Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Kristjan-Johannes Konsapi blogi

Recommended Posts

Fitness.ee | fotod: Fitness.ee | Joker | fotod: Anonüümne | 3 kommentaari

1168_thumb.jpg

Täisnimi: Kristjan-Johannes Konsap
Hüüdnimi.näiteks fitness.ee portaalis:kirp2 (muidu härg,kiku,semujne)
Sünniaeg:15.04.1989
Sünnikoht:Saardevald Pärnumaa
Praegune elukoht:Tartu
Klubi,kus treenid:hetkel TÜASK
Perekonnaseis:vallaline
Pikkus:172 cm
Võistluskaal:viimati ~67kg
Biitseps cm:39 cm
Rind cm :102 cm
Talje cm::84 cm
Jalg cm:63cm
Säär cm:41
Võistlusväline kaal:võistlustevahelisel perioodil: ennevanasti ~72 kg, rekord 85 kg.
Saavutused võistlustelt:EKV 2006 Noored-67,5 kg 1.koht,EMV 2006 Noored -67,5 kg 1.koht, Noorte ja Juunioride absoluudi 3. koht, EKV 2007 Juuniorid -72,5 kg 2.koht, EMV 2007 Juuniorid -72,5 kg 2.koht.
Kontakt:kirp2@hot.ee
Kodulehekülg:-

ENDAST:
Töökoht:-

Hobid,harrastused:kulturism,
Suurim hirm:Chuck Norris
Minu suurim voorus:huumorimeel
Minu suurim puudus:laiskus
Inimene keda enim imetled:Kristjan-Johannes Konsap
Suurim saavutus väljaspool kulturismi: kunagi sai olümpiaadidel käidud. Siis, kui veel aju lihasteks polnud pumbatud.
Mida imetled inimestes enam:lahkust
Mida vihkad enimin imestes:mitmepalgelisust

KULTURISM:
Eeskujud kulturismis:
Ott Kiivikas. Ise rühin aga rohkem klassikute poole näit.Imre Vähi, Argo Vaible.
Suurim pettumus kulturismiga tegeldes:s****t saia ei tee.
Kui tugevalt on kulturism mõjutanud sinu isiklikku elu:kuna kulturism ei piirdu vaid saalis pumpamisega peab päevakava kohandama vastavalt toitumisele,trennile jne. Pahedest üritan end eemale hoida. Kulturism on andnud enesekindlust, parimad sõbrad ja mõjutanud ka tulevase ameti valikut. Ja naisi ka keha üldjuhul eemale ei peleta.
Mida sooviksid muuta kulturismis: et seda võetaks teiste spordialadega võrdsena, suurem rahastamine jne.
Peamine motivatsiooni allikas kulturismis: ilus keha ja selle areng
Kõige tähtsam asi, ilma milleta pole mõtet edu loota kulturismis:pühendumus, maailmatasemel loomulikult ka geenid
Isiklikud rekordid: Põhikooli spordipäeval palliviskes 2.koht. Raskejõustikualased rekordid on tagasihoidlikud.
Keha tugevaim külg:kõht
Keha nõrgim külg:rind
Eesmärk kulturismis:Eestis oma kati meestele kannaga pähe astuda ja kunagi ka väljamaad külastada.
Miks just kulturism:ma ei valinud seda, see tuli ise.See oli loomulik leid kui otsustasin hakata lihaseid kasvatama.

