Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Kristjan-Johannes Konsapi blogi

Recommended Posts

Eelmisel nädalal piirdusin siis tagasihoidliku 3 trennipäevaga. Nädalavahetus läks nii kiireks, et väga trenni ei jõudnud. Laupäeval oli võistlushooaja avalöök Reval Cup, mis kestis küll vähe aega, aga hommikust saati jalul olemine ja toimetamine lüpsis siiski energiast tühjaks. Ja eks toitumisega oli nii nagu oli. Võistlus oli siiski väga huvitav ja motiveeriv, nagu oodatud. Viimasest tingituna ka see eepiline võistlusanalüüs. :D

Täna võtsin ette jalatrenni. Jõudin ennast üles kütta ja küki viimaseks seeriaks napilt sidemed pingule rullida, 140 kg kangile lükata(millega plaanisin teha pikema seeria) ja adrenaliini kütva loo välja valida, kui tuli teade, et "mehed, pillid kotti ja puid laduma". Sellega on meie "väljaõppe" siin viimased 2 nädalat tegelenud. Einoh... Nagu Schwarzenegger ütles, et kui ta trenni ajal aknast näeks, et keegi varastab ta autot, muigaks ta vaid ja teeks oma seeria lõpuni. Tsiviilis ma vaevalt trenni pooleli jätaks, aga siin pole midagi teha... Veel rääkis Schwarz, et kui ta isa suri, valmistus ta parajasti Olympiaks ja ei läinud seepärast matustelegi. Viimane lugu oli tegelikult kellegi teise elust, aga midagi sellist on mul endalgi ette tulnud. Tookord tegin trenni lõpuni(küll häiritult) ja siis helistasin omastele, mis juhtunud on. Muidugi peab ka tippsportlane olema paidlik, aga kes iga nurga peal kergemalt üritab läbi saada, ega sel spordiks piisavalt pühendumist pole. Nii palju siis negatiivsest. Eks üritan homme uuesti. Kuidas jalg homme, pärast osalist koormust jõuab, ei tea. Teinekord pole isegi viga.

Päris ribadeks ei saa end nädala esimeses pooles tõmmata, sest neljapäeval on meil kohustusik Scoutsrännak. Õnneks vaid 30 km ja kerge varustusega. Kahtlen, kas enesetunne tol õhtul trenni lubab, aga eks aeroobse ette läheb see küll. :P

Loodan väga nädalavahetusel välja saada, et Fitness.ee delegatsiooniga laupäeval LEKV vaatama tulla. Osalejaid on seal küll palju, loodetavasti näeme ka head taset.

/end rant ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

NELJAPÄEV

Scoutsrännak nägi väja nagu mõni SEB Sügisjooks. Osalejate seas oli nii noori kui vanu, nii naisi kui mehi, nii kaitseväelasi kui tsiviile.

Osalejate arvuks hõigati välja 3000 pead. 9.15 käis avapauk, mille peale rahvas Paldiski linnale tormijooksu alustas. Minu eesmärgiks oli mahtuda 4,5 tunni sisse, mis garanteeris kohese linnaloa. Ca 500 m järel aga "meenus" kui väga ma jooksmist(eriti saabastes) vihkan. Otsustasin raja lihtsalt läbi kõndida. Maalilisele mererannikule jõudes otsustasin sisse võtta esimese erguti laksu. Juba mõne aja pärast motiveeris see lähimaid inimesi kinni püüdma. Seejärel mõtlesin, et ok, kõnniks nii kiiresti kui võimalik raja läbi. Kuskil 1/3 peal avastasin, et kui veidi tempot tõsta, jõuaksin aega. Muusika kõrvas ja keha energiat täis rühkisin edasi kuis jaksasin. Aina möödusin ja möödusin eesliikujatest. Ajaga võideldes pidin siiski ka jooksusammu sisse võtma. Umbes paarsada meetrit jooksu, kilomeeter kõndi. Poole peal läks sisse ka üks Monster energiajook, et kiireid süskareid saada. Püüdsin kinni enamuse kaasvõitlejatest. Nagu arvata võis, läks lõpp raskeks. Taaskord üks pre-workout laks sisse ja viimane pingutus. Finišisse jõudes edestasin nii mõndagi kergemat meest, kes mulle koguaeg vastupidavust ette heitnud. Kui mul seda ka pole, siis on vähemalt sportlase hing. Tulemuseks igati hea 4.14. Ilustamata oli tunne pärast sellist eneseületust väääga halb. Lonkasin koju ja üritasin magada, kuid kurnatud kehast hoolimata see ei õnnestunud. Süda peksis endiselt nagu Peeter Jõgioja trumme. Reedel ärgates oli juba inimese tunne.

