Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Kristjan-Johannes Konsapi blogi

Recommended Posts

miks edward seekord välja ei tulnud

Edvard jättis seekord võistlemise vahele ja istus enamus ajast Kirbu laua juures ja õgis kõike, mida Kirp heldekäeliselt rahvale pakkus. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kirp, ma olen natuke pettunud, kus kadusid???? Pidime jalga tegema ju ... :) kõik kadusid nii kähku ära sealt, pesemast tulim oli pm plats puhas. :D

Ja mis värk nende poseerimis pükstega on? tahaks nagu ära maksta aga jah polnd kellele maksta.

Kusjuures Kirp on ülbe täiega! Eile oli mees jõusaalis, mängis Edvardiga kaarte ja irvitas, et las Mihkel teeb ise jalga! Mina seda asja nii ei jätaks! Selles suhtes, et verd tahaks näha ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures Kirp on ülbe täiega! Eile oli mees jõusaalis, mängis Edvardiga kaarte ja irvitas, et las Mihkel teeb ise jalga! Mina seda asja nii ei jätaks! Selles suhtes, et verd tahaks näha ;)

Seda poleks arvata osanud :):D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

He-he-hey!

Aeg on napp, kellakapp-kellakapp: eksamiperiood. Aga blogi vajab uuendamist.

Nonii, eelmisel laupäeval olid siis LEKV. Käisin kohapeal FASTi ülihäid uusi batoone ja FASTi raudvara: šokolaadi Hera80 degusteerimas. Mõõtsime rasvaprotsenti, jagasime klubikaarte jne.

Võistlus ise oli -kui nüüd proovida meenutada esmaemotsioone- ok. Noortele kindlasti vajalik, et motivatsiooni ja esinemisjulgust koguda. Tekkis endalgi tunne, et tahaks laval olla. Enda vormi suhtes olen aga kriitiline.

Võistlusi käis aga oma oskusliku silmaga kaemas ka kevadiste I LEKV absoluutvõitja Edward Oks. Valvas terve aja usinalt mu boksi ja jutu käigus sai kokku lepitud, et teeks pärast koos trenni.

post-3216-1292152160_thumb.jpg

Saigi siis maaülikooli paljukiidetud saal lõpuks oma silmaga üle vaadatud. Kindlasti suurem kui Fittest, aga minu üllatuseks olid masinad samad: Vasil Gymi omad.

Kavas oli jalatrenn, alustasime kükist. Kuna mul polnud parim keskendumine ja toit ei tahtnud ka rahulikult oma kohal püsida, siis õnnestus kükis isegi kangi alla jääda. :D Aga kui ei jõua, tuleb juurde panna. Tegime püramiidi, täiskükke ja viimaseks seeriaks näitas Edward oma nippi: pideva pinge all kükid(umbes nagu Ronnie teeb, ei lase alguses ega lõpus jalgu pinge alt välja). Jalad kitsalt, mingi 100 peale ja jalad hakkasid põlema küll.

Nagu aru sain, moodustab üles ja alla püramiidimine kükis suure osa Edwardi jalatrennist. Seepärast ta ilmselt nii eeskujulikke numbreid rekordite pähe esitada saigi. Mina aga tahtsin kindlasti veel mõne harjutuse teha.

Seejärel siirdusime jalapressile, mis oli minu kurvastuseks täpselt sama, mis Fittestis. Lootsin midagi teistsugust ja paremat.

Seal suutsin juba Edwardile konkurentsi pakkuda (küki jaoks polnud mul muidugi ka vööd ega sidemeid kaasas).

Jalapressil ka umbes 12,10,6/8 ja lõppu veel üks 12ne seeria.

Seejärel sirutusi, mis õnneks oli juba kobedam masin kui Fittestis. Ikkagi sirutus ja kõverdus eraldi, 2 in 1 masinad ei too kunagi õnne.

Siis kõverdusi reie kakspeale mingi 3 seeriat.

