Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

08.september 2013

Eilne päev oli nagu unenägu. Pidin tööl olema ja korralikult verd, higi ja pisaraid valama. Puhkeaega sisuliselt ei olnudki. Täna olen pool päeva maganud, aga nii super hea on olla! Kohe lähen Fitlife spordiklubisse jõusaali ja ei kavatse seal nalja teha. Ihu on mõnusalt puhanud ning hing kisendab hantli järele. Just võtsin SHOCK ja PUMP+ energiapaugu sisse ja läheb andmiseks! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

09.september 2013

Mitte midagi ei ole endale ette heita toitumise ja treeningute koha pealt! Üleeile oli kehakaal veel 88 kg, aga peale kiiret reageerimist oli tänaseks kaal jälle 84 kg ja selles suhtes on kõik ok ja hea olla! Tänastest treeningutest paari sõnaga. Varahommikul bodypump ja peale seda tundi kitsalthaardes lõuatõmbeid ja rööbaspuudel surumist mõlemaid siis 100 ja 100. Õhtul käisime abikaasaga jõusaalis ning minul oli jälle universaaltreening. Jõudu ja vastupidavust tuleb juurde ning väljanägemine muutub jälle paremaks. Eks enesetunne ka läheb rõõmsamaks kui kõik toimib! Homme tuleb raskem trenn. Päeval teen jõusaali ja kl 16:00 bodypumpi. Võimalik, et jõusaal kohe enne bodypumpi nii et 2 tundi järjest tugevat tuld! Küll saan hakkama! Toitumisest. Täna olen söönud ahjus küpsetatud kanafileed(ilma rasvata) kerge pipraga, lisaks rasvata kohupiima ja kuigipalju õuna. Toidulisanditest PUMP+, JOINT+, PRODE90, HERA80, WHEY+, RUSH, RECOVERY ja nüüd kergelt PUDDING rasvata jogurtiga. Nüüd vaikselt hakkame otsasid kokku tõmbama- väike Venus hakkab ilmselt hommikul juba kl 06:30 ajal kisendama ja mis elu see on? Krt, pean veel koertega ka väljas käima, aga mis ei tapa, teeb tugevamaks! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.september 2013

Ilus sügise algus. Tegelikult on ju veel kalendri järgi suve lõpp, aga oleme ausad- sügis südames! Täna oli kibe tööpäev. Ikka kaks trenni ning seekord siis jõusaal ja kohe peale seda bodypump. Higimull oli otsa ees, aga enesetunne superhea! Sellist väsimust ei ole ammu olnud- järelikult igasugused toetavad toidulisandid toimivad täiega! Just proovisin Kreeka rasvata jogurtit valge šokolaadi Puddinguga. Päris hea kraam! Täna on lisanditest veel oma koha minu ihus leidnud RUSH, SHOCK, PUMP+, JOINT+. BCAA, RECOVERY ning HERA80. Muide, soovitan kõigil proovida uusi mustikamaitselisi FAST tooteid! Kui jumal annab, siis homme käin kalal kohe peale varahommikust bodypumpi. Jõusaali lükkan õhtusele tunnile. Hea küll, tuunin veel homseks oma kalapüügivarustust ning siis veel koertega välja ja terve pikk nimekiri igasuguseid muid põnevaid tegemisi! Pidage vastu! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

11.september 2013

Täna on jälle Maailma Kaubanduskeskuse ründamise aastapäev aga seda teemat ei ole täna enam kusagil käsitletud. Eks aeg teeb oma töö. Minu tänane päev algas varavalges bodypumpiga ning lisaks veel jõusaalis lõuatõmbeid-rööbaspuud. Päeval käisin Võrtsjärvel kalal, aga midagi märkimisväärset ei saanud. Täna olin Võrtsjärve lõunatipus üksinda ning ilm oli ka superilus! Ei hakanud isegi paadi mootorit kokku panema vaid sõudsin vahelduseks. Nüüd kodus tagasi ja õhtul tahaksin veel ka jõusaalis käia. Fitlife sppordiklubisse jõuan arvatavasti alles pärast 20:00. Eks ikka plaanis teha üks korralik universaaltreening. Laupäeval oli minu kehakaal ootamatult 88 kg, aga tänaseks sain selle jälle 85 peale. Vesi tuleb ja läheb. Tänane toitumine on ka muidugi tagasihoidlik olnud: rasvata kodujuust, värske tomat ja tuunikala. Lisaks natukene rosinaid ning roheline Burner. Külmana on see vahelduseks päris hea jook! Lisanditest WHEY+, RECOVERY, PUMP+, JOINT+, RUSH ja SHOCK. Homme olen Tallinnas bodypump koolitusel ja reedel Poolasse.

