Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

jalad koos vaata et sul on isegi pilt parem...eks võistlustel näeb täpsemalt kui karmilt seal neid jalgu vaadatakse.

Igal juhul parem kõik variandid läbi prooovida :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

04.märts 2015

Tere kõigile! Heidan endale pidevalt ette, et ei kirjuta piisavalt tihti oma tegemistest. Eks huvilistel on põnevam jälgida, aga endal on ehk isegi kõige huvitavam kõike seda 100-aastaselt meenutada. Diiet ja treeningud kulgevad plaanipäraselt ja kärsitult ootan juba teise käigu sisselülitamist nagu vaba mees Gabriel „Viimse Reliikvia“ filmis kus nad selle patuse nunnaga vankris istusid ning arutasid, kas kaigaste kärust väljapaiskamiseks on õige aeg või vara veel? Eks selles suhtes on spordisaalis praegu tõsisematel tegijatel raske sest saalis on palju rahvast ning tipptundidel suudab juhe treeningu ajal päris mitu korda totaalselt kokku joosta. Küll on mingid tegelased ühe pingi peal mitmekesi tund aega ja lihtsalt hoiavad masinat kinni, küll on igasugused muud ootamatud olukorrad kus ei oska enam nutta ega naerda. Mõned tegelased on hakanud tegema täpselt samasuguseid harjutusi, mida mina teen oma võistluseelses spetsiaalses programmis, aga kujutad sa ette kui mul on niigi aega vähe ning tahan kiiresti oma trenni ära teha et ruttu lastele lasteaeda järgi minna ning siis avastad, et mingi vend on hõivanud reie nelipealihase masina ja annab istudes tuld korda-mööda mõlemale jalale, teine vana on juba ristiveomasinale maandunud ning kolmas lammutab järjekindlalt kõvasti ja valesti seljamasinat. Ok, saan siis ennast kaldpingile sättida, teen ära 2 seeriat rinna ülaosale kui avastan et mingi vend seisab pika näoga minu kõrval nagu ma oleksin talle rämedalt võlgu ning teatab, et tal on mingi asi pooleli… Kus sa mees enne olid? Enne ei olnud seda meest isegi saalis ja nüüd järsku on asi pooleli. Ilmselgelt ma isegi ei viitsi dialoogi astuda vaid lähen kohe järgmise masina peale või teen kasvõi kätekõverdusi, et lihas maha ei jahtuks!!! Mingil päeval tahtsin jälle treeningut jalaga alustada ning kohe peale stepperit reie nelipeale istudes valu anda. Tallasin oma 200 kilokalorit siledaks ning vaatasin, et masin on vaba- tallan veel 1 minuti! Minut sai täis, tulin stepperilt maha ning nagu välk tormas mingi tütarlaps krt teab kust just selle masina peale ning hakkas külmalt kütma! Tegi mingi 10 kordust ning siis võttis välja oma kaustiku ja hakkas sinna midagi kirjutama. 4 minutit kirjutas… Selle ajaga oleksin saanud juba ühe harjutuse 3 seeriaga ära teha… Loodan südamest, et varsti algab grillihooaeg ning asjad loksuvad oma kohale.

Toitumisest ja kaalust. Toitumine endiselt tagasihoidlik, aga mitte veel äärmuslik. Kannika peal on õhkõrnad triibud ja selle pärast süda valutama ei pea. Kehakaalu hoian stabiilselt 82-83 kg, aga reedeks lasen ilmselt pildistamiseks paar kilo alla. Toidulisanditest on raskel ajal suureks abiks BLOCK, RUSH, WHEY+, JOINT+, PUDDING ning INTRA. Lõpetuseks väike kild ka üleeilsest päevast. Peale õhtust trenni läksin läbi eedeni keskuse parkla poole ning mingi vähemalt 100 aastane vanamees istus pingil ning teine samasugune liikus vaikselt tema juurde ja küsis: „ma kuulsin, et sa oled omale uue naise leidnud?“ Krt, vana kooli mehed :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

