Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Kristjan-Johannes Konsapi blogi

Recommended Posts

Siit mu modellikarjäär alguse saabki. Modelliskautidele teadmiseks, et kavatsen tegeleda ka käemodellindusega(nt Rolexile).

Kujutan juba ette Elu24 pealkirju: Limpsi-Krissu tegi seda ja toda..., hartwalli-jõmm Kristjan... jne

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pühapäeval oli plaanis jalatrenni teha, kuid kuna nädal oli piisavalt töine ja tihe, lubasin endale lõpuks ka ühe puhkepäeva.

Plaan oli eile trenni jõuda, kuid minu kanda oli auväärne tagalapataljoni õppekompanii korrapidaja roll.

Jalatrenni jõudsin seega täna ja etteruttavalt võin öelda, et selle võib igati kordaläinuks lugeda.

Hetkel on meil "reservnädal", mis tähendab, et õppetööd kui sellist ei ole ja tegeleme varustuse hooldusega. Kuna erilist tegevust pole, siis on leitnant meid seni õhtutui jooksma pannud. Täna osalesin isegi ja ära sai proovitud ca 8 km ring sõjaväesaabastes ja vormis. :P Trenni mõttes oli tegu päris paraja koormusega, kuigi saabastes jooks asfaltil ei ole just kõige meeldivam. Pärast jooksu läks sisse väike Olimpi BCAA ja ka õhtusöök kadus nagu mutiauku. Viimane õnneks jalatrenni ei seganud ja üles tulema ei hakanud. Mingit ergutit täna ei kasutanud, et uni rikutud ei saaks. Sellest hoolimata oli tunne kohe kui soojendus tehtud ja klappidest raskem meloodia mängima hakkas, paljulubav.

Soojenduseks veel lisaks 5 mn ratast. Seejärel:

3x säärte sirutusi ette soojenduseks varuga. 10-12x 30, 50, 70 kg.

Kükk 10x50, 8x70, 6x90, 6x110, 4x130, 5x150! Sedapuhku võtsin soojendusseeriatel kergemalt, et jõudu säästa. Viimane seeria üllatas: tuli palju kergemalt kui viimati Oti julgestamisel Spartas. Kuigi energiat oli veel ülegi, hakkas jälle aeg peale pressima. Seega tegin nelipeale lisaks lihtsalt:

3x säärte sirutused ette 10-12

Reie kakspeale 3x Ben johnson

Säärele smithil 3x10-12

Keretõsted+alaseljatõsted 3x superseeriatena.

Loom oli täna sees hoolimata treeningpausist. Eks teinekord ongi peale väikest puhkust rammu rohkem. Sellest ei saa muidugi teha järeldust, et trenni peakski tegema korra nädalas, nagu mõni võiks järeldada ja intenetti vastava uurimuse kohe üles panna. :D Mida see aga näitab, et jõudu kõigest hoolimata ikka on(säilinud), kui kõik õigesti ajastada. Loodetavasti jõuab sel nädalal veel trenni.

Keep on truckin'!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei imestaks. Kuigi selleks, et meedia tähelepanu saada, peab ikka millegi negatiivsega hakkama saama. See müüb.

Ma ei imesta kui nii mõnigi võhik arvab ,et see reklaamis olev tüüp on Ott Sepp....kes on pandud Hartwalli reklaamima.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lõpetuseks mõttetera trennisõpradele. Võite nõustuda või vastu vaielda. :P

post-3216-0-54156300-1331415002.jpg

Ma usun, et jõusaalis on need aastad parem invensteerida kui arvuti taga passida selle asemel, et trenni teha. Passid arvuti taga mõttetult ja elad vähem ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