Pidage vastu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

12.september 2013

Paari sõnaga tänasest. Enam-vähem terve päeva olin Tallinnas. Kohtusin staaride Marek Morozovi, Kirbu, Dmitri Uiba ja loomulikult Otiga. Ise tegin Lasnamäel uue bodypumpi esituse kaasa ning väga võimas programm- just see mida vaja! Erakordselt intensiivne ja väikeste pausidega. Kes peagi 87 programmi hakkavad tegema, eks need näevad! Hommik oli nii kiire, et ei jõudnud ei süüa ega midagi muud. Bodypump oli megahigistamine ja siis kohe edasi! Usun, et kehakaal võis olla keskpäevaks mingi 82-83 kg. Õhtu poole sai juba natuke organismile kosutust ja seekord siis mustikamaitseline HERA80, RECOVERY, PUMP+, JOINT+, RUSH ja PUDDING. Hakkan nüüd otsasid kokku tõmbama- homme varahommikul jälle bodypump ja siis kohe autole hääled sisse ning 12 tundi sõitu. Homme samal ajal olen loodetavasti juba mõnes põnevas Poola pealinna hotellis. Pidage vastu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

15.september 2013

Poolast tagasi ja juba õhtul ka bodypumpis käidud. Varahommikul järgmine bodypump ja õhtul jõusaali. Kohe PUDDING sisse ja varsti unele. Oli pikk ja raske nädalavahetus. Pidage vastu! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

16.september 2013

Lühidalt. Täna tegin 2 bodypumpi ja natuke ikka jõusaali ka. Homme sama, aga jõusaalis teeks korralikuma trenni. Tavatoidust kanafilee ja lahja kodujuust. Toidulisanditest PUMP+, JOINT+, HERA80 ja RECOVERY. Hetkel kerge PUDDING kreeka rasvata jogurtiga. Kehakaal oli täna õhtul 83,5 kg. Kõik on õnnelikud!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

17.september 2013

Täna oli jälle pikk trennipäev ning andsin 2 bodypumpi + lisaks korralik jõusaalitreening. Sellise ulmepäeva tulemusena kukkus minu kehakaal õhtuks 82,2-le kilole! Tätsa viisakas vorm ja superhea enesetunne. Praegu lasen kummi natuke lõdvemaks ja maiustan kanafileega rasvata kodujuustuga. Pärast kindlasti PROMIX ja PUDDING! Päeval võtsin RUSH, PUMP+, SHOCK ja RECOVERY-t! Aga nüüd sööma ja puhkama! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega vist ilma lisanditeta ei jõuaks nii palju ära teha. Lisandid annavad ikka suure eelise vastu pidada ja endast maksimum anda.

Super vastupidavus sul ikka ;)

Eks ta nii on, aga ega ükski lisand ei anna tahtejõudu. Ilma selleta läheks raskeks. :)

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

18.september 2013

Ikka tegutsen. Viimastel kolmel päeval olen andnud 2 bodypumpi päevas, lisaks jõusaal. Pole paha. Enesetunne on hea ning täna näitas kaal 82,8 kg. Lähiajal võiks vahelduseks miski põneva video ka teha oma trennidest või toitumisest. Toidulisanditest kiidaksin täna BLOCK ja HERA80 hurmavaid maitseid. Hetkel veel enne magamaminekut väike PROMIX. Päeval keerasin PUMP+ ga vindi natuke üle. Pidage vastu ja võtke ise ka siin foorumis rohkem sõna! :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

18.september 2013

Pidage vastu ja võtke ise ka siin foorumis rohkem sõna! :)

Sinu suurima fännina olen viisakas ja võtan üleskutset kuulda!

Et Su dieet ikka libedamalt sujuks, panin kokku oma viimase 24 aasta säästud ja saadan Sinu poole teele kaks kasti FASTi lisandeid, mida kroonib uhkelt dieedi No 1 jook Dietmix. Nüüd ei tohiks enne uut aastat nälga majja tulla.

