Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

Nägin sind Tartu parimate sportlaste autasustamisel ka ja mu pettumus oli suur, sest laval tundud sa palju suuremana. ;)

post-17039-1292964225_thumb.jpg

post-17039-1292964251_thumb.jpg

Kulturist Imre Vähi ja Tartu Kultuurkapitali nõukogu esimees ja Riigikogu liige Helmer Jõgi

Muudetud kasutaja Marko Terasmaa poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Markole: Härra Jõgi oli 1992 aastal Tartus Hugo Treffneri Gümnaasiumi direktor, kes mind ühes tunnis kriidiga loopis ja tegi palju põnevaid vägitükke, millest selles koolis liiguvad siiani legendid... Muidugi, meie olime sellel ajal viimased oinad, keda põhikooli katsetega ei võetud...ühesõnaga endine Tartu 1. Keskkool, mis päevapealt nime muutis. Direktorihärraga oleks kindlasti pikemalt rääkinud. Mina ei tea, mis ülesannetes see mees praegu on, minule jääb ta surmani direktoriks ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere õhtust!

Tervis lõpuks korras ja hullult hea on olla. Telekast tuleb mingi ulmefilm ja naudin õuduseid ning toksin siin vaikselt ka paar rida oma tegemistest. Jõulud selleks korraks läbi ning paks lumi maas. Oleks teadnud, oleks juba eelmisel aastal korraliku suusavarustuse soetanud. Samas mul nagunii igasugust põnevat tegevust, ei tea kas suusatama oleks jõudnudki. Mõned nädalad tagasi soetasin mingisugusest huvitavast Tallinna Ülemiste keskuse poest omale mingisuguse komplekti, kus olid sees läbipaistev plastikämber ja lisaks mingisugused karbikesed, kus pidid sees olema mikroskoopilised ürgloomakeste kilbikute munad, mis vee sees pidid hakkama arenema ja kasvama. Olin selle projekti suhtes alguses päris umbusklik, aga naine käis peale, et ostame ja vaatame, mis saama hakkab. Nüüd on paari nädalaga meie elamises tõesti mingi kummaline loom arenenud ja eks ma siis panen sellest elukast siia ka pildi:

post-50-1293564981_thumb.jpg Hetkel on ta punane ja isegi silmad on peas. Vennikesel on ka 2 saba või midagi sellist.

Toitumine: Hetkel suuri piiranguid endale ei tee. Toidulisanditest läksid täna Pump+, Joint+, BCAA, HT-R, Hera80 ja õhtul veel Whey+ ning Promix. Enesetunne on hea ning loodan uuel aastal mõnuga paugutada.

post-50-1293565123_thumb.jpg

Tänane trenn. Universaaltreening vahelduseks. Erinevad lihasgrupid küllaltki suure intensiivsusega. Lõpetuseks tavapärasest rohkem kõhulihaseharjutusi. Panen üles ka mõned tänased pildid paarist põnevamast harjutusest:

post-50-1293568660_thumb.jpg Harjutus spetsiaalsel masinal. Paljudes jõusaalides ei ole sellist masinat ja kui võimalik, siis proovige kindlasti!

post-50-1293568727_thumb.jpg Vana hea ülakeha tõsted selili. Alguses jalad all, siis hakkan neid vaikselt iga astme kaupa eraldi kõrgemale tõstma ja pärast jälle tagasi alla.

post-50-1293568804_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Markole: Härra Jõgi oli 1992 aastal Tartus Hugo Treffneri Gümnaasiumi direktor, kes mind ühes tunnis kriidiga loopis ja tegi palju põnevaid vägitükke, millest selles koolis liiguvad siiani legendid... Muidugi, meie olime sellel ajal viimased oinad, keda põhikooli katsetega ei võetud...ühesõnaga endine Tartu 1. Keskkool, mis päevapealt nime muutis. Direktorihärraga oleks kindlasti pikemalt rääkinud. Mina ei tea, mis ülesannetes see mees praegu on, minule jääb ta surmani direktoriks :P

Võeh... Sa siis minu koolivend? :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma olen vist inetu!