post-3216-0-22333800-1333910566.jpg

LEKV

Nagu ka osalejate arv väljendas, oli tegu veidi suurema võistlusega kui Reval Cup. Panin ise ka ettevalmistustes käe külge ja toimuvat nähes jääb vaid üle mõistatada, kui palju vaeva nõuab EKV või EMV suuruses võistluse korraldamine...

Päev algas Athletic Fitnessi võistlusega. Võistluse formaat tõi ala juurde palju erinevate alade esindajaid. Üllatuseks kohtasin võistlejatena paljusid kaastudengeid kehakultuurist, keda sinna ilmselt meie mitmekülgne võimlemisõppejõud tõi. Kes ka tulevikus alal kätt proovib, see sai kindlasti esimesed vitsad kätte.

Ala pakub paljudele mõistetavat võistlusmomenti ja kaasaelamist. Populaarsus kindlasti kasvab aasta-aastalt.

Bikini fitness.

Ilusad neiud. Esikoha noppis mu kunagine kursusekaaslane, iluvõimleja Kristiine Pai. No olgem ausad, puhtalt testosterooni pealt hinnates oli kõik õige. (Veiko, sul on vedanud). Mõned oleks ka Annika Sireli kõvasti kõrgemale pannud, aga eks oleneb, mida hinnata (jumal tänatud, et mina seda tegema ei pidanud).

Bodyfitnessis võttis Triin Kõrge oma, aga ka uustulnuk, kehakultuurlane ja minu nende võistluste üks lemmikuid Darola Kruusik, ei jäänud palju maha. Kui tööd jätkata, võib siit midagi head tulla.

Algajatest juunioritest jättis hea mulje Kunnar Rüsülainen, kellel oli eeskujulik lihasmass. Miinuseks oli grimm(noored: leidke võimalus kasutada grimmi nii nagu pakil kirjas!) ja poseerimine. Esikoht tuli siiski kindlalt.

Mehed algajad kl.kulturism -175 cm ainuke võistleja, samuti kehakultuurlane Igor Burdin, üllatas samuti positiivselt. Looduse poolt on antud head laiad õlad. Klassikalises tipptasemel meestega võistlemiseks on muidugi massi vähe, aga lootustandev.

Noored edasijõudnud -70 kg Marko Mölder oli tuntud headuses. Peajagu üle olev jalamass+kuivus. Millegipärast selgitati noorte abs võitja välja ainult algajate seas? Muidu oleks see Markole kuulunud kindlalt.

Juuniorid edasijõudnud -75 kg

võitjaks tuli taaskord Aleksander Kuzmin. Ei mäleta, kuidas pilt võrreldes Reval Cupiga oli. Kuivust saaks veel timmida, aga eks kõik need detailid ei tulegi kohe esimesel hooajal välja. Aimar Kuusnõmm oli jäme nagu alati(eriti head jalad), aga kuivus polnud samal tasemel, kui mulle ära tehes.

:P

Juuniorid edasijõudnud -80 kg võitjaks tuli sant-simulant Taavi Merisalu. Tõepoolest hämmastav ainevahetus, kui vormi tegemiseks nii vähesest piisas. „Pelmeenivorm“ on siiski liialdatud, sest dieedi ajal pidvat ta suht puhtalt toituma. ;) Hea jala separatsioon, silmatorkava kujuga nelipea. Ülakeha oli ka päris hea, selg tundus tõesti olnud arengu läbi teinud olevat. Pluss muidugi enesekindel lavaline olek, mis samuti midagi maksab. Rinna poolest jäi nt Siim Kelnerile alla, aga nagu näha, siis vorm maksab ja õigustatult. Taavi, ma ei tea, mis plaanid sul kulturismiga on, aga potentsiaali ju oleks.

Juuniorid edasijõudnud -85 kg teise koha omanikul Sander Gorgišelil on noorte hulgas, olegem ausad, suht harva esinevalt väga head jalad, aga kuivust, kuivust oleks hädasti vaja.

