Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Kristjan-Johannes Konsapi blogi

Recommended Posts

Et end mitte korrata, jätkame siis põhikooli lõpust.

9. klassi lõpuks olin juba aastakese jagu jõutreeninguga tutvust sobitanud ja huvi aina kasvas. Mälupildid ei pruugi olla 100% kronoloogilises järjekorras, kuid mäletan, kuidas ka kooliaasta keskel sai juba pealinna jõusaalidega tutvust tehtud. Kui nädalavahetuseks linna isa juurde sõitsin, nuiasin talt ikka raha ka üheks Reval-Spordi külastuseks. Meelde on jäänud mingi talvine kord, ilmselt pühade ajal, mis võimaldasid pikemalt linnas olla.

9. klassis panin lähedaste survel õppimisele eriti rõhku ja põhikooli lõpetasin kiituskirjaga. Ka preemiaks saadud 500 või tuhat krooni investeerisin kulturismi.

Saatuse tahtel võeti mind vastu Gustav Adolfi Gümnaasiumisse. Et alaga tõsisemalt tegelema hakata, otsustasin kolida pealinna. Tallinnas alustasin treenimist loomulikult Reval-Spordis. Kuniks korterit otsisin ööbisin tuttavate juures. Mäletan, kuidas üritasin suvel ca kella 20 ja 22 vahel magama jääda, et hommikul 8 ärgata ja aiandisse tööle minna. Suvise valguse juures see muidugi alati ei õnnestunud. :D Suurendasin hommikusöögi müsli peale, aga õhtuks pärast trenni olin ikka päris läbi. Ilmselt kaloraaz füüsilise töö juures ikka liialt madal.

Peagi hakkasin üürima üht tuba korterist Kristiines. Oh seda asjaolude kokkulangemist kui avastasin, et elan samal korrusel legendaarse Indrek Otsusega! Tihtipeale võisin nädalavahetusel üles ärgata alajaama voolupinget meenutama sumina peale: Indrek oli väntamas oma tavapärast hommikust statsionaarse ratta maratoni.

Korteri omanikuks osutus samuti üks tore inimene, kes mind siiani toetab ja võistlustel vaatamas käib.

Meelde on jäänud ka juhus, kui tassisin tollest eelmisest elukohast uude kohta oma 2x15 kg hantleid, mille keegi siit foorumist lubas ära osta(siiani ostab, aga ega ma enam müü ka). Jõudsin mina välisukse juurde, mõlemad käed hantleid täis, kui kummi vilistades tõmbas ukse ette ka Indrek Otsus. Meil oli seal siis selline awkward "after you", "No, after you" " No, I insist: after you" moment. Tegelt raudselt vaatas, et on meil ikka kõva noorsand korrusel. Aga hea, et ma hantleid ei müünud. Varsti kuuluvad need ju muuseumisse. :P

Vahepeal tegin tol suvel ka tööd ja teenisin raha, lõpupoole keskendusin aga rohkem trennile. Üsna tihti kohtasin Revalis ka Otti, kes saabus trenni siis, kui mina juba lahkusin. Ega ma ilma ei vaadanud: kui 2 toidukorda sees, tuli trenni minna. Mis sest, et on kesksuvi ja jõusaalis 20 C sooja.

Jätkub...

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli siis tavapärasest palju huvitavam tööpäev, kus võõrustasin Telliskivi FitShopis töövarju.

Tegu kergejõustiklasest neiuga, kes on huvitatud kehakultuuris õpingute jätkamisest ja ka jõusaali treeneriks saamisest. Ehk siis töövarju kontseptsioon laseb gümnasistidel tutvuda erinevate ametitega, mis neid huvitavad, eesmärgiga näha väljundeid, mis nende võimalik karjäärivalik pakub.

post-3216-0-18290700-1353614452.jpg

Päev oli selles mõttes edukas, et Telliskivi kontorist käis läbi pea terve meie kollektiiv, mis võimaldas neiul raskejõustiku maailma pildi selgeks saada.