Seejärel näitasin Edwardile, kuidas ma tagaosale Ben Johnsonit teen. Paljud jätavad reie tagaosa hooeltusse, sest "kükis saab see ka koormust". Einoh, saab jah. Samamoodi saab biitseps seljatrennis koormust, aga seda vihutakse küll elu eest teha.

Edward jäi Ben Johnsoniga rahule, töötas küll.

Minu poolest oleks võinud siis see jalatrenn lõppeda, aga Edward ei suutnud loobuda oma kallist "ulakate tüdrukute" masinast ehk reie lähendajast. Õhtuhämaruses saali akende tagant möödujad võisid näha, kuidas kaks noormeest plokk põhjas "naistekale" valu annavad, nagu oleks viimnepäev käes...

Trenn oli enesetundest hoolimata tore, vahetasime treeningkogemusi ja nippe, samuti jagas Edward oma kogemust pikalevenivast võistlusperioodist. Ahjaa: nagu Koovit ja noh kõik tulevased Euroopa meistrid, on ju ka Edward pärit Pärnumaalt ja elanud samas asulas, kus minagi oma elu 6 esimest aastat veetsin. Viskasime õhku ka mõtte, et võiks suvel vana kodukohta kaema minna. Olen sellest mõelnud ja tahtnud seda teha, kuid seni on see mõtte tasandile ka jäänud.

Kiire tiir Edwardi koju, tema salarelva: ženženni juure tutvustus ja seejärel küüt kesklinna. Mina läksin aurasse, Edwardile jäi trennist väheks ja ta läks kuhugi edasi tõstma. :o

Kui Hr. Oks seda loeb, võib muidugi omapoolseid kommentaare lisada, mida ta tundis või teada sai või räägib ehk lähemalt oma fännidele, kuhu mees kadunud on? Nagu aru sain, võime ehk järgmisel aastal tema comebacki oodata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ok, nüüd ma panen ka pildi ja näo kokku Maaülikooli saalist :o Pidasin esialgu miskit muuks jõustiklaseks... kehaehituse poolest. Nt odaviskaja vms. :D

Zing!

Ei-ei, ikka kulturist ja päris tituleeritud. LEKV, Eesti Karikavõistlused ja mis kõik veel, eks Edward teab ise täpsemalt oma võistlusajalugu. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minu poolest oleks võinud siis see jalatrenn lõppeda, aga Edward ei suutnud loobuda oma kallist "ulakate tüdrukute" masinast ehk reie lähendajast. Õhtuhämaruses saali akende tagant möödujad võisid näha, kuidas kaks noormeest plokk põhjas "naistekale" valu annavad, nagu oleks viimnepäev käes...

Nonii ja mina kogu aeg teadsin et see on korralike tüdrukute harjutus ja ulakad harjutavad hoopis vastupidises suunas töötaval masinal :D

Nojah.. mul kodutöö tegemata lihtsalt :o

On sul ka kodus alles tööd :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

He-hey!

Juba eelmisel nädalal oli mul varuks veel paar teemat, millest rääkida. Kõigepealt siis söögi poolest ja siis laotan teie ette kauaoodatud pildimaterjali trennist ühe Fitnessi-maailma tuntuima tegelasega. :)

Niisiis söögist.

Nagu näha võite, on minu signatuuris ühe Tartu ökopoe kodulehe aadress. See tekkis sinna seetõttu, et ühele poega setud inimesele pakkusin kord oma personaaltreeneri teenuseid. Kuna asi huvitas, siis küsisin "kalamehele kala asemel õnge" ehk vastutasuks oma teenuste eest aeg-ajalt kaupa sealt poest. Tähtsaim asi, millele tavapoodidest alternatiivi ei leidnud, oli kookosõli(võite googeldada selle elueliksiiri häid omadusi). Kaubaliikumise lihtsustamiseks pakkusin aga välja stabiilse ja ametliku sponsorlepingu sõlmimise. See sobis ja seega võin rõõmsalt teatada, et Lõuna-Eesti Ökokeskus "pani käe külge" ja aitab mul nüüdsest seda pikka-pikka kulturismipõldu künda. Ja seda muidugi keemilise väetiseta. :D

