Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

Postitused tulevad siis, kui inimesed midagi jälle võita saavad :D Aga tegelt mina jälgin su blogi pidevalt ja kui midagi tarka öelda ei ole, siis väga ei hakka sõna võtma. Kas oled proovinud ka palju sa jõuad järjest lõuatõmbeid musta tehnikaga ära teha?

Olen proovinud näiteks nii umbes kuu aega tagasi:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest UrmoPaju

Väga hea (Y) Kas ma olen õigesti aru saanud, et sind võib näha võib-olla athletic fitnessi võistlejana laval?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

18.juuni 2013

Loomulikult ootaksin rohkem küsimusi ja elavat arutelu erinevatel teemadel, aga praegu on vaikus vist igal pool.

Eks see suvi teeb oma töö ja kui just tööaeg ei sisalda arvuti taga olemist siis iga vaba hetk ollakse ikka värskes õhus ja peesitatakse päikese käes. Ega suvel vist eriti keegi ei viitsi nii palju arvuti taga passida ja päeva tegelikult raisata. Nendel muidugi lihtsam, kellel kontoritöö või mõni muu arvuti kasutamist nõudev töö. Muidugi on neid firmasi kellel ülemus päevast päeva ikka vahib, et arvutis ei tegeletaks muude asjadega, vaid teeks ainult tööd ja tööd ja tööd. Samas, mis vahet sel on kas ma loen Postimehest Eesti uudiseid, Facebookist sõprade uudiseid või Fitnessist sportlikke uudiseid. Igal ühel oma vajadus.

See, et vastukaja ei tule ei tähenda, et keegi ei loeks. Postita ikka edasi, inimesed ikka loevad :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti loevad paljud. On ju kindlad vanemad tegijad, kelle blogisid kõik loevad! Lihtsalt nagunii midagi õpetlikku ei oska soovitada siis pigem vait ja infot ammutada :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Postitused tulevad siis, kui inimesed midagi jälle võita saavad :D Aga tegelt mina jälgin su blogi pidevalt ja kui midagi tarka öelda ei ole, siis väga ei hakka sõna võtma. Kas oled proovinud ka palju sa jõuad järjest lõuatõmbeid musta tehnikaga ära teha?

Kindlasti loevad paljud. On ju kindlad vanemad tegijad, kelle blogisid kõik loevad! Lihtsalt nagunii midagi õpetlikku ei oska soovitada siis pigem vait ja infot ammutada :D

Ka loen huviga staarkulturisti tegemistest :)

Jälgin samuti blogi huviga! :)

Ma usun, et see nimekiri jätkub veel nii mõnekski leheküljeks. Olgem ikka motiveeritud :D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Egas muidugi.

Kaks miljonit sadakaheksakendüks tuhat teemavaatamist. Mul tõmbaks endal ka motivatsiooni ikka suht nulli kui nii vähe vaatamisi oleks. Nutaks nurgas ja käiks õhtus hessis megaeinet õgimas ja räägiks kodus koerale kui ebaõiglane terve maailm on ning miks keegi mind ei armasta.

Küta edasi. Ma raudselt jälgin ja otsin faktivigu su teemadest. Ega ma muuga ju sinu vastu ei saa. Kuigi kuigi...sa võta teinekord pealinna saabudes kaamera kaasa, sest meil oli siin millalgi teema ikka, kes on ikka tugevam kas sina või mina. Hea pärast foorumisse väike juutuubiklipp üles kütta, kuidas tallinna IT mehed tartu vägilastele ära teevad.

  • Upvote 6

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Neid trennipabereid vaadates näen, et sa laialt haardes väga ei tee neid lõuatõmbeid võrreldes nende 400-ste ja 500-ste numbritega mis enne tegid.