LEMMIKUD:
Aastaaeg:
ilmselt suvi
Ajaleht:-
Anekdoot:Karul on jõle pohmell ja kõnnib metsas ringi. Jänes tuleb vastu ja ütleb, et selle vastu aitavad hästi mõistatused.
Karu ei usu. Jänes aga hakkab küsima:
- Mõista, mõista, mis see on: kaks tera, kaks kera?
Karu ütleb, et see on ju jama.
- Ei ole jama, need on käärid.
- No olgu, küsi veel.
- Mõista, mõista, mis see on: ise ümmargune, pealt siiru-viiruline, tuhat meest sees?
Karu mõtleb:
- See on vist ######.
- Ei ole, see on arbuus.
Karul saab villand ja tatsab edasi. Hunt tuleb vastu ja hundil jõle pohmell kallal. Karu ütleb, et selle vastu pidid mõistatused aitama. Hunt ei usu. Karu hakkab küsima:
-Mõista, mõista, mis see on: arbuus ######?
Hunt ajab silmad pärani:
- See on ju jama!
Karu ütleb, et mina ütlesin ka, et jama, aga jänes ütleb, et käärid.
Automark:olen täielik rullnoka vastand ja autodest ei tea midagi aga väike Lamborghini võiks küll garaazis olla.
Film: Matrix, Lord of the rings, Forrest Gump
Jook:piim
Kellaaeg: õhtul peale trenni
Laulja:räpparid
Loom:-
Muusika:räpp
Nädalapäev:pakun nädalavahetus
Näitleja:-
Parasiitsõna:"JEAP!LIGHTWEIGHT BABY!"jne.
Riietus:teksad ja t-särk
Telesaade:Kreisiraadio ilmselt
Toit:saiakesed ja liiter jäätist laadimispäeval
Ajakiri:-
Sportlane:Ronnie Coleman
Arvamus Marek Kalmusest:tundub täitsa asjalik.Polegi nii kuri onu kui alguses paistis.
Arvamus Ott Kiivikast:Hea, et ta oma südameasjaks on võtnud kulturismiseemne külvamisse noorukite südame viljakasse huumuskihti.

SOOV
LUGEJATELE:
Toomas Merila: "Sportlane võid sa olla, aga inimene pead olema." Indrek Otsus: "Õppige, poisid, kuni saate!" Tehke sporti pühendunult aga ärge unustage ka päriselu. S.t. et noored, mõelge tuleviku peale ja ärge unustage ka leiba lauale kindlustada. Jõudu ja edu treeningutel ja püsige moodsad!


Kristjan-Johannes Konsap (sündis 15 aprill 1989) on Eesti lootustandev kulturist.

Elulugu

Kristjan-Johannes Konsap on sündinud 15. aprillil 1989. aastal Saarde vallas, Pärnumaal Malle Konsapi(Järvemaa) ja Juhan Konsapi pojana. Koolieelse lapsepõlve veetis ta Saarde vallas, Tihemetsa alevikus. 1996. aastal kolis pere Harjumaale, Raasiku alevikku, kus Kristjan sama aasta sügisel Raasiku Põhikoolis ka oma kooliteed alustas. Raasiku Põhikooli 9. klassi lõpetas ta 2005. aastal kiituskirjaga. Põhikooli viimastel aastatel tekkis huvi jõusaalitreeningu ja kulturismi vastu. Süstemaatilisi treeninguid alustas ta 2004. aasta oktoobris. 2005. aasta sügisel asus õppima Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasiumisse ning kolis treeningute hõlbustamiseks pealinna. 2005. aasta oktoobris alustas treeninguid Reval-Sport spordiklubis Ott Kiivikase käe all, mis tõi endaga kaasa ka tõsisema sportliku arengu. 2006. aasta kevadel võistles esimest korda Eesti Karikavõistlustel kulturismis ja saavutas kategoorias noored -67,5 kg I koha. Sama aasta sügisel Eesti Meitsrivõistlustel tuli Kristjan ka Eesti noorte meistriks kategoorias -67,5 kg ning saavutas Noorte ja Juuniorite Absoluudis pronksmedali. 2007. aastal järgnesid 2.koht Eesti Karikavõistlustel ja 2. koht Eesti meistrivõistlustel kategoorias Juuniorid -72,5 kg. 2008. aasta suvel lõpetas Kristjan Gustav Adolfi Gümnaasiumi ja kolis elama Tartusse. Peale 2008. aasta võistluspausi võistles ta taas 2009. aasta Eesti Meistrivõistlustel kus saavutas 2. koha kategoorias Juuniorid -75 kg. 2010. aastal saavutas Juuniorid -75 kg veel ühe hõbemedali.
Resideerides Tartus, treenis ta Fittest Tartu spordiklubis ning töötas toidulisandite, treeningrõivaste ja -varustuse müügiga tegelevas firmas Fitshop Eeden treener-konsultandina.
Juuli 2011-mai 2012 teenis aega Eesti Kaitseväes, pärast mida suundus elama Tallinna ning alustas tööd FitShop.ee turundusjuhina.