Ott näitas oma uut, MMilt saadud tagi.

post-3216-0-28755400-1353614447.jpg

Pika päeva lõpuks degusteerisin muidu nii toidulisandivõõrale kergejõustiklasele ka pre-workout boosterit.

post-3216-0-00908600-1353614451.jpg

Trenni saabudes nägin, et meie fotograaf Kaspar teeb Siim Kelneriga Revalis photoshooti. Mulle see muidugi pähe ei mahtunud. :D

Tegelt tuli mul päris hea pildiidee, mida kohe ka koos Siimu ja Airega rakendasin. Usun, et saime päris häid kaadreid. :P

Trennis otsustas töövari seekord minu õpetussõnu jälgida, seega üritasin välja mõelda harjutusi, millest usun kergejõustikus kasu olevat. Ei väidagi, et ma antud ala jõutreeningut põhjalikult valdan, kuid trennijärgne kommentaar oli küll, et " see oli minu elu raskeim trenn". Nojah, ega siis KERGEjõustiklasi muidu nii nimetata. ;):D

Õpetasin pingile küki tehnikat ja Ben Johnsonit, mida sprinterineiu polnud näinudki!

post-3216-0-62430700-1353614629.jpg

Sünnitan siili :D

post-3216-0-46374700-1353614634.jpg

Samuti üritasin parandada tema rebimise tehnikat.

post-3216-0-18443600-1353614638.jpg

Tema sõnul oli päev väga produktiivne. Neiu sai aimu toidulisanditest, mis tegelikult polegi mingid HIRMSAD AINED. Samuti lubasin teda aidata toitumiskava koostamisel, millele tema treenerid millegipärast seni rõhku pole pööranud...

Millegipärast on suhtumine, et enne jõuame tippu ja siis hakkame toitumisele rõhku panema.

Tänane trenn oli mul endal suht kaootiline pideva õpetamise tõttu. Mis raskustes jäi vajaka, sai pika trenni lõpuks mahuga suht tasa tehtud.

Muidu olen sel nädalal trennidega kergelt võtnud. No lihtsalt ei ole seda minekut. Aga tänase seisuga hakkab juba keha ja vaim taastuma. Eks alustan taas raskemate trennidega ja üritan vaikselt ikka ülespoole liikuda.

Homme olen Sparta FitShopis, kus meil on Sparta Spordiklubi sünnipäeva raames päris head pakkumised!

Reedel, 23. novembril, teeme Sparta NELJANDA tegevusaasta puhul FitShop Spartas KÕIK RÕIVAD NELIKÜMMEND protsenti soodsamalt!

-40% kehtib nii meeste- kui ka naisterõivastele!

Tule vali endale sünnipäevapeoks uued rõivad!

Lisaks teeme just Sparta 4. tegevusaasta tähistamiseks "3+1 kampaania":

ostes neli toodet, saad soodsaima TASUTA!

Ahjaa: täna sai proovitud ka uusi vigureid, mis poodi müüki tulevad.

Nagu elevant portselanipoes :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Krt mees sul on ilmselgelt raskuskese liiga üleval, seepärast lappama lähebki.

Naistel lihtsam, suurem kaal on puusades, seega hoiab maadligi rohkem ja stabiilsem :D

Aga seda vigurit mäletan jah...lapsepõlves oli suht popp asi !!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Annan vahepeal elumärki.

Viimasel nädalal tegin kerged, taastavad trennid. Eilsest jätkasin taas tavapärase kavaga.

Sel nädalal teen veel veidi kergemalt, sest kerge nädalaga langes jõud veidi. Eilses rinnatrennis võtsin kangiharjutustes nt 5 kg kergemalt ja see oli ka õige otsus, sest puhtalt poleks rohkem tulnud. Järgmisel nädalal üritan naasta sinna, kust pooleli jäin ja igal järgneval trennil siis ca 2,5 kg juurde panna.

Eilsest lükkasin taas menüüsse ka tavapärased toidulisandid nagu beeta-alaniin ja Intra aeroobse ning jõutrenni ajal + muidugi trennijärgne Whey+ ja Dextro. Nädalaga peaks beeta-alaniin mõjuma hakkama. Loodan, et areng jätkub.

