Jump to content
Bonsuna

BONSUNA.COM "leinab"

Recommended Posts

Kahjuks peame kahetsusega teatama, et arvasime Alo Nurmsalu Bonsuna Teamist välja, kuna selgus kurb tõsiasi, et Alo Nurmsalu äritseb steroididega.

Nimelt on ta tunnistanud meie ühele Teami liikmele, Annika Summelile, et kasutab neid ja pakkus neid ka Annikale.

Läbiv mõte oli järgmine: Sellest ei tohi Joker ega keegi teine teada, teeme koos trenni ja annan steroide ja vastavad juhised, mis kohe "kuivaks" tõmbavad.

Tegemist oli kilpnääret reguleeriva hormooniga.

Samamoodi on väga paljud rääkinud, et Alo on isegi läbi Rate.ee konto neile pakkund metaani müüa. Me ei tahtnud seda alguses uskuda, aga paraku näib see nii olevat

Sellist asja me kahjuks lubada ei saa

Siira kahetsusega,

Bonsuna.com

NB! Loodetavasti, ei taha ka "vennasportaal" ega teised selliseid inimesi oma meeskonda. Loomulikult jääb igaühe otsustada, keda oma portaali lubab, keda mitte.

http://www.bonsuna.com/forum/index.php?top...g51724#msg51724

Langetagem "austuseavalduseks" pead kallid sõbrad.

Tänan!

Muudetud kasutaja Bonsuna poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siinkohal pean tunnistama et tegu on alatu laimuga...nimelt otsustasin ma Bonsuna Team-st lahkuda ja üle kolida Fitness.ee mille peale Hr.Kalmusel ja Jokeril hari punaseks läks ja muutusid kadedaks..siis otsustati mulle omamoodikätte maksta et tehtiminust selline alatu laim et mind on Team-ist välja visatud keelatudainete müümise,propageerimise ja ma ei tea veel millepärast...polex uskunud et Team-st lahkumisega konkreetselt situtakse täiesti alusetult mu maine täis...uskumatu...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Siinkohal pean tunnistama et tegu on alatu laimuga...nimelt otsustasin ma Bonsuna Team-st lahkuda ja üle kolida Fitness.ee mille peale Hr.Kalmusel ja Jokeril hari punaseks läks ja muutusid kadedaks..siis otsustati mulle omamoodikätte maksta et tehtiminust selline alatu laim et mind on Team-ist välja visatud keelatudainete müümise,propageerimise ja ma ei tea veel millepärast...polex uskunud et Team-st lahkumisega konkreetselt situtakse täiesti alusetult mu maine täis...uskumatu...

Kulla sõber, mille peale kadedaks? Ehk selgitad? Ma olen ju samapalju siin nö Fitness.ee s kui sina. Miks mina või Joker kade peaks olema? Või noh ok, oled nüüd FITNESS.EE s, mis edasi siis saab? Ootas sind keegi siia? Hakkad nüüd võistlema Eesti meistrikatel ja karikal ? Ok, kui hakkad siis lõpuks ometi oled õiges kohas. Muidu muudkui valmistud ja valmistud millekski aga ei saa kunagi valmis. Mul hea meel su üle, et oled ennast leidnud. Ausõna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

- B O N S U N A - says:

võin öelda vaid seda, et kui ta ise vaid tahab, meie tema tagsitulemise vastu kindlasti ei ole, iga kell, me kõik oleme teinud vigu ja teeme neid terve elu

seega, kõik oleme sarnased

See on siis pisikene tõestus et keegi pole kedgai välja visnaud ja Alo lahkus omal tahtel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uskumatu, kui madalale võivad bonsuna.com eestvedajad laskuda. Alo lahkumine Bonsuna Teamist oli vabatahtlik. Juba ammu rääkis ta mulle, et ta tahab sealt lahkuda. Aga teamiliikmete lahkumist ei saa bonsuna.com lubada, sest see ei ole portaali mainele hea, eriti veel kui tahetakse üle minna "vaenlaste" sekka. Nüüd siis näitas Joker kõigile teamikaaslastele, mis nendega juhtub kui ka nemad sama soovivad.... ja nii ta luuletas ilusa muinasjutu kokku ja tõmbas sellega Alole vee peale.

Nüüd tahan ka mina teamist lahkuda, olen seda juba pikemat aega mõelnud, kuna bonsuna.com on rohkem peretülide lahendamise koht ja peale selle ahitab mind Joker enda nilbe jutuga.

Ootan huviga, mis minu kohta nüüd kokku valetatakse... Ingrid on prostituut ja müüb ennast bonsuna.com portaalis või mis??? :P :P ;)

Joker, pane enda fantaasia ka seekord tööle ja näita mida oskad!

