Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Kristjan-Johannes Konsapi blogi

Recommended Posts

Tervitused, (trenni)sõbrad!

Olen tagasiteel oma suviselt seikluselt Hawaiil. Puhtalt seetõttu, et Gold's Gymis ja Muscle Beachil treenida, tegin taas vahemaandumise Los Angeleses. Üle pika aja on seega blogis lisaks emotsionaalsele jauramisele ka üks trenniteemaline video.

Kohtan profikulturiste ja annan ülevaate Gold's Gymist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervitused, sõbrad. Olen tagasi oma USA reisilt ja taas tööl Telliskivi Koduklubis, Solarise ja nüüd ka Viru MyFitnessis.

Täna aga sai tehtud trenni HC Gym Lasnamäe klubis bravuuritar Jokeriga

Paari järgneva tunni jooksul ootame Teie küsimusi, millele me video vahendusel vastame.

http://forum.bonsuna.com/uudisedartiklid-uudised-ja-artiklid-nii-meilt-kui-mujalt/kusimused-vastused-live-kirp-ja-joker/msg161361/?topicseen#new

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, kallid sõbrad.

Pole pea 2 kuud siia midagi postitanud. Parandan selle vea.

Vaatasin EMV tulemusi. Nagu juba öeldud, siis Taavi ja Kerdi tulemused avaldasid enim muljet. Ise ma seekord kohale ei jõudnud, pidasin õe sünnipäeva.

Mis siis toimub? No nüüd olen juba 2 kuud Eesti eluga harjunud ja selle üpris joonde saanud.

Kes ei tea, siis veetsin suve üliõpilasprogrammiga Studenttour USA-s, täpsemalt Hawaiil. Sama programm, mis selles reality show's Livin' Aloha oli.

post-3216-0-02647300-1446729357_thumb.jp

Ei olnud see reis ühtegi nii ilus ja lihtne kui telekast ja reklaamist oodata võis. Küll aga õpetlik ja noh, nüüd on see ka elus tehtud.

Trenniga läks ka suvel veits lappama. Alguses tegin usinalt trenni ja vanas eas hakkasid isegi uued rekordid paistma. :P Siis aga polnud selleks enam aega.

Tagasiteel sain külastada Los Angelest, Las Vegast ja New Yorki

Nagu kaks tilka vett. :D

New Yorkis, Brooklynis, Wall Streetil

post-3216-0-01085800-1446728141_thumb.jppost-3216-0-32185200-1446728140_thumb.jp

Nüüd olen 2 kuud trenni saanud teha ja vorm on suht ok. Päris grammi pealt kõike ei jälgi, aga vähehaaval üritan tuure juurde keerata. Millal taas võistlen, pole kindel. Siis, kui selleks valmis olen.

Nüüd töötan personaaltreenerina lisaks Solarise MyFitnessile ka Viru ja Postimaja MyFitnessites.

Ja Koduklubi Telliskivis. Vahetut infot leiab minu Facbooki lehet ja Instagramist, mis mu signatuuris on.

post-3216-0-56676200-1446729170_thumb.jppost-3216-0-64293400-1446728646_thumb.jp

See nädal tuleb ka väga huvitav. Homme saan end täiendada psühholoog Jorgen Matsit kuulates. Laupäeval osalen Eesti Personaaltreenerite Liidu koolitusel, kus Tarmo Tiits aitab harjutusvara täiendada. Pühapäeval ootab ees 8 tundi TRX koolitust. Viimase-laadsed rühmatreeningud on mulle täitsa meeltmööda ja lähitulevikus on Teil võimalik ka minu antavatest rühmatrennidest osa võtta. :)

https://www.facebook.com/events/104223936605647/

post-3216-0-91054600-1446729170_thumb.jp

Püsige moodsad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervitused!

Järgemööda eelmises postituses mainitud sündmustest.

