Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Kristjan-Johannes Konsapi blogi

Recommended Posts

Nii et jõuline mehelik ilu ei ole Kirpu juba varasest noorusest saadik ükskõikseks jätnud :)

Teistel meestel on naiste ja laste pildid rahakoti vahel, aga Kirbul on Oti pilt :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Teistel meestel on naiste ja laste pildid rahakoti vahel, aga Kirbul on Oti pilt :rolleyes:

Kirp on meil kõigesööja... :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonii, nädalavahetus on käes ja täna kauaoodatud puhkepäev. :P

Juba demonstreeritud rinna ja jalatrennidele järgenesid õla-, selja ja triitsepsi, reie kakspea ja sääre ning trapetsi/alaselja/biitsepsi trennid.

Neljapäeva õhtul sai käidud massaazis Fittestis tegutseva Priit Ailti juures. Leppisin temaga kokku, et käin kuni võistluseni üle nädala tema visiidil ja tasun siis, kui tiitel käes. :P

Täna aga saab ka Aurasse lõõgastuma ja taastuma mindud. Kuuenda trennipäeva lõpuks olen ikka vaimselt ja füüsiliselt väsinud, aga kui juba Auras korraks mõtted mujale ja kondid pehmeks keedetud saab, tekib hoopis uus tahtmine ja hasart seoses homse rinantrenniga. Et kui palju ikka jõuan, kui nüüd ilusti taastun. Kas jõuan nii palju suruda. Samamoodi on esmaspäevane jalatrenn üpris suur katsumus. Tegelt olekski peale esmaspäeva hea kas vaba päev või mõni taastav protseduur ette võtta, sest peale suure lihasgrupi treenimist on keha läbi. Kuigi treenitakse erinevaid lihasgruppe, vajab ka närvisüsteem ja keha üldiselt taastumist. Teisipäeval on mul aga kavas õlatrenn, mis õnneks ei ole väga suur ja keskendumist vajav lihasgrupp ega pikk trenn. Kuigi keskenduda tahaks sellele ju ikka.

Kui promojuttu sisse tikkida, siis täna alustasin FASTi Burneri, Pump+ ja beeta-alaniini võtmist. FASTi Burnerit kasutasin ka kuu aega tagasi 4 kapslit päevas. Nüüd võtan täisannuse 6 kapslit, sest ega enne võistlusi enam tagasi ei hoita. Vähk võtab vist ka mitut erinevat rasvapõletajat korraga. Sellise doosi juures saan 2 purgiga võistluseni läbi.

Ei tea kas Burneri türosiin hakkas juba laksama, aga enesetunne on täna päris hea. Selles ongi point, et ega rasvapõletajad sinu eest tööd ära tee, aga muudavad dieedi kergemaks, talutavamaks.

Pump+ sisaldab Arginiini hea imendumisega vormi alfa ketoglutaraati. Tunnistan, et arginiini väga tihti ei võta. Mitte et mul selle vastu midagi oleks, aga minu lisandite tähtsusjärjekord algab valgu-süsivesiku taastusjoogist, seejärel kreatiin, BCAA, glutamiin ja alles siis tuleb arginiin. Kuna kasutan hetkel veel rasvapõletajaid ja vitamiine, siis mitte nii hädavajaliku arginiini jaoks raha ei jätkunud. Muidugi on hea tunne kui trennis pump-efekt suurem on või kui sooned nagu Colemanil, aga see pole elementaarne. Samas arginiini lihaste hapniku- ja toitainetega varustav ja jääkaineid ära kandev+kasvuhormooni taset tõstev efekt on juba väga soovitav.

Kre-alkalyni olen ka varem võtnud, seega ei näe põhjust, miks Pump+ ei peaks sama hästi mõjuma. Mõnedel on mingi põhilmõtteline arusaam, et normaalse hinnaga soome kaup ei "laksa". Mitte et ma saaks garanteerida, et FAST maailma parim firma on, mis igaühest tippsportlase teeb, aga ega see, et asi USAst tuleb ja kõvade reklaami tõttu 3x kallim on ei tee sellest tingimata maailma parimat toodet.

Samuti olen enne eraldi tarbinud ka Pump+ sisalduvaid tauriini ja tsitruliini. Tauriini sisalduse üle Pump+ on mul ka heameel, sest eraldi seda enam osta ei raatsinud, samas grammike päevas tuleb ikka dieedi ajal kasuks.