Hetkel treenib Kristjan Sparta ja Reval-Sport spordiklubides.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas Team FASTi liikmed hakkavad siis kahte blogi pidama: ühte blogide all ja teist foorumis? Ühes on enda mõtted ja tegemised, teises on sponsori tsensuur peal? Parem oleks, kui saladuseloori kergitamise järel sealt alt ainult õhku ei tuleks.. Ootaks ikka palju plahvatusi, seksi ja vägivalda! <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas Team FASTi liikmed hakkavad siis kahte blogi pidama: ühte blogide all ja teist foorumis? Ühes on enda mõtted ja tegemised, teises on sponsori tsensuur peal? Parem oleks, kui saladuseloori kergitamise järel sealt alt ainult õhku ei tuleks.. Ootaks ikka palju plahvatusi, seksi ja vägivalda! :(

Sex ja vägivald ei ole Kirbu jaoks probleem! <_<

post-50-1283498977_thumb.jpg Mai 2010 Hollandis

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere õhtust, mu pessimistlikud ja kannatamatud sõbrad, kuid ka kõik teised, kes on otsustanud seda blogi lugeda.

Alustan siis selle projektiga, mille raames kavatsen rääkida nii oma treeningust, toitumisest kui ka kõigest muust, mis teeb minust selle, kes ma olen. Treeningblogi olen ma siin lehel ennegi pidanud, eks üritan nüüd ka midagi muud teieni tuua.

Mis on selle ürituse point?

No alustada võiks sellest, et tänane päev märgib täpselt 6 nädalat minu elu tähtsaima kulturismivõistluseni milleks on EMV 2010. Aga tähtsaid võistlusi on tulemas veelgi. Loodan, et enamik teab, et Tallinn Euroopa kultuuripealinnaks 2011 raames on järgmisel sügisel Eestil suur au ja kohustus korralada siin Maailmameistrivõistlused klassikalises kulturismis. Kui hetk sellele mõelda, siis see on ikka ainulaadne ja suur sündmus. Usun, et EKFL teeb oma parima, et korraldada eeskujulikud võistlused. Kuigi meil vaevalt nii head ressursid on nagu mõnel naftariigil, kus meie võistlejadki luksust nautimas on käinud. :unsure:

Seoses sellega pani meie pikaajaline koostööpartner FAST õla alla meie sportlaste valmistumisele MMiks. See oli üks projekti algseid eesmärke, nüüdseks on selle haare laienenud. Teiseks annab see loodetavasti harrastussportlastele võimaluse lähemalt tutvuda võistlussportlase treeningu, toitumise, eluolu, hingeelu ja kõige muuga, mis kaasneb võistlusteks valmistamisega. Üritan omalt poolt emotsiooni edasi anda nii hästi kui võimalik, kasutades selleks tänapäeva tehnikaimesid.

Kõik huvilised on oodatud võistlusteks valmistumist sportlasega kaasa tegema. Kaloraazi ja raskuseid enda jaoks kohandades, muidugi. Ei oleks mul midagi ka mõne ühise treeningu vastu, mille näiteks FitnessTv üles võtab(juhul kui ikka lubab mind KÜMME korda kuulsamaks teha!). Ehk tõstab see veidi inimeste huvi kulturismi/fitnessi vastu...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu juba mainitud, olen oma hetke treeninguid ja valmistumist kajastanud küll. Alustame siis algusest: kes ma olen ja kust ma tulen. Sest kõik see on minust teinud selle, kes ma olen.