Reedel langes sinumuutus.ee treeneritele osaks suur au ja õnn osa võtta psühholoog Jorgen Matsi koolitusest. Jorgen on minu jaoks autoriteetne kuju ja kuulan huviga tema avaldusi. Psühholoogia huvitab mind väga, olen isegi mõelnud seda õppida, aga kõigepealt üritan praeguse eriala ära lõpetada. :D

Jorgen rääkis laias laastus sellest, kuidas inimest tervislikuma elu poole juhtida. (Kavad annavad küll tulemust, aga selleks peab neid järgima.) Kuidas samm-sammult inimeeses harjumusi kujundada, kuidas kliendini jõuda, teda motiveerida, kuidas tema isiksust hinnata ja sealt tulenevalt ka temale sobivamat lähenemist leida jne.
Kujutan ette, et inimesele võib tõesti stressi ja ebameeldivust tekitada juba poest sobiva kodujuustu otsimine, kui tal sellest enne aimugi polnud.

post-3216-0-80998600-1447267877_thumb.jp

Laupäeval osalesin Eesti Personaaltreenerite Liidu koolitusel. Teooria osa toimus Spartas ja praktika Audentese spordihallis. Koolitajaks oli personaaltreener Tarmo Tiits, kes mulle kevadel läbitud EKFLi koolituselt sümpaatse mulje jättis. Mõnda kevadel temalt õpitud harjutust kasutan siiani usinalt. Hea õppida suure kogemusepagasiga treenerilt praktikas efektiivseid ja populaarseid harjutusi.

Ühe mõnusa kõhulihasteharjutuse panin ka enda lehele üles: :D

Pühapäeval oli TRX koolitus Postimaja MyFitnessis. Õpetajaks üks huvitav Läti härrasmees. Minu võhma juures oli see lihasvastupidavusele orienteeritud 8 tunnine koolitus üpris raske. TRX kontseptsioon mulle aga meeldib, mõningaid harjutusi olen juba praegu kasutanud enda ja klientide treeningutes.

Järgneval päeval proovisin TRX roll out harjutust. Et kui madalale suudan minna selja- ja kõhulihaste jõuga.

Vaatasin, et seda videot on minu Facebooki lehelt jagatud nii Balti, Soome kui ka Vene TRX lehe poolt. Võin niimoodi kuulsaks saada. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, kallid sõbrad!

Ilusat vana aasta lõppu Teile!

Panin blogile intrigeeriva pealkirja. :D

Kohtasin jälle Otti mõni aeg tagasi ja ta küsis ka, et kas ma olen võistlusspordi hüljanud. Tööd on palju ja kool kestab ka endiselt, aga spordile pole selga pööranud. Nimelt võtsin kuu aega tagasi vastu otsuse, et pean hakkama ikka tõsisemalt ja eesmärgitatumalt trenni tegema. Otsuseni jõudsin väikse sisemonoloogi tulemusena. Nimelt trenni ma teen niikuinii. Areneda tahaks selle käigus ka, mis seal ikka niisama nühkida. Areneda tahaks aga rohkem, kui mu panusest oodata saab. Seega ainukene lahendus oligi suurendada panust, muidu on naiivne oodata suuremat tulemust.

No ja mingi siht, eesmärk peab ju elus olema, kuhu oma energia suunata. Maailmameistriks ma ilmselt ei saa, aga ega sport pole halb asi, millega oma aega veeta. Noh ja ilmselt on ka tõsi mis nad räägivad: break-ups make bodybuilders. :D

Praegu igatahes on motti kõvasti ja loodetavasti see jätkub. Muidugi pole päevad vennad. Mõnikord pean endale seda meelde tuletama. Endale on raskem öelda kui õpilastele, et iga trenn ei saagi tohutult raskusi juurde panna ja kui kasvõi ühe korduse rohkem jõuab, siis aja peale kulmineerub see siiski suure edasiminekuga. Praegu olen ca 3 kuud pidevalt raskusi suurendanud, mõnes harjutuses 100%, seega võib varsti ka üks taastavam tsükkel ära kuluda.

Grammi pealt ma sööma pole hakanud ja ehk pole vaja ka. Ise muidugi tunnen, et siis annaksin endast veel rohkem, aga annan endale ka aru, et grammi pealt kaalumata annab ka väga hästi edasi liikuda. Praegu lasen isul enda söömist reguleerida ja mõnes mõttes on see ka loogilisem. Inimene pole robot. Pealegi olen neid toitumiskavasid nii palju elu jooksul teinud, et ma tean küll, kui palju ma umbes sööma pean, et kõik vajalik kätte saada.