Ahjaa. Panin paarkümmend eurot magama ja seotasin endale taas Chela MZB ja Olimpi vitamiinid. Ehk aitavad sügisväsimusega võidelda ja treeningkoormusele vastu panna.

Kaal tõusis kerge nädalaga 1,5 kg ehk 83 peale. Eilsega läks juba 600g maha. Enne kui kaloraazi 3000 kcal peale tõstan, lasen kaalul veidi normaliseeruda, sest seda va võdisevat lisandus selle kerge nädalaga ka. Vähemalt pilt läks udusemaks. Kaloraaži suurendamisel pean arvestama ka seda, et viimasel ajal on personaaltreeningute tõttu endal aeroobseid trenne vähemaks jäänud ja seega kulutus vähenenud.

Ehk siis järgmised 3-4 nädalat kuni jõuludeni plaanin veel sama kavaga jätkata. Siis taas kerge taastav tsükkel ja uuest aastast uue hooga, et 2014 kevadel laval olla. Vähemalt plaan on selline. Loodetavasti jätkub ka motivatsiooni.

Uuel aastal plaanin käiku lasta mingisuguse Smolovi variatsiooni, aga sedapuhku rinnale. Plaanis on ka jalale üks Smolov läbi teha, sest jalad pole kunagi liiga suured. :P

Väike nipp ka teile. Olen paar viimast kuud rohelist teed ostnud Tea and Coffee Center' ist.

post-3216-0-54915500-1354023095.png

Eriti dieedi ajal tasub see investeering ära, et samast asjast rohkem naudingut saada. Isegi kui need lisandid seal tees annavad paar lisakalorit, siis ma "ei taha sellest midagi teada" ja maitse kaalub need üksikud kalorid üles. :P

Üks viimaseid proovituid oli:

DULCE TROPICAL

Roheline tee, mango, ananass, papaia,

vanilje, saflooriõied, maitselisand

Puuviljatükid annavad väga hea maitse. B)

Aga ega siin nalja pole, jõulud on lähenemas.

Isegi jõuluvana on valmistumas.

post-3216-0-88410500-1354023884.jpg

Täna seljatrenn Revalis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas 2013 aastal ei tule lavale (võistlema)?

Kuna lähenen realistlikult(ja puhtalt), siis ma ei looda, et ma selle ühe aastaga meeletult lihasmassi juurde kasvatan, et meeste klassis arvestatavat konkurentsi pakkuda. Kuigi Imre on juba vana ja jõuetu. :D

Klassikas -175 cm oleks minu lubatud võistluskaal 76-78 ja 76 peale väga hea vormiga on mu järgmine eesmärk praegu seatud.

Kui õnnestub jõunäitajaid kasvatada nagu hetkel tundub, siis väiksematel jõutõstmisvõistlustel võiks ju kaasa teha. See oli ka omaette mõnus adrenaliinirikas kogemus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sul polnud millalgi mingi imesponsori jutt? Või käis see selle hapniku kohta?

Millist sa nüüd silmas pead. Mul neid ju nii tohutult. :D

Antud teemaga haakus, et üks inimene lubas ehk tulevikus mõelda välisvõistlustele sõidu sponsoreerimisele, aga eks me näe. See aeg on ise ka veel nii kaugel, et raske midagi kindlat öelda.

Kuna esimesed korrad peab ikka oma vahenditest ennast tõestama, siis see oleks abiks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile vaatasin ära sellise filmi nagu Teddy Bear: IMDB.

post-3216-0-73276600-1354101862.jpg

See siis järg lühifilmile Dennis.

Peaosas Taani ekskulturist Kim Kold. Tema tulemuste kohta kulturismis ei õnnestunud mul palju infot leida, aga 2006 tuli ta Taani meistrivõistlustel esikohale ja see oli vist ka tema viimane võistlus.

Mäletan, et Ott on temaga mingil võistlusel koos võistelnud ja ka hiljem kohanud ning "elust pärast kulturismi" rääkinud.

