AlanBStard 126 Report post Posted September 11, 2010 Samas gay-maailmas võib isegi töötada Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 12, 2010 Mida ma soovin. Ma soovin, et leiduks euroopas/maailmas noori sportlasi, kes vaadates IFBB kodulehel võistlustest pilte, julgeks unistada võistlustele pääsemisest. Julgeks unistada, pingutaks selle nimel ja järgmisel aastal vaataks ka enda pilti juba IFBB kodulehel.Njaa. Ma sooviks ka nö "enda pilte IFBB kodulehel näha". Sinu tulemus Euroopakatel on minu arust Siiani ootamatu ja väga suur hüpe edasi. Ise tahaks ka juba välismaal õnne proovida. Mitte et ma kohe medalite peale välja läheks. Ja seda ütlen ma mitte pessimistlikus toonis vaid see on minu arust puhas reaalsus. Samas sageli tundub isegi pikka aega alaga tegelenute puhul, et ainuke asi, mis neid tagasi hoiab, on nemad ise. Nad on spordiala dogmadesse nii takerdunud, et on juba unustanud, mis unistustega nad alguses sellega tegelema hakkasid. Liiga palju usutakse reegleid a la "üle kilo lihast pole aastas võimalik kasvatada", "pärast 21 eluaastata enam ei kasva", "kui geene pole antud, siis edu ei saavuta". Muidugi on geneetilised eeldused kulturismis/fitnessis olulised, kuid juba lapsepõlvest saati võib näha, kuidas andekad indiviidid ei viitsi alaga tegeleda. Neile ei paku see pinget ja nii võivadki edu saavutada need, kellel on püsivust ja töötahet. Jama on selles, et need pessimistlikud treenerid ju mõjutavad oma õpilasi. Muidugi oleneb inimesest, kas tal on ikka nii palju iseloomu, et geneetilistest puudustest üle olla või ei. Täiesti andetut sportlast fanaatiliselt alaga tegelema ja kõike muud tahaplaanile jätma vast ei tasuks julgustada. Samas tulevikku ei oska keegi ette näha ja kohe eos teiste unistusi lämmatada pole mõtet. Kui ala pole sobiv, siis saab sellest varem või hiljem aru. Trenn tuleb aga ikka kasuks.Ühesõnaga kui Sa paari aasta pärast oma entusiasmi säilitada oled suutnud, siis ma usun Sinusse. Share this post Link to post Share on other sites
argoll 12 Report post Posted September 12, 2010 Ühesõnaga kui Sa paari aasta pärast oma entusiasmi säilitada oled suutnud, siis ma usun Sinusse. Väga hästi öeldud Argo Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted September 12, 2010 Njaa. Ma sooviks ka nö "enda pilte IFBB kodulehel näha". Sinu tulemus Euroopakatel on minu arust Siiani ootamatu ja väga suur hüpe edasi. Ise tahaks ka juba välismaal õnne proovida. Mitte et ma kohe medalite peale välja läheks. Ja seda ütlen ma mitte pessimistlikus toonis vaid see on minu arust puhas reaalsus. Samas sageli tundub isegi pikka aega alaga tegelenute puhul, et ainuke asi, mis neid tagasi hoiab, on nemad ise. Nad on spordiala dogmadesse nii takerdunud, et on juba unustanud, mis unistustega nad alguses sellega tegelema hakkasid. Liiga palju usutakse reegleid a la "üle kilo lihast pole aastas võimalik kasvatada", "pärast 21 eluaastata enam ei kasva", "kui geene pole antud, siis edu ei saavuta". Muidugi on geneetilised eeldused kulturismis/fitnessis olulised, kuid juba lapsepõlvest saati võib näha, kuidas andekad indiviidid ei viitsi alaga tegeleda. Neile ei paku see pinget ja nii võivadki edu saavutada need, kellel on püsivust ja töötahet. Jama on selles, et need pessimistlikud treenerid ju mõjutavad oma õpilasi. Muidugi oleneb inimesest, kas tal on ikka nii palju iseloomu, et geneetilistest puudustest üle olla või ei. Täiesti andetut sportlast fanaatiliselt alaga tegelema ja kõike muud tahaplaanile jätma vast ei tasuks julgustada. Samas tulevikku ei oska keegi ette näha ja kohe eos teiste unistusi lämmatada pole mõtet. Kui ala pole sobiv, siis saab sellest varem või hiljem aru. Trenn tuleb aga ikka kasuks.Ühesõnaga kui Sa paari aasta pärast oma entusiasmi säilitada oled suutnud, siis ma usun Sinusse. Umbes samad sõnad sulle väikemees. Kui sul õnnestub järgneva 10 aasta jooksul Eesti absl meistriks tulla siis ma vb isegi hakkan juttu tõsiselt võtma. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 12, 2010 Umbes samad sõnad sulle väikemees. Kui sul õnnestub järgneva 10 aasta jooksul Eesti absl meistriks tulla siis ma vb isegi hakkan juttu tõsiselt võtma. Krt, ma juba kardan seda aega kui Kirp peaks täiskasvanute kategooriasse tulema. Ta on kuidagi selline kahtlane mees... ühes filmis oli sadistlik sarimõrtsukas Kirbu nägu. Kirp tuleb meeste kategooriasse ja paar päeva enne Eesti meistrivõistlseid hakkab kohalikke kulturismistaare kaduma hakkama. Võistluspäeval tuleb ainult Kirp üksinda lavale Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 12, 2010 Krt, ma juba kardan seda aega kui Kirp peaks täiskasvanute kategooriasse tulema. Ta on kuidagi selline kahtlane mees... ühes filmis oli sadistlik sarimõrtsukas Kirbu nägu. Kirp tuleb meeste kategooriasse ja paar päeva enne Eesti meistrivõistlseid hakkab kohalikke kulturismistaare kaduma hakkama. Võistluspäeval tuleb ainult Kirp üksinda lavale Tal juba kindlasti kõik paika pandud. Ja isegi kui 16.oktoober Sina, võistleja, hommikul ärkad, ole õnnelik Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted September 12, 2010 vähk ja tema huumorisoon Share this post Link to post Share on other sites
smitser 0 Report post Posted September 12, 2010 Väga huvitav nö blogi. tnx J. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 17, 2010 Janika vastab lühidalt-treeningkõige aluseks-sööminevaid et saaks kähku söödud ja mõtted toidust eemale-pildistaminekui hoo sisse saab, siis meeldiv-võistleminekardan selle tulekut, nutan minekut-dieetnauding-dieetpiin-Body-fitnessnii mina-kardioväljalülitamine muust maailmast-toidulisandFAST Fatburner-FASTkeha rahulolu-muusika2pac "Changes"-jooktee-petupäevadraske on lõpetada-treenertoetav tiib-sisimaspisike ja õrn-välja elaminefüüsiliselt lõhkudes, purustades-tulevikhantel, kang, tross ja kaaslane, kes selle kõigega suudab leppida-minevikmiks ma juba varem ei alustanud?-ajaviidejutustamine seeriate vahel-alkoholMÜRK-romantikaküünlad, hämarus ja Whiskey Lullaby- selles ma ei erine-rahavahend, et saaksin kvaliteetselt treenida, valmistuda, võistelda-mobiiltelefonmuusika enne uinumist-riietuspeaasi, et kontsad-koduüleliigne minema-õppimineJAH-trenniskujutan ette, kuidas keha võiks areneda juba-arvutiTeile info edastamiseks-värvvalge-sama keeruline kui minu spordiala-mis värvi on armastus?jõusaali pildiga-liiklusvahendliikumine peab kaloreid põletama- jala/jalgratas-hommik või õhtuasjalik olen hommikul, treening õhtul, siis koju "lepo"-käekoti sisuhuuleläige ja peegel alati-kodused toimetusedolen koristamiseks laisk, seepärast hoiangi kõik korras-internet&mobiiliühendusabistamiseks, mitte asendamiseks-numberpaaritu-loomrebane- topisena-materjalpuit-nutminetuleb ette... mõnikord liiga tihti-naerminevõistluseelselt naeratan vägisi, õnnelikuna ei suuda tõsine ollagi, kuid see ei tähenda, et võistluseelselt kurb oleksin-proff/asjatundja/algajaalgaja-maitseainekaneel lõhnastamiseks, kartulimaitseaine maitsestamiseks-valkFAST vadakuvalk- vanilli Whey3- semu mul-muna10 päevas-ehtedkuld-suurim väärtusmaine-õhtulvesipiip ja kulturismiajakiri-suitsetaminealternatiiv, mis ei anna kaloreid-steroidmilleks?-HT-Rolen kui väike laps ootusärevuses, kuid ei julge, kuid ikka tahaks-vihmvihmas jooksmine-talvpeaasi, et mul soe oleks-südamitte nii õnnelik, kui sooviksin-juuksedma veel ei oska nendega olla-TEAM FASTnunnukesed koos =)-TEAM FAST Soometeeks ühislaagri-kleididkapis seisab üks väikseim suurus, ootan juba, millal see taas selga mahuks-Tallinnei tunne veel-esmamuljelõpuks peab ikka paika-armastus esimesest silmapilgust"õige" äratundmine-fitness.eeaitäh!-tantsiminemöödunud eluetapp-äratundmisrõõmLiisa Otsus-kalaühte moodi lõhe-Taavi Koovitvintske vana , super võistlusreisikaaslane!