Lisaks elimineerisin oma elust muud segavad faktorid ja pahed ning hakaksin lihtsalt rohkem trenni jõudma ja sööki kaasa võtma.

Kaal on viimaste nädalate jooksul langenud 80,6kg-lt 79kg-ni. Rasvaprotsent 9,9%ni. Mõlema kaalu puhul poleks seis halb, sest Reval Cupil kaalusin ca 76 kg. Seega olen praegu ainult 3-4kg sellest rohkem.

Jõunäitajad pole küll kõigi aegade suurimad, aga samas on ka kaalunumber väiksem kui näiteks Tartumaa meistrivõistlustel jõutõstmises 2011. aastal, mil võistlesin -93kg kategoorias. :D

Sõber Indrekuga oli meil aga omavaheline challenge ja kükis olen seega proovinud raskust lisada.

Üldiselt küll panen jalgadele praegu vähem rõhku, sest üritan eelisarendada oma nõrgemaid lihasgruppe.

Kaldpingil kangi surumises tegin paar nädalat tagasi 2 seeriat 5x100kg, millest väga palju rohkem pole kunagi surunud, seega ei tohiks halb seis olla.

Muidugi tunnen viimasel ajal huvi keha mitmekülgsema arendamise vastu, aga see ei tohiks segada kulturismis arenemist.

Võib-olla hoopis tuleb kasuks, kui arendan ka tasakaalu, kordinatsiooni jms.

Ja nagu ikka: enne kui ma uuesti võistlen, tahaks ikka mingit edasiminekut näidata.

Kes tahab mu tegemistega kursis olla, siis minu Facebooki lehekülje ja Instagrami leiate mu signatuurist.

Kohtumiseni!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas ilma vööta ka kükid?

Kui jah, siis mis numbreid?

Tänud küsimuse eest.

Kusjuures täpselt samas trennis tegingi järgmise seeria vööta, et ka sõbral pretensioone poleks. :D

See vöö polnud ka minu mõõtu, seega väga ei aidanud.

Mul on muidu olemas see ülipaks jõutõstmisvöö ja tõstekingad, aga sel poolaastal pole neid kasutanud. Nagu ütlesin, pole jalad tegelikult prioriteet ja ma ka lihtsalt ei jõua nii palju varustust kaasas tassida. :P

Ei kujuta ette, kui palju või kas üldse need aitaks.

Prioriteediks on hetkel ikka rinnalihase areng.

One rep max järgi on 8x44kg küll vähem kui mu rekord 4x55kg, kuid neli seeriat selle raskusega pole varem teinud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervitused, sõbrad!

Istun siin MyFitness Solarises, ootan klienti ja teen veidi kirjatööd ning mõtlesin Teile vahepeal kirjutada.

Vahepeal olen oma Youtube kanalile üles laadinud paar videot.

Esiteks see palju kõlapinda saanud video, mida mu Facebookilehel laikis isegi staarmetroseksuaal Vaido Neigaus! :)

Teiseks filmisin lihtsalt ükspäev, kuidas ma biitsepsit tegin. Teen praegu kuu lõpuni sellist kergemat pumpamist, kuna nagu juba kirjutasin, olen mitu kuud järjest raskuseid ja koormuseid suurendanud ning vahepeal on vaja taastavamat trenni.

Juba tahaks hakata raskemaid kange tõstma. Ilmselt koostan endale mingisuguse 5x5 lähenemisest inspireeritud, jõule oritenteeritud kava.

Eelmisel pühapäeval õnnestus lõpuks, pärast aastaid tema kätetöö imetlemist teha fotosessioon koos Jüri Kartuliga, keda pean Eesti parimaks fitnessfotograafiks.

Esimesed pildid on leitavad albumist minu Facebookilehel: SIIN

Hiljem lisan sinna neid veel.

post-3216-0-44986000-1453545923_thumb.pnpost-3216-0-63884800-1453545954_thumb.pn

Jüri sõitis küll just eile kahenädalasele puhkusele Taisse, aga ühendust saab temaga fotosoovi korral tema Facebooki lehe kaudu:

https://www.facebook.com/JyriKartul/

Muidu on elu suht norm. Olen saanud huvitavaid pakkumisi koolituste osas noortele, samuti on lisandunud palju võistlushuvilisi Team Konzapisse. Üritan kõigile oma aega leida. :)

Püsige moodsad!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Andestust, Härra Rebane. Üritan ennast parandada. :)

Mitte mustad aga paistaks, nagu oleks valge puruga koos. Midagi sellist nagu siin...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervitused!

