleks ta ilmselt selle tiitli saanud ka ilma grimmita- kehvemad poisid lihtsalt peavad rohkem vaeva nägema. Ok, libistan praegu WHEY+ ja WEIGHT LOSE lisandeid ning jätkan oma uurimistööd. Tööd on väga palju! Kadedusega vaatan, kuidas osad eesti atleedid panevad oma toitumisest üles selliseid pilte, millede vaatamisest kipub suu vett jooksma. See mis on nende jaoks dieet, oleks minu jaoks täielik võistlusväline hooaeg...krt ma ei söö isegi võistlusvälisel ajal hommikusööki! Need on õnnelikud inimesed, kellel on kajakaseedimine ning ülikiire ainevahetus. Ma juba praegu söön teinekord kahe päeva peale kokku sama palju kui mõni mees ühe päeva hommikusöögiks ja ei saa öelda, et sellest kaal väga kukuks. Kui oleks viitsimis, siis prooviksin hea meelega võistlushoooaja lõpus toituda nii nagu Ott võistlushooajal ning ma võin päris hirmsa summa alla panna sellele väitele, et võtaksin nädalaga 4-5 kg juurde. Tean veel inimesi, kellel on samuti väga aeglane ja isegi minust aeglasem ainevahetus ning seda on suht võimatu mingisuguste lisanditega reguleerida. See lihtsalt on nii! Need kiire ainevahetusega mehed võivad siis minu eest ka võileiba süüa! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Usu mind kui suudad isusid kontrollida esimene kuu peale võistlust, siis saad hoida asja kontrolli all nii, et ei võta esimese kuuga üle kahe kilo juurde (see on paras väljakutse, sõna otseses mõttes dieet jätkub peale võistlusi, kuid kui selle aja vastu pead võtab ainevahetus tuurid üles ja tasapisi hakkab see kiirenema, eeldusel muidugi et ei panda jalgu seinale peale võistlusj a hakatakse lihtsalt rohkem sööma). Soovitan seda proovida - ööpäev on parem järgmine kord vormi teha (just enestunde mõttes, ma ei ütlegi ,et see parandab ainuüksi lõpptulemust, sest dieediga visatakse vähem lihaseid maha, vaid kogu protsess on kordades kergem.) Tasub proovimist, seda ka kõigil uutel sportlastel .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See teema ei ole eriti kulturismiga seotud. Olen näinud tavalisi inimesi, kelledest osad tegelevad spordiga ja osad mitte. Nendest osad söövad ööpäevas megakoguseid sisse küll saia, šokolaadi, riisi, makarone, burgereid jne, aga kehakaal ei tõuse grammigi(nii vanemad kui nooremad inimesed). Samas olen näinud ka täpselt teistsuguseid inimesi, kes söövad väge vähe ja samuti on nende seas küll sportlaseid küll tavalisi inimesi ning ainevahetus on jube aeglane. Hiljuti vestlesin ühe pikamaasportlasega, kes teeb kaasa kõik maratonid ning tema päevane toit olevat keskmiselt 2 võileiba ja rohkem ei taha. Samas teine maratonimees on kogu aeg näljas ning kogu vaba aeg kulub söömisele. Ka Eesti kulturismi-ja fitnessi sportlaste seas on mõned pärlid, kes võistlusvälisel ajal söövad nagu tavalised inimesed ning dieedi ajal toituvad minust kordades vägevamalt kuigi nende kaal on minu kehakaalust oluliselt väiksem ning vorm on ikkagi väga kuiv ja lihas ilusti väljas. Eks on proovitud igasuguseid asju. Ma ise olen olnud ka mõnel võistlusaastal sisuliselt terve aasta dieedil ning kui minu loomulik kehakaal on seal 90 kg lähedal, siis niipea kui mingi võimalus on, siis selles suunas hakkab see kaal kergemalt kaalult ka liikuma. Mingil aastal oli ju esimene võistlus vist isegi septembris, teine oktoobris, kolmas detsembris, järgmine märtsis, siis aprillis, mais... Ei olnud mõtetki dieeti lõpetada, aga ometi mingi aeg pidin tunnistama, et kaal on märkamatult ohtlikult tõusnud. See on samasugune arutelu nagu vasaku- ja paremakäeline hakkavad vaidlema, et kummal on õigus. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks on selge- klassikalise kulturismi vabakavade vaatamisel ei ole erilist mõtet iraanlastest maailmameistrite kavasid jälgida. Vanadel on nii palju lihasmassi, et teevad mis tahavad. Väiksematelt meestelt on üht-teist õppida :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