Mul käib bodypumpis aeg-ajalt selline mees nagu Martin. Noor mees käib nagu kuuvarjutus spordisaalis ja kuigi ta ise väidab, et kehakaal seisab ning loodab, et kaal hakkab kukkuma, on minul küll tunne, et poiss on jõuludega vähemalt 10 kg juurde võtnud ja paisub rõõmsalt nagu pärmitaigen! Ok, eile siis Martin ütles mulle pärast bodypumpi tundi, et tema vennanaine oli eelmisel nädalal minu tunnis käinud ja oli öelnud, et minu tunnid talle ei meeldi, sest mul olevat olnud inetu naeratus või midagi sellist. See oli muidugi minu jaoks valus löök, et keegi ei taha minu tundides sellise asja pärast käia. Peaksin endale teinekord vist koti pähe tõmbama enne tunni algust. :P

Issanda loomaaed on megakirju ja enam ei jõua isegi imestada kõige selle üle. Täna hommikul oli mul jälle bodypump ning õhtul teen kindlasti jõusaalitreeningu. Nüüd olen viimasel ajal lubanud endale igasugust head-paremat süüa ja aeg on tööle hakata.

Just käisin poes ja ostsin omale toidupoolist: kalkunifileesink, tuunikalakonserve soolvees, samuti erinevaid viinamarjajooke millega saan kreatiini võtta ning ühe murakajogurti. Ühe lahja kohupiimakreemi ja 2 banaani võtsin ka. Hakkan rohkem oma toitumisele tähelepanu pöörama. Hommikul pärast bodypumpi võtsin esimesed BCAA kapslid sisse ja nüüd kreatiin. Õhtul veel JOINT+ ja PUMP+ koos HT-R-iga. Enne magamaminekut PROMIX. Päeval vist teen ka väiksema WHEY+ kokteili enne trenni. Töö käib ja meeleolu on päris hea. Meel on natuke kurb kui poes näen veel, kuidas kroonidega makstakse. Mul on tõesti kahju, et jääme oma kroonist ilma, aga midagi ei ole teha ja tuleb elule uus lehekülg keerata. See on muidugi naeruväärne jutt, et euro saabudes hinnad ei tõuse! Tõusevad ja mitte vähe! Varsti on meil ka nagu Norras pooleliitrine tavaline vesi 5 eurot. Masendav.

Ok, ma nüüd tegutsen edasi.

Just üks spordisõber tegi mulle pakkumise, et annab mulle väikese koti täie erinevaid eksootilisi uemaid ja vanemaid münte ja mina teeksin talle selle eest personaaltreeningu. Ei ole probleemi! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Niisiis, töö käib ja nüüd olen ennast kokku võtnud, sest andsin uue aasta lubaduse hakata klassikaliseks kulturistiks! :D

Eilne ja üleeilne trenn olid mõlemad suhteliselt ühte auku. Analüüsisin oma vormi ja tulemusi ning otsustasin iga päev põhimõtteliselt teha kõiki lihasgruppe nagu enne võistluseid. Olen viimaste aastate jooksul märganud, et ei ole absoluudselt mitte mingisugust vahet, kas ma teen endale mingisugused eraldi lihaste jaotused või treenin iga päev kõiki lihaseid. Erinevalt võistluseelsest ajast tõstan vaikselt raskuseid ning töö käigus üritan ka lamadessurumise isiklikku rekordit püüdma hakata ehk siis 200 kg. Kehakaalu püüan mitte üle 85 kg lasta, sest suurema kehakaaluga on raske bodypumpi anda ning samuti võtab rinnust kinni kui kaal suurem on. Praegu ootame Kristiga veebruari tähtsündmust kui meie pisitütar peaks ilmale tulema. Eks siis paistab, kas on aega hakata Lõuna-Eesti III Lahtiseid Karikavõistluseid organiseerima ja kas on mõtet kevadel Eesti Karikavõistlustel osaleda võimalik, et suuremas kaalukategoorias kui tavaliselt... Võistlemisega on nii, et kevadine võistlemine peaks olema selline peaproov enne MM-i kus saab läbi proovida uue grimmi ning samuti vajavad täpsustamist ka mõnede pooside uuendused lavalaudadel võistlusgrimmiga. Siiski, perekond ennekõike, samuti plaan kevadel USA-s ära käia emal külas. Igal juhul isegi võistlusvälisel ajal on praegu vorm päris hea ning käsi läks eilse trenni lõpuks ogaralt jämedaks ning triceps kisendas nagu meeleheitel koduperenaine järjekordse armukese vemmelduste saatel.