Lisaks iganädalasele Pajumäe talu mahe kohupiimale ja maitsestamata jogurtile ning Vändra Leiva rukkileivale sai siis sedakorda ka muid huvitavaid asju proovitud. Vändra Leiva koduleht Pajumäe talu koduleht

post-3216-1292490141_thumb.jpg post-3216-1292490129_thumb.jpg

Minu sahvrisse rändasid Eesti Mahe Zerna talu kaerahelbed, tatrahelbed, täistera riis ja siuke huvitav asi nagu quinoa.

Kaerahelvestest mul pilti pole, sest nagu Kreisiraadio šketsist näha, ökomeestel metsas internetti pole. :P Ära tunnete aga sellise logo järgi:

post-3216-1292490693_thumb.jpg

Kaerahelves aga...no teate isegi, see on üks põhi süsivesikuallikas kulturistile. Populaarne nii USAs kui ma minu menüüs. Maitseb hästi ja putru saab teha nii magusaks kui soolaseks.

Antud kaerahelbed on siis mahetoodang, seega kasvatatud sama keemiavabalt kui mina. ;)

Kaerahelbed on aeglase imendumisega süsivesiku allikaks. Googeldades leidsin, et kaer iseenesest peaks olema gluteenivaba, aga saastub tihti, kuna töödeldakse koos teiste teraviljadega. No antud mahetoote puhul seda ohtu pole.

Tatrahelbed...no need on ka ühe minu põhilise süsivesikuallika üks variatsioone. Valmivad ülikiiresti ja erinevalt tavalisest tatrast sobib ka magusaks teha. Ma avaldan saladuse: tatart ja pruuni riisi peab sööma, Koovit käskis. :)

post-3216-1292491472_thumb.jpg

Täistera riis.Peaks olema sama asi, mis poes saadav pruun riis. Aga mis huvitav: ikkagi täitsa ei ole. Nimelt minu soetatud täisterariisi peab keetma terve tunni, poe oma aga 20 min. Siin tekib mul kahtlus, et toda kommertsriisi on ikkagi kuidagi töödeldud. :D

Võtsingi siis osa päevast vabaks ja keetsin pea terve kilo korraga ära. Ausalt öeldes piisaks ka vähemast, kui tunnist. Mul läks see riis lõpuks üpris pudruks. Kui eesmärgiks on aga sõmerad riisiterad, siis võib katsetada vähema ajaga. V-o li mul ka liiga väike pott vms, aga igatahes tuli välja suht riisipuder: tulemus oli samuti erinev kui poe pruunil riisil. Terad paisusid aga oi kui palju ja meenutavad mulle ausaltöeldes kruubiputru. Tänu sellele aga avastasin, et antud riis on üpris toitev, kõht saab kuidagi palju rohkem täis ja see on hea. :P

Quinoa. Kiire googeldamine ütles, et indiaanlaste menüüst pärit ja peaks samuti olema gluteenivaba. Minu jaoks väga eksootiline, valmis puder meenutas hirsiputru(mis on ka väga hea valik), keetma peab aga vaid 15 min. Igal teral on nagu väike idu küljes. Maitse meenutab ka riisi/hirssi. Ükskord meenutas ka konsistentsilt kalamarja ;) , aga siis tuli mul meelde, et olin kalamaksaõli peale kallanud.

post-3216-1292490685_thumb.jpg

Proovisin ära ka ökomunad: maitseerinevust muidugi ei ole, aga kanad kasvavad rammusama toidu peal küll. Kohe on näha, et muna koor on ka tugevam.

Kes tahab USA toidutööstuse telgitaguseid näha, siis vaadake ära film Food Inc.Sealt võib näha, kuidas toit teie lauale tegelt jõuab.

