Jump to content
classie

Mida süüa?

Recommended Posts

Tere.

Hakkasin 2 nädalat tagasi käima jôusaalis. Mulle pandi oma treeningkava ja kôik tiptop,meeldib :P . Nüüd hakkaasin ka käima bodypumpis. Kaal ei ole tôusnud ega langenud. Kuigi soovix langetada 5-6 kilo.Praegu olen 22a , 1,65m pikk ja 59kg. Muskel on kyll suuremaks kasvanud ;) .Probleem siis selles et ma ei tea, kuidas toituda. Seda kôike teen välismaal(soomes) ja mulle ei räägitud toitumisest midagi. Kuna ise ei valda seda keelt hästi siis ei julenud kysida ka. Et ehk keegi viitsib anda mingisugust abi. :D

Panen ka igaksjuhuks kirja mismoodi mu yks tavaline päev möödub.

Kuna käin öösiti tööl siis minu hommik algab 11.00

11:00-12:00- Kohv,ôun

14:00-15:00-proteiini batoonike,banaan

17:00-trenn(30min olen mingi cross trainingi peal,siis tund aega teen kava järgi jôutrenni, mis mulle ette näidati)

20:00-kodujuustu,sinki,ja veel magaminekuni(kui pole tööl) jogurtit ja puuvilju erineivaid,viimasel ajal ka kypsised ;) .Ja magaminekuaeg siis sellisel päeval 00:00-01:00

Tean ka et kui ilusti ei söö,kolm korda päevas siis kiputakse ôhtuti sööma hakkama,mida mina just teen. :) Aga kui pean tööle minema(kell 21:00)siis olen söönud kell 20:00 mannaputru ja rasvata piima.Ning öö jooksul tuleb veel yks kohv ära.töö on koristajana st ,et siis pidev töö.Kella 5:00 olen kodus ja söön vahest ôuna v kodujuustu ja hiljemalt 6:00 magama.Ning jälle otsast peale...Vahest teen ka päeval uinaku 15:00 ja 17:00 vahel ,tunnikese.ûldiselt mul on kôik peapeale keeratud ja ma ei oska kudagi ôiget toitumist enale määrata.

Nyyd plaanin kolm korda nädalas käia podypumpis ja teistel päevadel siis jôusaalis.Loodan et väga punni ei lähe :P .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui pildi peal oled sina, siis milleks 5-6 kilo alla võtta? Tundud täiesti normaalkaalus. Kaalu ja pikkuse suhe tundub ka normaalne.

Muidugi treenimine ja toitumiskava midagi halba ei tee, aga üle pole mõtet pingutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Praegu sööd sa väga väga väga vähe ja see aeglustab su ainevahetust ning tekitab isusid õhtul süüa. Peaksid sööma ilmselt 3-4 korda päevas küll aga KORRALIKKU toitu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pildil olen mina jah. No kôht,tagumik,käevarred annavad soovida ;) Tellisin siis selle toitumiskava ära ja eks näeb, mis saab. :D:) Hea kui keegi ytleb, mida vôi kuidas teha ja syya. Olen ysna sônakuulelik ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×