Ma tahaks teada palju sa 60 minutiga teed laialt haardes neid, saan ka võrdlusmomendi :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

21.juuni 2013

Hommikust. Just tulin varahommikusest bodypumpist. Viimased päevad on olnud elukeses nii ulmelised et kirjutaks kohe raamatu. Eilne õhtu oli muidugi erakordselt põnev kui käisime perenaisega pealinnas autot müümas ja masin jäigi Tallinnasse ning meie otsustasime üle pika aja bussiga tagasi tulla ja avastasime, et enne südaööd bussi ei lähe, aga kell on alles 21:00 ja siis otsustasime häälega minna ja te oleks pidanud seda nägema, kuidas me seal maantee ääres seisime, endal kott auto müügist saadud papiga seljas. Krt, elu on vahel nii põnev. Ok, saimegi mingi vanema härra autoga Kükitale ja selle aja jooksul mees rääkis, et on juba 7 aastat Soomes töötanud ja siis Kükitalt sain ühe rekkamehega kaubale, et ta meid Tartusse viiks ja siis see suure masina juht oli ka vähemalt 100 aastane ja kurtis, et ei ole 3 kuud koju saanud ja siis sõidu ajal avastasin, et mees ei ole just kõige kainem ja kõige tipuks hakkas masinas suitsetama ka. Kogu seda põnevust vürtsitasid mõned küllaltki hirmsad manöövrid ilmselt nii väsimusest kui hundijala vee tarbimisest ja igavikuna näivate hetkede ajal kui me järjekordselt sõitsime ühe rattaga juba tee servas muretsesin mina selle pärast, et keskmisel istmel ei olnud turvavööd ja ma lendaksin kokkupõrkel kindlasti väga võimsalt läbi esiklaasi ja siis oli veel vanal autojuhil selliseid cd-sid, mida mees ilmselt ise oli kainema peaga linti laulnud ja täis peaga nendele lauludele täiesti seosetud sõnad kirjutas ja siis üldse mulle meenusid perenaise sõnad, et tagasi tulles saan bussis 2,5 tundi magada, sest olin eelmisel öösel ainult 1,5 tundi maganud kuna sai jälle Võrtsjärvel latikat, haugi, ahvenat ja roosärge taga aetud. Tahest tahtmata avastasin ennast mõttelt, et vanemad inimesed, kes peaksid juba ammu pensionipõlve pidama, müttavad tänapäeval ringi hullemini kui noored. Ilmselt aeg on selline. Igal juhul kohale me jõudsime ja täna õhtul liigume juba Subaruga Prantsusmaa poole lootuses sinna hiljemalt pühapäeval jõuda. Eks püüan ka vahel paari sõnaga sellest sõidust märku anda. Siis hea hr Rebasel faktivigasid otsida ja uhkustada, et nüüd on tema Maarjamaa kõige ägedam mees kuigi oleme ausad- ägedusest on asi kaugel ja pigem tuleb siit varsti uus Angela Aak! :rolleyes:

Ma nüüd SHOCK-i sisse ja tuld. Reisile kaasa kindlasti PUMP+, BCAA, RECOVERY, RUSH ja hunniku PROTEIN batoone!

Pidage vastu! :)

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõepoolest, suvi on tore ja arvuti tolmab nurgas. Nt. maale kaasa ei võta ja nii möödubki nädalake ilma arvutita aga blogi jälgin ikka, head reisi veinilakardite maale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas ebaproportsionaalsus on ok selles osas? (see ei ole solvang, huvi.)

Mulle meeldibki värdjas olla :)

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

03.juuli 2013

Viimasel ajal on nii palju toimetamist olnud, et mitte ei jõua siin oma tegemistest toksida. Kirjutan täna üle pika aja natuke oma euroopa reisist. Käisime perenaisega ja paari tuttavaga lõuna-Prantsusmaal ühte oma paljudest minibullterjeri kutsikatest uuele omanikule viimas. Esimese hooga sõitsime kohe ilma peatusteta Tartust lõuna-Saksamaale. Järgmisel päeval sealt edasi Prantsusmaale. Selles suhtes, et ei hakka kirjandit kirjutama, vaid toon välja enda jaoks olulisemad momendid:

Kiirteed.

