Jump to content
Ott Kiivikas

Mikk Raudsepp

Recommended Posts

Kas keegi ravimiametile ei taha kirjutada selle tegelase ees-ja perekonna nime, kui ta muidugi sellega FBs figureerib? Siis peaks kindlasti ka "print screeni" ka tegema konkreetselt sellest tekstist, kus on näha, et müüb/pakub müüa. Ma saan aru, kui mõni toitumisnõustaja althõlma suurema RDA*ga mõnda vitamiini müüb (sest see RDA on ikka suht absurd ikka kohati), aga no siin...pole sõnu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei ole blogi uuendanud, kuna hetkel on treeningpõud. Mitte tahtlikult, vaid EM-ist (mai 2012) saati teevad vasak puus ja põlv valu. Arvasin, et kui tõmmata koormused maha. Võtta kangitreeningutega rahulikumalt, siis paranevad vigastused ajapikku ära. Kuid kurvastuseks teevad need kohad jätkuvalt valu. Põlv on natukene paremas seisus, valutab hooti, kui on külm, lihased kanged vms. Kuid puus valutab konstantselt. Valu ei ole eriti tugev, kuid piisav et seda tähele panna. See tõmbab ka puusa “kinni” ehk lihased on lühenenud. Eriti reie tagumine -ja välimine külg. Üle aasta oli EM-st möödas ning vahepeal olin andnud vigastele kehaosadele puhkust ja ajanud kahe suupoolega igasuguseid liigesetoite sisse, kuid midagi paremaks ei läinud. Oli aeg võtta teekonna ette ortopeedi vastuvõtule. Kuid esimesel vastuvõtul sain pettumuse osaliseks. Vastuvõtule sai registreerida e-maili teel. Kirjeldasin seal küllalt ükssikasjalikult mis mulle muret teeb. Kuid kui kohale läksin, raha ära maksun ja pildi ära teinud, siis öeldi, et me ei oskagi sind aidata. Kuna see ortopeed oli spetsialiseerunud rohkem vanainimestele/füüsilistele vigastustele liigestes ja ei oskand sportlasega midagi peale hakata. Kuigi neil oli seal samas kohas võtta ka Dr. Mihkel Mardna, kes on rohkem tuntud sportlaste ringkonnas, ei pandud mind tema vastuvõtule. Uue aja panin kinni Audentese kõrval asuvasse Spordimeditsiini SA-sse, kuna seal teeb samuti Dr. Mihkel Mardna vastuvõtte ja järjekord oli lühem. Dr. Mardna juurest sain erinevaid ravisoovitusi. Hunniku ravimeid: D3-vitamiini, Arthrostop Plus liigesetoidu, Arcoxiat, Deep Relife geeli põlvedele ja ultraheli ravi puusale koos Voltaren Emulgeeliga. Käisin ka füsioterapeudi jutul, kes koostas mulle spetsiaalse kava mida pean iga päev tegema. Nüüd on kuu möödas, kuid eriti parem ei ole. Pean teisele ringile minema ja uurima mida edasi teha. See tõmbab ka motsivatsiooni maha. Tahaks normaalselt treenida, kuid ma tean, et ma pean ennem ennast ära ravima, alles siis võin uuesti kangid ketastest kõveraks laduda.

Harjutused

post-15035-0-26509700-1384375909_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jama kuulda,et nii pikalt vigastused kimbutavad, potensiaal on meeletu, kuid tervis eelkõige. Tavaliselt sinuvanuses mehel soovin õnne, raha, naist jne.... :D Nüüd ei oska muud soovida kui ainult tervist! Ole tubli Miki!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õnne soovid eelkõige Sulle !!!

Mikk,kas sul tehti mingeid pildid ja magnetuuring ka ? Et kas oli kulumis jälgi nn. mille pärast soovitati liigese kütust tarbida.Kas mõni närvi kala ei või hoopis seal rolli mängida,kui nii kaua on probleem olnud,mõtlen ,et aastaga peaks ju põletik ikka alla minema kui peaks olema mõnes liigese sõlmes ning kui miski kiud viga saanud on, siis peaks paremaks minema selle ajaga üldiselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×