Vot tak. Kiire ülevaade antud. Kui Aile või Rotter minu blogi oma kohalolekuga austavad, siis ärge hoidge oma arvamusi antud toiduainete kohta tagasi. Nagu aru saan, on Aile antud teemas üpris kodus ja proovinud ka erinevaid toiduaineid.

Ahjaa! Sel pühapäeval 19.12.2010 kell 15-19 on minu kodupoes STRESSIVABA OSTUÕHTU!

suurepärased soodustused ja soodsad kingitused

kõik kaup -10%

lisaks: BigOz riisi-, tatra- ja hirsihelbed -50%, BioReline ja BEMA näovahendid -50%, 0,5kg pesupähklid -34%, PlanetPure pesu- ja puhastusvahendid -25%, Acorelle ihuhooldustooted -25%, BrunoFisheri ketshup ja tomatithoidised -25%, Fiorentini mustikaküpsised ja vahtrasiirup -25%, Höllingeri 0,5l limonaadid -25%, BrunoFisheri taimsed võileivamäärded -25%, Edeni rapsiõli -25%, Feinkosti juuretis -20%

Fiorentini puljongikuubikud -20%, Fiorentini sojapiim -20%, Jaana seebid -20%, Hocosa pesu -15%!

Lõuna-Eesti Ökokeskuse koduleht

Et kes tahab endale või oma lähedastele näiteks lähenevate pühade puhul midagi tervisele head osta vastukaaluks tavalistele tervistkahjustavatele kommikottidele, siis head hinnad ja tunglemisvaba ostukeskkond ootavad. :D

Tänaseks kõik. Rinnatrenn ootab. Täna läheb kangile juba 135 kg. Tasa ja targu, aga kindlalt ülespoole. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See pood meeldib mulle ka. Läätsed, kinoa nom nom. Amarant ja kamut mulle väga ei istunud. Pruuni riisi leota leiges vees 45 minutit ette ja siis keeb rutem + GABA ekspressioon. (Googelda GABA rice).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega need ökotangud kuidagi tervisele kahjulikud ei ole? Kirbul on nägu paari viimase nädalaga laiaks paistetanud nagu oleks pea herilase pessa topitud :) . Äkki on ebatervislikust toitumisest? :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ega need ökotangud kuidagi tervisele kahjulikud ei ole? Kirbul on nägu paari viimase nädalaga laiaks paistetanud nagu oleks pea herilase pessa topitud :) . Äkki on ebatervislikust toitumisest? ;)

No võimalus mudugi on, et kõik mida me tervislikust toitumisest ja trennist teame, on vale.

Eks kui midagi üle ei jää, lähen sinu menüüle üle ja toitun ka 100% suhkrust. Ehk läheb siis vorm paremaks?

Ehk saan isegi sama kuivaks kui sina? :)

Või siis pole ikka süüdi normaalne naturaalne mahetoit, vaid peale võistlusi ära söödud kogused, mis paisutavad hetkel ka Mikku. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Heihopsti. Vahelduseks jutule ka natukene pildimaterjali. Tõestuseks, et Kirp ikka trenni ka teeb.

Juba mitu nädalat tagasi otsustasin minna jalatrenni Turu tänava jõusaali, kuhu kutsusid mind mõned väga head masinad.

Mõtlesin, et võiks kellegagi koos treenida, aga polnud midagi kokku leppinud. Ühtäkki astus aga garderoobi sisse gängsterite gängster Mr. G, OG himself: G-G-G-Gmaster. Seekord üksi. G-unitita.

Jõusaalis selgus, et temalgi kavas jalatrenn. No mis sai mul selle vastu olla, et treenida koos sellise Fitnessimaailma staariga?

Tahtsin kindlasti teha saalis olevat head jalapressi, alustasime aga säärte sirutusega ette soojenduseks.

post-3216-1293480162_thumb.jpg

Võrdluseks:

post-3216-1293481712_thumb.jpg

Seejärel jalapress.