Kuni Poola pealinnani ei olnud midagi märkimisväärset. Siis läks tee korralikuks ning keskmine kiirus oli 150 km tunnis. Korraks sain oma Subarule ka 190 ette, aga ei ole mõtet nii hullult kihutada. Aeg-ajalt kihutasid meist mööda nagu seisvast postist mõned mootorrattad ja erinevad sportautod. Kiiremad poisid vajutasid ilmselt kõvasti üle 250 km tunnis. Poolas, Prantsusmaal ja Itaalias on kiirteed tasulised nagu USA-ki. Suurimad summad teemaksu olid 18 EUR, aga selliseid 1,50 EUR otsasid oli kõige rohkem. Maksta sai kaardiga, samuti sulas. Makseautomaatides oli võimalik maksta ka müntides. Kindlasti sai kiirteid ka vältida, aga kõrvalteedel sõitmiseks oli vaja tugevat GPS-i ning rohkem aega. Oleme ausad, Prantsusmaa kõrvalteedel oli tegelikult väga huvitav viinamarjaistanduste vahel sõita. Viinamarjad ei olnud veel kahjuks valmis.

Prostitutsioon.

Jah, selle teema toon ka eraldi välja. Meie väikeses konnatiigis selle teemaga väga kokku ei puutu, aga lisaks Poola teedel seisvatele üksikutele tütarlastele oli minu jaoks üllatav, et Itaalia linna San Remo kõrvaltänavatel seisid tüdrukud rivis nagu lihapoes. Väikesel teelõigul kus otsisime hotelli, oli kahel pool teed kokku 20 musta ja valget tüdrukut. Osadel oli sutenöör ka läheduses passimas.

Lõhnad.

Kindlasti toon selle teema ka eraldi välja. Kui lõuna-Prantsusmaale satute, siis otsige üles erinevad Prantsuse parfüümitootjad! Täiesti ainulaadsed ja kauapüsivad prantsuse meeste ja naiste 100 ml lõhnad maksavad vaese eestlase jaoks uskumatult vähe- keskmiselt 15 EUR! Karbikujundus on nendel ehk tagasihoidlikum, aga sisu võimsam kui Rootsi-Eesti laevadelt tax-free poodidest saadud masstoodetest. Kui tahate olla erilisemad, siis kindlasti ostke omale parfüümid Prantsusmaalt!

Toidulisandid.

Kurbusega pean tunnistama, et selle reisi ajal nägin ainult ühte toidulisandite kauplust ja see oli ka Poolas. Muidugi Poolakad vajutasid ka korralikult, kus muude lisandite seas hakkasid silma ka erinevad tribulused ning krõbedamat kraami, mida Eestis müüa ei tohi. Kummaline, et selles poes ei olnud toodetel hindasid ja ilmselt oli palju ruumi kauplemiseks. Ühte spordisaali sattusin ka korraks ja see asus suures kaubanduskeskuses ning tekitasin oma punaste GASP pükste ja viisaka tricepsiga kerget elevust kohalike spordisõprade seas. Hea oli, et FAST proteiinibatoonid, PUMP+ ja SHOCK kaasa sai võetud.

Monaco tagasilöök.

Ma olen ikka hullult vägev mees- ma käisin Monacos ja veel kuulsas Monte-Carlo casinos. Sellesse asutusse sisenemiseks kontrolliti põhjalikult dokumente ja samuti oli seal keelatud filmida-pildistada. Ok, käisin vaatasin selle asutuse üle, pettusin ja astusin eesuksest välja treppidele. Minu kõrval olid mingid vähemalt 100 aastased memmed ja siis järsku hakkasid need omavahel sulaselges eesti keeles midagi rääkima. Minu kõrge enesehinnang sai hävitava löögi. Üldiselt armsaid kaasmaalaseid kohtasime veel teisteski riikides. Vene keelt kuulis iga nurga peal.