26.märts 2015

Töö käib ning toitumise koha pealt olen korraks hoo maha võtnud ning pilt on läinud natuke udusemaks, aga kõik selleks et mitte väga ära kustuda ning järgmised 3 nädalat siis gaas põhja vajutada. Õpilaste üle on väga hea meel. Paks Ivo, kes jõulude ajal kaalus üle 100 kg, oli täna 83,5 kg. Varsti on klassikas sees, aga sinna ta ilmselt ei tule seekord. Treeningute koha pealt olen võimalusel ikka palju vaheldust proovinud. Ka bodypumpides kannatab siit-sealt midagi muuta. Eile tegin hommikuses bodypumpis rinna harjutuses alguses kükiraskusega surumist ja siis harjutuse teises pooles lendamist hantlitega ning töötab päris hästi! Kõhuharjutuse olen muidugii ulmeliseks muutnud... Toidulisanditest praegu läheb sisuliselt kõik peale massilisajate. Põhitegijad WHEY+, RECOVERY, JOINT+, INTRA, GREEN TEA, WEIGHT LOSER, SHOCK ja PUDDING.

Tegelikult mul väike mure ka. Panin selle teate juba umbes nädal tagasi facebookis ka üles, aga erilist tagasisidet ei tulnudki. Pöördun siis siinsete spordisõprade poole. Kas keegi teab soovitada mõnda hea käega massööri soodsa hinnaga? Mul oli mitu aastat üks asjalik noor füseoterapeut, kes tegi soodsalt praktika eesmärgil, aga nüüd on mees pidevalt reisidel ning minu seis on nutune. enne võistluseid oleks vaja kõpitseda lasta oma toorest ihu. :rolleyes: Kui kellelgi on mingeid soovitusi-pakkumisi, siis ole hea, anna facebookis teada!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

27.märts 2015

Täna tegime jälle õpilastega poseerimist ning seekord oli kohal üle 10 atleedi. Vorm on kõikidel paremaks läinud ja ega teisiti ei saagi olla! Alustasime õugel ajal ning nüüd on järgmisel nädalavahetusel ainult vormistamise küsimus. Samas tuli täna ka päris uusi jüngreid, kes rannafitnessis väga tugevad ei olnud. Vaikselt harjutasime ning lõpus oli juba päris korralik esitus. Enda vorm oli suhteliselt sama, mis eelmisel nädalal. Kohati isegi võrreldes üle-eelmise nädalaga järgi andnud, aga aega veel on ning see mis nüüd järgmise 3 nädalaga toimuma hakkab, tekitab ilmselt kulturismisõprade seas hämmingut. Panen mõned pildid ka tänasest tunnist, eraldi Fitlife grupi teema alla ei hakka lisama- aeg pressib peale ja kodus on veel palju toimetamist.

Panen siis mõned pildid ka üles. Minu enda kaal oli täna 79,7 kg

post-50-0-57715400-1427492038_thumb.jpg

post-50-0-31674900-1427492053_thumb.jpg

post-50-0-83303000-1427492069_thumb.jpg

Lõpetuseks vahva video meie koerapere tegemistest. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas koerapojad on juba müüdud ja kui saladus pole, siis mis on hind?

