Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

Jah, häid pilte ikka hea vaadata hõõgveini rüübates ja jõuludeks valmistudes. Taas sajab valget lund...

Häid jõule kõigile! ;)

post-50-0-29456800-1403119721_thumb.jpg

post-50-0-70331800-1403119745_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

04.juuli 2014

Kirjutan ka üle pika aja oma tegemistest. Kohe selle kuupäevaga meenub mulle 1997 aasta 04.juuli hommik. See oli minu esimene hommik ajateenistuses. Mingi hull lõi 05:45 jalaga kasarmu ukse lahti ja kisendas: "C-kompanii, hommikuvõimlemine!" Vaatasime aknast välja- vihma tuli päris hirmsasti. Arutasime teiste kiilaspeadega, et kas see võimlemine on ikka alumisel korrusel spordisaalis? Keegi teadis rääkida, et õues. Mis muud, kuui hakkasime riidesse panema- laigulised püksid jalga ning jakk selga. Siis tuli uus korraldus: "Hommikuvõimlemine on palja ülakehaga, idioodid!" Põhimõtteliselt 10 minuti pärast olime riviplatsile laiali paisatud, vihma ladistas täiega ja tegime kätekõverdusi ning maasikas tordil oli minu positsioon kus olin sattunud päevinäinud pinnase lohku ning kätekõverduste ajal puutusin rinnaga karedat vett ning küsisin iseendalt:"Kuhu karup.sse ma olen sattunud?" Aeg tegi oma töö ning kõik need sellel ajal läbielatud kogemused on mulle kokkuvõttes tegelikult väga suureks abiks olnud. Kui teinekord ongi raske, siis meenutan seda aega ning elukene tundub palju ilusam. Olin täna tööülesannetes just selles samas Kuperjanovi pataljonis ning nägin ka meie noorkulturisti Edgar-Norman Kaasikut. Poiss valmistus esimeseks üldfüüsiliseks testiks ning loodan, et tal tuleb põnev ning vaheldusrikas teenistus. Iga asi on millekski hea!

Minu tegemised on olnud tagasihoidlikud. Ikka annan mitu korda nädalas bodypumpi, võimalusel käin kalal ja pildistamas ning mündikogumist ei ole ka unarusse jätnud. Toidulisanditest hetkel kõige popimad: PUMP+, JOINT+, PUDDING, SHOCK, BLOCK ja EAA. Ilmselt agarad faceboooki külastajad on minu tegemistega rohkem kursis. Enne järgmise aasta kevadet ei ole hetkel plaanis võistelda ja usun, et selline puhkus kulub jälle ilusti ära. Pidage vastu ja ilusat suve jätku! ;)

post-50-0-09867400-1404503567_thumb.jpg Üleeile õhtul tütar Vanessaga

post-50-0-98719900-1404503603_thumb.jpg 01. juuli varahommikune kalaretk

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jap.

Lopus naitas jah, olin vist liiga kannatamatu.

Mnjah, koigi aegade parimad jalad tunneb ikka kaugelt ara.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lopus naitas jah, olin vist liiga kannatamatu.

Mnjah, koigi aegade parimad jalad tunneb ikka kaugelt ara.

Loodan, et ükski noor ei hakka seda järgi tegema :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

27.juuli 2014

Ma käin siin viimasel ajal nagu kuuvarjutus. Eks ikka hoian silma peal teiste tegemistel, aga enda saavutustest ei ole hetkel midagi märkimisväärset lisada. Üleeile põlesin täielikult ära ja nüüd olen oma perekonnanime vääriline! Eks armid kaunistavad meest ning ühel ppäeval sain kalatarvete poest invaliidisoodukat, sest ütlesin müüügiimehele, et mul on naine ja kolm last ning härra mõistis mind ning hinnad kukkusid õnnetu mehe kasuks kolinal. Nii et visuaalsed armid ei leiagi teiinekord nii palju kaastunnet kui hingearmid. Trenni teen mõõdukalt- ikka 3-4 korda nädalas bodypumpi! Lisaks rohkesti liikumist metsas, järvel ja tööülesannetes. Kehakaal on ka olnud viimastel nädalatel 86-91 kg. See 5 kg liigub täiesti suvaliselt nagu ise tahab- kohati ei ole mitte mingisugust loogikat. Korraks käis mõte peast läbi ennast 100 kiloseks põrsaks nuumata lihtsalt uudishimust, aga loobusin sellest mõttest kiiresti, sest higimull oli kogu aeg otsa ees ja nii oleksid bodypumpi tunnid minu läbiviimisel pigem nagu teatrietendus "Libeda sardelli kannatused". Toidulisandeid kasutan küll regulaarselt ning praegugi võtsin just sisse PUMP+, WHEY+, RECOVERY ning BLOCK lisandid. Põnev valik ilusa suvepäeva jätkuks! Järgmistel päevadel lubatakse vähemalt natukene vihma. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eilne arutelu:

"Kus tilgad on?"

"Püksis"

"Ei, ma pidasin silmas Annika ja Henri Tilgat!"

:D Keegi teab nende tegemistest midagi? Noored siiani pulmareisil :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

31.juuli 2014

Ikka vaikselt toksin siin. Kehakaal on kuskil 86-87 kg vahel ning olen viimastel päevadel ka jõusaali külastanud. On üks võike projekt, aga selleks pean natuke pingutama nagu kuulus Arnold enne järjekordset actionfilmi. :rolleyes: Arnoldist rääkides, hakkas silma selline video:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

03. august 2014

Paari sõnaga toimuvast. Olen vaikselt hakanud trenni tegema ja püüan toitumisele ka suuremat tähelepanu pöörata. Tartu rahval soovitan tihedamalt vanas turuhoones käima hakata- selles on superkaupa erinevatele atleetidele! Eile õnnestus Talleggi letist saada soodukaga Cesari maitsestatud kanafileetükke umbes 5 eurot kilo!!! Ühes kilos on ju üle 200 grammi valku! Seal oli ka päris hea hinnaga väherasvaseid piimatooteid- kindlasti soovitan asja uurida!