 

Pole ammu midagi kirjutanud.

Viimatimainitud photoshootist alates ehk lausa 3 kuud olen trennidega veidi kergemalt võtnud.  

Seda vormi, mis oli ca 2kg üle viimase võistluskaalu, oli raske hoida. Tundsin väsimust ja seega otsustasin veidi taastavama tsükli teha. Kuna trenni tegin vähem, siis otsustasin selle vaba ajaga rohkem tööle keskenduda. See aga oli samuti suur koormus ning lükkas omakorda edasi energia taastumist, et korralike treeningutega jätkata.

 

Nüüd ikka vähendasin veidi enda töökoormust, eriti varahommikuti ja hilisõhtuti. Keskendun rohkem püsiklientidele, kes on ka ise valmis rohkem panustama. Nii on ka mul motivatsioon suurem, sest pikema koostöö käigus annab ikka parema tulemuse saavutada.

 

Sellega seoses hakkab eluvaim sisse tagasi tulema ja paar nädalat olen üritanud iga päev kasvõi natukene liigutada. Pulsikell on hea motivaator: et ikka 100% päevasest aktiivusest täis saaks. See tähendab ca 3000kcal põletust, seega vormi taastamiseks piisav.

 

Postituse tegemise ajend oli tegelikult mu ostusoov: 

Kinkisin endale sünnipäevaks maakoju kükipuuri ja kaldpingi, nüüd oleks vaja ka korralik kang ja raskused soetada. :D

Kõik pakkumised tehke mulle meilile kristjan.konsap (ät) gmail.com, sest siia foorumi postkasti vaatama satun harva.

 

Ja mis siis veel. Järgmine laupäev on plaanis ka EKV vaatama tulla. :)

 

Püsige moodsad!

 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist!

 

Tegin üle pika aja ühe video.

 

 

Endiselt olen huvitatud kasutatud jõusaalivarustuse ostmisest. Eelkõige vabad raskused, pingid, hantlid.


Ühe komplekti kettaid sain. Hea pakkumise korral olen veel huvitatud.

Ühe standartse tõstekangi tellisin ka ära, samas võib veel pakkuda, ka EZ-kangi.

Hantleid soovin nt 20kg, 25 kg, 30kg jne.

Pakkumised endiselt meilile: kristjan.konsap (ät) gmail.com

Tänud.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere ja jõudu! :)

Huvitaks selline asi, et kas sa teed jõutõmmet (kodustes tingimustes siis) muru peal, või paned mingit sorti plaadi vms alla ? :) Muidu suurtemate raskustega tehes mingi vale nurk vms jalal äkki teeb mingit sorti vigastuse ? :) pole ise katsetanud, põhinen puhtalt oletusel, oleneb ka kui sile maapind on :)

Video ise 5+ ja selliseid võiks veel tulla :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on küll küsimusi.

 

Kõigepealt, 7 stiilipunkti kildi eest. Et kui kükki teed, siis enne ei tõuse kui hommikune kaste hellalt paitab?

 

Teiseks - kevad kurat käes, puud on kiirekõrvil (kõrvul? kõrvadel?) aga miks sul õunapuud lõikamata on? Võrad paistavad ilusad, aga pusas raiped sul. Narrid puud ühe korra, narrib sind 7 korda tagasi.

 

Lõpetuseks - paned sa oma jõusaali ka lukku ööseks kuidagi? Noh, et sõber Volodja sõidab õhtal mööda ja viskab sul need 300 kilo kärusse ja .. raud pidavat maksma. Või on sul "öine valve" peal kuidagi? Said selle kangi raha eest järsku mingi ustav chiwawwa Uudo ka, kes öiseid öökülmasid trotsides häält tõstab. Või on kõik usalduse peal. Võta aga pane tagasi stiilis?