PROLOOG

Minu väikest elulugu võite lugeda ka Fitness.ee Wikist. Ema (kes eile Google avastas) südamerahustuseks mainin ära, et perekonnanimi oli tal sel ajal juba teine. :D

Elu esimesed 6 aastat veetsin Pärnumaal, Tihemetsas. Jutud käivad, et tolle maakonna metsade vahelt on ennegi meistreid tulnud(Taavi Koovit). Suhteliselt väikse asula kohta oli seal staadion, park, tehnikumi saalis näidati kino ja minu mälu järgi eksisteeris seal ka mingisugune jõusaal. Mitte et ma tol ajal spordi vastu mingitki huvi oleks üles näidanud. Oh jah...kaunid lapsepõlve ajad...

Oma koolitee alguseks kolisin suht Tallinna lähistele, Raasikule, kus elasid minu emapoolsed vanavanemad. Seni olin seal lihtsalt suviti käinud nagu maakohas ikka.

Niisiis alustasin oma kooliteed Rasiku Põhikoolis. Endiselt ei tegelenud mingi spordialaga, kuigi jalgpall on meil seal kõva sõna. Maal sai muidugi kaevust vett pumbatud ja seda ämbritega tuppa tassitud jms tehtud. Nüüd samu töid tehes mõtlen muiates, et see treenib ju triitsa, too trapetsit jne :unsure: Kehatüüp on mul alati olnud pigem endomorf. Kui keegi ütleks, et ma olen andekas, siis ma arvaks, et ta on hull. Kõik mis ma saavutanud olen, on tulnud vaid raske tööga. V-o on mul lihaskasv parem kui ektomorfil, samas on samapalju parem ka rasvkoe juurdekasv. Sellele aitasid muidugi kaasa ka isa pakutud sardellid, millest mul siiani isu täis on...

Aga tagasi pointi juurde. See oli vist 8ndas klassis kui suutsin väikevendadega kelgutama minnes oma parema jala kipsi saada. Ahjaa-selleks ajaks oli meie pere täielik: mul on 1 õde ja 3 venda. Igatahes mäletan ma, et sattusin jalg kipsis telekast vaatama jäädvustust eesti kulturismivõistlusest. Kui neid vahest harva kajastati, üritasin ikka vaadata. Need huvitavsid, kuigi tundusid ühe asjana, mis võiks olla, aga mida ma kunagi ei saavuta: a la tahaks ka tantsida nagu see tippbreikar või tahaks ka elada palmisaarel...

Umbes tol ajal aga hakaksin trenni vastu huvi tundma. V-o mõjutas mind ka üks mu sõber/sugulane, kes oli üpris heas vormis ja "kuiv". Tahaks ju ka. Tema "tõigi" mulle (ilmselt oma kooli jõukast) mu esimese 8 kgse hantli, millega hakkasin siis nagu ikka kõik algajad biitsa pumpama. Mingi aeg sai kuuri üles löödud ka lõuatõmbamispulk... Treeningkava arenes ja mingi aeg sai enne magamaminekut tehtud kätekõverdusi, hantliga biitsa, õlga, rinda jne. Mäletan, et kord ei jõudnud ma pärast kätt õlast tõsta, et tuld kustu panna. :P

Taaskord üks tähtsamaid verstaposte oli treeningpingi hankimine. Naabripoisi õpetamisest saadud raha eest ostsin Anttilast(yeah, you know it!) järelmaksuga klassikalise surumispingi ja 50 kgse kangi. Talvel-vastu kevadet sai sellega kodus kaootilist treeningut alustatud. Mingi aeg tüütas see ära ja muutus kuidagi vastumeelseks. V-o oli tegu mu esimese ületreeninguga, ei tea. :D Esimesed treeningkavad sisaldasid erinevaid harjutusi, mida sai pingiga teha, kuid kordused olid ca 10-50 vahel. Samamoodi on mul maakodus ka treeningpäevik esimeste päevade toitumisega: arooniad, lehmapiim, natukene kohupiima jne. Kaloraaz tagasihoidlik. Pean need üles otsima ja siia riputama... :D

Asi läks aga tõsiseks oktoobrist 2004(nagu minu liitumiskuupäevastki näha). Taaskord üks mälupilt on mul tollest 28.okt., mil käisime linnas mu õe sünnipäeva pidamas. Mina kasutasin aga aega targasti Amazon.ee lehel surfates...