Juuniorid edasijõudnud +85 kg „The King“ Siim Kelner oli endiselt hea paketiga: piisavalt massi, proportsioone. Kaal oli tal aga sama, mis Reval Cupil. Siim, ole hea ja ürita nüüd EKVks kilo või rohkem alla võtta, et kuivus maksma panna. Jah, ükski kulturist ei treeni selleks, et dieediga kokku kuivada. Aga nagu ütleb loogika, siis kui kuivusest järgi anda, peab olema teistest pea jagu rohkem massi või vastupidi. Kui pole aga absoluutset kuivust ega lihasmassi, siis mis võistlejal üldse on?

Mehed edasijõudnud - 70 kg Gunnar Kuusnõmmel oli juba nii perekondlikult hea lihasmass kui ka piisav kuivus.

Mehed edasijõudnud - 80 kg Siim Savisaarel on samuti head geenid. Ilus lihaskuju ja proportsioonid. Sinu puhul ei tea ma samuti, kui tõsiselt sa ala võtad, aga potentsiaali oleks, kui tõsiselt pühenduda. Vähi sõnade järgi olid sa seekord küll paar kilo raskem kui eelmine kord(lihasmassi arengu arvelt, loodan. Ei mäleta, millises vormis olid viimasel korral)

Mehed edasijõudnud - 90 kg Nikolai Gornõshev tegi Reval Cupist omad järeldused ja oli eile märgatavalt kuivem kui Revalil. See tasus ka ära.

Üldiselt oli tegu väga populaarse üritusega. Pealtvaatajaid oli, fotograafe samuti. Imre juhtis päeva samuti hästi. Nalja sai. Sellistel väiksematel võistlustel ongi publikuga lihtsam suhelda, kaasa haarata. Pole ju tegu ka nii ametliku üritusega nagu nt EMV. Eks Imre jutt kiskus tõesti veidi pikaks, aga õnneks jäi siiski napilt sündsuse piiridesse. ;)

Samuti oli eeskujulik auhinnalaud. Mõtlesin siin, et juhuslikult olekski tegu nagu motivatsiooniteooria näitega: algajatele suunatud võistlusel on välised motivaatorid nagu auhinnad tähtsad. Jõudes alal edasi, tegutsetakse juba sisemiste motivaatorite najal.

Ise ei lahkunud ka võistlustelt tühjade kätega: sain ju parima kaasaelaja tiitli. :D

post-3216-0-54279100-1333910573.jpg

Olgem ausad, see oli päris raske töö. Võistluse käigus üritasin ka võistlejaid aidat: kellele rohkem õli jne. Kahjuks poseerimist nii kiiresti ei õpeta.

Minu pooltki suured tänud korraldajatele, toetajatele ja abimeestele. Rainer Neemsalu oli seal korralikult rakkes, vaiba rullimisest toolide tõstmiseni.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noored edasijõudnud -70 kg Marko Mölder oli tuntud headuses. Peajagu üle olev jalamass+kuivus. Millegipärast selgitati noorte abs võitja välja ainult algajate seas? Muidu oleks see Markole kuulunud kindlalt.

Sama küsimus. Kui on absoluut, siis palun arvestada ka absoluutselt kõiki antud vanuseklassi võistlejaid. Antud hetkel oli seis, et ei arvestatud Markot ei noorte hulka ega ka juunioride absoluuti. Marko oleks justkui süüdi, et on tublim ja rohkem võistelnud.

Juuniorid edasijõudnud +85 kg „The King“ Siim Kelner oli endiselt hea paketiga: piisavalt massi, proportsioone. Kaal oli tal aga sama, mis Reval Cupil. Siim, ole hea ja ürita nüüd EKVks kilo või rohkem alla võtta, et kuivus maksma panna. Jah, ükski kulturist ei treeni selleks, et dieediga kokku kuivada. Aga nagu ütleb loogika, siis kui kuivusest järgi anda, peab olema teistest pea jagu rohkem massi või vastupidi. Kui pole aga absoluutset kuivust ega lihasmassi, siis mis võistlejal üldse on?

Hakkame veelgi rohkem hagu andma B)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Maarjamaal on poisid stimulantidega end surnuks jooksnud, muidugi gramm kangematega..

