Jump to content
Ott Kiivikas

Mikk Raudsepp

Recommended Posts

Mikk alustas kuu aega tagasi dieeti - eesmärk vaid üks, anda oma parim juuniorite MM - l detsembris Türgis. Mälu värskendamiseks, eelmisel aastal saavutas Mikk 3. koha MM - l juuniorite klassikalises kulturismis.

Varakult dieedi alustamise mõte on selles, et lihasmassi maksimaalselt säilitada ja teha parem vorm kui aasta tagasi.

Esimene pildistamine toimus 21.05. Kehakaal 93,5 kg.

21.05.2010 30.07.2009

post-22-1277737385_thumb.jpg post-22-1277791552_thumb.jpg

post-22-1277737396_thumb.jpg post-22-1277791573_thumb.jpg

post-22-1277737408_thumb.jpg post-22-1277791596_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jalg on tagasihoidlikult väljendudes võimas (nagu ka vabaseis eest)! Minu hinnangul on praegu veidi nõrgemaks kohaks õlg, kuid on selge, et dieedi algfaas pole just kõige pädevam aeg järelduste tegemiseks. Kas keegi viitsiks praeguste piltide kõrvale panna aasta tagasi tehtud pildid, kui Mikk MM'ks valmistumas oli? Nii saaks progressi paremini hinnata.

Orienteeruvalt kui palju massi Mikk aastaga kasvatada on suutnud ja kas L-Eestis pesitsev hr Sõrmus on ka valmistumas?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisasin võrdluseks eelmisel aastal 30.07 tehtud pildid, õige pea lisan ka eile 28.06. tehtud pildid ja õige võrdluse saame siis kui vahe on täpselt aasta ehk siis juuli lõpus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisasime Miku vormi võrdluspildid - sest kuukene on jälle möödas, kaalu on langenud 1,1 kilo, samas pean tunnistama, et see 1 kilo on vähemalt silma järgi sama kui esimese kaalulanguse 3 kilo ehk teisisõnu nüüd on ikka pekki maha läinud ja hakkavad tasapisi vigurid välja tulema ja pilt võimsamaks muutuma. Kui nii edasi läheb tuleb korralik vorm.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väike endapoole kommentaar. Siiamaani toimunuga võib rahule jääda. Algus on olnud sujuv ja midagi ei ole nässu läinud. Seda sellesmõttes, et ei ole tekkinud raskuste langust, kaloraaži märgatavat langust ehk kinnijooksmist. Just vastupidi, rauakolinat olen hoopis saanud kangile juurde panna. Eelmisel aastal tundsin mingil perioodil, et mahavõetud kilod ei vastanud pildile. St, et ma võtsin oma 3kg alla aga pilt näitas nagu ma oleks 1,5kg võtnud. Õpime vigadest ja üritan seekord veel paremini pekki põletada. Tuleb otsida vigu, kuna alati saab teha paremini. Kui ma ei ole aastaga märgatavalt lihaseid juurde kogunud, siis ma saan ikkagi teha parema lõpptulemuse sellega, et ma säilitan kaalulangetusperioodil rohkem lihast. See ongi asja iva, et kaalu on kerge langetada, aga seda on raskem teha ainult rasva arvelt.

Kerget rauda!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selles, et Mikk jõuab finaali ja läheb medalile välja, ei ole ilmselt kahtlust, aga püüame seekord teiseks päevaks rohkem püssirohtu alles jätta, sest nagu praktika on viimastel aastatel näidanud, on enamus finaliste järgmisel päeval oluliselt paremas vormis kui eelfinaalides. :D Vanast harjumusest on meie jaoks kõige olulisem ülesanne finaali pääseda, aga konkurentidel on oluline eesmärk finaalis võimalikult hästi esineda. Selles suhtes olen ka iseendale palju etteheiteid teinud. Kes lähevad Mikule toetuseks kaasa seekord?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuukene möödas ja nagu lubatud, siis ka pildistamine. Tänane kaal oli üllatavalt madal 86,2 kg seega kuuga jälle 3 läinud (selge on see,et pilt on jälle ka teravamaks läinud). Kaalu languse proovime stabiliseerida, et see enam nii kiirelt ei langeks, järgmise kuu pärast peaks kaal minema 85,0 peale, siis tuleks kahe kuu keskmine ikka 2 kilo ja ärme unusta, et võistlus on alles detsembris (see peaeesmärk).

post-22-1282746003_thumb.jpg

post-22-1282746014_thumb.jpg

post-22-1282746075_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Poiss nagu ponks!

Püüdke mõned pildid teha ka parema valgusega. See alaliidu peakorteri valgus on suhteliselt hall.

:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See on jah päevavalgus, mis pilti ei ilusta, pigem vastupidi, kuid kui selle valguse all näed vormis välja, siis juba lavavalguses super. Iga mees kes siin pildistamas on käinud teab seda omast käest - lihtsalt ajaresurrssi silmas pidades on mull lihtsam inimesi siia kutsuda, kui kuskil saalis eraldi pildistamas käia.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks päevavalguses pildistamine võib mõnele sportlasele valel ajal väga põhjatõmbavana mõjuda küll aga jah, kui juba päevavalguses joonistub, siis on laval oodata head lõpptulemust ja kui arvestada ka veel seda, et võistlusteni jäänud 3 kuud ja lisakski veel. Kõik tundub olevat õige. Mikk töötab korralikult!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nüüdseks on juba foorumi külastajatele ära seletatud, miks Fasti teemad siin ilutsevad, nii et ma asun kohe asja kallale.

Nimi: Mikk Raudsepp

Vanus: 20.a

Sünniaasta: 15.11.1989

Pikkus: 178 cm

Koduklubi: Reval Sport

Postitused:

1)...

2)Vaimne treenitus I

3)Vaimne treenitus II

4)Toitumine

5)Muutuste tegemine

6)Ennem võistlust

Lisandid:

Fast Muscle+, Fast Dextro, Fast Pump+, Fast Burner, Fast Joint+, Olimp vitamiinid.

dsc0273il.jpg

Saavutused:

-3.koht MM-il juuniorite avatud klassikalise kulturismi kategoorias (2009.a).

-3x Eesti juuniorite absoluutne meister (2007.a,2008.a,2009.a).

-Juuniorite absoluutne meister Eesti karikavõistlustel (2008.a).

post221258310003.jpg

post221258209900.jpg

Kuidas minust kehaehitaja sai

Panen alguses mõned read kirja enda noorusest, mis juba nüüd on nagu vanad pleekinud ajalehe pildid mälusoppides. Pärit olen Tartu lähedalt Mellistest. Tagasi vaadates arvan, et kui seal oleks olnud mingisugunegi aktiivne spordirühm, siis harrastaks ma arvatavasti just seda spordiala. Umbes Viimasel kuul ennem ümberasumist Tallinnasse hakkasin jõusaalis käima, et klassikalist tõstmist harrastada. Kuid selle ajaga ei jõudnud pisik nii sügavale tungida, et ma seda Tallinnas edasi oleksin teinud. Kuid ma arvan, et mingit rolli minu füüsises mängib kindlasti see, et ma olen suure koormusega füüsilist tööd teinud. Ajast natuke edasi, siis kuskil 14 aastaselt hakkasin triki rulluiskudega sõitma. Loomuse poolest pühendan ma alati ennast saja protsendiliselt. Nii jäigi esimene suvi 5 päeva vahele, kui ma ei pannud endale rattaid alla ja ei läinud rampi veerema. Kokku tegelesin rullitamisega kolm pool aastat. Kuna siis sai sellisesse uhkesse kooli nagu Jüri Gümnaasium mindud. Kui ma 1.septembril nina kooli pistsin ning uue kooli lõhna ninasõõrmetes tundsin, siis oli pettumus suur, kuna spordikompleks polnud veel valmis. Kuid peale jõuluvaheaega 2007.a, ma olin siis 10-ndas klassis, sai jalg uhiuude jõusaali tõstetud. Sinna läksin ma suuremalt jaolt oma venna pärast, kes vedas mind vahepeal endaga kaasa kangi sikutama, sealt ka esialgne huvi.

picture141k.jpg

kkk5584.jpg

Alguses nagu ikka, sai kaks nädalat oma peaga treenitud. Siis juba fitness.ee-st kolmeks jaotatud kava. Halb oli ainult see, et puudus treener, kes oleks võinud paar head õpetussõna jagada. Samal aasta suvel hakkasin Zelluloosi jõusaalis käima, ning seal heitis mulle silma peale Richard Lant. Kellel tuli selline utoopiline mõte, et ma võiksin kulturismi võistlustele minna. Ma mäletan täpselt, et umbes kuuke ennem seda mõtlesin, et ma pean vähemalt oma viis aastat trenni tegema, et kuskile võistlema minna. Siis ma veel ei teadnud kas rammumees, kulturism või hoopis klassikalist tõstmist. Ei teadnud ma, et kulturismis on erinevad kategooriad ega midagi. Richard, kui vana Oti õpilane valis Meistri numbri ning nii ma läksingi Revalisse ennast Otile näitama. Kohe pandi priskete põskedega poiss pekki põletama ja juba 2,5 kuu pärast eksponeerisin oma keha Salme kultuurikeskuse lavalaudadel, tuues koju esimese kulturismitandrilt saadud sillerdava medali.

post221249713765.jpg

Nüüd kui sissejuhatav osaga peaks olema kõik tulevad järgmised postitused juba treeninguteemalised.

Kui kellegil on küsimusi siis ärge hoitke neid endile.

Muudetud kasutaja Mikk Raudsepp poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hea sissejuhatus, ma saan siin enamuse inimeste, keda juba mõnda aega tean - tausta teada.... :unsure: Pane ka oma toitumine ja trenn detailselt siia välja, siis saab aru kuidas ja kuhu sa liigud, muidugi kui aega saad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×