Niiet 9nda klassi lõpus alustasin oma süstemaatilisi treeninguid. Kohe esimene kava oli ma mäletan 6x nädalas trenniga, üla-ja alakeha vaheldumisi. Kava võtsin raamatukesest: "Abiks jõusaalis harjutajale". Lisaks olin muidugi vana hea "Kulturism kõigile" põhilaenutaja...

Aga tänaseks ehk aitab, kell juba nõnda palju.

Homne toob nii trenni kui ehk ka vormipilte ning muidugi mu eepilise SISSEJUHATUSE jätkumise :P

Püsige öösel anaboolsed.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellisest postitusest oleksid võinud alustadagi - olgu see õpetuseks teistele, kes ei tea kuidas sissejuhatust kirjutada. Ausalt öeldes teades sind kui väga avatud inimest.... :unsure: ei teadnud ma enamusest neist lapsepõlvefaktidest. Edu ja kordaminekuid soovides! Jääme ootama jätku.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Niisiis. Kuhu ma jäingi. Alustasin oma kulturismitreeninguid oma maakodus oma toas käepärase surumispingiga möllates. Vist peale 2. kuud liikusin üle 3ks jaotatud kavale, tehes keha 2x nädalas läbi. Need treeningud ei olnud just kõige lõbusamad, kuid ilmselt korvas suure sageduse madal intensiivsus, mis algajatel ikka on. Pausid seeriate vahel olid mul 30 sek. Kas ka 4ks jaotatud kava tegin ei mäleta. Igatahes on mul meeles, et tollal treeningkavasid uurides imestasin, miks võib ülakeha jaotada lausa 3/4 päeva peale, tervet alakeha peab aga endiselt treenima ühel päeval. Hiljem muidugi selgus, et ma polnudki hull, lihtsalt alakeha alahinnatakse pidevalt... Raskused polnud ilmselt ulmelised, sest kükki tegin ju kangiga, mille suutsin maast pea taha tõsta: kükipuuri mul polnud.

LISANDID JA IIDOLID

Mida kindlasti ära märkida tahtsin oli, et toidulisandeid hakkasin ma kasutama juba teisest treeningkuust. Võib öelda, et meil on üpris pikk suhe. :D Oma esimese paki legendaarset Protein Nr.1 ostsin soliidse juurdehindlusega Viru Keskuse Spantal Spordist. 4 spl seda peale trenni oli üks mu päeva korralikemaid valguannuseid. Muidu üritasin oma valgukotil järel käia ikka vanas Robocopi poes Telliskivi tänaval, kui vähegi hiljaks ei jäänud. Kord kuus sinna minna oli ikka suur sündmus. Peaaegu mäletan seda nö laohoonele omast lõhna, mis mind iga kord uksel tervitas. Muidugi vedas eriti siis, kui Härra Ott Kiivikas samal ajal seal juhtus olema. Kord olin suutnud kokku koguda suurema summa ja läksin sinna tõstevööd, kindaid ja valku soetama. Tegin tookord ka kliendikaardi, mis kohe esimese ostuga end ära tasus(Tee sinagi! :P). Peale selle sai soetatud ka üks motivatsiooniline pildimapp, mille sisu minu toa seina ehtima hakkas.

Igatahes mäletan, et Ott isiklikult tuli mulle neid asju sobitama ja kui mees mulle ette astus, et ülemiselt riiulilt tõstevööd leida, avaldas mulle muljet tema läbi liibuva sviitri tungiv ulmeliselt lai selg. :P Mõnikord sai proovitud ka Whey Lemon Superit, mis tegelt oleks ehk hinna/koguse poolest mulle mõttekamgi olnud.

Niisiis käisin korra kuus rongiga Tallinnas, et endale toidukraami tuua. Minu kuu norm oli 90 muna, 3 kg kana, 3 kg heeringat ja soliidne kogus kohupiima/kodujuustu. + pakk valku. ;)

Oma pisku taskuraha viisin põhiliselt jaama turule ja telliskivi säästukasse. Seda kogust andis muidugi koju tassida.