Toidulisandid: Eile tegin siis lahti WHEY3 koti, samuti uus kott PRODE90. Segan neid usinasti kokku ja lisaks ikka JOINT+, PUMP+ ja BCAA kapslid. Täna hommikul andsin ühe bodypumpi ning siis kohe pärast trenni läksid esimesed BCAA kapslid sisse. Taastumiseks väga head ning mugavad abivahendid!

Päeval võtsin veel erinevaid vitamiine ja mineraale ja kui ma oleksin koer, siis oleks saba mõnusalt rõngas!

Mündid: Ei saa mainimatta jätta, et sain täna jälle ühelt abivalmis inimeselt põnevaid münte Mongooliast, Uus-Meremaalt ning Panamalt. Lisaks ka mõned põnevamad vanaaegsed paberrahad ja paberist 1991 aasta 1-e kroonise! Super!

Ok, ma nüüd hakkan kreatiini võtma viinamarjamahlaga. Õhtul siis jõusaal ning bodypump!

Kohtumiseni!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

7 x 40 x 2 !

Täna õhtul tegin siis väiksema trenni Sõjakooli jõusaalis ning alguses käisin jooksmas ning kui jooksmisega ühele poole olin saanud, siis loomulikult jõusaali. Jõusaalis oli selline turske mees nagu sangpommiäss Kurisoo! Enne kuulsin, kuidas keegi jõusaalis kisendas nagu hull ja see oli Kurisoo, kes 40 kg-seid sangpomme tõukas. Vana siis tuli salakavala näoga kohe minu juurde ja kiitis, et oli tõuganud 40-ste sangadega 10 kordust ja kas võtan väljakutse vastu? Loomulikult võtsin! Sain pommid rinnale ja hakkasin uhama. Ega kergelt ei läinud ja seitsmenda korduse ajal sai selgeks, et veel 3 oleks täna võimatu. Oleks 8 ees olnud, siis oleks küll püüdma hakanud. Panin siis pommikesed ettevaatlikult maha ja Kurisoo avaldas saladuse, et ta suutis ainult 4 kordust tõugata, aga ta nägi minu maksimumi ära, mille poole liikuda. Tegelikult tore kui teinekord tuleb selliseid ekstreemsuseid ette- hea vaheldus.

Lamadessurumine ilmselt kannatas natuke selle arvelt, sest sain 140 kg-ga ainult 4 kordust puhtalt üles, kuigi tunne oli sees juba päris hea! Pean rohkem pingutama igal juhul! Toidulisanditest täna: Hera 80 (vanilje), Promix(maasika), kreatiini, lisaks Joint+, Pump+ ja BCAA, samuti Beta-alanine ja vitamiinid. Tervis tuleb!

Ok, ühe mündi sain ka täna juurde- "Tere euro" suveniirmündi!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.jaanuar 2011.

Niisiis, treeningud jätkuvad ja enesetunne on päris hea. Eelmisel nädalal lajatasin maadlussaalis paar korda lahtise käega vastu poksikotti ja tegin enda käele natuke liiga. Nädalavahetusel valutas, aga tänaseks kõik õnneks ok. Reedel siis lamades surumises kordasin selle aasta rekordit: 140 kg x 5. Loodan, et algaval nädalal parandan seda tulemust. Reedel tegin ka mõned pildid hetkevormist ja panen ühe siia üles:

post-50-1294662361_thumb.jpg Kehakaal: 86-87 kg külmalt.

