Jump to content
Janika Aavamägi

GRIMM- võistlusgrimmi kasutamine

Recommended Posts

Tere lp. võistlevad sportlased, kes Te olete kokku puutunud meie, eestlaste, jaoks uue grimmiga.

Kas siis Jan Tana / Pro Tan / Winner Tan või mõni muu viis end reeglite kohaselt pruunistamiseks.

Kuna EMV oli näha, et grimm ja selle pealekandmine on ikka nõnda raske ja vaatepilt, mis oli laval muutis suisa kurvameelseks, siis ühendame jõud ja töötame välja grimmimise põhialused, et oleksime eeskujuliku grimmiga siin Eestis ja ka väljas mujal maailmas.

Kui Teile sobib, siis hoiaks konkreetset teemat väga puhtana ning postitusi ootaks VAID teemakohaseid, sisukaid, õpetlikke, mõtlemapanevaid. Lühivastused või teemat mitte mõjutavad postituseks kuuluksid eemaldamisele.

Kõik selle nimel, et saada kokku informatiivse õpetliku, juhendav brožüüri:

Kogu tõde grimmimisest.

Oodatud on kõik läbiproovitud tehnikad, pildid juurde, kuidas oli lõpptulemused, isiku kommentaarid.

:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga asjalik algatus: no jagan oma mõtteid peale seda kui 2 suurvõistlusel olen seda teistele peale määrinud ja nüüd ka ise EMV.

Minu arvates olulised punktid:

1. Naha ettevalmistamine ehk koorimine 3 päeva enne ja iga päev 1 kord kooriva vahendiga.

2. Küünarnukkide, põlvede - kõiksugu kondinukkide kreemitamine peale koorimist (aitab vältida seda, et need kohad tumedamaks lähevad peale grimmimist)

3. Grimmimist alustada 2 päeva enne võistluse toimumist näiteks: laupäevase võistluse puhul tuleks alustada neljapäeva õhtul 1 kiht peale, hommikul ärgates pesta esimene kiht maha, reedel panna õhtul teine kiht peale (idee poolest võib ka hommikul kui keha on kuivatatud ja maha peastud 1 kiht) võistluspäeval peasta maha uuesti kiht ja kanda uuesti uus peale - sellega minnakse siis juba lavale.

4. Lavataga kui on läikiv geel, määrida ühtlaselt käega laiali -patsutada ei ole vaja, vaadata, et liiga paksult ei pandaks muidu hakkab läikima (soovitav on kogu protseduuri käigus nii grimmimisel kui geelitamisel hoida käes kummikindaid, muidu on käesd ikka süsimustad....).

Nii toimides jäi minul küll grimm väga ühtlaselt peale ja tegu oli nagu keha oma nahavärviga (pärast hakkas palav ja hakkas voolama - kuid isegi voolates jäi krunt peale, st. piisas kui rätikuga lihtsalt kuivatasin ja oli grimm jälle korras, ei jooksnud niimoodi laiali nagu paljudel võistlejatel, kellel krunti all ei olnud).

SEEGA ÜLIOLULINE ON NAHA KORRALIK ETTEVALMISTAMINE SELLEKS, ET VÄRV KINNISTUKS.

Kindlasti ei ole see ainus võimalus kuidas teha, kuid kordan sama ka Põhjamaadel - sest miks peaks muutma kui asi toimis (võib - olla panen, lihtsalt tooni tumedamaks, see on ka kõik).

Teiste mõtted teretulnud.

Lisan niipalju, et korralikult ettevamistatud nahale kantud grimm ja kuivada lastud - ei läinud grimm roheliseks (üksikud kohad kaenlaalused -mis higistavad rohkem olid õrnalt rohekat tooni, kuid kaugelt ei ole seda näha), seega oluline on ka, et peale esimese kihi peale kandmist ei higistaks kohe järgi - kui korralik krunt jääb alla õige tooniga siis ei ole vaja karta, et muutub hiljem roheliseks.

Käelabad ja jalapealsed grimmisin alles võistluspäeval - ja kui sokid enne lavaleminekut ära võtsin olid need kohad kohe rohekat tooni (laval neid näha ei ole), kuid see näitas seda, et kui värske grimmiga kohe higistada, siis läheb roheliseks. Näo jaoks tegi Natalia make - jäi loomulikum nägu kui tavaliselt, soovitan tumedat jumestavat vahendit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minupoolsed soovitused, mida võiks järgida enne kui alustad grimmimist:

Solaarium - ühtlane jume kehal, mis on lähedasem juba grimmi toonile, hõlbustab KINDLASTI lõpptulemuse saavutamist. Lühem tee minna.

Koorimine - Mida siledam nahk, seda ühtlasem jääb grimm. Armid/koorikud jäävad koheselt pea süsimustad.

Depilatsioon / Vahatamine - Parim viis minu arvates karvade eemaldamiseks ja mis on äärmiselt oluline. Tasub kuhjaga ära, kui lased seda teha oma ala spetsialistil! Arvesta see enda eelarvesse.

Koorida ka pärast depilatsiooni, poorid vabaks, et ei tekiks mügarikke.

Ära kreemita - Kindlasti mitte ülearu. Soovu korral põlvi, küünarnukke, näpunukke, kodikohti. Kreem takistab grimmil imendumist väga sügavale pooridele. Kes nägi, et on häda grimmi imendumisega, see proovigu mingit kuivatavat nippi konkreetsele kehapiirkonnale(selg/jalad)

Laki küüned - Nii mehed kui ka naised! Grimm ei tule enam pärast küüntelt maha. Laki nii varba- kui ka sõrmeküüned.