06.märts 2015

Nonii, täna õhtul siis jälle poseerimine ning vorm on läinud paremaks ja kehakaal natukene kukkunud. Eile käisin hilisõhtul 21:30-22:30 Fitlife jõusaalis paugutamas ning pea-aegu tühja saali nautimas ning suure punnitamisega õnnestus vasaku käe sõrmel veresoon puruks pigistada vms. Sõrmes oleks nagu 10000 herilast nõelanud, aga paksu nahaga sale atleet kannatas need põrgupiinad ilusti ära. Tänaseks on käsi õnneks kosunud ja elu läheb edasi! Mis siis muud kui jääme õhtuseid poseerimispilte ootama. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust kõigile! Päevad pole vennad- ööd ei ole õed... Iga päev võib tuua üllatusi, meeldivaid ja ebameeldivaid kogemusi. Teinekord on õigem ise endalt küsida, kas liigun ikka õigel teel? Võistlusteks valmistumine on siiani kujunenud väga hästi! Kehakaal on küll jäigalt paigal, aga vorm läheb järjest paremaks ning kui sellele lisada regulaarsed poseerimistunnid, on tulemus vägev. Ma ei ole ka selline mees, kes kuskil hiirvaikselt kapi taga vormi teeb ning pärast komeedina lavale lendab ning kõik spekuleerivad, et põrutas vaikselt keelatud aineid. Ikka kõik müügiks nagu mitmed minu välismaa konkurendid! Kehakaal oli täna 80,4 kg, kuigi hommikul uskusin, et tuleb väiksem kaal. Tegelikult tean, millest kehakaal päeval natuke tõusis, aga jäägu see minu enda teada üleliigse kriiskamise vältimiseks. Olgu lisatud, et eile avastasin mega toiduaine, mis on ideaalne abimees laadimiseks, aga kogemustele tuginedes on parem vait olla ning edasi teenida. Seda kummikommi projekti siristavad osad isegi spordivõõrad inimesed siiani ning ilmselgelt ajan parem kõigile üldist mula ning kõik on õnnelikud. Pean seda avastust veel seedima, et saada kinnitust et see asi tõesti toimib ning ajab vormi ulmeliseks! :rolleyes: Ok, mis siis ikka, paneme uued pildid üles:

post-50-0-44668500-1425669814_thumb.jpg Topeltbiceps eest. Uute reeglite järgi ning kui jala veel teravamaks saab, kannatab euroopa meistrivõistlustel paugutada küll!

post-50-0-04930300-1425669824_thumb.jpg Olen nüüd rohkem tähelepanu pööranud rinnale. Loodetavasti massist enam midagi ei kaota ning teravust tuleb juurde. Ise olen väga rahul!

post-50-0-04340700-1425669829_thumb.jpg Selle poosiga pean veel vaeva nägema. Rõõmu teeb asjaolu, et olen õppinud selles asendis ka tuhara triipe välja tooma. Jälle midagi uut!

post-50-0-44349000-1425669835_thumb.jpg Üks minu parimaid poose kui kõik õigesti teen. Jalg juba joonistab vaikselt

post-50-0-53830800-1425669844_thumb.jpg Tuleb tunnistada, et see poos ei ole mul kunagi nii kompaktne olnud. Seljale veel kõvasti teravust!

post-50-0-71996900-1425669851_thumb.jpg Jälle üks minu parimaid poose! Tricepsilt sain eile õhtul selles poosis isegi mõned triibud nähtavale- sellega pean veel töötama!

post-50-0-83109100-1425669858_thumb.jpg No kes tahab kõrvale tulla?

post-50-0-46950600-1425669865_thumb.jpg Põnev poos, mis ei ole küll kohustuslik poos, aga toob kogu paketi esile.

post-50-0-70646400-1425669973_thumb.jpg Ajalootund.07.märts 2014.Täpselt 1 aasta tagasi olin selline 90 kilone troll, kes alles otsustas kevadel võistelda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

07.märts 2015

Võtsin täna vahelduseks hoo maha ning tegin "kõvaketta puhastust". Varavalges võtsin SHOCK ja PUMP+ sisse ja olime sõbraga kusagil Viljandimaal ning tegime ühe vägeva forellimaratoni. Nüüd koju tagasi jõudes märkasin, et postkastid on jälle ummistunud olulistest ja vähemolulistest postitustest ning kui olen natuke puhanud, siis alustan kirjatööga. See on lihtsalt hämmastav, kui palju tuleb selliseid kirjasid kus rahvas siiralt usub, et ma elangi arvuti taga ning keegi teine mulle ei kirjuta ning ma olen pühendunud ainult neile. Teinekord tunnen meeletut puudust sellest ajast kui ei olnud telefone ega internetti ning ikkagi sai kõik asjad aetud. Panen vahelduseks üles ka mõned pildid oma teistest hobidest:

