Jump to content
getz

seljaprobleem ja rinnus imelik

Recommended Posts

Küsin kohe 2 küsimus ära:D Kui sirutan selja ja käed tahapoole ehk kaussi ajan selja, siis käib sjuke ragin. Räiget raginat pole, lihtsalt tavaline. Valus pole ka aga kui ragin on ära olnud, on kohe parem olla. Kas see on normaalne?

Ja kui hommikuti ärkan, siis ei saa lõuga vastu rinda panna, sest südame alt läheb valusaks, milles probleem kui seda on, sests ise pakuksin et hommikul pole lihtsalt lihased piisavalt soojad vms. Või ma eksin?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega sa kuidagi rinnakorvi vigastanud pole nt. poksiga tegeled v6i kukkusid? Ribide vahel asuvad lihased v6ivad põletikus olla... samas liigses pinges mingi rinnalihase osa võib ka seda tekitada!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

arst ma pole, aga olen ka ise sama asja küüsis olnud

dermatomes.jpg

Selgroost jooksevad närvid ka rinnakorvi ja roiete vahel. Selle pitsumisel võib valu kiirguda rinnakusse.

Pakun et istud väga palju? ei venita piisavalt? vbl lihaste düsbilanss (treenitud inimesel võib ka see olla), rühiviga? sellest võib johtuda selja kehvem verevarustus-liigesed kehvemas olukorras.

Lühemas perspektiivis soovitaks kiropraktikut-massaazhi, pigemas perspektiivis füsioterapeut :unsure: ja regulaarne ujumine/võimlemine. Vbl peaksid mõtlema ka glükosamiini-kondroitiini peale ja kalaõli iga päev võtma. See võib kunagi sul raksumise ära kaotada ja asja normaliseerida.

Perearst ilmselt kirjtab sulle valuvaigisteid või põletikuvastaseid ravimeid mingi kuuri, võid selle ära võtta, lase siis juba röntgen ka teha, kui ei aita nagu mul, siis juba edasi kiropraktik jne..

Kindlasti anna tagasisidet siia ka.

Muudetud kasutaja gmaster poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänan gmaster, olengi tahtnud hakata rohkem võimlema ja ujuma. Nüüd selleks vähemalt motivatsiooni juures:D Istun palju, kuna koolis ja peale kooli palju õppida:D Üritan selga küll õieti hoida aga kipub ära vajuma. Üritan end parandada. Päris nii hull asi pole et valuvaigisteid peaks võtma, ja loodan et nii kaugele asi ei lähe. Annan siis tagasisidet ka, kuidas läind on:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×