Nüüd jutustangi Teile loo oma elu parimast teeninduselamusest. Nimelt oli mul taaskord kuskilt raha tekkinud ja vaja oli hantlid ja lisaraskuseid muretseda.

Olnud oma tavapärase toidutavaari ära ostnud, suundusid Tallinn Kaubamajja, kust soetasid 2x15 kg tellitavad hantlid ja 10 kg ketta. Siis aga avastasin, et oh imet: ma vist ei jõuagi seda kõike koju tassida! :unsure:

Tallinna Kaubamaja eeskujulikud töötajad tellisid mulle takso, andsid taksokupongi ja lasid veel kojugi helistada, et mulle rongi vastu tuldaks. Tervitused Spordiosakonda! Näete, mis tänu Teile poisist saanud on.

Treeningute algusperioodil mõjus trennipisik ka teistele. Oma pikaajalisest sõbrast naabripoisiga käisime sügisest kevadeni IGAL õhtul jooksmas. Kasvõi tavapärane väike ring+ asja juurde kuuluv päevasündmuste arutamine. Ka tema majja ilmus lõuatõmbamiskang, hiljem juba laenasid talle oma hantleid ja raskuseid. Tema aga printis mulle välja minu esimesed toitumisalased materjalid.

TOITUMINE

Toitumisele üritasin tähelepanu pöörata. Hommikusse kuulusid 3 muna. Tol ajal levinud info kohaselt aga eemaldasin neist kollased, saades nii ca 9g valku. Praegu mõtlen, et oleks vähemalt terved munad ära söönud, isegi olid tol ajal menüüs valku vähe. Loodetavasti sõin sinna kõrvale ka mingit putru... Koolilõunal ajasin endale sööki sisse "kogu raha eest" kuid siiski valisin võmalusel valgurikkamat poolt. Peale sööki sai koos mõne teise huvilisega piimakannu rüüstamas käidud. 2-3 kruusi läksid järjest nagu oleksime Ollika leti ääres

Peale kooli ja enne trenni sõin 9 kuud järjest heeringat, sest Amazon.ee artikkel "toidud, mis toimivad nagu toidulisand" väitis, et seal on enim kreatiini. :D Lisaks veel küslauku ja vist ka mingi süsivesik. Tollest heeringast on mul siiani siiber. Kui ikka turult 3 kg heeringat ära ostad, siis kuu lõpuks pead seda juba vägisis sisse ajama. Liigse soola eemaldasin ma sealt leotamisega, saades nii üsna maitsetu tüki.

Peale trenni läks siis 4 spl Protein Nr.1 ja peotäis rosnaid. Viimane toidukord oli 3 h peale sheiki ja koosnes 100g rasvatust kohupiimast + midagi veel.

Vahest juhtus ikka, et keegi perest käis mu toiduvarude kallal või et läksin emaga tülli, kuna tahtsin õhtusöögiks mõeldud hakkliha ära süüa. Ega temagi teadnud, et see äkitselt alanud hullus püsima jääb ja vilja kannab...

Toitumine oli küll suhteliselt korrapärane kuid kaloraaz madal. Alustades kaalusin ca 62 kg, 9 kuud hiljem 55kg :D Aga ma olen optimist: vähemalt sain üpris kuivaks ja mingi põhja ikka alla. Mingi aeg veel alustasin dieeti, süües hommikuks päevalilleseemnesuppi jms.

Kõhtu tegin ka iga päev lootes saada sama, mis mehel pildi peal. Tulemuseks oli aga keskkoht, mis oli laiem kui õlad. :)

Mida veel tahtsin öelda, et juba suht treeningute alguses teadsin, et tahan saada kulturistiks. Mitte lihtsalt suuremaks ja tugevamaks, vaid võistlevaks kulturistiks. Käisin vaatamas ka esimesi võistlusi Salmes. Seal tundus, et minust laval olevate kujudeni on masendavalt pikk ületamatu tee...