Toidulisanditest:

MUSCLE+, WHEY+, PRODE90, HERA80 ning kapslitest lisaks vitamiinidele PUMP+, BCAA, JOINT+

Müntidest:

Kert tõi mulle mõned päevad tagasi vana 1992 aasta 1-e kroonise paberraha ning eile üks minu bodypumpi õpilastest pakkus erinevaid metallist vene 1-rublaseid, aga need on mul kõik ammu olemas.

Lemmikloom Peeter:

Kes veel ei tea, siis mul on kodus veeloom Peeter. Nüüd on mul teises potis teine samasugune kasvamas. Vaadake ja imestage:

post-50-1294662650_thumb.jpg

post-50-1294662656_thumb.jpg

post-50-1294662665_thumb.jpg Peeter nagu sportauto ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mis selline mollusk maksis kui saladus pole? :D

Selliseid elukaid müüakse Ülemiste keskuses suure karbiga. Komplekti kuuluvad plastikust ämber, kus primitiivne tegelane ilma eriliste tingimusteta elutseda saab ja vahel peab ainult vett vahetama, samuti olid karbis ka pisikestes pakkides liiv, kalatoit ja väike pakend kuivanud imepisikese puruga, kus on sees ka nende loomakeste munad. Valasin ämbrisse vett, raputasin puru vee peale ja jäin ootama. Paari päeva jooksul algas ämbris mingi elu ning alguses oli päris palju erinevaid(3 sorti) millimalikaid. Loodusseaduste järgi sõi kõige suurem isend väiksemad ära ja nüüd laiab üksinda ning toimetab nagu täitsa mees! Pool puru jätsin alles ja valasin selle mõned nädalad tagasi teise plastikanumasse ja ka seal on teine samasugune elukas sirgumas. Need loomakesed pidid elama umbes 2 kuud ja siis enne lõppu munevad oma munad liiva sisse ja kui see liiv ilusti välja võtta ja ära kuivatada, siis võib neid munasid jälle kasvatama hakata 100 aasta jooksul ;)

See karp koos vajaliku varustusega maksis vist mingi 300 krooni.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuidas Tere Euro kook maitses ? ;)

Proovisin tükikese...Peale edeva välimuse ei olnud selles midagi isuäratavat. Kuna me selle külla kaasa võtsime, siis usume, et pererahvas sööb seda tänase päevani!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ägeda mutandi oled omale saanud. :D

Mul on neid kaks tükki, aga arvestades, et nad söövad kõike, mis liigutab, ei julge vennikesi kokku panna ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikust!

Sellel nädalal on erakordselt vähe aega olnud. Enamus vabast ajast on kulunud korteriremondi peale ja praegugi otsin soodsamaid võimalusi põrandakatete muretsemiseks. Toidulisanditele annan ikka rõõmsalt tuld ning põhiliselt läheb praegu WHEY+, PROMIX, PRODE90, PUMP+, JOINT+, BCAA, Beta-Alanine, Clutamine.

Kui aega on, siis külastan täna ka massööri ;)

post-50-1294905217_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere kõigile!

Nagu enamus teavad, siis sain eelmise nädalal reedel pisikese tütrekese isaks ja oleme perenaisega siiani haiglas, sest pisipõnn oli enneaegne ja vajab taastumiseks rohkem aega ning sellega seoses olen treeningud ka tahaplaanile jätnud. Ok, eile oli mul 2 bodypumpi, aga muidu rahulik. Jõusaali loodan jõuda uuel nädalal ja siis hakkame paugutama!

Võimalusel panen siia varsti ka pisipõnni pildid!

Pidage vastu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Oskad sa öelda, mis on hetke turuväärtus Eesti 1 kroonisel paberrahal. 1992. aasta oma, välimuselt väga heas korras.

Vaata osta.ee-sse! Seal liigub sellist kraami ja omalt poolt võin öelda, et tugevalt ülepakutud hindadega. Teinekord lähevad hullunud kaupmehed oma pakkumistega tugevalt üle turuhindade! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist!

