mannapuder 0 Report post Posted October 22, 2010 (edited) Tervist,Ehk keegi soovitaks mõnda saali õismäe ligiduses , ise vaatasin spartat aga hind tundub suht kallis 850.- revalis aga 650 kuid asub kaugemal. Äkki on mõni odavam saal õismäe ligiduses?Tänud. Edited October 22, 2010 by mannapuder Share this post Link to post Share on other sites
Acqua 2 Report post Posted October 22, 2010 Arctic Sport? Share this post Link to post Share on other sites
mannapuder 0 Report post Posted October 23, 2010 Arctic Sport?Ei tea kas viga minus aga ma ei suuda leida mitte mingi sugust hinna infot nende lehelt. Share this post Link to post Share on other sites
protein_pets 2 Report post Posted October 23, 2010 Arcticus võid vähemalt 800.- kuus arvestada. Share this post Link to post Share on other sites
Margus Silbaum 20 Report post Posted October 23, 2010 Tervist,Ehk keegi soovitaks mõnda saali õismäe ligiduses , ise vaatasin spartat aga hind tundub suht kallis 850.- revalis aga 650 kuid asub kaugemal. Äkki on mõni odavam saal õismäe ligiduses?Tänud.Täpsustan Spartas maksab kuu 690.- noortele 350.- ja 30 päeva kaart 850.- Share this post Link to post Share on other sites
Hype 0 Report post Posted October 23, 2010 Ei tea kas viga minus aga ma ei suuda leida mitte mingi sugust hinna infot nende lehelt.Nad pole minu teada kunagi oma hinda avalikult kuskil hoidnud. Hinna saab teada siis, kui lähed reaalse müügiinimesega kohtuma. Vähemalt paar aastat tagasi oli küll nii. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted October 23, 2010 Tarkvaraga pidi olema nii et kui hinda mujalt ei saa kui müügiesindusest, siis algavad hinnad 5000 dollarist Share this post Link to post Share on other sites
martin1333 0 Report post Posted October 24, 2010 (edited) audentes kergejõustiku pool 500-(kuukaart) , õikalt saab bussiga nr13 päris ligidale saalile Edited October 24, 2010 by martin1333 Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted October 25, 2010 audentes kergejõustiku pool 500-(kuukaart) , õikalt saab bussiga nr13 päris ligidale saalilekas sinna jõusaali hind ei lisandu? Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted October 25, 2010 Viskan ka oma küsimuse siia teemasse:Kus kohas leidub Tallinnas kohti (eelkõige huvitab mind Pääsküla/Nõmme, väga palju kaugemale ei tahaks minna) kus on olemas klassikalise tõstmise platvorm? (ehk et ma saaksin kange peakohalt põrandale kukutada) Olen kuulnud et Spartas on see olemas, on ehk veel? Share this post Link to post Share on other sites
martin1333 0 Report post Posted October 26, 2010 kas sinna jõusaali hind ei lisandu?seal 500 krooni sees siis - http://www.audentes.ee/spordikeskus/kergej...ejoustikuareen/ kangisaali pilt jookseb seal üleval slaidina Share this post Link to post Share on other sites