Palju kofeiini kokku tuli ja mis see teine "preworkout" oli?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sama küsimus. Kui on absoluut, siis palun arvestada ka absoluutselt kõiki antud vanuseklassi võistlejaid. Antud hetkel oli seis, et ei arvestatud Markot ei noorte hulka ega ka juunioride absoluuti. Marko oleks justkui süüdi, et on tublim ja rohkem võistelnud.

Karikas oli algajate noorte absoluudi võitjale. Marko kuulus edasijõudnud noorte ja juunioride arvestusse. Kohtunikud ilmselt pidasid siiski tasemelt nõrgemaks kui sind või Merisalu, et teda teie absoluuti kutsuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Taavi, ma ei tea, mis plaanid sul kulturismiga on, aga potentsiaali ju oleks.

Enne seda võistlust oli mott täiesti null, nagu ikka null, mis null kuna siiamaani olen veel vigastatud, aga edukalt paranevad needki. Olen teinud juba aasta jooksul 5 jalatrenni :). Nüüd poolteist aastat võistluspausi ja siis järgmise aasta sügisel plaanin juba EMV absoluuti pääseda ja ka hea koht saavutada. Üllatada lihasmassi kui ka teravusega. Ei teagi, kas nüüd tagasi tõmmata avalikkuse eest, kuna see kindlasti hakkab tekitama erinevaid arusaame "vitamiinide" suhtes inimeste seas (kes kadedad, kes niisama ajavad mula). Aga mul vist on allkiri antud, et lasen iga kell WADA inimesed koduuksest sisse ja võin loovutada ka oma väärtuslikku uriini (teadagi, et sportlastel on see kõige väärtuslikum ;)).

Rääkisin Silvarile ka oma plaanist, et võiks kuus kaks korda maha istuda ja arengut jälgida, konsulteeruda, treeningplaani paika panna jms. Kindlasti võtan käsile tõsisemalt toitumise.

Tänud Kirp lühikese ülevaate eest! Loodan kunagi sinu kõrvalgi seista laval :):

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

NELJAPÄEV

Scoutsrännak nägi väja nagu mõni SEB Sügisjooks. Osalejate seas oli nii noori kui vanu, nii naisi kui mehi, nii kaitseväelasi kui tsiviile.

Osalejate arvuks hõigati välja 3000 pead. 9.15 käis avapauk, mille peale rahvas Paldiski linnale tormijooksu alustas. Minu eesmärgiks oli mahtuda 4,5 tunni sisse, mis garanteeris kohese linnaloa. Ca 500 m järel aga "meenus" kui väga ma jooksmist(eriti saabastes) vihkan. Otsustasin raja lihtsalt läbi kõndida. Maalilisele mererannikule jõudes otsustasin sisse võtta esimese erguti laksu. Juba mõne aja pärast motiveeris see lähimaid inimesi kinni püüdma. Seejärel mõtlesin, et ok, kõnniks nii kiiresti kui võimalik raja läbi. Kuskil 1/3 peal avastasin, et kui veidi tempot tõsta, jõuaksin aega. Muusika kõrvas ja keha energiat täis rühkisin edasi kuis jaksasin. Aina möödusin ja möödusin eesliikujatest. Ajaga võideldes pidin siiski ka jooksusammu sisse võtma. Umbes paarsada meetrit jooksu, kilomeeter kõndi. Poole peal läks sisse ka üks Monster energiajook, et kiireid süskareid saada. Püüdsin kinni enamuse kaasvõitlejatest. Nagu arvata võis, läks lõpp raskeks. Taaskord üks pre-workout laks sisse ja viimane pingutus. Finišisse jõudes edestasin nii mõndagi kergemat meest, kes mulle koguaeg vastupidavust ette heitnud. Kui mul seda ka pole, siis on vähemalt sportlase hing. Tulemuseks igati hea 4.14. Ilustamata oli tunne pärast sellist eneseületust väääga halb. Lonkasin koju ja üritasin magada, kuid kurnatud kehast hoolimata see ei õnnestunud. Süda peksis endiselt nagu Peeter Jõgioja trumme. Reedel ärgates oli juba inimese tunne.

post-3216-0-22333800-1333910566.jpg

LEKV

Nagu ka osalejate arv väljendas, oli tegu veidi suurema võistlusega kui Reval Cup. Panin ise ka ettevalmistustes käe külge ja toimuvat nähes jääb vaid üle mõistatada, kui palju vaeva nõuab EKV või EMV suuruses võistluse korraldamine...