Prantsusmaa, Marseille

Käisime siis ka kultuurireisi raames selles linnas. Kuuldavasti pidi seal olema suur kuritegevus ja räägitakse hirmsaid lugusid. Sõitsime selle linna keskele ja otsisime võimalust seal ka jalg maha panna ning mõne pildi teha mälestuseks kui äkki ühes tunnelis meie taha suur politsei buss tekkis ning terve kari politseinikke meie masina ümber piirasid. Olin kergel hirmul, et äkki olen seadust rikkunud, aga jäime rahulikuks. Põhimõtteliselt iga ukse juures oli mundrimees ja küsisid minu lubasid ja dokumente ning uurisid, kes me oleme ja miks me sinna tulime? Selgitasime, et turistid ja siis paluti meil järgneda politseibussile, et nad meid linnast välja saaksid toimetada. Erakordselt kummaline olukord. Olen küll öises NY-s jalutanud, küll Chicago mustade linnaosades ekselnud, samuti südaöösel Serbia linna tänavatel, aga sellist asja ei ole veel olnud. Meie seltskonnale jäigi selgusetuks, mis asjaoludel selline tähelepanu. Võimalik, et mundrikandjatel oli rohkem infot ja võib-olla tõesti jälitasid meid mingisugused tumedad jõud, kes jäid oma tegevusega politseikaameratele ette. Politseieskordist tegime ka video ja kui aega rohkem on, siis ehk panen selle üles.

Internet.

Uskumatu, aga tõsi. Ei Prantsusmaal ega ka Itaalias ei ole netti nii vabalt saada nagu meil siin pisikeses konnatiigis. Nutitelefone ei näinud kusagil ning silma võttis märjaks kui nägime suurtes ostukeskustes noori inimesi, kes ei istunud ninapidi mingisuguses pisikeses maailmas nina telefonis kinni, vaid suhtlesid elurõõmsalt eakaaslastega. Sama lugu ka mingis lastelaagris, mida nägime. Mitte ükski põnn ei olnud silmad punnid kuskil nurgas virtuaalmaailmas, vaid jooksid ringi, ajasid üksteist taga ja olid nagu lapsed meie armsal kodumaal ehk veel 15 aastat tagasi. Meie käisime netis McDonaldsites, kus tasuta Wifile juurdepääsuks pidid pea-aegu DNA testi tegema. Ka mõnes hotellis oli net olemas, aga mitte igal pool. Prantsusmaal oli ülisuure kaubanduskeskuse peale ainult 1 mobiiltelefoni firma operaator. Kui juba tagasi tulema hakkasime, siis alles poolas märkasime seltskonda noori mehi, kes meist sõnatult mööda hõljusid ja kõigil olid nutitelefonid ja vist suhtlesid omavahel selle vahendusel. Arvata võib, et see virtuaalhaigus süveneb veel ning varsti ei jõua noored inimesed isegi sõbra matusele, sest nad unustasid ennast telefoni taha. Kurb.

Eks oleks veel pikalt kirjutada, aga peab vahepeal tööd ka tegema. Eile ja täna on mul 2 bodypumpi ning peale reisi võib öelda, et kui sõita autoga päevas maha üle 1000 km, siis see kulutab energiat ilmselt kordades rohkem kui 3-4 bodypumpi. Eile oli kehakaal stabiilselt 83 kg ja see teeb ainult meele rõõmsaks! Panin oma reisist facebookis ka pildialbumi üles. Siin lootsin Fitness rates ka mõne põneva pildi juurde panna, aga millegipärast ei saa sellesse rate keskkonda sisse.

Pidage vastu! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

03.juuli 2013

Viimasel ajal on nii palju toimetamist olnud, et mitte ei jõua siin oma tegemistest toksida. Kirjutan täna üle pika aja natuke oma euroopa reisist. Käisime perenaisega ja paari tuttavaga lõuna-Prantsusmaal ühte oma paljudest minibullterjeri kutsikatest uuele omanikule viimas. Esimese hooga sõitsime kohe ilma peatusteta Tartust lõuna-Saksamaale. Järgmisel päeval sealt edasi Prantsusmaale. Selles suhtes, et ei hakka kirjandit kirjutama, vaid toon välja enda jaoks olulisemad momendid:

Kiirteed.

Kuni Poola pealinnani ei olnud midagi märkimisväärset. Siis läks tee korralikuks ning keskmine kiirus oli 150 km tunnis. Korraks sain oma Subarule ka 190 ette, aga ei ole mõtet nii hullult kihutada. Aeg-ajalt kihutasid meist mööda nagu seisvast postist mõned mootorrattad ja erinevad sportautod. Kiiremad poisid vajutasid ilmselt kõvasti üle 250 km tunnis. Poolas, Prantsusmaal ja Itaalias on kiirteed tasulised nagu USA-ki. Suurimad summad teemaksu olid 18 EUR, aga selliseid 1,50 EUR otsasid oli kõige rohkem. Maksta sai kaardiga, samuti sulas. Makseautomaatides oli võimalik maksta ka müntides. Kindlasti sai kiirteid ka vältida, aga kõrvalteedel sõitmiseks oli vaja tugevat GPS-i ning rohkem aega. Oleme ausad, Prantsusmaa kõrvalteedel oli tegelikult väga huvitav viinamarjaistanduste vahel sõita. Viinamarjad ei olnud veel kahjuks valmis.