Homme varahommikul kl 07:15 jälle bodypump ning vanadele käijatele teadmiseks, et läksin ajas tagasi ning annan tunde praegu 62 programmi järgi. See programm oli viimati kasutuses 2007 aasta suvel.

Täna rääkisime pikalt ühe noore mehega, kes elab Soomes ja sattus üle pika aja Eestisse ning tahab enda elu kultuurismiga siduda. Panime paika eesmärgid, vaatasime üle treeningkavad, arutlesime toitumisest. Rõõmustav, et noori inimesi peale tuleb, kes tahavad sporti teha ning neil on kindel siht silmade ees. Oma noorte atleetide grupi lükkan samuti sügisest jälle käima! Pean tunnistama, et tänavapildis hakkab silma liiga palju noori p.sakotte, kes oma lodeva pehme kehahoiakuga ajavad kopsu üle maksa. Millegipärast liigub enamus keskealisi mehi ringi kordades sirgema seljaga kui paljud noored ma ei tea mis asjad. Ok, p.sakotid nagu ma juba ütlesin. :angry:

Muidugi, krõpsud ja mullijoogid on läinud erakordselt odavaks ning seda kühveldatakse tonnide kaupa sisse. Tüdrukutest on eriti kahju sest nemad ei tea, et sellise saasta söömise harjumus mingil hetkel maksab väga kurjasti kätte ning kui nad järsku pirnikujulised on, ei saa nad ka aru, miks järsku isased nende vastu huvi üles ei näita. Ilge. Lõpetuseks vahva pilt tänaselt Melliste vanakraami laadalt. Muu põneva kauba vahel hakkas silma väikese atleet-neegripoisi kujukene. Viskasin abikaasale nalja, et ostaks selle antiikkujukese ära ning järgmistel Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlustel annaks selle pidulikult üle absoluutsele võitjale! :D

post-50-0-36646100-1407098131_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Muide pirnikujulised naised on suht ideaalilähedane naisterahval, see mida sa mõtlesid on õunakujuline, ma tuginen võrgumaterjalidele: http://img.webmd.com/dtmcms/live/webmd/consumer_assets/site_images/media/medical/hw/h9991471_001.jpg

Aga mooramaamehi on ennegi näidatud, nt. raamatus "Lõhkiläinud kolumats" näitas mustlane laadal neegrit, kes omakorda näitas keelt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma kardan, et nende noorte õunakujuliseks muutumisele on meie põlvkond (need sirgema keskealised, kes ka mina olen) ise kaasa aidanud. Meie põlvkond peaks ikka ise vastutuse võtma. Sest kust see suhtumine siis mujalt ikka tuleb? Ühest perest, teisest perest, kolmandast perest. Kui kõigist peredest tuleb sama signaal, siis muutubki see noorte hulgas ellusuhtumiseks.
Mul lihtsalt omast käest kodust näide võtta. Siit välja murda on hetkel raske, kuid mitte võimatu, aga alustama peame ise. Raske on see, et noortele on nüüd liikuma panekuks vajalik juba üsna tugevad näited. Ei piisa enam, kui vanemad lihtsalt lapsi ööseks tuppa ei karjata nagu meie põlvkonnal. Nüüd peavad vanemad ise iga jumala päev õhtul peale kontoritööd võtma trennikoti ja end liigutama. Kui vanemad liigutavad end iga päev ribadeks, siis heal juhul lapsed võtavad ka paar kord nädalas vedu. Kui vanemad kimavad iga päev 100km rattaga, siis võsuke läheb ka sõidab mõnel korral nädalas oma tiiru.
Aga kui vanemad vajuvad õhtuti kodus diivanile ja söövad "kõhu täis eesti moodi" siis ei ole sealt midagi tulemas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii, äratus! Millega blogipidaja tegeleb? Kõik kulgeb plaanipäraselt?

Tere hommikust! :)

Ikka vaikselt toimetan. Hommikuti bodypumpi ja ebaregulaarselt jõusaali ka. Sügisel ilmselt ei võistle, sest sissetulekud lähevad rohkem pere toetuseks ning las siis tunnen rõõmu teiste eesti vägilaste vastasseisust, kui kedagi paremat ei leita, ehk olen ka jälle EM läbiviija rollis. Olles kõrvalt staarkulturistide tegemisi jälginud, siis usun, et Otile tuleb sügisel vastu Rückenberg, ka Reinart on kõvasti edasi arenenud. Ka maestro Kalmus on teinud päris viisaka vormi, aga tema kahjuks võistelda ei saa. Igal juhul müts maha kõigi ees, kes hoolivad enda ja teiste tervisest ning on eeskujuks paljudele tuhandetele noortele! Olen mõtetes ikka teiega ja kui juhtub ime, siis näete mind sügisel laval koos suurüllatajaga 90-datest... Las see viimane avaldus jääb teid kõki kummitama. Kui selle mehe jälle vormi saame, siis ennustan EM medalit, aga ei hakka hetkel rohkem midagi lisama. Olen selline salalik mees. :rolleyes: Salalik mees teeb nüüd ühe salajase PUDDING sheigi värske virsikuga ning varsti magama, sest homme vaja minna pealinna koerte näitusele oma nooremat hoolealust näitama.

post-50-0-53161000-1408727151_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×