Päev algas Athletic Fitnessi võistlusega. Võistluse formaat tõi ala juurde palju erinevate alade esindajaid. Üllatuseks kohtasin võistlejatena paljusid kaastudengeid kehakultuurist, keda sinna ilmselt meie mitmekülgne võimlemisõppejõud tõi. Kes ka tulevikus alal kätt proovib, see sai kindlasti esimesed vitsad kätte.

Ala pakub paljudele mõistetavat võistlusmomenti ja kaasaelamist. Populaarsus kindlasti kasvab aasta-aastalt.

Bikini fitness.

Ilusad neiud. Esikoha noppis mu kunagine kursusekaaslane, iluvõimleja Kristiine Pai. No olgem ausad, puhtalt testosterooni pealt hinnates oli kõik õige. (Veiko, sul on vedanud). Mõned oleks ka Annika Sireli kõvasti kõrgemale pannud, aga eks oleneb, mida hinnata (jumal tänatud, et mina seda tegema ei pidanud).

Bodyfitnessis võttis Triin Kõrge oma, aga ka uustulnuk, kehakultuurlane ja minu nende võistluste üks lemmikuid Darola Kruusik, ei jäänud palju maha. Kui tööd jätkata, võib siit midagi head tulla.

Algajatest juunioritest jättis hea mulje Kunnar Rüsülainen, kellel oli eeskujulik lihasmass. Miinuseks oli grimm(noored: leidke võimalus kasutada grimmi nii nagu pakil kirjas!) ja poseerimine. Esikoht tuli siiski kindlalt.

Mehed algajad kl.kulturism -175 cm ainuke võistleja, samuti kehakultuurlane Igor Burdin, üllatas samuti positiivselt. Looduse poolt on antud head laiad õlad. Klassikalises tipptasemel meestega võistlemiseks on muidugi massi vähe, aga lootustandev.

Noored edasijõudnud -70 kg Marko Mölder oli tuntud headuses. Peajagu üle olev jalamass+kuivus. Millegipärast selgitati noorte abs võitja välja ainult algajate seas? Muidu oleks see Markole kuulunud kindlalt.

Juuniorid edasijõudnud -75 kg

võitjaks tuli taaskord Aleksander Kuzmin. Ei mäleta, kuidas pilt võrreldes Reval Cupiga oli. Kuivust saaks veel timmida, aga eks kõik need detailid ei tulegi kohe esimesel hooajal välja. Aimar Kuusnõmm oli jäme nagu alati(eriti head jalad), aga kuivus polnud samal tasemel, kui mulle ära tehes.

:P

Juuniorid edasijõudnud -80 kg võitjaks tuli sant-simulant Taavi Merisalu. Tõepoolest hämmastav ainevahetus, kui vormi tegemiseks nii vähesest piisas. „Pelmeenivorm“ on siiski liialdatud, sest dieedi ajal pidvat ta suht puhtalt toituma. ;) Hea jala separatsioon, silmatorkava kujuga nelipea. Ülakeha oli ka päris hea, selg tundus tõesti olnud arengu läbi teinud olevat. Pluss muidugi enesekindel lavaline olek, mis samuti midagi maksab. Rinna poolest jäi nt Siim Kelnerile alla, aga nagu näha, siis vorm maksab ja õigustatult. Taavi, ma ei tea, mis plaanid sul kulturismiga on, aga potentsiaali ju oleks.

Juuniorid edasijõudnud -85 kg teise koha omanikul Sander Gorgišelil on noorte hulgas, olegem ausad, suht harva esinevalt väga head jalad, aga kuivust, kuivust oleks hädasti vaja.

Juuniorid edasijõudnud +85 kg „The King“ Siim Kelner oli endiselt hea paketiga: piisavalt massi, proportsioone. Kaal oli tal aga sama, mis Reval Cupil. Siim, ole hea ja ürita nüüd EKVks kilo või rohkem alla võtta, et kuivus maksma panna. Jah, ükski kulturist ei treeni selleks, et dieediga kokku kuivada. Aga nagu ütleb loogika, siis kui kuivusest järgi anda, peab olema teistest pea jagu rohkem massi või vastupidi. Kui pole aga absoluutset kuivust ega lihasmassi, siis mis võistlejal üldse on?