Prostitutsioon.

Jah, selle teema toon ka eraldi välja. Meie väikeses konnatiigis selle teemaga väga kokku ei puutu, aga lisaks Poola teedel seisvatele üksikutele tütarlastele oli minu jaoks üllatav, et Itaalia linna San Remo kõrvaltänavatel seisid tüdrukud rivis nagu lihapoes. Väikesel teelõigul kus otsisime hotelli, oli kahel pool teed kokku 20 musta ja valget tüdrukut. Osadel oli sutenöör ka läheduses passimas.

Lõhnad.

Kindlasti toon selle teema ka eraldi välja. Kui lõuna-Prantsusmaale satute, siis otsige üles erinevad Prantsuse parfüümitootjad! Täiesti ainulaadsed ja kauapüsivad prantsuse meeste ja naiste 100 ml lõhnad maksavad vaese eestlase jaoks uskumatult vähe- keskmiselt 15 EUR! Karbikujundus on nendel ehk tagasihoidlikum, aga sisu võimsam kui Rootsi-Eesti laevadelt tax-free poodidest saadud masstoodetest. Kui tahate olla erilisemad, siis kindlasti ostke omale parfüümid Prantsusmaalt!

Toidulisandid.

Kurbusega pean tunnistama, et selle reisi ajal nägin ainult ühte toidulisandite kauplust ja see oli ka Poolas. Muidugi Poolakad vajutasid ka korralikult, kus muude lisandite seas hakkasid silma ka erinevad tribulused ning krõbedamat kraami, mida Eestis müüa ei tohi. Kummaline, et selles poes ei olnud toodetel hindasid ja ilmselt oli palju ruumi kauplemiseks. Ühte spordisaali sattusin ka korraks ja see asus suures kaubanduskeskuses ning tekitasin oma punaste GASP pükste ja viisaka tricepsiga kerget elevust kohalike spordisõprade seas. Hea oli, et FAST proteiinibatoonid, PUMP+ ja SHOCK kaasa sai võetud.

Monaco tagasilöök.

Ma olen ikka hullult vägev mees- ma käisin Monacos ja veel kuulsas Monte-Carlo casinos. Sellesse asutusse sisenemiseks kontrolliti põhjalikult dokumente ja samuti oli seal keelatud filmida-pildistada. Ok, käisin vaatasin selle asutuse üle, pettusin ja astusin eesuksest välja treppidele. Minu kõrval olid mingid vähemalt 100 aastased memmed ja siis järsku hakkasid need omavahel sulaselges eesti keeles midagi rääkima. Minu kõrge enesehinnang sai hävitava löögi. Üldiselt armsaid kaasmaalaseid kohtasime veel teisteski riikides. Vene keelt kuulis iga nurga peal.

Prantsusmaa, Marseille

Käisime siis ka kultuurireisi raames selles linnas. Kuuldavasti pidi seal olema suur kuritegevus ja räägitakse hirmsaid lugusid. Sõitsime selle linna keskele ja otsisime võimalust seal ka jalg maha panna ning mõne pildi teha mälestuseks kui äkki ühes tunnelis meie taha suur politsei buss tekkis ning terve kari politseinikke meie masina ümber piirasid. Olin kergel hirmul, et äkki olen seadust rikkunud, aga jäime rahulikuks. Põhimõtteliselt iga ukse juures oli mundrimees ja küsisid minu lubasid ja dokumente ning uurisid, kes me oleme ja miks me sinna tulime? Selgitasime, et turistid ja siis paluti meil järgneda politseibussile, et nad meid linnast välja saaksid toimetada. Erakordselt kummaline olukord. Olen küll öises NY-s jalutanud, küll Chicago mustade linnaosades ekselnud, samuti südaöösel Serbia linna tänavatel, aga sellist asja ei ole veel olnud. Meie seltskonnale jäigi selgusetuks, mis asjaoludel selline tähelepanu. Võimalik, et mundrikandjatel oli rohkem infot ja võib-olla tõesti jälitasid meid mingisugused tumedad jõud, kes jäid oma tegevusega politseikaameratele ette. Politseieskordist tegime ka video ja kui aega rohkem on, siis ehk panen selle üles.