-Pärnumiski jäi maha-snäkkmandel-magustoit5/6 Whey3 vanilje1/6 vett-munakollanekraanikausi äravoolutoru teab paremini-arengaeglane-taastuminekeha taastub kiiremini kui aju-"Ameerika unistus""Euroopa unistus"-auhinnadmitte raha vaid nänni-Fitness vabakavaRASKE-mängkaartidega-raadioStarfm-pimedustäiskuu ja Suur Vanker-autokiirendus-kaal4#-ametjuht-vanemadtöötavad aga juba tuleb muu ka välja-keskendumineÄRA SEGA-eluainsuses-ülekaalulisedkurb-petminevaletamine iseendale-raskusedületamisteks-tagasilöögidlaastavad, kuid mõne aja pärast motivaatoriks Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted September 17, 2010 (edited) Väga andekad vastused, ainuke, millest aga ilmselt aru ei saanud:-suitsetaminealternatiiv, mis ei anna kaloreidAs in.. alternatiiv millele? Edited September 17, 2010 by tereummikust Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted September 17, 2010 2Paci laulus Changes on minu arust selline lause: "I see no changes wake up in the morning and I ask myselfis life worth living should I blast myself?"Kas meie Janika on nii masenduses? Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted September 17, 2010 2pac Changes' on ka selline lause, et "We gotta make a change...It's time for us as a people to start makin' some changes.Let's change the way we eat, let's change the way we liveand let's change the way we treat each other."Milleks kohe vaadata asju negatiivse poole pealt? Share this post Link to post Share on other sites
vs 0 Report post Posted September 17, 2010 2Paci laulus Changes on minu arust selline lause: "I see no changes wake up in the morning and I ask myselfis life worth living should I blast myself?"Kas meie Janika on nii masenduses?Mind hakkasid ka laulu sõnad huvitama. See lause on jah selle laulu esimene lause. Aga kui natuke rohkem sõnadesse süveneda, siis on seal palju sügavamat mõtet:We gotta make a change...It's time for us as a people to start makin' some changes.Let's change the way we eat, let's change the way we liveand let's change the way we treat each other.You see the old way wasn't working so it's on us to dowhat we gotta do, to survive.Aga teemasse ka: Janika on väga tubli:)Hoian blogil silma peal, ja ootan toitumisnäidet ka peale võistlusi. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted September 17, 2010 (edited) Ma soovitaks, et ära karda ei munakollaseid, ega HT-R'i. Julgust:)Suitsetamine, kalorivaba alternatiiv alkoholile:P? Tekib küsimus ka, et mille suitsetamine?Kas THC on ka kulturismis/fitnessis keelatud ainete nimekirjas? Edited September 17, 2010 by jrx Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted September 17, 2010 Ma soovitaks, et ära karda ei munakollaseid, ega HT-R'i. Julgust:)Suitsetamine, kalorivaba alternatiiv alkoholile:P? Tekib küsimus ka, et mille suitsetamine?Kas THC on ka kulturismis/fitnessis keelatud ainete nimekirjas?Hahahahaha, õige märkus. Mul endal millegipärast ei tekkinudki esmapilgul küsimust, et "MILLE" suitsetamine, aga täitsa asjakohane küsimus ma arvan. Ja THC küsimuse koha pealt, ma loodan, et mitte! Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 17, 2010 Hahahahaha, õige märkus. Mul endal millegipärast ei tekkinudki esmapilgul küsimust, et "MILLE" suitsetamine, aga täitsa asjakohane küsimus ma arvan. Ja THC küsimuse koha pealt, ma loodan, et mitte! Ei, ma ei suitseta, sellega seoses aga tekib just see esmamõte. Ja ei, ma ei loobi kõiki munakollaseid prügikasti või lase veega alla, lihstalt, kui peaksin 10 munakollast päeva juurde sööma, see juba tekitaks eneses süümepiinu Aga ma ei taha midagi propageerida, ei ei ! Suitsetamine ei tapa, kuid viib Sind lõpule lähedamale küll!2pac Changes... aegadest ammustest on see lugu jäänud. Meloodia on mõnus, rahustav. Ei ole ma masenduses midagi Ja samas HT-R'i kohta.. Eks ma otseselt ei karda seda. Aga.. ei teagi. Ei oskagi midagi