Oi näed, leidsingi pildi:

post-3216-0-59787600-1354102672.jpg

Igatahes oma 193 cm ja 140 kg juures üks muljetavaldav jurakas küll.

post-3216-0-84536900-1354102673.gif

post-3216-0-27585500-1354102673.jpg

Kuigi olin seda filmi pikka aega oodanud, vaatasin seda vastakate tunnetega. Nagu ikka filmi, mis räägib kulturistist ja seda mitte kõige glamuursemas valguses. Paratamatult tundsin end puudutatuna. Kõige rohkem kangestus silme ette see, kuidas antud film võimendab veelgi "delfi kommentaatorite" silmis stereotüüpi kulturistidest, kui kompleksides nartsisstlikest homodest vms.

Aga noh, nendele igasugustele arvustajatele ei suuda keegi meele järele olla ja vaevalt need kommentaatorid selliseid filmifestivalide tüübis alternatiivlinateoseid üldse vaatavad.

Ma ei väidagi, et igal inimesel ei või teadlike põhjuste kõrval, miks ta millegagi tegeleb, ka alateadlikke motivaatoreid olla, kuid eks filmi huvides tulebki neid võimendada. Loodan, et ühegi kulturisti elu ei ole tegelikult selline nagu ses filmis. :D

Endast rääkides tegin eile Revalis kerge seljatrenni. Üritusin hoiduda raskustest, kus pean enda sisemised deemonid käima lükkama ja "vihaga tõstes" närvisüsteemi koormama.

Kui mu unised silmad mind ei petnud, siis tänahommikune kaal oli lausa kilokese kukkunud ehk 81,4 peale. Üritan nüüd seda nädala lõpuni hoida ja siis kaloraazi tõsta, et raskeid trenne ka vastava toidukogusega toetada.

Söök on ülesehituselt ikka sama vana.

Hommikul munad, puder ja kalamaksaõli+kohv ja Olimpi vitamiinid.

2. ja 3. söök liha, köögiviljad ja süsivesikuallikas.

Enne trenni kodujuust ja süsivesikuid.

Pärast trenni Whey ja Dextro.

Tund pärast sheiki kodujuust, köögiviljad+süsivesikuallikas.

post-3216-0-57326700-1354104114.jpg

Kuna hommikul juba vitamiine võtan, tõstsin oma lahustatava C-vitamiinitableti ja D-vitamiinikapslid hilisemaks.

post-3216-0-10236200-1354104115.jpg

Iga toidukorraga teelusika otsatäis beeta-alaniini juurde.

post-3216-0-80144700-1354104113.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna siis Kirbust filmi väntama hakatakse? :)

No kuna kulturismiga teenib nii tohutult raha, et mul on kõik kontod lihtsalt TÄIS, siis järgmiseks hooajaks valmistumist võiks põhimõtteliselt filmida. Kui leian mõne filmitudengi, kes on nõus seda normaalse tasu eest tegema. Liiga palju ei taha ma maksta, muidu satub veel sama orgi otsa kus olen mina ja need härrad:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No kuna kulturismiga teenib nii tohutult raha, et mul on kõik kontod lihtsalt TÄIS, siis järgmiseks hooajaks valmistumist võiks põhimõtteliselt filmida. Kui leian mõne filmitudengi

Filmitudeng Võsa Pets sobiks hästi..

"Siin leiame ühe noormehe, kes on vaevaks võtnud kulturist olla..."

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Filmitudeng Võsa Pets sobiks hästi..

"Siin leiame ühe noormehe, kes on vaevaks võtnud kulturist olla..."

Ei-ei, algus võiks olla selline nagu ärikaksikute osas: "Näib, et loodus on vimkat visanud..." :P

Vaata 6:53!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Filmitudeng Võsa Pets sobiks hästi..

"Siin leiame ühe noormehe, kes on vaevaks võtnud kulturist olla..."

Nonäed. Hakkab tulema.

"Nüüd võtame teid viia sellisesse kohta, kuhu satuvad inimesed, kes usuvad endal lihast olevat..."

"Oooohohhhh, või sina oled kulturist vä? Oi see on torrre vaadata koheee!"

"Mina ei tea, mina olen Revalist. Revalist. Tulin Revalist. Testerid hüppavad taskust välja, näed: kohe panen veel ühe juurde"

"Annan kohe sõna, tulen Revalist, FitShopi firmast. Kõik valgujookidest aminohapeteni. Käed on kuldsed."