Eestlase jaoks on hind ilmselt soolane. Karta on, et hakkame põrsikuid jälle mööda eurooopat laiali tassima ja kui vaja siis ka USA-sse :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

29.märts 2015

Eks FAST WEIGHT LOSER hakkab toimima ning söögiisu on tublisti vähenenud ning vesi voolab välja. Reedega võrreldes oli triipe rohkem ning see ainult mootiveerib! Kohe käin koertega metsas ära ja siis veel sauna! Varahommikul bodypumpi ning on oodata uut hooaja kaalurekordit! :rolleyes: Tänased vormipildid:

post-50-0-52652800-1427662009_thumb.jpg post-50-0-87749400-1427662014_thumb.jpg

post-50-0-22087400-1427662021_thumb.jpg post-50-0-31138400-1427662028_thumb.jpg

post-50-0-51023300-1427662032_thumb.jpg post-50-0-22180800-1427662041_thumb.jpg

post-50-0-08149600-1427662047_thumb.jpg post-50-0-66767700-1427662052_thumb.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli töö käib ja loodetavasti see saab tasutud lõpuks ka selle aasta EM - il (eriti kui toimuvad ikkagi suuremat sorti kontrollid)! ;)

Tänud, Ott! Eks selliste piltidega võin siin uhkustada küll kuni EM laval laiema raamiga ja kuivemad mehed kõrvale tulevad. Samas võimalik tõesti et seoses nende kontrollidega väga ulmelisi poisse seekord ei tulegi. Igal juhul mina ka sinna kaotama ei lähe. Tööd on palju.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

03.aprill 2015

Nonii. Homme hommikul läheb siiis andmiseks ning Tartus on oodata läbi aegade suurimat fitnessi- ja kulturismivõistlust. Eks sellise ürituse organiseerimine ja ettevalmistused nõuavad päris palju närvirakke aga kui kõik juba selja taga on, siis mõnus meenutada. Täna tegime õpilastega viimase trenni ning pärast korralik saun ja peaproov, kus saime kategooriate kaupa ülevaate kõikide võistlejate ettevalmistusest. Eks tuli veel karvaste jalgadega üllatusmehigi, kes poseerisid täna esimest korda kuid usun et homme saavad hästi hakkama. Ok, ma panen tänasest tunnist ka mõned ppildid üles ning mis siin salata- kasutasin ka ise juhust ning pposeerisin koos poistega sest järgmine kord olen mitme mehega kõrvuti poseerimas ilmselt alles 2 nädala pärast Eesti Karikavõistlustel.

post-50-0-03539500-1428090853_thumb.jpg 11 rannafitnessi võistlejat. Erinevad kategooriad läbisegi, algajad ning edasijõudnud koos. Tänasest poseerimisest võttis osa ka meie staarrannafitnessi mees hr Marco Tasane.

post-50-0-14247200-1428090858_thumb.jpg Veel rannafitnessi võistlejaid.

post-50-0-67074600-1428090864_thumb.jpg Bikinid. Algajad ning edasijõudnud läbisegi.

post-50-0-93646300-1428090881_thumb.jpg Kulturistid. Noored-juuniorid ja meesteklass läbisegi

post-50-0-32545500-1428091137_thumb.jpg Joonistab küll!

post-50-0-96584700-1428090888_thumb.jpg Seljamehed

post-50-0-69277300-1428090895_thumb.jpg Publikule ka rõõmu!

post-50-0-18194900-1428090909_thumb.jpg Kuna üks mees alles jõudis töölt poseerima, siis osad rannafitnessi mehed tegid vabaseisud uuesti läbi

post-50-0-23059200-1428090918_thumb.jpg Vana jõuetu jumalate poeg hr Imre Vähi rullis täna isiklikult päris mitmed valged atleedid tumedamaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