Nagu mu järgmisest kirjatükist selgub, siis päris nii hull olukord ei olnud...

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hetkel ma vist oma järgmist osa, kuidas ma tõsisemalt kulturismi ja võistluskulturismini jõudsin, kirjutama pole võimeline. Kirjaniku loovus vajab täislaadimist.

Küll aga võin juba täna õhtul, kui rammu veel vähegi ihuliikmetes jagub, põigata korraks olevikku ja konkreetsete trennideni. Nimelt on täna kavas rinnatrenn ja seda noore Rainer Neemsaluga. Plaanis teha ka fotojäädvustusi. Niiet te ei pea kartma, tuleb ka teistsuguseid sissekandeid.

Seniks aga on kommentaarid, küsimused ja ettepanekud teretulnud... :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis teema sul selle ökokeskusega on?

Rahaline sponsor v saad sealt mingit mämmi? Kui nii siis räägi lähemalt?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirbu tegemistest on alati tore lugeda, kuigi vahel läheb see jutt pikaks. Samas, sellised vennad, kes on muidu napisõnalised ja endassetõmbunud, ongi kõvad kirjamehed :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kirbu tegemistest on alati tore lugeda, kuigi vahel läheb see jutt pikaks. Samas, sellised vennad, kes on muidu napisõnalised ja endassetõmbunud, ongi kõvad kirjamehed :unsure:

Ma olen seda ka tähele pannud, meie sinuga võime tavaelus vaterdada nii ,et kuulajal kõrvad valutama hakkavad, eriti sinu jutt..... :D Sa ju tead, et kui koos oleme, siis mina olen vait (kes tavaliselt jutumees on) ja siis kui juhtub minu vend ka veel pundis olema, siis jääd isegi sina vait... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma olen seda ka tähele pannud, meie sinuga võime tavaelus vaterdada nii ,et kuulajal kõrvad valutama hakkavad, eriti sinu jutt..... :D Sa ju tead, et kui koos oleme, siis mina olen vait (kes tavaliselt jutumees on) ja siis kui juhtub minu vend ka veel pundis olema, siis jääd isegi sina vait... :D

Oti vend Mikk on hetkel veel võitmatu, aga kui mul peaks pikem võistlusväline hooaeg tulema, küll siis olen Mikule võrdseks vastaseks! :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mis teema sul selle ökokeskusega on?

Rahaline sponsor v saad sealt mingit mämmi? Kui nii siis räägi lähemalt?

Oleksin varem või hiljem ka selleni jõudnud. Jah, tegu on väikestviisi sponsoriga. Asi algas nii, et üks härra võttis minuga ühendust, kuna soovis personaaltreenerit. Sai siis kevadel vastu suve mõned kuud koos saalis aega veedetud. Kuna see lahke Härra on tegev tolles Tartu ökopoes, soovisin vastutasuks pigem õnge kui kala ehk siis pikaajalisemat koostööd. Niiet kes otsib Lõuna-Eestis või täpsemalt Tartus hea valikuga soliidset ökopoodi oma mahevajaduste katmiseks, leiate selle Oa 1 Tartu või http://www.okokeskus.ee/ Selelga hoolitsete kindlasti oma tervise eest ja toetate nii mahepõllundusega tegelevaid põllumehi kui ka mind. :D

Hangin sealt üht-teist söödavat, mida tavapoest naljalt ei leia.

Tänane trenn on möödas, pilte täna siiski üles panema ei hakka, sest ootamatult meenus, et mul on teisigi kohustusi siin elus. :D Pealegi liiga palju head korraga pole ka hea... See-eest aga peaksin homme tegema huvitava jalatrenni teisegi 2010 EMV võistlejaga, sedapuhku siis juuniorites võistleva Sarge'ga. :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Peale kooli ja enne trenni sõin 9 kuud järjest heeringat, sest Amazon.ee artikkel "toidud, mis toimivad nagu toidulisand" väitis, et seal on enim kreatiini. :unsure: Lisaks veel küslauku ja vist ka mingi süsivesik. Tollest heeringast on mul siiani siiber. Kui ikka turult 3 kg heeringat ära ostad, siis kuu lõpuks pead seda juba vägisis sisse ajama. Liigse soola eemaldasin ma sealt leotamisega, saades nii üsna maitsetu tüki

