Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

23.august 2014

Eks see nii ikka on, et kui ise ei võistle, siis saadan mõne oma õpilase lavale. Seekord tegi siis minu kõige noorem õpilane Freya absoluutselt puhta töö:

post-50-0-70807100-1408805177_thumb.jpg

post-50-0-12280000-1408805192_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õpilasel juba rohkem medaleid kui sul.... :D See tundub hindamisele olema pea sama lähedal kui kulturism ja fitness. ;)

Kusjuures hea tähelepanek. Põhimõtteliselt hinnatakse koeri ka päris palju visuaalselt, oluline on vabaseis nagu kulturistidelgi. Vabaseisuga tõmbas Freya mulle üldiselt koti pähe, aga kohustuslike poosidega jääb ilmselt alla. Üldiselt toidumaiusega meelitades seisab koer nagu miska. Ott peaks mind ka teinekord lava küljelt maiusega meelitama, et ma rohkem puhevile läheksin :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures hea tähelepanek. Põhimõtteliselt hinnatakse koeri ka päris palju visuaalselt, oluline on vabaseis nagu kulturistidelgi. Vabaseisuga tõmbas Freya mulle üldiselt koti pähe, aga kohustuslike poosidega jääb ilmselt alla. Üldiselt toidumaiusega meelitades seisab koer nagu miska. Ott peaks mind ka teinekord lava küljelt maiusega meelitama, et ma rohkem puhevile läheksin :P

Saalist oleks muidugi vaatepilt väga hea ma arvan.. :D klassikud seisavad laval ja siis kardinate vahelt paistab Oti pea ja käsi koos küpsisega :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

26.august 2014

Täna õhtul oli rohkem aega ja pidasin oluliseks poodi minna ning auto koju jätta. Peale vihma on selline mõnus tunne, mõtted liiguvad lilledele, liblikatele ja vahele ka kummalisi pervomõtteid. Astud iseendaga dialoogi ning imestad salamisi kui vinge ja andekas mees sa ikka oled! Poest sai haaratud lastele banaani, lisaks leiba ja mahla ning enne Selverist lahkumist jäi silma ka apteek. Kell hakkas 21:00 saama ning seda asutust hakati kinni panema. Seekord ei tormanud selle uksest sisse ühtegi santi-simulanti ja see tegi apteekri-proua kindlasti murelikuks, sest teiste inimeste kannatused on ju nende leib ning farmaatsiaäri pidi olema üks kasutoovamaid businesse! Apteeker kindlasti unistab, et tema ärisse tungiksid samamoodi hullunud kliendid ustest ja akendest sisse nagu joodikud 21:55 toidupoodi kus paljulapselise pere pea teab arvestada, et nüüd peab veel 5 minutit poes aega parajaks tegema kuskil neetud seeneriiulite vahel et saaks ükskord läbi see porr ebamaine ning peale 22:00 alkosõbrad kaoksid nagu stt lehma ihust ning ta saab maksta oma leiva ja banaani eest. Ok, eneselegi üllatuseks hakkas minu väike haige maailm just apteegi ukse taga tööle ning koduteel seda teemat edasi arendades jõudsin järeldusele, et tuleb see kõik ka kirja panna- tulevikus lastel põnev lugeda kui pehme nende vanamees kunagi oli.

Et siis selline teema:

Miks ma ei tahaks olla naine?

Teatavasti tehakse paljudele eesti sportlastele igal aastal võistlustel ja ka hooajavälisel ajal dopingukontrolle. Sellega seoses olen väga tähelepanelik oma tegemiste suhtes ning erakordselt suurt tähelepanu pööran kõiksugu ravimitele. Isegi palavikualandajat ei julge eriti võtta- paljugi mis. Naised seevastu on agarad ravimite tarbijad(no nüüd raudselt keegi kuskil kiunatab, et ma eksin). Erandeid on ikka aga üldiselt mingi ravim peab ikka olema. Kujutage nüüd ette, et ma olen tavaline naisterahvas, kes mingi eksitusega on saadetud dopingukontrolli. Ta peab seal esmalt kirja panema kõik erinevad ravimid jne, mida on viimasel ajal kasutanud. Ja hakkab tulema:

  1. Peavalutabletid (kanged ja need ekstrakanged)
  2. Valuvaigistid (vahepeal võtab neid koos peavalutablettidega)
  3. Taruvaigusalv (võtab ära kõik valud)
  4. Võie tselluliidi vastu (pidi toimima, aga ei toiminud)
  5. Kapslid puhituse vastu
  6. Kapslid kõhulahtisuse vastu, mis on tingitud ilmselt puhitusevastastest kapslitest.
  7. Üks teine võie, mis pidi nooremaks tegema(keegi teadis rääkida, et tema 89 aastane vanatädi oli selle kasutamisest 3 aastat noorem välja paistnud)
  8. Veel ühed kapslid, mida süües pidid pruuniks saama, aga läksid porgandikarva
  9. Veel üks võie varvastele soolatüügaste ennetamiseks
  10. Meigieemaldaja, mis ületarbimisel tekitab põletushaavu
  11. Põletushaavade ravimise salv
  12. Võie, mis on mõeldud põletushaavade ravimise ületarbimise ravimiseks
  13. Unerohi (kergem variant)
  14. Unerohi (kangem, mis kahjuks ei tööta kui seda Red Bulliga tarbida)
  15. Kapslid tugevate südamelöökide leevendamiseks
  16. Kapslid liigestele
  17. Kapslid iivelduse vastu
  18. Veel üks võie, mis pidi midagi aitama kui seda otsa ette õõruda(sõbranna soovitas)
  19. Võie rindade suurendamiseks
  20. Kapslid parasiitide vastu, aga ei tea, mis parasiitide vastu
  21. Rahustid
  22. Hiina pasta kätele
  23. Konnasilmaseerum konnasilmade vastu
  24. Helosan uue tattoo hoolduseks
  25. Tugev sääsetõrjevahend igaks juhuks- äkki peletab herilased ka eemale?

No seda nimekirja võiks ju jätkata, aga kardan, et austatud dopinguküttidel on juba niigi aju päris pehmeks läinud. Selles suhtes meestega on lihtsam!

Krt, see keefir, millega ma täna RECOVERY-t segasin, oli vist vanaks läinud. :P

post-50-0-46549900-1409084305_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu arust on juba vastupidine trend hoopis, levima on hakanud mingi talutütre maania, kus kõik on paha, mida arstionu või apteeker soovitab. Kõike saab ravida takunööri, heintesöömise ja nälgimisega.

Vaktsiinid on pahad ja antibiootikum on paha, nii paha, et ravikuur katkestatakse kohe teisel päeval, et ikka resistentsus saaks mõnuga välja areneda. Kõik see hullus levib tänu ühele hullunud sõbrannale, kes ratta veerema paneb ja siis ülejäänud hordid kordavad seda käitumismalli, levitavad oma infi buduaaris jne. ja sellest saab mingi ülim tõde. Nii hakkavad näiteks taas lastel arenema haigused, mis olid ammu kadunud kuna vaktsiinivastane sõbranna tähtsa näoga seletas, et nii on ja jääb. Mehed seevastu on teine äärmus, need ei tee ühte ega teist kuni otsad annavad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides


Saalist oleks muidugi vaatepilt väga hea ma arvan.. :D klassikud seisavad laval ja siis kardinate vahelt paistab Oti pea ja käsi koos küpsisega :D

Arendame teemat:

post-50-0-32528100-1409514306_thumb.jpg

:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

06.september 2014

Paari sõnaga tegemistest. Suvi läbi ning nüüd järgmised pool aastat elame jälle kevade ootuses. Spordisaalidesse koguneb meeletu rahvas nagu igal aastal ja kõik annavad tuld igas elemendis lootuses järgmise aasta rannahooajaks supervormi saada. Enamus nendest kustub varsti ära ning vanematel käijatel on vaja lihtsalt see raske aeg üle elada. Minu treeningud on hetkel piirdunud bodypumpiga. Sellises vanuses minu praktikas ei ole absoluutselt mitte mingisugust vahet, kas käin jõusaalis või ei. Viimastel aastatel on võistlusvorm tulnud nii sellel ajal kui olen ka võistlusvälisel ajal kõvasti tuld andnud, samas eelmise aasta sügisvorm tuli oluliselt tagasihoidlikumast taustast... Võimalik, et see jõusaalist eemalolek tuleb isegi kasuks. Mingisugused legendid, et 37 aasta vanuselt (21 aastase staažiga) naturaalselt seljalailihas meeletult laiaks paisub, on nõrgamõistuslik. Olen jõudnud murdepunktini, kus teen sporti ennekõike vastavalt enesetundele ja võimalustele. Enam ei ole vajadust tibide pärast musklit piinata ja punnis torsoga linnas ringi hõljuda. Arusaadav, et kui mul lapsi ei oleks, siis ehk mõtleks teisiti. Oleme ausad, kui ma 1992 aastal esimest korda jõusaali uksest sisse astusin, siis isegi ei teadnud, mis asi on kulturism, võistlemisest ning euroopa ja maailma meistrivõistluste medalitest ei oleks osanud unistadagi. Alles esimese jõusaali aasta möödudes tekkis mingisugune huvi Eesti kulturismivõistluste vastu ja siis kulus veel 4 aastat enne kui reaalselt lavale jõudsin. Siis oli jälle võistluspausi, kuhu sisse mahtus ka täpselt aastane ajateenistus Kuperjanovi pataljonis, lisaks 7 kuud USA-s elamist-treenimist. Just ajateenistus sai minu karjäärile oluliseks tõukeks kus mõistsin, et olen spordisaalis oluliselt rohkemaks võimeline. Tänasel päeval lähen väga tigedaks kui keegi kuskil jälle viriseb, et ajateenistus on mõttetu jne. Arusaadav, et paljud noored eelistavad rohkem virtuaalmaailmas istuda ning kogu aeg hädaldada. Meie tahe viib meid edasi!

Eks minu tänast kirjatööd lugedes jääb nii mõnelegi selline mulje, et vend Vähk astub tagasi ning keerab lõpuks spordile üldse selja, aga nii see kindlasti ei ole kasvõi juba sellepärast, et ma annan endale aru kui peaksin päevapealt spordist loobuma, siis võib minuga juhtuda nagu paljude sportlastega, kes loobumise järel on üsna pea kimpus tervisehädadega ning kogu üritus võib väga kurvalt lõppeda(infark jne). Sporti peab tegema ning jõusaali kohta toon veel esile sõna enesetunne. Kui ma tunnen, et olen jälle valmis jõusaalis lammutama, siis seda ma ka teen. Praegu saab bodypumpiga(lihas-vastupidavus) piisavalt korraliku koormuse. Lisaks käin ka palju looduses ning see kulutab ka päris korralikult kaloreid. Muide, kala on jälle võtma hakanud peale erakordselt tagasihoidlikut suve... Kui otsustan kevadel lavale astuda, siis peaksin vaikselt hoo üles võtma igal juhul hiljemalt novembri lõpus.

Toitumine on endiselt väga tähtsal kohal ning seda jälgin ikka päris täpselt. Nii see täpselt ongi- sa oled see, mida sa sööd! Kehakaal on stabiilselt 88-89 kg vahel, hommikuti pärast bodypumpe -87 kg. Lisandeid läheb mehe moodi: HERA80, RECOVERY, RUSH, PUDDING, WHEY+, JOINT+, PUMP+ ja kõik teised sõbrad! Siinkohal suured tänud FAST-ile toetuse eest!

Pidage vastu! :)

.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

13.september 2014

Ilus laupäevahommik! Eile olin pealinnas bodypumpi koolitusel ja tuleb tunnistada, et täna on mõned lihased isegi kergelt valusad. Bodypumpi programm on viimastel aastatel palju muutunud ning praeguse seisuga ma seda programmi küll sellistele inimestele ei soovitaks, kes mitte kunagi varem ei ole oma elukese jooksul spordisaali sattunud. Endale muidugi meeldib, kui pulss 200 peale aetakse, aga kõigile kindlasti ei sobi. Peale minu oli saalis veel staarbikini Egle, staarkulturist Siim Kelnerit otsiti ka, aga see mees oli kadunud nagu vits vette! Kuna kogu üritus oli Tondil, Audentese spordihoones, siis loomulikult kohtusin seal ka kohaliku peremehega- Indrek Viskaga. Mees kirjeldas elavalt oma saavutusi rattaspordis, lisaks näitas peenikest soonilist kätt, mis oli peenike nagu kure jalg ning tunnistas, et kulturismilavale ei ole tal niipea asja. :P