post-50-0-50060100-1425749880_thumb.jpg Selline forellipoiss tegi täna päris korralikku möllu. Tundub, et forellijumal oli sellele isendile täna eriti armuline: hiljuti oli teda rünnanud mingi suurem elukas ja forellil olid saba juures suured hambajäljed. Täna pärast trofeepildistamist lasksin ta tagasi vette ning las lakub haavasid ning räägib tulevikus lastele sellest vägevast kohtumisest vend Vähiga. Kui Vähil dieeti ei oleks olnud, oleks ta praegu ilmselt juba praeahjus rasva põletamas. :)

post-50-0-12361600-1425749897_thumb.jpg Erinevad 2-e eurosed juubelimündid. Tänu sellele, et üks mündikoguja lõpetas kogumise ära, õnnestus minu mündikogule saada vägagi korralikku täiendust- iga asi on millekski hea! Keda see teema rohkem huvitab, siis vaadake, kui palju neid juubelimünte kokku välja antud on: http://coold.planet.ee/Eurod.png

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tähelepanu!

Selline jook on müügile tulnud! Viib keele alla! Soovitan soojalt...see tähendab külmalt ;)

post-50-0-68110200-1425814934_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Elu teeb teinekord huvitavaid käike ja viib kokku põnevate inimestega. Üks sellistest on hr Ivo Parveots. Tuleb välja, et maestro Indrek Otsus ei ole ainukene kuldsuu oma väljaütlemistega ("Kui mind ei ole trennis- järelikult olen surnud"). Umbes nädalakene tagasi arutasime Ivoga maailma asjadest ja süvenesime kulturismi kui spordialasse. Kurb kui meie lähedased teinekord ei mõista, millega me tegeleme ja miks me seda teeme. Ja siis Ivo kirjeldas oma mõtteid rahulikult nagu vana päevinäinud traktorist räägiks oma suurest mutrivõtmest:

"Tore on jõusaali tulla...näed et ei ole ainukene värdjas...on teisi ka!"

Krt, müts maha sellise jutu eest. Usun, et härra rääkis paljude atleetide eest! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.märts 2015

Kohe varavalges huvitavat lugemist. Eks toitumise kohta on palju räägitud, aga viimasel ajal on ehk suuremaks probleemiks isegi elustiil, eriti noorte seas kes arvuti tagant minema ei saagi ning reaalselt füüsiline liikumine on olematu. :blink:

http://tervis.postimees.ee/3116607/rasvunu-argu-kirugu-vaid-geene

post-50-0-80223900-1425967164_thumb.jpg

post-50-0-74852900-1425967762_thumb.jpg Meie prisketel on võrreldes USA vägevamatega veel kõvasti arenguruumi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

25.veebruar 2015

Paari sõnaga mõtetest-tegemistest. Kaal oli esmaspäeval juba alla 80 kg, ehk isegi korraks alla 79 kg. Vorm läheb vaikselt kuivemaks, aga aega on ning päris hulluks ei maksa minna. Vaikselt jälgin klassikalise kulturismi euroopa meistrivõistluste enda kategooria -180 cm meeste tegemist. Tuleb tunnistada, et mul on sellel aastal seal sees kaks tugevat rootslast ja see oleks auküsimus Põhjamaades "kord majja lüüa". Vaatasin ka uusi poseerimise muudatusi ning kurvaks tegi asjaolu, et klassikalise kulturismi ja kulturismi poosid on täpselt ühesugused. See on ainult vesi nende kulturistide veskile, kes suudavad ennast klassikalise kulturismi kaalu ajada. Loodan kogu südamest, et selles suhtes tulevad siiski mingid muudatused ning klassikalise kulturismi poseerimine muutub selgelt silmaga eristatavamaks kus lisaks vormile hinnatakse ka rohkem proportsioone, vana-Kreeka skulptuuridele sarnanevat ideaali. Lõpuks ongi nii, et mingid vennikesed tulevad trummipõrinal lavale, väänavad trapetsit ja kogu moos.