06.aprill 2015

Tere kõigile! Aeg lendab armutu kiirusega ning vähem kui kahe nädala pärast toimuvad juba EKV-d kuhu mul on ilmselge plaan seekord lavale minna parima komplektiga. Võrreldes eelmise aasta kevade vormi tegemisega olen seekord dieedil istunud 2 kuud rohkem ning sellised pikemad ettevalmistused on alati ennast ära tasunud. Alustasin poseerimisega. Põhimõtteliselt täiesti nullist hakkan harjutama rind-biceps, topeltbiceps eest ning selja lailihase tagantpoosidega. Ennekõike püüan jalgadega midagi paremat ette võtta nagu minu medalivõitjatest konkurendid erinevatel suurvõistlustel. Tuleb omandada oskus näidata absoluutselt igat pisikest detaili võimalikult kiiresti, täpselt ning graatsiliselt. Vabakava 100 korda kaaderhaaval läbi töötada. Olen viimastel nädalatel internetist näinud supervägevaid kavasid, kus ei tehta ei saltosid ega spagaati aga sellele vaatamata on võistleja iga liiigutuse vaatamine ja ühelt poosilt teisele liikumine tõeline nauding. Väga paljud imeilusad kavad on kokku pandud Venemaa koondise poolt ning see on tõeline meistriklass! Varahommikul tegin bodypumpi ning õhtul veel kindlasti jõusaal ja saun. Toidulaud on väga, väga tagasihoidlik ning lisanditest praegu suureks abiks WEIGHT LOSER, GREEN TEA, JOINT+, WHEY+, SHOCK ja EAA.

Lõuna-Eesti LKV läksid üldjoontes hästi ning sellel teemal enam pikemalt peatuma ei hakka. Elu läheb edasi ja kui kellelgi on selles suhtes eriarvamus siis las nii jääb. Võimalik et mingil ajal kaon internetist täielikult ära kui tunnen et see hakkab minu võistlusteks valmistumist segama. Telefonil on mul ka selline kummaline funktsioon et kui tunnetab mingisugust halva energiaga vestlust siis täpselt sellel ajal on helifunktsioon hääletu peal ja kes sellest aru ei saa siis läheb woodoo nukk ahju soojenema. :rolleyes: Lõpetuseks üks vahva pilt laupäevasest üritusest ning veel piltidest rääkides siis loodan südamest et saame peagi kätte ka hr Osijärve meistriteosed! Pidage vastu!

post-50-0-00425600-1428336517_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

08.aprill 2015

10 päeva EKV-ni ning nagu lubatud, vajutasin gaasi põhja ning kes tahavad minust paremad olla, peavad samuti tuld andma. Nüüd on jälle see aeg kus väga paljud ütlevad sellise vormi peale, et äh, Vähk on kogu aeg kuiv! On-on kuiv kogu aeg... :ph34r: Meenutuseks üks vana pilt 2015 jaanuarist ja siis tänased pildid:

post-50-0-35871900-1428515728_thumb.jpg 02.jaanuar 2015 post-50-0-16884300-1428515768_thumb.jpg 08.aprill 2015

post-50-0-33761600-1428515741_thumb.jpg post-50-0-26556100-1428515746_thumb.jpg

post-50-0-88898700-1428515751_thumb.jpg post-50-0-29642300-1428515759_thumb.jpg

post-50-0-58847500-1428515763_thumb.jpg post-50-0-36720500-1428515776_thumb.jpg

post-50-0-56351200-1428515781_thumb.jpg

Krt, reedeks panen ühe kihi sprayd peale, et natukenegi viisakam välja näha :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.aprill 2015

Ise enda treenerina paneksin tänasele poseerimisele hindeks 4-. Vormi on vaja teravamaks ajada, tuhara triibud on endiselt udused. Samas massi oleks justkui rohkem kui varasematel aastatel- eriti rinnal ja jalgade tagaosal. Ilmselt näen seda mida tahan näha :P Kohe läheb väike PUDDING kosutuseks ;)

post-50-0-84991300-1428690587_thumb.jpg Täna proovisin vabaseisus ikkagi rohkem kõhule mängida kuna dieediga on vabaseisuks lailihas siiski natuke tagasi tõmbunud. Nii oleks siiski ilmselt parem teistest erineda.

post-50-0-36917000-1428690593_thumb.jpg

post-50-0-72566100-1428690601_thumb.jpg

post-50-0-85234400-1428690607_thumb.jpg

post-50-0-36023500-1428690617_thumb.jpg

post-50-0-68074600-1428690624_thumb.jpg

post-50-0-73677300-1428690633_thumb.jpg

post-50-0-04793500-1428690642_thumb.jpg

post-50-0-88148200-1428690648_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