Ja Alo, nina püsti, sest me kõik teame, et see ei ole tõsi! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mnjah. Eks lollid on need, kes vabandusi ei leia.

Eks igaüks käitub nii nagu südametunnistus lubab. Alo käitumine ei olnud sugugi sobiv Bonsuna.com Team'i liikmena. Üks asi on niisama teha mida tahad ja rääkida mida sülg suhu toob. Teine asi on seda teha avalikult siis kui oled millegi suurema Esindaja, keegi kellelt tavainimesed ootavad midagi enamat. Mingid piirangud siiski kehtivad ning lapslikult neid eirata ja pärast ahistamist kaevata on lihtsalt nõme.

Samuti ei ole vastuvõetav kui omal ajal tegeletakse ebaseaduslike asjadega ning üritatakse pärast sellesse kaasata teisi liikmeid, eriti veel Team'i omasid.

Bonsuna.com eestvedajad ei ole teinud midagi muud, kui avalikustanud tõde. Seda, et Alo otsustas ise lahkuda on vaieldav. Ei ole kursis detailidega, kuid on jäänud mulje, et oma käitumisega ei oleks ta nii või naa Team'i liikmeks jäänud, kui poleks näidanud soovi ja tahet end parandada - paljugi võib andestada, kui avaldatakse soovi end kuidagi parandada/muuta. Tundub, et kuna ta juba eeldas oma eemaldamist Team'ist, otsustas ta suure käraga ise lahkuda.

Kes nägi tema suurt lahkumistsirkust see teab, millest räägin - see toimus juba peale Team'i staatuse eemaldamist. Joker kustutas selle suhteliselt kiiresti ära, kuna see oli maitsetu ning nõme.

Mulle vähemalt tundub, et Alo oli lihtsalt liialt solvunud mingite isiklike arvamuste ja probleemide tõttu. Kuna ta Marekiga pikemalt rääkida ei nõustunud vaid lapselikult ta ära "blokkis" siis mida siin arvata? Niisama Team'ist lahkuda pole keelatud. Igal ühel on voli elada kuidas nad soovivad. Bonsuna.com ei ole kohustatud iga meelemuutuse peale tummalt naeratama... Kuid kedagi peedistama hakata lihtsalt lahkumise pärast ei ole kunagi tehtud. Kui peaks kellegil põhjus olema ning teavitatakse ette siis on kõik kena ja tore. Niisama minema joosta on ju lapsik. Veel hullem on kisa-ja käraga vihates minema minna.

Liiatigi ei ole kuskil keelatud olla Fitness.ee liiga samaaegselt Bonsuna.com'ga. Olen seda ka ise ning on isegi hr. Bonsuna isiklikult. Olgu see kisa ja kära mis ta olgu - mõlemate lehtede omanikud töötavad siiski selle nimel, et sporti propageerida ning sellega seoses on ka kõigi vähegi tuntumate sportlaste käekäigud täiesti sobilikud ning lausa vajalikud uudised.

Eks siin muutub teema teatud kohtade pealt jälle selliseks vaidluseks, et kes usub mida ja keda. Kes teab asjade telgitaguseid ja kes ei tea. Ega siin tarka arutelu oodata ei ole.

Kahju, et teie Jüri ja Ingrid temaga nüüd koos lahkusite kuna teie vastu ei ole kellegil midagi. Olete igati normaalsed ja lahedad inimesed. Eks sõpru peab toetama, saan täiesti aru. Kuid vaevalt, et te nüüd nii sinisilmsed olete kui ise väidate. Olite igati tublid Team'i liikmed. Lihtsalt kahju, et Alo teid nüüd endaga kaasa tõmbab...

Aga mis ma siin ikka räägin. Elu oma nüanssidega ei ole sugugi nii lilleline, kui sageli võib tunduda. Shit Happens ning omavahelisi mõõduvõtte on alati toimunud ning jääb toimuma. Eks igaüks mõistab ja õpib neid olukordadest palju suudab.

Noh, loodame vähemalt, et siin suuremaks sopapildumiseks ei lähe ning kõik räägivad nii tsiviliseeritult kui oskavad. Tundub võib-olla naljakas selliseid asju siin foorumis arutada, kuid ükski tõsiseltvõetav sportlane ei saa eeldada, et ta eksisteerib vaid ühes pisikeses maailma nurgas. Pilti tuleb laiemalt näha ning taibata, et tegudel on tagajärgi...

:P

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
...

Bonsuna.com eestvedajad ei ole teinud midagi muud, kui avalikustanud tõde. Seda, et Alo otsustas ise lahkuda on vaieldav. Ei ole kursis detailidega, kuid on jäänud mulje, et oma käitumisega ei oleks ta nii või naa Team'i liikmeks jäänud, kui poleks näidanud soovi ja tahet end parandada - paljugi võib andestada, kui avaldatakse soovi end kuidagi parandada/muuta. Tundub, et kuna ta juba eeldas oma eemaldamist Team'ist, otsustas ta suure käraga ise lahkuda...