Kindad kätte - Grimmimise ajaks varu endale kindlasti kindad. Parkinud grimm peopesal ei tule üldsegi maha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul on Jan Tana grimmiga kahe võistluse kogemused- üks Hollandis ja teine siis viimastel Eesti meistrivõistlustel. Pean tunnistama, et kuigi firma oli üks, siis mõlemal võistlusel olid grimmide erinevused nagu öö ja päev. See, mis me Hollandis kasutasime oli nii tume, et peitis näiteks täielikult ära minu tattoo, aga Eesti meistrivõistlustel olid tattood kõikidel näha. Samuti ei täheldanud Hollandis nii tugevat higistamist, kuigi tööd oli kõvasti <_<

Enne Eesti meistrivõistluseid kasutasin krundina seda grimmi, mis mul oli Hollandist alles jäänud ja see püsis võistluste lõpuni peal ning uus grimm sulas pealt ära. Ausalt, mina ei kujuta hästi ette, kuidas meil Soomes selle grimmiga läheb. Isiklikult mina eelistan juba reede õhtul käia saunas, korralikult nahka rätiga hõõruda ja siis paneksin ööseks ehk isegi vähemalt 3 krunti tunni ajalise vahega peale, et saavutada mingisugunegi krunt aluseks. Tean, et Soomes on alati hea valgus olnud ja seal ei tahaks eriline kana välja paista. Enne võistlust lisaks veel vähemalt 2-3 kihti ja siis hakkab ehk juba vaikselt looma. Mind ei ole selles suhtes mõtet ümber veenda kui peaks täpselt sama grimm tulema ka selleks korraks. Uue grimmiga ei tule kindlasti liiga tume kui tattood näha jäävad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere taas,

räägin veidi piirkondadest, mis võtavad grimmi sisse ja mis ei võta.
Alustame alt, sest jalgadest peakski grimmimist alustama:

Hästi pruunistuvad:
jalalabad, hüppeliigesed,
põlve pealsed,
puuskondid.

Kehvasti:
Sääred,
reied.

post-18819-1288099522_thumb.jpg

Mida siis silmas pidada:

Nr.1: Enne üldist grimmi katta "halvad" kohad õhukese kihiga. Näide: Alustad sääremarja grimmimisest. Ühe jala, siis kas ootad ja asud uuele ringile või teed jalgu kordamööda. Katad õhukese kihiga ära, ühtlaselt ja siis üldist säärt+ jalalaba+põlved. "Heade" kohtade juurde asudes mitte panna koheselt aplikaatorile uut vahtu (grimmi), vaid jätkata algul sellega, mis aplikaatoris sees juba.

Nr.2: Grimmimissuunda, soovituslik ära näidatud pildil (minu soovitus)
Nõnda, et koguneks "halbade" kohtade peale grimmi visuaalselt samapalju, kui "heade" kohtade peale.

Edasi liiguksin mina selga juurde, kus ülaselja katan algul ühukese kihiga, siis asun alaselja juurde ja uuesti ülaselg üle, samal ajal katan õlavööndi õhukese kihiga, paludes grimmitaval õlgu pingutada, et katta joone järgi ja seljaga koos kõhu põiklihased lihase kulgemise järgi.

Siis keha esine, kus hästi imeb kõht, kuid halvasti rinnapealne. Toimida vastavalt.

Käed oleksid järgmisena. Kätega pole mina probleeme täheldanud, küll aga küünarnukid ja sõrmenukid on mustenemise potentsiaaliga, seega ettevaatust.

Viimasena teeksin kaela, kuid kindlasti järgida grimmimise suunda: alt üles ja mitte lisada uut vahtu. Kaela juures olge äärmiselt ettevaatlikud.

Näole grimmi mitte lisada:
Nädal enne võistlusi alustada isepruunistavatega näo pruunistamist ja võistluspäeval kasutada tumedat jumestuskreemi.

Hommikul pesta see maha ja võistlushommikul korrata protsessi, kuid luues paksema kihi ja "halbadele" kohtadele jätta grimm naha peale pm hõljuma. Ettevaatust, et ei paneks riideid selga, vaid kuivaks püsti.
Võib alustada ka juba võistluspäeva eelsel hommikul- teha 3 ringi.

Jaanika Saareleht(keskmine/nr. 27) Nordic Body & Fitnessil:

post-18819-1288100656_thumb.jpg

Rohkem pilte saate vaatada SIIT!

Ning, kui grimm läheb roheliseks, proovi pühkida seda kohta õrnalt beebisalvrätikuga (nt kaenlaalused).

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma sain ka teist korda selle grimmiga täitsa hästi hakkama. Kuna finaal ja eelvõistlus toimusid samal päeval, siis peale eelvõistlust hakkas minema roheliseks, pesin lihtsalt maha ja katsin uuesti ja oli finaaliks ok (tagantjärgi oleks lihtsalt võinud natuke tumedama panna, eelvõistlusel olin tumedam ja mõjus parmemini).

Vaatasin Venémaa meistrivõistlusi ja nad kasutasid siiani Dream Tani - ausalt öeldes ei saanud aru, kes kui heas vormis oli, kuna triibud läksid kaduma ka koos selle dream taniga, seega olen ikka seda meelt, et kui vorm on, siis on Jan Tanaga ka väiksemadki triibud näha.)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jan Tana'l kaks erinevat toodet. Sama päeva värv Ultra1 ja päev enne peale kantav Hi-Definition Color.
Õigesti kasutades mõlemad head või on üks teisest parem?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina olen mõlemaga võisteldes pannud samal päeval. Ultra1 lihtsalt tumedam ja mulle piisas kahest kihist, high defi vaja rohkem panna, kui tumedat baasi all pole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×