"Härra Võsa, ei ega mina USA Gainereid ei söö."

"Kas see on siis normaalne koht treenimiseks? Siin on ju valgutünnid suuremad kui stepi kilpkonnad"

"Ma olen lihtnepoiss. Ei tea kõiki neid aineid, ei tunne kõiki neid liigasid"

"Oli kena adminn, lubas paugu trenni teha"

"Kas siis tundub tundub lihas suurem kui MPga koos panna?"

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonäed. Hakkab tulema.

"Nüüd võtame teid viia sellisesse kohta, kuhu satuvad inimesed, kes usuvad endal lihast olevat..."

"Oooohohhhh, või sina oled kulturist vä? Oi see on torrre vaadata koheee!"

"Mina ei tea, mina olen Revalist. Revalist. Tulin Revalist. Testerid hüppavad taskust välja, näed: kohe panen veel ühe juurde"

"Annan kohe sõna, tulen Revalist, FitShopi firmast. Kõik valgujookidest aminohapeteni. Käed on kuldsed."

"Härra Võsa, ei ega mina USA Gainereid ei söö."

"Kas see on siis normaalne koht treenimiseks? Siin on ju valgutünnid suuremad kui stepi kilpkonnad"

"Ma olen lihtnepoiss. Ei tea kõiki neid aineid, ei tunne kõiki neid liigasid"

"Oli kena adminn, lubas paugu trenni teha"

"Kas siis tundub tundub lihas suurem kui MPga koos panna?"

Hakkab tulema! Siin võik hr Tank jälle uue video kokku keevitada vahelduseks hr Marco Tasase hurmavatele videodele :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile sai siis kiirelt oma uus menüü kokku löödud.

Plaan oli tõsta kaloraaži veidikene, 3000kcal peale. Kuigi praegu on kaal 2600kcal juures kukkunud lausa 81,4 kg peale. Samas las tõmbab korraks vormi kuivemaks enne kui tõstma hakkan.

Ega selle +400kcal lisamiseks midagi erilist tegema pidanudki. Valgud on mul juba praegu 25% kaloraazist kui arvestada ka taimseid valke ja kui kaloripiir on ette antud, peab neid arvestama.

Tundub, et rasvu oli mu menüüs endiselt vähe. Hakklihast peaks neid küll saama, kuid osa sellest jääb ju ka pannile. Kui päevanorm mehel on 100g rasvu ja söön 5x päevas, siis peakski iga korraga keskmiselt 20g saama. Lisaks aitab normaalne rasva tarbimine vähendada söögiisu ja söömasööstusid, mis viivad magusa tarbimiseni.

Süsivesikuid tõstasin ka paarekümmend grammi. Nt pruuni riisi 125g kotte selle pisku pärast poolitama hakata oleks tülikas. Osalt seetõttu lisasin oma menüüsse puuviljad. Mul on väikestsorti lihtsüsivesikute foobia. Pea täielikult olen nad pidanud elimineerima enne võistlusi.

Kuigi juurvilju söön 600-800g päevas, siis puuviljad vitamiiniallikana lisaks pole pahad. Samuti aitavad ehk magusaisu rahuldada, mis viib pikemas perspektiivis taaskord stabiilsema menüüni.

post-3216-0-30459500-1354274634.jpg

4% kodujuustu vahetasin välja Ricotta vastu, mis on päris maitsev vaheldus. Samuti on see paras kogus, mida ei pea omakorda poolitama ja kaaluma hakkama.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: Energiat 153kcal/639 kJ,valke 11,0 g, süsivesikuid 7,0 g, rasvu 8,0 g

post-3216-0-64023200-1354273251.jpg

Ahjaa. Üks huvitav sait on ka mysli.ee, kust on võimalik tellida müslit täiesti enda soovidele vastavalt. Mitte et ma seda teinud oleks, aga poest avastasin nende Pähkli müsli, mis oli päris hea koostisega, kui mu mälu nüüd ei ilusta. Hakkasin paki pealt lugema: metspähklid, kookos, mesi, kaneel ja silmad venisid aina suuremaks. Kas tõesti üks tervislik müslitoode?

post-3216-0-42355400-1354274525.png

Muidu üritan nüüd ka kreatiini stabiilsemalt tarbida. Kuna ma trennijärgselt Whey+ ja Dextrot niikuinii kokku segan, vaev mul siis sinna 5g FASTi kreatiini ka sisse pudistada. Hiljemalt selle kava lõpuks võiks tulemust ka anda.