Autentsuse garantiiks panin kaubaga kaasa enda signeeritud -nüüd juba ajalooväärtuste hulka kuuluva- populaarteadusliku teose. Kui see on kaubaga kaasas, siis tead, et kvaliteet on tagatud. :)

post-3216-0-08831200-1379598487_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

20.september 2013

Aeg muudkui lendab. Iga päevaga lähemale sügisele. Igasugused sulelised pagevad ka külma eest tagasi lõunasse ning siilid ajavad mingeid kummalisi asju Tartus, Vaksali tänavas. Sellel nädalal on olnud palju tööd- esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval oli 2 bodypumpi päevas, lisaks korralik jõusaal! Nii kõvasti ei ole ammu rassinud, aga nii pekstaksegi laiskus lodevast ihust välja. Täna oli meil õpilastega poseerimine ja pildistamine ning minagi kiskusin oma ihu paljaks ning tuleb tunnistada, et häbeneda ei ole enam midagi- selline vahva rannapoiss! Eesti meistrivõistluste plakat pandi facebookis välja ning loomulikult jagasin seda kõigiga ning soovitan ka siin lähikondlastel seda jagada, et rohkem publikut tuleks. Kurvaks teeb pileti võrdlemisi kirves hind: 10 EUR. Tartu võistlustel oli see sümboolselt 2 EUR ja oli täissaal! 10 eurose piletiga võib tulla ainult pool saali heal juhul. Seekord mina võistluseid ilmselt läbi ei vii. Võistluste läbiviimine on palju hullem töö kui laval poseerimine! Täna saabusid Soomest FAST lisandid ja nüüd muidugi hakkab elu ülesmäge liikuma! Igasugune vaheldus on alati teretulnud ning sama kehtib kindlasti ka toidulisandite kohta. Tänasel toidulaual võidutsesid RUSH, WHEY+, PUMP+, RECOVERY ja praegu siis libistan PUDDING-t. Kehakaal umbes 83 kg. Täna varahommikul tegin bodypumpi ja õhtul jõusaali ja poseerimist. Homme päeval teen uue bodypumpi presentatsiooni ja kui võimalik, siis ka jõusaali. Pühapäeval rohkem trenni kindlasti.

Pidage vastu! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

20.september 2013

Aeg muudkui lendab. Iga päevaga lähemale sügisele. Igasugused sulelised pagevad ka külma eest tagasi lõunasse ning siilid ajavad mingeid kummalisi asju Tartus, Vaksali tänavas. Sellel nädalal on olnud palju tööd- esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval oli 2 bodypumpi päevas, lisaks korralik jõusaal! Nii kõvasti ei ole ammu rassinud, aga nii pekstaksegi laiskus lodevast ihust välja. Täna oli meil õpilastega poseerimine ja pildistamine ning minagi kiskusin oma ihu paljaks ning tuleb tunnistada, et häbeneda ei ole enam midagi- selline vahva rannapoiss! Eesti meistrivõistluste plakat pandi facebookis välja ning loomulikult jagasin seda kõigiga ning soovitan ka siin lähikondlastel seda jagada, et rohkem publikut tuleks. Kurvaks teeb pileti võrdlemisi kirves hind: 10 EUR. Tartu võistlustel oli see sümboolselt 2 EUR ja oli täissaal! 10 eurose piletiga võib tulla ainult pool saali heal juhul. Seekord mina võistluseid ilmselt läbi ei vii. Võistluste läbiviimine on palju hullem töö kui laval poseerimine! Täna saabusid Soomest FAST lisandid ja nüüd muidugi hakkab elu ülesmäge liikuma! Igasugune vaheldus on alati teretulnud ning sama kehtib kindlasti ka toidulisandite kohta. Tänasel toidulaual võidutsesid RUSH, WHEY+, PUMP+, RECOVERY ja praegu siis libistan PUDDING-t. Kehakaal umbes 83 kg. Täna varahommikul tegin bodypumpi ja õhtul jõusaali ja poseerimist. Homme päeval teen uue bodypumpi presentatsiooni ja kui võimalik, siis ka jõusaali. Pühapäeval rohkem trenni kindlasti.