Beeta-alaniini suutsin oma võistlusettevalmistuses seni 2 silma vahele jätta. Kuna kreatiini juba võtsin, siis mõlema jaoks raha ei raisanud. Kuigi enne võistlust kulub beeta-alaniin väga ära. Tean, et Bonsuna näiteks on ka suur beetaka fänn, olenemata sellest, millise firmaga ta parasjagu seotud on. ;) Tema muidugi alustas minuteada beetaka võtmist varem, ca 2 kuud enne võistlusi, et lihasest ikka paar kordust rohkem välja pigistada. Mõnda lihast treeningi teadlikult nii, et ei suurenda tingimata raskust, aga üritan iga trenn korduse rohkem teha. Seeriad väljuvad teinekord nii tavapärase 12x piiridest, aga ka sel on oma kasutegur ja eesmärk.

Eelmine nädal seoses kooli algusega kaal väga graafikupäraselt ei langenud, aga paanikaks pole põhjust. Päev algas palju varem, millega keha polnud harjunud. Söögikordi tuli juurde, trenni ei saanud korralikult teha. Sel nädalal sain oma graafiku suht jooksma, kord tegin trenni ära loengute vahepeal, enamjaolt aga enne tööd. Samuti tuli ju füüsilist kõvasti juurde igasuguse kerge- ja raskejõustiku ning pallimängude näol, niiet vähest kulutust ei pea kartma. Nii ongi, et antud nädala lõpuks on kaal väga hästi langenud. Ja kui kaal langeb, läheb ka vorm paremaks. See ongi asi, mis dieeti üle aitab elada, kui saad kindlustunde, et asi töötab ja jälle paar triipu kuskilt rohkem väljas on. Muidugi pole mu eesmärk "kapsasupidieediga nädalaga 10-kg alla" stiilis kaalulangetus. Kaalu võib ka kiiremini langetada, aga siis hakkab kaduma jõud ja lihas. Nende asjade vahel tuleb tasakaal leida.

Mis siis veel...eks üritan ka edaspidi oma treeninguid kajastada ja ka toitumise siia kirja panna. Pluss muidugi muud juttu.

Jõudu, kamraadid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirp meenutab piltidel täitsa Kai Greene't :P Müts peas, pikad riided, et ikka ennast võimalikult palju peita... värvgi pea-aegu ühtib...

... loodame, et lähiajal, mingeid imelikke videosid internetti Kirbu tegemistest ei teki :P;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kirp meenutab piltidel täitsa Kai Greene't :P Müts peas, pikad riided, et ikka ennast võimalikult palju peita... värvgi pea-aegu ühtib...

... loodame, et lähiajal, mingeid imelikke videosid internetti Kirbu tegemistest ei teki ;) ;)

No samas kui on valida näljasurma või tiitlite vahel, siis valin ikka viimase. :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere hilisõhtut! On olnud kiire nädal nagu kooli algusest peale ikka. Jõudsin just tgasi Tallinnast, jõusaalitreenerite koolituselt, et järgmisel nv-l ka vastav eksam ära teha. Loodan, et kogemusest nii palju ikka kasu on, et treenerilitsents kätte saada.

Eelmisel pühapäeval sai taas Rainer Neemsaluga koos rinda treenitud Tartu Fittestis. Sedakorda ei sattunud me ringtreeningu ajal saali ega polnud muid takistusi, seega oli ülimalt produktiivne trenn. Keskendumine püsis nii 99% trenni lõpuni ja lihas sai väga läbi võetud. Vb dieedi mõttes, kui taastumine halvem, isegi liga, aga see on juba teine pool. Esmaspäeval järgnes klassikaline jalapäev Sarge ja Mr815ga TÜASKi Ujula saalis. Sedapuhku ma väga raskeid kükke teha ei raiunud(150ni läksin eelmine kord välja) vaid piirdusin 3 seeria kükiga. Sellele järgnesid aga pikad seeriad(12sed) jalapressil ja hack-kükk trenazööril. Proovisin siis tookord, et palju hackil välja saan anda ja tulemuseks olid lausa 17koruselised seeriad 60 kgga. Eelmine kord olid need numbrid väiksemad. Ise usun, et beeta-alaniin on hakanud esimesi tulemusi näitama.

Järgnes käärkükk kangiga ja Jeffersoni kükk. Kohtasin saalis ka vastset maailmameistrit Herr Rausi.

Kolmapäeval järgensid koolis raskejõustik, võimlemine, pallimängud ja sellele kirsiks tordil õlapäev. Tundub aga, nagu jooksutaks selline kompott mu ainevahetuse kokku, sest kaal ei tahtnud hoolimata sellisest kulutusest mitte langeda. Seda viga muidugi tuleb parandada, sest kalender näitab, et võistlusteni on jäänud veel vaid alla kuu...