Täna veel nädala viimane, kergem jalatrenn Revalis. Pühapäeval üritan rinnatrennis juba antud kava rekordeid korrata.

Nüüd kui sulg on soojaks saadud, tegelen FitShopi kingipakkide tooteinfoga. Ka sel jõulukuul on meil teile erinevad ilusad, valmispakitud jõulukingid olemas. Ja seda muidugi -20% kombohinnaga. :)

Väike sneak peak.

Üks nende jõulude hitte!

post-3216-0-10695400-1354275524.jpg

Taavi, kuna sa kiitled koguaeg, kui palju naisi sul on ja kuna sa oled Eesti haigekassa suurtoetaja, siis ma tegin kõigi su miljonite fännide jaoks spetskombo, millega saavad nad siis üritada su poolehoidu võita.

Mina nimetan seda Taavi Merisalu komboks. :D

post-3216-0-84413500-1354275524.jpg

Trennis näeme!

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Taavi, kuna sa kiitled koguaeg, kui palju naisi sul on ja kuna sa oled Eesti haigekassa suurtoetaja, siis ma tegin kõigi su miljonite fännide jaoks spetskombo, millega saavad nad siis üritada su poolehoidu võita.

Mina nimetan seda Taavi Merisalu komboks. :D

post-3216-0-84413500-1354275524.jpg

"The Cripple Combo" Taavi Merisalu signature series

Limited edition.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin ka sissejuhatava nädala viimase trenni, jalatrenni Revalis.

Kui mina Intraga trenni jõudsin, oli Siim juba jõutõmbe kallal. Ergutasime jah Siimu terve kambakesi ja Ott ootas vähemalt samapalju kordusi veel, kui Siim tegi, kuid midagi peab ju varuks ka jääma.

Päris ilusad numbrid Siimul. Kuigi meil on arvestatav kaaluvahe, tekib selliseid tulemusi nähes endalgi tahtmine raskusi suurendama hakata. Aga eks minagi võtan tasa ja targu.

Ühesõnaga. Plaanis oli kerge jalatrenn, aga kuna enne trenni proovisin ära Musclecore uue Loaderi, tekkis õige pea tunne veidi proovida.

Iseenesest pole Loaderi koostises midagi enneolematut, pigem põhilised ained. Eks tegu ongi soodsama klassi, algajate pre-workout ergutiga. Aga sellest piisas.

post-3216-0-54594300-1354311919.jpg

Kuna kõik põhivennad olid trennis, siis tegin sõbraga koos kükki.

Kartsin, kas täna üldse midagi jõuan, sest teistel lihastel olen küll ca 5 kg olnud sunnitud maha võtma. Ei kükkinud absoluutselt mingit rekordtulemust, kuid pärast kerget nädalat oli tunne hea, närvisüsteem taastunud ja lubas proovida.

Tipptulemuseks jäi täna sidemeteta ja põlvesoojendajateta 6x120 kg, mis tuli isegi kergemalt kui viimastel tugevatel trennidel. Rohkem ei hakanud punnima, veel pole see aeg.

Tugevalt treenides eelnesid nädala viimasele trennile, jalatrennile, ka tugevad rinna- ja seljatrennid, mis viimaseks päevaks suht tühjaks lüpsid. Jala arendamise olen hetkel tahaplaanile jätnud, seega hea, et mingi baas säilinud on, millelt edasi minna. Sidemetega tehes saaks siia 10 kg kindlasti juurde lisada. Sidemed annavad mulle juba vaimselt palju juurde.

Ehk nagu Siim ütleb, olen traditsiooniline kuturist: jalg on suur, aga jõudu pole. :D

Peale veel kergelt jalapressi püramiidina üles ja alla, kõhuli kõverdamine ja säär.