Ok, päev oli pikk ning vaheldusrikas. Hakkan vaikselt unele sättima. Üks väike asi närib veel minu hinge: kuulasin eile vaikselt ühe kõrvaga presidendi vastuvõttu ning enne paljusid akadeemikuid ning maailmameistreid kätles meie armsa kodumaa presidenti- pange nüüd tähele, armsad sõbrad- "kolmekordne Eesti meister kaljuronimises!" What the F ???? :huh:

Eestis on ka muide mitmeid vibulaskmise maailmameistreid (ja multikordseid Eesti meistreid), kes pole kordagi vaibal käinud. Täiesti teenimatult. On nii sportvibulaskmise kui ka sihikuta vibude klassis.

Ilmselt on asi mingites muudes trendides ja arusaamades ja väärtushinnangutes ja ka tutvustes ilmselt.

Muudetud kasutaja IVARK poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegin just muudatuse enda blogi esimeses sissekandes: 2014 Euroopa MV 5. koht. Enne oli 6. koht... Tore, et dopingukontrollid ikka tegutsevad ja kuuuldavasti 2015 aasta euroopa MV-l saadetakse kõik esikolmikud pissile. Usun, et meie koondisel on suuured võimalused väga ilusaid medaleid noppida ning loodan südamest et omade seas valemängureid ei ole. :ph34r:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

12.märts 2015

Reedel on 13 ja reede. Tegelikult pidi see päev olema just palju tagasihoidlikum igasuguste õnnetuste koha pealt, sest paljud on ebausklikud ja tegutsevad ettevaatliklut. Minult on homme tugevaid vormipilte oodata kui õhtul õpilastega korralikult paugutame. Kehakaal on hetkel juba kergem kui eelmise nädala reedel... tuleb oma kõver raam ette võtta ja vabaseisudega maadlema hakata. Ilmselgelt on vabaseisude kuningas Eestimaal Oleg Anissimov ning sellel alal on talle raske kellelgi üldse vastu saada. Küll läheb aga elukene põnevamaks kui tulevad kohustuslikud pooosid ning lisaks teravusele hakkab maksma ka lihasmass. :)

Toidulisanditest ka paari sõnaga. Tänasest lülitasin enda menüüsse ka vana kooli GREEN TEA ja ekstreemne uus WEIGHT LOSER ning tuleb tunnistada, et minu organismi reaktsioon oli sellele mürsule võib öelda momentaalne. Juba hilisõhtuses trennis (22:00 ajal) ihu soonetas. Võimalik, et ma nägin seda mida tahtsin, aga usun, et homme saavad kõik huvilised võrrelda eelmise nädala piltidega.

Ok, kirjutada oleks palju, aga ei ole veel õige aeg...Lühidalt ei ole ma paljude asjade korraldusliku poolega rahul ning inimesed, kes peaksid olema eeskujuks, väljendavad ennast kohati vägagi matslikult sellises keskkonnas kus seda tegema ei peaks. Internet on kahjuks selline koht, kus jääb jälg maha igast meie emotsionaalsest sõnavõtust ning mille pärast hakkajamad võivad meid hiljem avalikult risti lüüa.

Homme on minu poseerimistundi oodata kindlasti palju uusi nägusid ja ka vanasid tuttavaid, kes nüüd kõik väga aktiivselt ming facebookis kirjadega pommitama on hakanud.

Vähemalt jõusaalis on hakanud rahvast vähemaks jääma. Eelmise pühapäeva õhtul kl 17:15 ajal oli jõusaalis ainult 3 (!!!) inimest ja väljas paistis nii ilus päikene... Hakkavad asjad paika loksuma ning nüüd kaovad tegelased spordiklubidest jooksuradadele, et siis hiljemalt juuni alguseks oma sportlasekarjäär lõpetada selleks aastaks... Järgi jäävad ainult tõelised asjaarmastajad!

Pidage vastu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis jooksuradadele? Vaevalt küll. Kui neid pole saalis, siis neid pole olemaski.