AJATEENIJA-AJAKIRJANIK

Nädala keskel rohkem trenni ei jõudnud. Neljapäeval oleks saanud, aga toanaaber, kes on mu blogi jälginud, soovitas mind kui osavat kirjameest kompaniiveeblile. :P Minu ülesandeks jäi seega kirjutada uudislugu Tagalapataljoni sordipäevast, mis leidis aset reedel. Meenutasin, mis nõudmised ja erinevused on uudisel võrreldes ilukirjandusliku stiiliga, kuid üritasin siiski luua veidi loetavama kirjatüki kui tavaline kuiv, lakooniline militaarartikkel. Eks näeb, mis sest edasi saab. Tekst vaadati mitu korda erinevate bosside poolt üle ja kompaniiveebel lubas ka edasist koostööd. ;)

Kulminatsioonala oli minu jao 27,5 tonnise puksiirveoki lükkamine kaldest üles. Meie rühmas oli vähe mehi ja seega ei aidanud ka minu jõust, et ala võita. Kaadrimeeskonnale tegime aga ära. (Y) :D Kahjuks ei möödunud seegi valutult: ühe rühma aspirandil jäi jalg selle monstrumauto ratta alla. Mees viidi kiirabiga ära kuid juba homme lubas karkudega taas "rivis" olla.

post-3216-0-98881600-1332068933.jpg

Reedel praktiseeriti meil üle pika aja valikulist linnaloale laskmist. Mina sain õnneks välja samas kui sissejäänutele jäeti ülesandeks nii suurkoristus kui ka "kiirendada lume sulamist" (WTF?) Ma ei tea, kuidas nad seda tegid, aga kui sõitsite nädalavahetusel Paldiskist läbi ja nägite poolt kompaniid lume peal istumas, siis mehed ei viilinud, vaid täitsid ma kehasoojusega suurt ülesannet. :D

RASKUSTEGA HARJUTAMINE

Reedel tegin rinna-õla-triitsepsitrenni Tulbis.

Proovisin smithil lamades surumist, kuid õlg andis ikkagi tunda. Läksin üle kaldpinnale, kus sain normaalselt suruda. Kasutasin kergeid raskusi nii treeningpausist kui valust johtuvalt. Tegin hea lihastunnetuse ja püsiva pingega: st ei lukustanud ei üleval ega all, et rinnale raskstest hoolimata koormust anda.

Rinna haamerdamise lõpetasin pec-deckiga, mida tavaliselt ei kasuta. Tulbis on õnneks päris hea trenazöör, mille mõju läks täpselt sinna kuhu vaja. Trenažööride probleem on, et nende liikumistrajektoor võib sobida või siis mitte.

post-3216-0-55020200-1332068483.jpg

Eile tegin päris hea selja-trapetsi-biitsepsitrenni.

Proovisin ka ühe käega T-kangi tõmmet. Päris ok. Efekt suundus sinna lailihase kaenlaaugu ossa, kus selg kõige laiem.

Pärast seda tegin veel kangi otsa tõmbeid kahe käega. Mõju suundus lailihase alaossa, kus see alaselja sopistub.

Öeldakse, et lihaskuju ei saa muuta ja lihasele pole vahet, mis harjutust teha. Siiski, kel on kõrge selg nagu nt tipptegijatel Dexter Jackson, Dennis Wolf ja Jevgeni Kuzmin, siis harjutused, mis suunavad mõju lailihase alaossa, mööda külge maha ei jookse.

Pärast trenni põikasin Spartast läbi. Klassikaline tõstmine on ikka julm ala. Kuidas need õlad ikka pea taha painduvad ja kuidas Pent minestas... Super plahvatus muidugi meestel ja jõudu jagub.

METSA LÄKSID SA...

Plaanid muutusid ja nüüd lähen VEEL kaheks nädalaks metsa. Eesti Afganistaani ehk Ida-Virumaale Sirgalasse. Mängime Scoutspataljonile Afgaane. Ei tohiks küll väga raske olla aga... Nojah. Isegi kui ma ei saaks enam reservini trenni teha, olen suht õnnelik, sest juba 67 päeva pärast saan. Elu lõpuni.

Õnneks peaksin ilusti Reval Cupi ajaks tagasi olema. Algabki see motivatsiooni täis võistlushooaeg...