Pidage vastu! ;)

Sinu kurvastuse leevendamiseks võin öelda, et 10 EUR pole üldsegi kallis. :) Mina olen kindlasti kohal ja lohistan paar sõpragi kaasa. Vbla kui 50 EUR oleks, siis mõtleks. Nii et no worries.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

22.september 2013

Põnev nädalavahetus selja taha jäänud. Trenni sai tehtud nii eile kui täna. Tänane trenn oli ebainimlik kus kaotasin kahe tunniga 2,3 kg... Kukkus lihtsalt nii välja. Alustasin õhtust treeningut jooksmisega, siis stepper ja siis jõusaal. Jõusaalis kõik lihasgrupid järjest läbi ning pärast jõusaali bodypump, kus uuesti kõik lihased veelkord läbi, aga väiksemate raskustega ja intensiivsemalt. Lõpetuseks saunatamist ja nii ta läks käest ära. Ei kahetse. Enesetunne hea ning ega homme ka kergem päev ei saa olema! Toidulaual on toimunud päris suuri muudatusi ning suureks abiks on ka FAST lisandid. Lõpetuseks kerge ülevaade nendest lisanditest, mis tänasel toidulaual meele rõõmsaks tegid. EAA on põnev lisand- soovitan!

post-50-0-74626900-1379873954_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

23.september 2013

Täna oli jälle kahe trenniga päev. Hommikul bodypump uue kavaga ja õhtul jõusaal. Higistamist oli korralikult ning pärast jõusaali näitas kaal uskumatult 81,6 kg! Tegin oma toidulaual olulisi muudatusi ja lühidalt öeldes võtsin soolad ja süsivesikud välja. Põnev-põnev! Nii võib enda peegelpilt isegi meeldima hakata. Kahju, et ihu nii pruun ei ole nagu osadel kaasmaalastel. Tänased toidulisandid olid WHEY+, RECOVERY, RUSH, EAA, BCAA, PUDDING ja BLOCK.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

23.september 2013

Täna oli jälle kahe trenniga päev. Hommikul bodypump uue kavaga ja õhtul jõusaal. Higistamist oli korralikult ning pärast jõusaali näitas kaal uskumatult 81,6 kg! Tegin oma toidulaual olulisi muudatusi ja lühidalt öeldes võtsin soolad ja süsivesikud välja. Põnev-põnev! Nii võib enda peegelpilt isegi meeldima hakata. Kahju, et ihu nii pruun ei ole nagu osadel kaasmaalastel. Tänased toidulisandid olid WHEY+, RECOVERY, RUSH, EAA, BCAA, PUDDING ja BLOCK.

Palju päevane valgukogus on kui saladus ei ole?? Mitu g?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sinu kurvastuse leevendamiseks võin öelda, et 10 EUR pole üldsegi kallis. :) Mina olen kindlasti kohal ja lohistan paar sõpragi kaasa. Vbla kui 50 EUR oleks, siis mõtleks. Nii et no worries.

Kuidas võtta. Kui rahakotis on 20 eurot ja enne juurde ei tule, kui kuu pärast, siis on väga kallis. Kui rahakotti on just 500 eurot laekunud, siis ilmselt on odav.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas võtta. Kui rahakotis on 20 eurot ja enne juurde ei tule, kui kuu pärast, siis on väga kallis. Kui rahakotti on just 500 eurot laekunud, siis ilmselt on odav.

Ja eriti veel siis kui nädala pärast veel kõvem võistlus, mille pilet 15€, kokku -25€ kuu eelarvest. Ma olen üsna kindel, et ühele neist üritustest võib küll üsna kesine publik tulla...eks näeb kumba rahvast eelistab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja eriti veel siis kui nädala pärast veel kõvem võistlus, mille pilet 15€, kokku -25€ kuu eelarvest. Ma olen üsna kindel, et ühele neist üritustest võib küll üsna kesine publik tulla...eks näeb kumba rahvast eelistab.

Mina isiklikult pole kunagi käinud selliseid võistlusi vaatamas mõtlesin, et vaatan mõlemad ära ;)! Toetagem siis ikkagist Eesti Sporti :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina isiklikult pole kunagi käinud selliseid võistlusi vaatamas mõtlesin, et vaatan mõlemad ära ;)! Toetagem siis ikkagist Eesti Sporti :P

Muidugi kui võimalust on, siis ma soovitan soojalt mõlemat külastada - inspiratsiooni aastaks kindlasti! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Muidugi kui võimalust on, siis ma soovitan soojalt mõlemat külastada - inspiratsiooni aastaks kindlasti! :)

Ma usun, eks motti ja kõike muud lendab sealt samamoodi juurde :D! Usun, et see võib päris tore uus kogemus olla;)!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja eriti veel siis kui nädala pärast veel kõvem võistlus, mille pilet 15€, kokku -25€ kuu eelarvest. Ma olen üsna kindel, et ühele neist üritustest võib küll üsna kesine publik tulla...eks näeb kumba rahvast eelistab.

Ja üldjuhul minnakse koos kaaslasega +kohapeal väiksed söömised siis tuleb ikka korralik summa kokku.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×