öelda:D Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted September 17, 2010 (edited) Ma soovitaks, et ära karda ei munakollaseid, ega HT-R'i. Julgust:)Suitsetamine, kalorivaba alternatiiv alkoholile:P? Tekib küsimus ka, et mille suitsetamine?Kas THC on ka kulturismis/fitnessis keelatud ainete nimekirjas?Mul oli loengus terve aeg see küsimus, et kas on keelatud ainete nimekirjas 2pac Changes' on ka selline lause, et "We gotta make a change...It's time for us as a people to start makin' some changes.Let's change the way we eat, let's change the way we liveand let's change the way we treat each other."Milleks kohe vaadata asju negatiivse poole pealt? Esimene lause, mis pähe tuli on see. Edited September 17, 2010 by Sarge Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 17, 2010 Jahh.... THC otseselt pole keelatud ainete nimekirjas, kuig see ei anna Sulle ka mingeid eelisi treeningus ja üks mõistlik ning suurte eesmärkidega sportlane üldjuhul võiks nagu üldse mitte neile mõelda.. nende tarvitamisele. Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted September 17, 2010 -alkoholMÜRKTäiesti nõus!-õhtulvesipiip ja kulturismiajakiriOpaa, päris meeldiv tegevus Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted September 17, 2010 ma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted September 17, 2010 ma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti.No see on sul jah krooniline lausa ju. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 18, 2010 ma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti. Aga hea on teada, et vähemalt siianigi oled seda lugenud!Ning õnneks on foorumi teemas kenasti välja toodud, kellega tegu, kes kajastub alateemas, seega neile, kellele konkreetne isik või isku sõnavõtud ei paku pinget, need saavad kenasti nendest alateemadest mööda minna.Aitäh. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted September 19, 2010 (edited) Sarge - ma ei oleks osanud vastata sulle konkreetselt, sest minu teada sõltub see alast. Mõnel alal on keelatud ainete seas ja mõnel alal mitte - sama moodi nagu alkoholgi.Kui me paneme siia selle, et uuringutulemus, et 10+ marihuaanasigaretti nädalas = kobe langus plasma testo tasemes, siis ega see kulturistile hea ei ole. Samas 10+ korda nädalas suitsetaja vaevalt et trennigi jõuaks:P Edited September 19, 2010 by jrx Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted September 21, 2010 Kui me paneme siia selle, et uuringutulemus, et 10+ marihuaanasigaretti nädalas = kobe langus plasma testo tasemesSee on mingi pädev uus tulemus või midagi nendest ümberlükatud vanadest ? Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 23, 2010 Kergeks vahepalaks vestlus iidolitestIntervius, mis tehti "Tunne Eesti tegijat" tarvis oli küsimus, kes on mu iidol. Seda on ka enne küsitud ja mitte ainult seoses spordiga. Lemmiknäitleja, lemmiklaula- kindlasti tuttavad küsimused juba lapsepõlve "sõbrapäevikutest". Sellistele küsimustele ei ole osanud ma kunagi vastata. Ei olnud mul ees spordimaailmaski minu jaoks suurkuju, kelle moodi ma tahtsin olla, kelle kohta koguksin arvuti täis vormi- ja trennipilte, kelle tegemisi jälitaksin internetis. Aga nüüd ... tundub, et need eeskujud kujunevad ajapikku ikka, vähemalt kellel neid enne polnud. Nimelt Te kõik teate kindlasti Somme fitnessisti Minna Pajulahtit, kes äsja omastas ka IFBB profitiitli. Vot selle naise pilte ja tegemisi olen viimasel ajal jälgima hakanud. Ja ega üks ei jää ilma teiseta. Tundmatum nimi- Helene Ahlson. Tehes Spartas trenni ikka vaatan, mis toimub ümberringi ning seinal oleval reklaamil ma jõllitasin koguaeg ühte naist. BetterBodies reklaamil olevat naist, kelle õlajoon tuli just kenasti esile, ning nüüd ma uurisin välja, kellega tegu ja tõesti- eeskuju nr2.Nüüd Te siis teate! Ja kes on Sinu iidol? Share this post Link to post Share on other sites