Küsimusi?

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli! Teatavasti ju EKFL ei ole mitte Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit vaid hoopis Eesti Kirjanike ja Filosoofide Liit, niiet oled õigel teel! Aga ei, päriselt ka keep up the good work.

Ah jaa... niiet Ida-Virus on siis Talibani treeningbaas? :ph34r:B)

METSA LÄKSID SA...

Plaanid muutusid ja nüüd lähen VEEL kaheks nädalaks metsa. Eesti Afganistaani ehk Ida-Virumaale Sirgalasse. Mängime Scoutspataljonile Afgaane. Ei tohiks küll väga raske olla aga... Nojah.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See transformer oleks võinud küll end võtta ja ise sealt mäest üles ronida :D

Muudetud kasutaja gmaster poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See transformer oleks võinud küll end võtta ja ise sealt mäest üles ronida :D

Kütus on ju kallis, aga Kirbu higi, veri ja pisarad ei maksa midagi! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

võta õppust, Konsap!

Aitäh sulle, lkv, selle suurepärase stiilinipi eest. Kuulsin, et varsti on sellises maakohas nagu Tartu tulemas ka sinunimelised võistlused(nagu Schwarzeneggeril oma Arnold Classic). Loodan, et aukülalisena tuled ka sina vähemalt sama uhke kübaraga kohale. Seal maakohas võib paljudel samalaadne peakate olla, aga usun, et suudad üllatada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuskohast sa, LKV, üldse sellise video leidsid? Oled ise ornitoloogia vallas tegev, või tegeled hoopis kübarapunumisega? Mulle oli teema muidugi tuttav! Mõned aastad tagasi kui veel Vändras elasin, siis oli mul karude jälgimiseks karvane kostüüm tehtud. Haises küll hirmsat moodi aga ma teipisin nina enne kinni kui sisse pugesin.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Poisid-poisid, kuidas saaksingi puududa enda nimeliselt võistluselt!! Sügisel ehk näete mind samblabikiinides, kus linnupojad säutsuvad, pole mingeid swarovskeid vaja!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Et nagu Sammalhabemel Naksitrallidest: temal kasvasid pohlad habemes, sul linnupojad bikiinides. Väga öko mõtteviis, kiidan.

Kirp tuleb kroonust tagasi ja liitub Rohelistega raudselt :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänan Sind selle nostalgiakillu eest. Hetkel olen metsas, aga juba täna õhul liigun kasarmusse tagasi. Trennijuttu praegu rääkida pole, küll aga võin varsti teha kokkuvõtte metsalaagrist.

Selle trenniga on metsas täpselt nii, et ise eriti aru ei saa, et mingi trenn toimuks, aga pika metsaelu peale hakkavad üldfüüsilise testi tulemused järjest paremaks minema. Lõpuks oled üldse Tarzani ja vendade Voitkade ristsugutis :P

post-50-0-26804000-1332760412.jpg isa Ülo

post-50-0-49785300-1332760419.jpg onu Aivar

post-50-0-27633400-1332760430.jpg vanaonu

post-50-0-28656800-1332760439.jpg laps

:D

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täispikk video huvilistele juba üleval:

http://etv.err.ee/in...3527&video=3514

Kas meediasse lähiajal veel midagi tulemas on ei oska kindlalt öelda: videos nähtav materjal on filmitud õppuse alguses, aga alles täna käisid veel ERR mehed kaamerate ja erinevate portaalide tegelased fotokatega ringi.

Ise mägin afgaanlasena e Muhammad al Tupac Shakurina välja selline:

post-3216-0-74811200-1332788612.jpg

Hiljem pikemalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Niisiis. Viimane nädal sai veedetud "Eesti Afganistaanis" e Ida-Virumaa endises kaevanduslinnas Sirgalas.

Käsil oli Scoutspataljoni viimane õppelaager enne missioonile minekut. Esimest korda osalesid ajateenijad vastutegevuse ja kohalike imiteerimisel.