Ja ometigi on sul alati kõige kohta oma arvamus ja tead kõige paremini, kuidas asjad tegelikult on. Sinu "analüüse" on alati lõbus lugeda. :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selles n.ö. laimu-muinasjutus on nii mõnigi kaheldav aspekt:

Miks peaks Alo lambist Annikale pakkuma?

Juhul kui see oligi nii, siis kas ta on tõesti nii rumal ja arvab, et Annika Jokerile edasi ei laterda kohe?

Ära on mainitud, et tegu oli ''kilpnääred reguleeriva hormooniga'', äkki mainiks siis asja õige nimetuse ka ära?

Sellist asja bonuna.com lubada ei saa??? Ometigi on saidi eestvedaja tundud kui kunagise keelatud ainete tarvitajana, rääkimata sellest, et seal tiimis on veel mitmeid inimesi, kes on tarvitanud ning millest kõik seal teadlikud on. Sellise põhimõtte alusel peaks terve bonsuna team laiali minema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Humoorikas teema :P Mind panevad muigama järgmised asjad:

1. Bonsuna.com. Millise käraga see portaal avati! Ott on loll, FAST on jama, Fitness.ee on nõme tsensuuriga portaal, kus ei saa rääkida asjadest nii, nagu nad on. Teeme oma portaali, kus kõik on hardcore! Ja tulemus - Bonsuna.com on tuubil konkureerivate toidulisandite reklaami täis, terminit "sõnavabadus" tõlgendatakse muust maailmast erinevalt, steroidifoorumis käivat arutelu võib parimal juhul ülileigeks nimetada etc. Otsekohesus ja ausus? Ainuke aususe ja otsekohesuse jutt on kummaline nilbe alatooniga vesistamine portaali naiskasutajate teemades.

2. Bonsuna.com käitumine sellises situatsioonis. Hardcore aususe ja otsekohesuse portaal, mis räägib asjadest nii nagu nad on, viskas teami liikme seepärast välja, et ta ütles teisele teami (e. siseringi) liikmele, et ma panen, kas sa tahad ka panna?

On ka 3., 4. ja 5. asi, aga rohkem ei viitsi selle peale aega kulutada :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sorry kame, you are banned from using this forum!

Liiga rumal inimene Bonsuna.com kekkonna jaoks

Your ban is set to expire October 16, 2010, 12:37:51.

Palun ainult positiivne reklaam...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tuletaks meelde vanasõna;

Rääkimine hõbe, vaikimine kuld.

Kes harrastab üht, kes teist (võrreldes portaalide juhte nt) :P

Minu arust Bon.com peab kõvasti reorganiseeruma, hetkel selle teema arendamine midagi küll ei parenda. Tuleks hakata nö damage limitation-it läbi viima.

Muudetud kasutaja Madis232 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas bonsuna.com pole mitte see koht kus alati "kõvast kütusest" palju juttu on olnud? Muuseas jagatakse noortele/vanadele õpetussõnu kuidas üht või teist kuuri "ohutult" teha. Minu arust on see koht nagu "metsik lääs" - lõbus aga ohtlik :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas bonsuna.com pole mitte see koht kus alati "kõvast kütusest" palju juttu on olnud? Muuseas jagatakse noortele/vanadele õpetussõnu kuidas üht või teist kuuri "ohutult" teha. Minu arust on see koht nagu "metsik lääs" - lõbus aga ohtlik :P

Kas pole?! :P Heh, no mine vaata kas on.? Ma ei tea küll, et meil seal midagi sellist toimuks mida mainid siin.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei mõista kuidas selline mees kes Kiivikat ja Tokkot OTSESELT kõiksugu tiitlitega sõimab, tuleb siia sõna võtma........

Tundub, et mees ise ka ei saa aru, mida tegema peaks...

Olen jälginud bonsuna.comi foorumit viimasel ajal, ning tegu on ikka väga uppuva laevaga!

Siin foorumis õnneks sellist tsirkust ei käi ning üksteisele nn "taha" ei panda :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mees, kes Tokkot ja Kiivikast ning kulturismiliitu sõimab, kirjutas veel avalduse, et Ta eluaegne võistluskeeld tühistataks! :P

Sorry maleva, you are banned from using this forum!

Liiga rumal inimene Bonsuna.com kekkonna jaoks

Your ban is set to expire October 16, 2010, 12:39:43.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rahu, mehed. Vahelduseks reklaamipaus: Fitshop Eedenisse saabus uus FASTi kaup ja siia on oodatud kõik olenemata liigast ja biitsepsi suurusest. Tulge ka Teie, Alo ja Marek! :P

post-9311-1284644391_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×