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
15 tundi tagasi, Ssnozzz ütles:

Tere ja jõudu! :)

Huvitaks selline asi, et kas sa teed jõutõmmet (kodustes tingimustes siis) muru peal, või paned mingit sorti plaadi vms alla ? :) Muidu suurtemate raskustega tehes mingi vale nurk vms jalal äkki teeb mingit sorti vigastuse ? :) pole ise katsetanud, põhinen puhtalt oletusel, oleneb ka kui sile maapind on :)

Video ise 5+ ja selliseid võiks veel tulla :)

 

Kui ilma ja enesetunnet on, siis nädalavahetusel proovin ära. Mõni aasta tagasi tegin muru peal.

Nüüd üritan siis teha kükipuuris, kus on kiviplaadid all ja kuhu saab ka tõstekumme kinnitada.

Tänud!

12 tundi tagasi, Rebane ütles:

Mul on küll küsimusi.

 

Kõigepealt, 7 stiilipunkti kildi eest. Et kui kükki teed, siis enne ei tõuse kui hommikune kaste hellalt paitab?

 

Teiseks - kevad kurat käes, puud on kiirekõrvil (kõrvul? kõrvadel?) aga miks sul õunapuud lõikamata on? Võrad paistavad ilusad, aga pusas raiped sul. Narrid puud ühe korra, narrib sind 7 korda tagasi.

 

Lõpetuseks - paned sa oma jõusaali ka lukku ööseks kuidagi? Noh, et sõber Volodja sõidab õhtal mööda ja viskab sul need 300 kilo kärusse ja .. raud pidavat maksma. Või on sul "öine valve" peal kuidagi? Said selle kangi raha eest järsku mingi ustav chiwawwa Uudo ka, kes öiseid öökülmasid trotsides häält tõstab. Või on kõik usalduse peal. Võta aga pane tagasi stiilis?

 

Aitäh!

Küki proovin ka nädalavahetusel ära, kui tunne on tugev. Üritan teha väiksema amplituudiga, et keha säästa.

 

Teiseks - pidin ma video tegema...<_< :P Pole jõudnud selleni, pole prioriteet. Toodavad sellest hoolimata rohkem, kui me ära jõuame süüa.

 

Väikevahendid tõin trenni tarbeks välja, muidu ikka toas. Õues on vaid kükipuur, mida juba nii lihtsalt ära ei vii. Valveks on koer aias lahti.

Talveks üritan kas vallalt ruumid saada või ise midagi ehitada.

Aga tänud kommentaari eest. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, sõbrad!

 

Sorry klickbait pealkirja eest. Ma ei saa seda muuta.

 

Igatahes pole terve suve midagi kirjutanud. Prioriteedid on olnud teised. Põhiline on töö. Sain ju ka viimase 6 kuu arvestuses 500 trenniga nr 1 personaaltreeneriks Eesti 14 Myfitnessi peale. :)

Siiski maikuust alates treenisin ka ise rohkem, mida kinnitavad andmed ka mu Polar Flow kontol. Päris toredaid lahendusi on tänapäeval treeningute professionaalsemaks juhtimiseks. :)

Juunis tekkis ka uus eesmärk; teha kolleegiga üks rammukatsumine baasharjutustes ja crossfitis. Selleks tellisin ka vajaliku varustuse, aga seda tarnijalt ei tulnudki...

Siiski oli see hea motivaator. Kindel eesmärk. Näiteks kui treeningpäeviku järgi tegin mai alguses lihtsalt 100kg kükiseeriaid, siis juuli keskpaigaks ajasin selle juba 140kg peale.

Samamoodi õnnestus endale suure üllatusena korrata isiklikku rekordit lamades surumises, mida pole vist 2011. aastast saati proovinud.

Muidugi ma peaasjalikult ainult baasharjutustele keskendusingi, sealt ilmselt ka kiire jõu taastumine.

 

Ka sporditeooria ütleb, et tugevamad treeningud ja treeningperioodid peavad vahelduma kergematega. Pärast viimatisi rekordeid olen taas veidi väsimust tundnud ja augustikuus võtan taas kergemalt. Käisin just ka ulatuslikke vereanalüüse tegemas. Tegin ka sellest omad järeldused, aga konsulteerin veel enne muudatuste sisse viimist spetsialistidega.