Pole ammu juba nii naerda saanud. Ei uskunud, et keegi selle pärast heeringat nii kohusetundlikult sisse hakkab ajama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
... See-eest aga peaksin homme tegema huvitava jalatrenni teisegi 2010 EMV võistlejaga, sedapuhku siis juuniorites võistleva Sarge'ga. :unsure:

Hommikul kergejõustik, päeval pallimängud, töö + jalatrenn, küll sina ikka jõuad kirp :D.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Siis kui Kirbul palgapäev on..... :unsure:

Kirp saab palka ? Kirp kuna palgapäev on ?! Vanaema ja vanaisa tahaks ka särki!

Muudetud kasutaja savi_ poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jälle üks sammuke lähemal Eesti Meistrivõistlustele. Nii on ka Kirbu elus. Täna 12 paiku läksime koos Kirbuga TÜ Spordihoonesse jalatrenni tegema. Alustasime kükiga, nagu ikka. Alguses panime 80 kg peale ja tegime 12 kordust. Järgmisena 100 kg ja 10 kordust. Kui peale läks 120 kg, hakkasin juba kahtlema enda võimetes (kuna pole üle 135 kg üles kükkinud kunagi). Kirp ei teinud teist nägugi ja sidus põlved endal kinni. Ma olen kõvem mees ja ei kasutanud midagi, isegi mitte vööd (lihtsalt ei olnud minule parajat):unsure:. Kirp tegi oma 8 kordust ära, mina jäin 6 peale. Järgmisena ladusime 130 kg peale. Kirp 6 kordust, Sarge 4 kordust. Olin väga rahul, kuna pole selliseid raskuseid veel kükkides kasutanud. Järgmisena läksime jala pressi peale, kus Kirp ladus kohe 200 kg peale. Lõpuks oli raskus minul 300 ja Kirp pani veel viimaseks seeriaks 50 kg juurde. Hack kükil suurt raskust ei pannud, 60 kg oli vist. Lasime ikka lõpuni välja ja ülesse. Kirp tegi 4x15, ma jäin 4x10 peale. Pärast seda tegime superseeriaid reie lähendajal ja eemaldajal. Raskused olid väiksed, aga Kirbule valmistasid need raskusi. Koht, kus ma pole Kirbust nõrgem ^^ :D. Järgmisena läks Kirp kõhtu tegema ja ise asusin isoleerivaid harjutusi tegema (sirutus ja kõverdus). Sääre tegin ka veel lõppu max raskusega 4x10. Ei taha palju luuümbrise põletiku pärast teha. Pärast trenni ikka tavaline sheik sisse, Kirbul oli neid sadu... igasugu pakendid ja pulbrid ja asjad tulid kotist välja. Edasi liikusin mr815 juurde sööma, et oma glükogeeni varusid täita. Kõndisin tema juurde nagu pensionär. Ei suutnud oma toitu ära süüa ja hapupiim jäi ka poolikuks. Tund aega passisin liikumatult, kuna süda oli nii paha ja pea lõhkus - kõik hakkas alt mitu korda ülesse tulema, kuid õnneks on senimaani tulemata jäänud. Viimases loengus, mida andist jrx, üritasin magada (lubasid süüa, kuid magamist Sa vist ei maininud, nii et sorri - lõpus olin ärkvel kui jutt läks geneetilise pärilikkuse peale), kuna süda oli ikka nii paha ja jalad ei kandnud. Olen edukalt koju jõudnud ja ikka pea lõhub ning süda paha, kuid toit läheb alla. Järgmine nädal liitub meie jalatrenniga ka mr815, kes täna oli meil fotograaf.

Kõike head ! Varsti jõuab Kirp ka koju ja lisab omapoolsed sõnad.

Muudetud kasutaja Sarge poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×