Jättes vahele teiste trennide kirjeldused ja hüpates sellesse nädalavahetusse, siis täna sai rinnatrenn tehtud vanas heas Reval-Spordis. Kavas oli veidi kergem rinnapäev kui eelmise nv lammutamine. Seda ma ka sain, sest planeeringud läksid paigast, laadimist eelmine päev ei teinud ja keskendumine oli ka häiritud :angry:

Aga olgem optimistid: iga asi on millekski hea. Homme taas jalatrenn, väga ribadeks ennast vast ei lammuta, vaid keskendun sel nädalal vastukaaluks jälle teistele lihastele ja annan neile rohkem valu. Ahjaa: kui mu tänane treeningpartener, minu ainuke ja ühtlasi ka parim sõber Indrek ühe minu prominentse tuttavaga(kelle prominentsusest mul aimugi polnud) kohtumisest toibub, laeb ehk ülesse ka videojäädvustuse tänasest liigutamisest...

Aga tänaseks kõik, sest juba 8.15 hommikul ootab mind kergejõustik ja "kerge" 20 min soojendusjooks päeva alustamiseks. (Jei!)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan, et sa loodad Lembergi mitte näha homsel rivistusel :angry:

Endal karm trenn jalgadele olnud nädalavahetusel, et siis tuleb kergem jalatrenn rohkete kõverdamiste ja sirutustega trenažööril.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kirp, mis koolis käid ja mida tudeerid?

Tartu ülikoolis ja erialaks kehaline kasvatus ja sport niiet füüsilist jagub.

Täna hommikul sai siis kelle jaoks peale loenguid, kelle jaoks kinesioloogia ajal taaskord TÜASKi toredas saalis üks jalatrenn läbi viidud. Ei tea, kas asi on kuufaasis või lihtsalt dieedis, aga jõuvarude nappuse üle kurtsid mõlemad asjaosalised. Härra Sarge nimelt mõtles akrobaat Olegi eeskujul mingit uut trikki proovida, mis hõlmas endas suuri raskusi kükikangil ja tangideks keeratud põlvesidemeid. Mina alustasin peale kergeid säärte sirutusi aga jalapressist ja ei märganudki tema etteastet. Üks hetk aga kuulsin läbi kõrvaklappide aga mingit meeliköitvat heli. Keerasin pead, aga nägin veel vaid maas lamavat kangi ja Sarge punaseks tõmbunud turja. Kas tegu oli tsirkuse tõmbenumbri "hammastega raskustega tõstmise" või mõne täiesti uue mustkunsti avaldusega-see jäigi mulle selgusetuks...

Ilmselt aga võivad rõõmustada kolleegid, kelle arvates hea enesetunne tähendab halba vormi. Ketoosis trennimehi kimbutas mõlemit kerge nõrkus. Trennile varahommikul eelnenud kergejõustik ja sellega kaasnevad jooksud panid mu enesekontrolli tõsiselt proovile. Asjale ei suutnud leevendust tuua ka kahe füüsilise vahele jäänud loeng. Täna piirdusin seega soojenduseks 3 seeria säärte sirutustega. Seejärel kõkki sel nädalal ära jättes jalapress 3 seeriat ja siis hack-kükk trenazööril. Lõppu veel 3 seeriat sirutusi. Ja desserdiks dieedist kurnatud kehale käärkükk kangiga(astudes rõhutatult kõrvale) ja Jeffersoni kükk(harjutus tuharale).

Jalapressis tahtsin aga siiski ka mõne jõu peale seeria teha, seega olid numbrid 12x200, 10x250 ja 8x300 kg. Pidin kõik enda motivatsiooniraaskuseked kokku korjama, et see üle elada. Arvestatav osa raskematest kordustest möödusid ka abiga, aga tehtud nad said, sest nii ma ennast käskisin. Hack-kükis oli sedakorda suunitlus taaskord korduste peale.

Ahjaa-mis mul eile ütlemata jäi, et eelmisel nädalal vahelduseks kõrgete kordustega tehtud trenn mõjus nagu eeldada võis jalgadele ootamatult ja nelipea andis veel neljapäeval-reedelgi tunda. Seega plaanisingi sellel nädalal jalga mite väga piinata. Muidu olen dieedi ajal proovinud ka harjutuste vahetamist: kui offseasonil teen iga kord kükki, siis nüüd üldiselt üks nädal kükk, teine nädal jalapress. Hack-kükk ja sirutused on ka vastavalt kavas. Tunde järgi toimides on nendele järgenud kas kokku-lahku või käärkükk.

Nagu nädalavahetusel treeneritekoolituselgi kuuldud sai, on ju dieedi ajal taastumine aeglasem: koormus on suur ja kaloraaz väike. Seda ei saa täielikult ignoreerida ka lisandite, taastumisprotsesside ja kõige muu abiga.