12.aprill 2015

Viimane hingetõmme enne lõpuspurti. Eile lasksin korraks lõdvaks ning võtsin kaalus juurde umbes 2 kg või ehk isegi rohkem. Ihu tõmbas küll jämedamaks, aga teravus hakkas kohati kaduma. Valgus oli ka alla igasugust arvestust ja üldse on hea kõike ja kõiki oma hädades süüdistada :D

Ok, võtan jälle GREEN TEA ning vana hea BURNERI sisse ning küll ta läheb! Usun et see vesi kaob homseks ära ning homme õhtuks üllatan juba iseennast viimase kahe aasta teravaima vormiga. Jah, hetkel olen paremas vormis kui eelmise aasta euroopa meistrivõistlustel. Vaatasin just vormipilte ja tegin sellise meeldiva avastuse. Panen mõned pildid ka üles:

post-50-0-20567800-1428861673_thumb.jpg post-50-0-00765900-1428861666_thumb.jpg post-50-0-41585000-1428861678_thumb.jpg

Lisaks üks vahva pilt viimasest kalapüügist. Ilus täpiline forell teeb alati tuju rõõmsaks. See poiss läks muidugi tagasi Ahja jõkke kosuma.

post-50-0-08703100-1428861923_thumb.jpg

Käin mitu korda päevas koertega õues ja kuna metsas murdusid suure tuulega puud, siis olime täna põllu peal. Tahest-tahtmata kipuvad mõtted sellel põllul grillitud hanefilee peale :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

15.aprill 2015

Nonii. Viimased päevad enne koduste tööde ettenäitamist. Kehakaal on nüüd veel ilusti kukkunud ning usun et homme saan teha veel viimase korraliku fotoseeria. Just võrdlesin ka oma 2013 aasta vormipilte ning jälle avastasin et seekord on vorm tunduvalt kompaktsem. Eks ma ise tean, mis ma seekord teist moodi teinud olen. Järjekordselt saame kinnitust, et kulturism on vanade meeste ala- peale 23 aastat väike uuendus sisse tuua ja hoopis teine tera! Toidulaud on ka päris pöörane. Huvi pärast arvutasin täna kokku ning vähemalt täna läks erinevate jookide-lisanditega 12 000 mg L-carnitini, lisaks veel vähemalt 6-7 korda rohkem erinevaid viitamiine ja mineraale kui keskmisele inimesele päevas ette nähtud. Tegelikult huvitav! :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

16.aprill 2015

48 tunni pärast peaks selle hooaja esimene võistlus läbi olema. Tööd on palju tehtud ning nüüd võib hakata viljasid maitsma ja need on...magusad ;)

post-50-0-72542100-1429202477_thumb.jpg post-50-0-24223000-1429202496_thumb.jpg

post-50-0-62319500-1429202503_thumb.jpg post-50-0-65796700-1429202511_thumb.jpg

post-50-0-81219000-1429202526_thumb.jpg post-50-0-91179500-1429202537_thumb.jpg

post-50-0-03078800-1429202544_thumb.jpg post-50-0-21245200-1429202553_thumb.jpg

post-50-0-29613900-1429202562_thumb.jpg post-50-0-36654600-1429202579_thumb.jpg

post-50-0-23240300-1429202592_thumb.jpg post-50-0-11379600-1429202605_thumb.jpg

post-50-0-92908900-1429202618_thumb.jpg Viimane pilt koos Ivo Parveotsaga :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