Mina ise sellel hooajal kindlasti ei võistle ning annan noorematele meestele võimaluse särada! Eelmisel aastal läks hästi, aga praegu ei ole lihtsalt võimalik võistlusteks valmistuda. Ainult Eesti MV-ks ei tahaks punnitama hakata kuid Põhjamaade ja maailma meistrivõistlustele minemiseks koos abikaasaga ei ole raha. Lisaks veel paar põnevat projekti, millega loodan eesti rahvast varsti üllatada. Toidulisandid on ikka toidulaual esimesel kohal! Just tegin hommikuse WHEY+ ning BLOCK kokteili. Maitseks veel värsket banaani. Kehakaal stabiilselt 88-89 kg lähedal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

23.september 2014

Nonii, sügis käes kala hakkas võtma! Käin puhkuse ajal nii palju looduses kui võimalik. Esmaspäeval sattusin paadiga ühe väiksema järve peale, kus õnnestus paari tunniga rohkem haugi välja tirida kui terve suve peale kokku! Sellel aastal on igasuguste uimelistega päris kitsas käes. Järgmised päevad ennustatakse tugevamat tuult ning PVC paadiga on järvedel liikumine natuke nutune. Treeningute koha pealt ikka hommikused bodypumpid! See uus bodypump 91 programm on muidugi paras killer nendele, kes intensiivsest treeningust lugu ei oska pidada. Kõige hullemad on ikka õla ja bicepsi harjutused! Kõhulihase harjutus jääb kahjuks tagasihoidlikuks.

Hetkel pean plaani alustada jälle reedeti Tartu noorte kulturistidega tööd ning atleete ette valmistama kevadhooajaks 2015. Homme loodan ka uue teate üles panna. Kevadel on väike plaan Lõuna-Eesti Lahtistele Karikavõistlustele kohale kutsuda ka lätlased kuna võistlus on ju lahtine, aga siis peab ka tegema ilmeslt eelfinaalid, et võistlused väga pikale ei veniks. Samuti peavad kõik võistlejad arvestama sellega, et võidakse dopingukontrolli saata. Täpsustan, et kõik on alles ideetasandil ning paljud asjad ei sõltu minu ideedest vaid vajalik on ka teiste mõistmine et see mõnede bosside arvates "külavõistlus" hästi õnnestuks. Siinkohal kõik ettepanekud alati teretulnud!

Ise hoian kehakaalu ikka seal 88-89 kg peal. Toidulisandeid läheb mehiselt ning mul on väga hea meel, et FAST pidevalt uusi tooteid turule paiskab! Minul oon igapäevased sõbrad viimasel ajal olnud BLOCK, FEED, INTRA, RUSH, RECOVERY, WHEY+, SHOCK ning PUMP+. FAST Teami liikmena tehti ka minust eelmisel nädalal väike treeningvideo ning loodetavasti huvilised seda ka varsti näevad.

Lõpetan oma sissekande mälumänguga.

Mis on selle härra nimi ja võimalusel välja tuua ka mõned tema paremad saavutused:

post-50-0-19920800-1411582777_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Antud härra on loomulikult Lee Priest, kes eelmisel kümnendil oli kulturismis täeiõiguslik A-klassi staar. Olympial paar korda 6 hulgas, NOC ja Ironmani võidud... Vast põnevam on fakt, et mehel pikkust vaid 163cm ja võistluskaal oli 100kg ümber.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vana oleks nagu mudavannis käinud. Sitt lugu aga see, et see p--k ei tule pestes ka maha :D

Kummaline, et hr nii kõvasti ära on keeranud.

Omal ajal oli see vend ikka hirmus kämp!

https://www.youtube.com/watch?v=Si0FAw_sMa8

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×