Kuidas läheb? Kuidas tervis?

Minul enam-vähem kõik ok kui mitte arvestada et minu suureks kurvastuseks osad lähikondlased ei ole siiani aru saanud, mis spordialaga ma tegelen ning kui kaugele ma sellega jõudnud olen. Jube raske on treenida ja võistelda kui toetuse asemel kaikaid kodaratesse loobitakse. Ükskõik, mida inimene pühendunult teeb, võiks ju ikka teda toetada!

Treeningutest.

Ütlen ausalt, et olen treenimise unarusse jätnud. Veel mõned aastad tagasi treenisin võistlusvälisel ajal oluliselt rohkem kui enne võistluseid, nüüd on kõik vastupidi. Viimastel nädalatel on olnud küll uue kodu remont, küll lapse sünd ning muud üritused. Bodypumpi ikka teen ja olen teinekord asendajagi, aga võrreldes varasemate aegadega, siis praeguseks on bodypumpi tunde kahjuks poole vähemaks jäänud. Tunnen kuidas vorm hakkab niimoodi käest ära libisema ning see lõhub ka vaimu ja kui olen pikalt niisama tegevusetult passinud, siis hakkavad tekkima ka igasugused tervisehädad... Luban ennast parandada.

Põnevaid tööpakkumisi on tulnud, aga järjest keeldun kõikidest väljakutsetest, sest mul ei ole lisateenistust vaja, vaid elan õhust ja armastusest ja hakkan vist üldse varsti mungaks, aga olen kindel, et ka siis ei ole osad tegelased millegiga rahul.

Ok, hakkan uurima, millal ja kus võiks korraldada III Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused.

Tänased toidulisandid: HT-R, WHEY+, BCAA ja Joint+

Olge mõnusad! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pea vastu sõber, see on osadel tegelastel normaalne instinkt peale olulist sündmust, millega kaasneb tihti selline stress, et ei saa aru mis toimub. Korduvalt läbi elatud asi - läheb üle, aega on vaja ;)

Kas sa plaanid LEKV teha juba kevadel või otsid kohta sügiseks - hea oleks omavahel läbi arutada kui hakkad kuupäeva paika panema mingi aeg, siis saab vaadata et kõigile võistlejatele kalendrisse sobiks - helista kui tekkivad mingid variandid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina jälle.

Eile tegin siis üle pika aja jälle ühe keskmiselt pandava jõusaalitreeningu. Tunnistan, et ei ole juba ammu suurte raskustega harjutanud ning eile siis tekkis idee proovida lamades surumist 140 kg-ga. Päris hästi läks- 140 kg x 5! Pärast pikka pausi hea tulemus ja motiveerib kindlasti edasi tegutsema. Õhtul li mul veel bodypump nagu ka täna hommikul. Bodypumpis olen viimased tunnid kasutanud erinevaid vanemaid programme vahelduseks ning mis siin salata- Vanad lood olid parema muusika ja ülesehitusega. Tore oli vaadata, kuidas vanad enesekindlad bodypumplased järsku ööd ega mütsi aru ei saanud, mida tegema peab ning päris mitmed unustasid ära harjutuste õige soorituse. Totaalne kaos igal juhul! Ok, paari sõnaga ka toidulisanditest: Põhiliselt HT-R, BCAA kapslid, samuti Omega3, Pump+ ja muidugi Whey+! Vahelduseks Prode90 ning Hera80. Hetkel ananassimaitseline Hera pooleli ja piimaga on väga hea maitsega! Soovitan kõigil proovida, kes ei ole veel proovinud. Õhtul on mul siis Fittest noorte kulturistidega tund ning vaikselt valmistume eelseisvaks kevadhooajaks. Mul on mitu väga andekat õpipoissi ning kevadel tuleb ilmselt esile mitmeid üllatusmehi, kes saavad ehk võimaluse osaleda sügisel ka Eestis toimuvatel klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel!

Pidage vastu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×