19.aprill 2015

Nonii, võistlused läbi ja euroopa meistrivõistluste peaproooviga võib rahule jääda. Jube pikale venis see üritus, aga nii paljude võistlejatega üritusel peabki sellega arvestama. Üle pika aja õnnestus mul ka dopingukontrolli minna ning kui väga hästi peaks minema, siis järgmine dopingukontroll on mul 12.mail Hisppaanias :rolleyes: . Kui homme aega, siis teen pikema kokkuvõtte eilsetest võistlustest. Panen siia ka ena kaameraga põhiliselt lava taga tehtud piltide galerii:

https://www.facebook.com/imre.vahi/media_set?set=a.10153183540607319.1073741902.705182318&type=1

post-50-0-91735900-1429467873_thumb.jpg

post-50-0-26623600-1429467845_thumb.jpg

post-50-0-57097300-1429467881_thumb.jpg

post-50-0-79008300-1429467855_thumb.jpg

post-50-0-08516300-1429467863_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

24.aprill 2015

Aeg muudkui lendab ning nüüd on jäänud veel paar nädalat 2015 aasta euroopa meistrivõistlusteni. Tuleb tunnistada, et ma ei ole absoluutselt rahul selle lameda vormiga, millega ma hullunud fänne eelmisel nädalavahetusel rõõmustasin. Justkui olin kuiv, aga sellise tühja vormiga oleksin EM-il raudselt tappa saanud. Sellepärast oligi vaja ühte eelvõistlust, et vajadusel vormi parandada ning usun et olen nüüd üigel teel. Täna tegime õpilastega vormipilte ning midagi halba ei ole öelda. Kehakaal on tõusnud paar kilo ning elu on lihastesse jälle tagasi tulnud! Vaadake siis pilte ning usun et nõustute minuga- selline on juba vormi moodi vorm. Balti Matšile sellel aastal ei jõudnudki, aga hoian meie koondisele ikka pöialt! ;)

post-50-0-78384800-1429908359_thumb.jpg post-50-0-60563200-1429908364_thumb.jpg

post-50-0-19576200-1429908377_thumb.jpg post-50-0-80501100-1429908390_thumb.jpg

post-50-0-62996600-1429908396_thumb.jpg post-50-0-88872400-1429908408_thumb.jpg

post-50-0-63237400-1429908431_thumb.jpg post-50-0-96670800-1429908413_thumb.jpg

post-50-0-02533400-1429908419_thumb.jpg post-50-0-12266800-1429908457_thumb.jpg

Lisaks väärib äramärkimist tõeline üllatuspomm meie Fitlife spordiklubi kulturismisõbralt Jevgenilt, kes võistles kevadel nii LELKV kui ka EKV-l. See mees kaalub kõigest 72 kg, aga on minu hinnangul Eesti ühe võimsama rinnaga mees! Härra tegi täna õhtul pärast trenni ja poseerimist sellise liigutava kingituse ja nagu ta ise ütles- igale ühele midagi. Meil ju peres küll maiasmokkasid, küll karvaseid ja sulelisi. Suured tänud, Jevgeni ning loodan sind ikka ja jälle võistlemas näha!

post-50-0-43731000-1429908736_thumb.jpg

post-50-0-33987700-1429908744_thumb.jpg

post-50-0-09247800-1429908751_thumb.jpg

Veel väike pilt ka minu hoolealustest. Eks selliste pisikeste karvapallide peale kulub palju aega ja energiat, aga see kõik annab ka palju energiat. Igav ei ole mul olnud juba mitu aastat! :P

post-50-0-13259200-1429909013_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

27.aprill 2015

Nonii. Algas uus nädal ning eks sellega kaasnevad ka alati uued unistused ja eesmärgid. Tänane päev on minu jaoks võib-olla sellepärast eriline, et panin bodypumpis uue märgi maha- tegin kükiharjutuse 50-e kilose kangiga. Arvestades, et kaalun ise hetkel 79 kg, siis pole paha tulemus. Lõpp läks natuke hapuks sest vasak põlv hakkas kahtlaselt ragisema. Ei saa selliste eksperimentidega enne ülitähtsaid võistluseid riskida. Lisanditest on nüüd läinud GREEN TEA, INTRA, SHOCK, WHEY+ ja RUSH. Päris huvitav kompositsioon eluspüsimiseks. Püüan lähiajal ikka mõne pildiga ka üllatada. Hetkel on trennitegemine erakordselt raskendatud, aga kuidagi saan hakkama. Pidage vastu! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×