Vanameister Otsus vürtsitas juttu ka oma seiklustega. Näiteks kuidas ta oma ainevahetuse dieedi ajal nii kinni suutis tõmmata, et hommikune pulss oli kuskil 34/43 löögi juures(mis see reaalne on, mu glükoosivaeguses aju enam ei mäleta). Kahjuks on see paradoks, et "söön vähem kui kulutan, aga kaal ikka ei lange" vist varem või hiljem iga võistlusdieedil oleva kulturisti külaline?

Aga mis siin jahvatada: juba homme on mul taas 3 füüsilist praktikumi ja seejärel taas õlatrenn. :angry: Üritan täna ka natukene magamisega tegeleda. Ehk ei jookse mööda külge maha...

Ahjaa: tahtsin veel kirjeldada, kuidas mina beeta-alaniini võtan. Nagu ütleb Kalamaja vanasõna: "Suured mehed, suured kogused", siis ma võtan erinevalt FASTi purgi peal olevast 3gst ca 6g beetakat päevas(Silbaum pidavat 10g võtma ja ka oma loogika järgi: enne trenni ja peale põhiharjutusi). Aga mitte korraga ja enne trenni, vaid jaotan selle silma järgi umbes grammisteks annusteks, mida siis iga paari tunni tagant(näit iga söögikord) manustan. Nii peaks beetakas kogu aeg rakus olemas olema, et oma tööd teha ja nii ei lähe seda ka raisku võrreldes korraga liiga suuri koguseid tarbides. Sarge võttis täna esimest korda seda va rõõmupulbrit ja nautis teada-tuntud kihelust ning "suurt energialaengut". Mõtlesin oodata kuni tal trenn läbi, enne kui avaldan saladuse, et päris nii ka beetakas ei tööta, et esimest päeva laksates kohe tonne tõstma hakkad. Kui asi nii on, siis on tegu platseeboefektiga ja seni on meie kallis Sarge trennis simulanti mänginud, nagu ma ka kahtlustanud olen. Kuna ta aga haledalt feilis, siis seda võimalust mul ei avanenudki. Sõber Mr815 aga kasutas aine mõjusid kogu raha eest ja kükkis täna rekordeid nagu aru sain?

Aga jah: võttes nii nagu kirjeldasin, peaks mõju siiski üpris kiiresti avalduma hakkama. Vähemalt mulle on see hoolimata dieedist vastupidavust juurde andnud.

Ja et Teile midagi kuuma ja eksklusiivset pakkuda, uurige viimase EM tulemustelehte peale dopinguproovide selgumist ja öelge, mida Teie siit välja loete?

http://www.ifbb.com/pdf/2010%20Maastricht%20-%20Results.pdf

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tuli väike seeriarekord tõesti täna trennis, järgmine nädal arvatavasti viimase seeria raskusele veel 10 kg otsa. Sarge plaanis samuti järgimine nädal, dieedi lõpufaasi jõudnuna, uue kükirekordi teha :angry:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tore on su jutte lugeda, aga väga loodaks, et vahest ka mõni vormi pilt tuleks :D

Vormi pole, järelikult pole ka pilte ;)

Tegelt eilse rinnatrenni raames sai nii videot kui ka pildikesi tehtud. Kui mu operaator materjali on üle vaadanud, siis ehk leiab sealt ka mõne õnnestunud klõpsu... :angry:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirp, võid mu blogi lugeda, saad aru, et ei mängi simulanti. :angry:

Ja kui pressima hakkasin, siis mõtlesin keskendumise ajal... mul on beeta sees, mul on beeta sees !! ;)

Muudetud kasutaja Sarge poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kirp, võid mu blogi lugeda, saad aru, et ei mängi simulanti. ;)

Ja kui pressima hakkasin, siis mõtlesin keskendumise ajal... mul on beeta sees, mul on beeta sees !! :D

Proovi teinekord nii mõelda: ma saan hakkama, ma olen tugev! :angry:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Montaažimasina rattad on oma ringi ära teinud ning juba täna õhtul on oodata uut materjali, loodusjõust nimega Kristjan-Johannes Konsap.

Püsige lainel!

Jääme ootama, loodan ,et Vennad V on montaazi ja operaatori ametis kibedamad käed kui kulturismis..... :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga hea video!

Mina ise hoidun sellel aastal suurest pildistamisest ja hoian madalat profiili nagu Cutler :)

Kui saabub õige päev, küll siis selgub tõde!

Kirbule jõudu ja vesi naha alla!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×