Pärast trenni väike sõbra sünnipäeva tähistamine.

Homme Spartas tööl, väike aeroobne, kinno Twilighti vaatama(no homo) ja pühapäeval alustan juba tugevamate trennidega, rinnatrenniga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile vaatasin ära sellise filmi nagu Teddy Bear: IMDB.

post-3216-0-73276600-1354101862.jpg

See siis järg lühifilmile Dennis.

Peaosas Taani ekskulturist Kim Kold. Tema tulemuste kohta kulturismis ei õnnestunud mul palju infot leida, aga 2006 tuli ta Taani meistrivõistlustel esikohale ja see oli vist ka tema viimane võistlus.

Mäletan, et Ott on temaga mingil võistlusel koos võistelnud ja ka hiljem kohanud ning "elust pärast kulturismi" rääkinud.

Oi näed, leidsingi pildi:

post-3216-0-59787600-1354102672.jpg

Igatahes oma 193 cm ja 140 kg juures üks muljetavaldav jurakas küll.

post-3216-0-84536900-1354102673.gif

post-3216-0-27585500-1354102673.jpg

Kuigi olin seda filmi pikka aega oodanud, vaatasin seda vastakate tunnetega. Nagu ikka filmi, mis räägib kulturistist ja seda mitte kõige glamuursemas valguses. Paratamatult tundsin end puudutatuna. Kõige rohkem kangestus silme ette see, kuidas antud film võimendab veelgi "delfi kommentaatorite" silmis stereotüüpi kulturistidest, kui kompleksides nartsisstlikest homodest vms.

Aga noh, nendele igasugustele arvustajatele ei suuda keegi meele järele olla ja vaevalt need kommentaatorid selliseid filmifestivalide tüübis alternatiivlinateoseid üldse vaatavad.

Ma ei väidagi, et igal inimesel ei või teadlike põhjuste kõrval, miks ta millegagi tegeleb, ka alateadlikke motivaatoreid olla, kuid eks filmi huvides tulebki neid võimendada. Loodan, et ühegi kulturisti elu ei ole tegelikult selline nagu ses filmis. :D

Endast rääkides tegin eile Revalis kerge seljatrenni. Üritusin hoiduda raskustest, kus pean enda sisemised deemonid käima lükkama ja "vihaga tõstes" närvisüsteemi koormama.

Kui mu unised silmad mind ei petnud, siis tänahommikune kaal oli lausa kilokese kukkunud ehk 81,4 peale. Üritan nüüd seda nädala lõpuni hoida ja siis kaloraazi tõsta, et raskeid trenne ka vastava toidukogusega toetada.

Söök on ülesehituselt ikka sama vana.

Hommikul munad, puder ja kalamaksaõli+kohv ja Olimpi vitamiinid.

2. ja 3. söök liha, köögiviljad ja süsivesikuallikas.

Enne trenni kodujuust ja süsivesikuid.

Pärast trenni Whey ja Dextro.

Tund pärast sheiki kodujuust, köögiviljad+süsivesikuallikas.

post-3216-0-57326700-1354104114.jpg

Kuna hommikul juba vitamiine võtan, tõstsin oma lahustatava C-vitamiinitableti ja D-vitamiinikapslid hilisemaks.

post-3216-0-10236200-1354104115.jpg

Iga toidukorraga teelusika otsatäis beeta-alaniini juurde.

post-3216-0-80144700-1354104113.jpg

Kim on jah üks suuremaid mehemürakaid, keda kulturismiringkonnas on õnnestunud näha. Vaatamata suurusele ei ole tema tulemused olnud midagi väga hiilgavat. Tõenäoliselt parimaks jäigi Põhjamaade abs. meistritiitel. Kuid tegu jah muheda selliga, kelle karmi välimusega ei lähe suheldes pilt kuigagi kokku.... ;) . Aga nagu ka üks Indai PRO builder on ta läbi kinolina mõjutanud kulturismimaailma rohkem kui lavalaudael. Keegi peab kino ka tegema, igal juhul edu Kimile. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×