 

Augustikuu on töö mõttes veidi rahulikum olnud, kuna mõned püsikliendid on puhkusel/komandeeringus. Endale kulub ka puhkus ära, kuna eelpool mainitud tööhulk nõudis vastavat pingutust. Seega pole ma ka reklaaminud, et mul on tekkinud vabu aegu uute klientide vastuvõtmiseks. Kohe-kohe septembrist läheb nii kui nii mölluks.

 

EMV-ni kulturismis ja fitnessis on 10,5 nädalat. Vastupidiselt kuulujuttudele ma ise ei võistle, aga taas on tekkinud mitu õpilast, kes selleks valmistuvad. Loodetavasti annavad endast parima. Lisaks valmistuvad 2 õpilast kevadeks. 

 

Igatahes tänud tähelepanu eest. Huvilised saavad mind jälgida sotsiaalmeedia kaudu.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, sõbrad.

 

Pole ammu kirjutanud.

Kirjutan enda trennidest ja võistlusplaanidest ka, aga hiljem.

 

Praegu on põhiteema muidugi kevadine võistlushooaeg.

Minu juhendatavatest jõuab lõpuks lavale 4 sportlast. Treeneri raskest elust võib ka pikalt kirjutada, aga eks mõni teine kord. :D

Kõigi jaoks on tegu esimeste võistlustega. Enda kohta on kõik tublit tööd teinud. Juba lavale jõudmine on ju suur saavutus...

 

Mul poleks muidugi treenerimedalite vastu midagi. Vahepeal suutsin ka ise hasarti minna, et "sellele sportlasele/treeneri sportlasele võiks küll ära teha".

Enda esimese võistluse vormi vaadates pole ilmselt mõtet sportlastele nii suurt survet panna. Tänapäeval tahavad kõik kõike kiiresti ja lihtsalt. Sotsiaalmeedia loob võimatuid standardeid kui mõni geneetiline ime suudab 1 aastaga EMil kaasa rääkida jne...

 

EKV 2006

ekv2006.jpg.7bf1fa19f8c7836b0421e02a8b1ca378.jpg

 

Cäroly võistleb juunioride bikiinifitnessis. Nagu näha on ta suure töö ära teinud. Vanust on alles 21 ja põhiline ongi suur tahe.

Pärnus saame esimese kogemuse ja kindlasti parandame veel vormi EKVks.

58dba5ac3fbb0_Croly.JPG.544005a87a5143c482cd1a19f6617f37.JPG

 

Silja on teinud samuti ära suure töö. Võistleb bikiinifitness +166cm. Ta on mind oma aastase tööga ausalt üllatanud. Kuna paljud tahavad võistelda, aga lavale jõuab ca 10%, olen alati alguses skeptiline. Silja tõestas, et sihikindlus viib eesmärgini.

silja.JPG.ca6a83d9f4eccfca4d9238d8c0d43045.JPG

 

Maria võistleb "ülipopulaarses" naiste bodyfitnessis. Tema tuli minu juurde aasta tagasi võistlusplaanideta. Areng on aga olnud väga hea ja seega otsustasime aasta alguses võistelda. Muidugi saaks seda teemanti veel lihvida, aga küll jõuab järgmiseks korraks. Kõigepealt üldse vaatame, kuidas see võistlemise asi meeldima hakkab.

Rasvaprotsent on tal väga hea. Ajab kadedaks.

111.jpg.a1aa5d07be1feca8cdb8205f9fefd90c.jpg

 

Minu rõõmuks õnnestub lavale juurde tuua ka üks klassikaline kulturist.

Kui Michael küsis, et kas peaks võistlema rannafitnessis või klassikas, siis ma ütlesin muidugi, et klassikas. :P

Lihasmass on tal olemas, rasvaprotsent on ka paigas. Ainult poseerimise ja vabakavaga peab jätkuvalt tööd tegema. 

michael.jpg.79dc7884bbce2687c4d305aeefa3ecf1.jpg

 

Olgu, praeguseks kõik, tööle tagasi.

 

Näeme juba laupäeval Pärnus! :)

Muudetud kasutaja kirp2 poolt
  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×