Mehed edasijõudnud - 70 kg Gunnar Kuusnõmmel oli juba nii perekondlikult hea lihasmass kui ka piisav kuivus.

Mehed edasijõudnud - 80 kg Siim Savisaarel on samuti head geenid. Ilus lihaskuju ja proportsioonid. Sinu puhul ei tea ma samuti, kui tõsiselt sa ala võtad, aga potentsiaali oleks, kui tõsiselt pühenduda. Vähi sõnade järgi olid sa seekord küll paar kilo raskem kui eelmine kord(lihasmassi arengu arvelt, loodan. Ei mäleta, millises vormis olid viimasel korral)

Mehed edasijõudnud - 90 kg Nikolai Gornõshev tegi Reval Cupist omad järeldused ja oli eile märgatavalt kuivem kui Revalil. See tasus ka ära.

Üldiselt oli tegu väga populaarse üritusega. Pealtvaatajaid oli, fotograafe samuti. Imre juhtis päeva samuti hästi. Nalja sai. Sellistel väiksematel võistlustel ongi publikuga lihtsam suhelda, kaasa haarata. Pole ju tegu ka nii ametliku üritusega nagu nt EMV. Eks Imre jutt kiskus tõesti veidi pikaks, aga õnneks jäi siiski napilt sündsuse piiridesse. ;)

Samuti oli eeskujulik auhinnalaud. Mõtlesin siin, et juhuslikult olekski tegu nagu motivatsiooniteooria näitega: algajatele suunatud võistlusel on välised motivaatorid nagu auhinnad tähtsad. Jõudes alal edasi, tegutsetakse juba sisemiste motivaatorite najal.

Ise ei lahkunud ka võistlustelt tühjade kätega: sain ju parima kaasaelaja tiitli. :D

post-3216-0-54279100-1333910573.jpg

Olgem ausad, see oli päris raske töö. Võistluse käigus üritasin ka võistlejaid aidat: kellele rohkem õli jne. Kahjuks poseerimist nii kiiresti ei õpeta.

Minu pooltki suured tänud korraldajatele, toetajatele ja abimeestele. Rainer Neemsalu oli seal korralikult rakkes, vaiba rullimisest toolide tõstmiseni.

Kirbule suured tänud abi eest nii lahinguväljal kui tagalas! Kohe näha, et kroonus veedetud aeg ei ole sellele mehele kahjuks tulnud! Mees jookseb täis varustuses, vajadusel rullib vaipasid ning kui vaja, siis hellitab hellalt õliga nooremaid spordipoisse! Tubli töö! :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellise pikkusega distantsil võib ju nende kofeiinirikaste jookidega paras dehüdratsioon kehas tekkida? :)

Peaasi et fibrillatsiooni ei teki :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tähistab oma sünnipäeva legendaarne kulturist Kirp! Mees, kes ei ole oma nime Eesti kulturismiajalukku kirjutanud läbi säravate võistlussaavutuste, vaid oma aura ja šarmiga mis teda ümbritseb ja kui omistada lisaks veel tiitel kõige operatiivsem, kõige töökam, kõige vaimukam ja see omadussõnade loetelu võib mitme leheküljeliseks venida.... :D

Ühesõnaga pojake, ole tubli ja tee papale ikka rõõmu ja kuula isa sõna! ;)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selles suhtes, et muidu väga ei soovikski, aga kuna teema pealkiri on nii masendavalt hale, siis kerge õnnesoov ikka! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tähistab oma sünnipäeva legendaarne kulturist Kirp! Mees, kes ei ole oma nime Eesti kulturismiajalukku kirjutanud läbi säravate võistlussaavutuste, vaid oma aura ja šarmiga mis teda ümbritseb ja kui omistada lisaks veel tiitel kõige operatiivsem, kõige töökam, kõige vaimukam ja see omadussõnade loetelu võib mitme leheküljeliseks venida.... :D

Ühesõnaga pojake, ole tubli ja tee papale ikka rõõmu ja kuula isa sõna! ;)

No-noo. Küll neid tiitleid ka veel tuleb, kui kord kosun. Aga tänud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×