Internet.

Uskumatu, aga tõsi. Ei Prantsusmaal ega ka Itaalias ei ole netti nii vabalt saada nagu meil siin pisikeses konnatiigis. Nutitelefone ei näinud kusagil ning silma võttis märjaks kui nägime suurtes ostukeskustes noori inimesi, kes ei istunud ninapidi mingisuguses pisikeses maailmas nina telefonis kinni, vaid suhtlesid elurõõmsalt eakaaslastega. Sama lugu ka mingis lastelaagris, mida nägime. Mitte ükski põnn ei olnud silmad punnid kuskil nurgas virtuaalmaailmas, vaid jooksid ringi, ajasid üksteist taga ja olid nagu lapsed meie armsal kodumaal ehk veel 15 aastat tagasi. Meie käisime netis McDonaldsites, kus tasuta Wifile juurdepääsuks pidid pea-aegu DNA testi tegema. Ka mõnes hotellis oli net olemas, aga mitte igal pool. Prantsusmaal oli ülisuure kaubanduskeskuse peale ainult 1 mobiiltelefoni firma operaator. Kui juba tagasi tulema hakkasime, siis alles poolas märkasime seltskonda noori mehi, kes meist sõnatult mööda hõljusid ja kõigil olid nutitelefonid ja vist suhtlesid omavahel selle vahendusel. Arvata võib, et see virtuaalhaigus süveneb veel ning varsti ei jõua noored inimesed isegi sõbra matusele, sest nad unustasid ennast telefoni taha. Kurb.

Eks oleks veel pikalt kirjutada, aga peab vahepeal tööd ka tegema. Eile ja täna on mul 2 bodypumpi ning peale reisi võib öelda, et kui sõita autoga päevas maha üle 1000 km, siis see kulutab energiat ilmselt kordades rohkem kui 3-4 bodypumpi. Eile oli kehakaal stabiilselt 83 kg ja see teeb ainult meele rõõmsaks! Panin oma reisist facebookis ka pildialbumi üles. Siin lootsin Fitness rates ka mõne põneva pildi juurde panna, aga millegipärast ei saa sellesse rate keskkonda sisse.

Pidage vastu! :)

Sama oli ka Itaalias kus ma paar aastat tagasi viibisin. Nutitelefon ja internet polnud seal noorte seas eriti populaarne, vähemalt tänaval mitte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

09.juuli 2013

Kuidagi soiku on jäänud see kirjutamine. Tegelikult tegemist on kogu aeg, aga viimasel ajal on palju muid tegemisi ja netis ei jõua passida. Täna mängisin üle paljude aastate korvpalli. No see ei olnud päris mäng, vaid pealevisked ning tuleb tunnistada, et aastad on teinud oma töö. Kuidagi ei tahtnud korvi lennata! Eks harjutamine teeb meistriks ja kui iga päev natuke pealeviskeid teen, siis usun, et tõmbaks peagi koti pähe mõnelegi Tartu korvpallinoorele, kellede visketabavus on trennides samuti nullilähedane nagu ma kevadel TÜ spordihoones juhtusin nägema.