Ladusime raskused peale

post-3216-1293480445_thumb.jpg

No sellist meest küll tõsiselt võtta ei saa

post-3216-1293480420_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Gmaster silitab tuharat

post-3216-1293481983_thumb.jpg

Vahepeal hüppas saalist läbi Muscular Developmenti jt tippsaitide staarfotograaf Per Bernal ja ütles, et: "mehed, nii ei saa ju rallit sõita!" Ja andis näpunäiteid, kuidas õigeid trenni pilte teha:

post-3216-1293481956_thumb.jpg

Olles pahviks löödud Gmasteri tarkusest, mille ta omandas Dorian Yatesi seminaril, jätsin tavalise küki kus see ja teine ja tegime hoopis sellist asja:

post-3216-1293482082_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Muide, kuidas oli pärast?

Minumeelest oli päris hea trenn vahelduseks, järgmine päev andis veidi tunda ka.

Muudetud kasutaja gmaster poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

"Come on! I wanna see TEN! You will beat Arnold, you've got arms but he got spaghetti arms!"

post-3216-1293482945_thumb.jpg

"Arnold. Arnold. ARNOLD!!!"

post-3216-1293482934_thumb.jpg

Lõpetuseks taaskord säärte sirutused ette. Teie rõõmuks pilt veelkord.

post-3216-1293482957_thumb.jpg

Seejärel liikusime edasi kõhuli jalgade kõverdamise juurde. Peale seda aga Ben Johnson, mis meeldis ka Gmasterile.

Nagu ka pilt ütleb: build HUGE hams.

post-3216-1293484176_thumb.jpg

Igatahes ärge laske end trenazööride puudusest heidutada. Alati saab kakspead treenida kui tahad.

Peale seda päkkadele tõus ehk sääred vastaval trenazööril. Siin keelas Gmaster mul mustalt teha, sest Dorian oli selle peale öelnud: "mõttetu jõnksutamine" vms.

Seejärel panime pead kokku ja tegime vanakooli sääreharjutust: säär istudes, kang põlvedel.

Töö kiire ja korralik. Tänan Gmasterit trennifilosoofia ja tema võluvat kaasat(BTW, Gmaster, well done! ;)) pildimaterjali eest

Gmasteri filosoofia: võtad asja lebolt, areng on mõõdukas. Näed vaeva, jälgid toitumist, treenid iga päev: areng on ainult natukene parem ehk kulutatud lisavaev ei kaalu üles paremat arengut. :P :P

Üldiselt nagu ikka teen oma rinnakava, raskused lähevad üles nagu peab. Hetkel kasutan ikka FAST BCAAd ja glutamiini enne ja peale trenni ja nüüd proovin ka BCAA trenniaegset manustamist. Varsti lükkan kreatiini sisse ja PUMP+ võiks ka taas võtta, aga vormi ajastamisega on veel aega.

Believe in Jesus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ja tõestuseks et ma ka selle hantliküki lõpuni tegin :P

Muide, kuidas oli pärast?

Minumeelest oli päris hea trenn vahelduseks, järgmine päev andis veidi tunda ka.

Kusjuures sääred andsid tunda. ;)

Dorian vist teadis, mida räägib. :P

post-3216-1293484902_thumb.jpg

Ja pärast trenni suundusin muidugi kõrvalmajja elu nautima. Ei-ei, mitte mäkki, vaid Aurasse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Gmasteri filosoofia: võtad asja lebolt, areng on mõõdukas. Näed vaeva, jälgid toitumist, treenid iga päev: areng on ainult natukene parem ehk kulutatud lisavaev ei kaalu üles paremat arengut. :P;)

Selle boldi osa mõtlesid sa ise juurde :P Pigem mõtlesin nii et selleks et natuke areneda peab kõvasti vaeva nägema treeningu ja toitumisega :P

Aga ben johnson on tõesti hea harjutus, tänan spottimise ja õpetuse eest!

Muudetud kasutaja gmaster poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×