Ei-ei, ikka jooksuradadele. Lükkavad veel omale mingid fng punnid kõrva ja tormavad kirevates dressides autode ette. Igal kevadel sama pull. Jooksutehnikast näed ju ära, kes tegelikult joooksmas ei käi...või üldse sporti ei tee...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

13.märts 2015

Tänane poseerimine oli juba teine tase. Ka kehakaal oli päris korralik võistluskaal: 79,2 kg. Praegu panen kaks piltib näidiseks üles, aga hilisõhtul tuleb rohkem materjali.

post-50-0-38688400-1426265188_thumb.jpg

post-50-0-74304200-1426265556_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks see pilt nüüd pigem kehakaalu hoides peakski hakkama järgi tulema ja hakkab looma juba paremate päevade pilti. Rabistama sa enam ei pea, seega vaata et ennast EM -ks ära ei küpseta, sinna ikka 9 nädalat minna.... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Veel tänaseid vormipilte. Tuleb tunnistada, et nii tühi ei ole ammu olnud. Lihasele on ikka laadimist ka vaja. Samas oma silm on kuningas ja nägin ära, mis seis sellise kerge kaaluga on. Lopsakus hakkab kaduma ning ainult teravana läheb nutuseks. Nagu Ottt ütles, EM-ni veel 9 nädalat aega aga ega siis Eesti Karikavõistlustele kaotama ei lähe! ;)

post-50-0-87898700-1426280766_thumb.jpg post-50-0-88391300-1426280774_thumb.jpg

post-50-0-85747900-1426280785_thumb.jpg post-50-0-79414900-1426280790_thumb.jpg

post-50-0-49136700-1426280800_thumb.jpg post-50-0-50223800-1426280805_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

16.märts 2015

Eile sai ka koos õpilastega poseeritud ja seekord suures saalis, kus ei ole väga head valgust ning pildi kvaliteet tuli küll kõvasti udusem kuid vorm ei ole üldsegi paha. Kehakaal oli võrreldes reedega 2,6 kg suurem ning lihastes oli elu ja lopsakust nagu Eedeni aias! Tore on tunnistada, et olen lõpuks saanud ka selja laiemaks ning parem hilja kui mitte kunagi! :)

post-50-0-56139700-1426480500_thumb.jpg post-50-0-12373900-1426480505_thumb.jpg

post-50-0-43672100-1426480509_thumb.jpg post-50-0-12102900-1426480514_thumb.jpg

post-50-0-89003200-1426480518_thumb.jpg post-50-0-03017800-1426480524_thumb.jpg

post-50-0-42251700-1426480528_thumb.jpg post-50-0-31851700-1426480536_thumb.jpg

post-50-0-44415400-1426480540_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Udusemal pildil saabki aru, et vorm on sul äge ja selg tõesti laiem. Ütle veel, et ei tule juurde :-). Mis muudatused selja trennides seekord tegid?

Selja trennis ja poseerimises on tulnud juurde ruhkem tunnetust. Olen võtnud treeningutes kasutusele selliseid harjutusi, mida tegin ehk 20 aastat tagasi ja sellel ajal olin nendes pettunud. Aeg teeb oma töö ning kõik uus on ammu unustatud vana :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

17.märts 2015

Ikka jätkan selja arendamist ning rohkem tööd poseerimisega. Toidulisanditest läksid täna SHOCK, RUSH, GREEN TEA, HERA80, WHEY+

Paar pilti ka vahelduseks:

post-50-0-62251100-1426611097_thumb.jpg

post-50-0-78085000-1426611103_thumb.jpg Vabaseisus selja tagant jätan õlad ette lükkamata ning detaile joonistab küll. Reljeefiga vaja veel vaeva näha

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

20.märts 2015

Mis siis ikka, tänased vormipildid. Vaikselt läheb teravamaks, aga hoian ennast teadlikult vastu kiusatusele päris kuivaks tõmmata. Kehakaal oli 500 grammi suurem kui eelmisel reedel, aga enesetunne 500 korda parem! No vaatame siis:

post-50-0-50737100-1426883441_thumb.jpg post-50-0-26212300-1426883449_thumb.jpg

post-50-0-64451500-1426883453_thumb.jpg post-50-0-37147300-1426883460_thumb.jpg

post-50-0-00880000-1426883466_thumb.jpg post-50-0-80588300-1426883470_thumb.jpg

post-50-0-54380700-1426883475_thumb.jpg post-50-0-28480200-1426883480_thumb.jpg

post-50-0-97067700-1426883484_thumb.jpg

Lõpetuseks üks tore pilt müntidest, mis toodi mulle ühelt Aafrika reisilt. Head inimesed ikka mäletavad, et ma kogun igasuguseid münte ja toetavad "kopikatega.

post-50-0-66941700-1426883610_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×