Minu ülesanne oli mängida kohalikku afgaanlast. Saime selleks vastavad hilbud ja kiire instruktaaži. Nimeks võtsin endale maailma levinuima nime Muhammad, millele lisasin suguvõsa nime Tupac Shakur.

post-3216-0-22078000-1332870462.jpg

Ühesõnaga oli tegu parima metsalaagriga, mida senini kogenud olen. Ülemusteks olid Scoutspataljoni bossid, kes ei pea teatavasti alluvaid nii karmi käega juhtima kui ajateenijate ülemused.

post-3216-0-13679000-1332870397.jpg

Telgis olid esmakordselt välivoodid, laagris välikäimlad, olemas elekter: elu võimalikult mugav. Päevaplaan polnud üle mõistuse tihe: mõnel päeval sai ikka korralikult välja magada. Ainuke miinus muidugi trenni puudumine ja metsaga kaasnev hügieen, aga muidu kurta ei saanud.

post-3216-0-11851700-1332870370.jpg

Mängisime läbi erinevaid situatsioone. Nagu ringvaateski mainiti: esmakordselt läheb missioonile nii palju verivärskelt ajateenistuse läbinuid. Loodetavasti said nad tulevikust hea pildi ette, et neist ikka võimalikult palju eluga tagasi tuleks. Üritasime võimalikult reaalset olukorda saavutada. Isegi "koduloomad" olid olemas: :D

post-3216-0-66019500-1332870762.jpg

Täna tegin terve keha trenni: igale lihasele 1 harjutus, 3 seeriat. Võtsin väga kergelt, et ka homme trenni kannataks teha. Kindlasti võiks sel nädalal ka mõne aeroobse trenni teha.

Lisandid, mida hetkel kasutan: trenni ajal vee sisse segatuna Olimpi apelsini BCAA Xplode(vaheldus Amino rushi maitsetele). Pärast trenni Heraks valisin taas ühe oma lemmikmaitse: karamelli+Dextro. Enne trenni ja keset päeva tarbitava valgukoguse suurendamiseks kasutan nii šokolaadi Prode90 kui Herat. Metsalaagris olid headeks sõpradeks nii FASTi Lo-Carb kui ka Olimpi Matrix Pro suurepärase maitsega batoonid. Hetkel lõpetan ka Ultralife Fruit&Veg vitamiinipakki: head vitamiinid/mineraalid+üleüldisele tervisele kasulikud fütotoitained.

Uuel kuul plaanin taas Olimpi Chela MZB kuuri läbi teha. Kas see on juhuslik, aga viimastel päevadel on krambiilminguid olnud, MZB olev magneesium aitab selle vastu. Lisaks annab see ka hea une, mis on hetkel üks selle üks põhiplusse. Eesmärk on MZB-l muidugi ka testosteroonitaset tõsta, aga see siin 2 nädalat järjest meestega koos olles küll põhieesmärk pole. :D Niigi kisub pingeliseks. ;)

Kui Allah annab, tulen kindlasti sel nv-l ka Reval Cupile kaasa elama.

كل خير

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisaks annab see ka hea une, mis on hetkel üks selle üks põhiplusse.

Kuidas üldse reaalne, et seal uni halb on :D Mäletan, et uni tuli silmapilkselt :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täispikk video huvilistele juba üleval:

http://etv.err.ee/in...3527&video=3514

Kas meediasse lähiajal veel midagi tulemas on ei oska kindlalt öelda: videos nähtav materjal on filmitud õppuse alguses, aga alles täna käisid veel ERR mehed kaamerate ja erinevate portaalide tegelased fotokatega ringi.

Ise mägin afgaanlasena e Muhammad al Tupac Shakurina välja selline:

post-3216-0-74811200-1332788612.jpg

Hiljem pikemalt.

Kusjuures see kostüüm Kirbule täitsa sobib! Päris moslemisõdalase mõõtu välja ei anna- pigem saunanaine, aga asi seegi! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×