Lisaks korvpallile andsin täna ka 2 bodypumpi, lisaks parandasin oma kummipaati mitu tundi, lisaks käisin koertega pikalt õues- ühesõnaga tegemist on palju ja sellise ilusa ilmaga ei taha kuidagi kodus passida. Kalal olen ka mõned korrad käinud, aga midagi märkimisväärset ei ole tulnud. Viimati leidsin Võrtsjärvest ühe vägeva ahvenaparadiisi, kus kolmest viskest oli kolm ahvenat otsas. Hullunud ahven teeb ju spinningu otsas hullu tantsu. Siiani on lahtine, kas läheme paari nädala pärast perenaisega USA-sse või ei. Loodetavasti ikka läheme! Toidulisanditest õnnestus mul täna Tartu Fitshopis proovida uut PROTEIN shake. Peale hommikust trenni läks see nagu muti auku ja pean müügimees Ivoga nõustuma, et tegemist on väga rammusa joogiga. Hind on küll soolane, aga samas kord nädalas võib lubada! Praegu lasen valge šokolaadi PUDDING-t ja lisasin maitseks ka värskeid aedmaasikaid. Päeval olid toidulaual WHEY+, MUSCLE+, FEED, PUMP+, INTRA ja BCAA

Lõpetuseks üks video loodusemehe varasalvest. Mida siis koprad söövad varajastel hommikutundidel? :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

09.juuli 2013

Kuidagi soiku on jäänud see kirjutamine. Tegelikult tegemist on kogu aeg, aga viimasel ajal on palju muid tegemisi ja netis ei jõua passida. Täna mängisin üle paljude aastate korvpalli. No see ei olnud päris mäng, vaid pealevisked ning tuleb tunnistada, et aastad on teinud oma töö. Kuidagi ei tahtnud korvi lennata! Eks harjutamine teeb meistriks ja kui iga päev natuke pealeviskeid teen, siis usun, et tõmbaks peagi koti pähe mõnelegi Tartu korvpallinoorele, kellede visketabavus on trennides samuti nullilähedane nagu ma kevadel TÜ spordihoones juhtusin nägema.

Lisaks korvpallile andsin täna ka 2 bodypumpi, lisaks parandasin oma kummipaati mitu tundi, lisaks käisin koertega pikalt õues- ühesõnaga tegemist on palju ja sellise ilusa ilmaga ei taha kuidagi kodus passida. Kalal olen ka mõned korrad käinud, aga midagi märkimisväärset ei ole tulnud. Viimati leidsin Võrtsjärvest ühe vägeva ahvenaparadiisi, kus kolmest viskest oli kolm ahvenat otsas. Hullunud ahven teeb ju spinningu otsas hullu tantsu. Siiani on lahtine, kas läheme paari nädala pärast perenaisega USA-sse või ei. Loodetavasti ikka läheme! Toidulisanditest õnnestus mul täna Tartu Fitshopis proovida uut PROTEIN shake. Peale hommikust trenni läks see nagu muti auku ja pean müügimees Ivoga nõustuma, et tegemist on väga rammusa joogiga. Hind on küll soolane, aga samas kord nädalas võib lubada! Praegu lasen valge šokolaadi PUDDING-t ja lisasin maitseks ka värskeid aedmaasikaid. Päeval olid toidulaual WHEY+, MUSCLE+, FEED, PUMP+, INTRA ja BCAA

Lõpetuseks üks video loodusemehe varasalvest. Mida siis koprad söövad varajastel hommikutundidel? :rolleyes:

Kes palju teeb see palju jõuab ;)

Olen isegi kell 4-5 hommikul vahest kalal käinud. Koos loodusega ärkamine on kõige imelisem aeg meie päeva jooksul. Päike piilub puude tagant, linnud on hullumas ja aeg nagu seisaks. Kes koos päikesega pole kalal käinud on tõesti paljust ilma jäänud.

Ja see ahven.... spinna otsas on selline tunne nagu oleks 9 kilone haug kohe välja tulemas, aga siis jõuab veepinnale mingi paarisajagrammine (kui sedagi) ahvenapoiss. Hullud kalad :ph34r:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.juuli 2013.

Täna oli väga huvitav päev ühe erakordse sündmusega. Käisime perenaisega Võrtsjärvel kalal ning mul õnnestus kinni püüda umbes 3 kg haug. Kala iseenesest ei olegi midagi väga erakordset, aga selle kala kinnipüüdmiseks kasutasin täiesti uskumatut tehnikat. Auhind sellele, kes ära arvab, kuidas selliseid kalasid püütakse! ;)

post-50-0-94008300-1373483468_thumb.jpg

post-50-0-90001100-1373483479_thumb.jpg

post-50-0-47915300-1373483488_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×