Jump to content
jrx

Uued BJJ/MMA baaskursused Tartus (Elustreening Eesti)

Recommended Posts

Elustreening Eesti avab taas paralleelselt 10-nädalase püstivõitluse baaskursuse ja maasvõitluse baaskursuse:

MMA püstivõitluse baaskursus (stand-up e. distantsilt võitlus, clinch e. lähivõitlus)

Käsitletakse MMA aspektist poksi, tai poksi, kreeka rooma maadluse ja vabamaadluse algtõdesid. Liikumised ja löögid distantsilt, lähivõitluses, mahaviimised ja nende kaitse ning kõik see ühendatult.

Püstivõitluse baaskursuse treeningud toimuvad T ja N 20.00 - 21.30 (Jakobi 5, TÜ kehakultuuriteaduskonna hoone maadlussaal). Lisaks võimalus ja soovitus osaleda iseseisval „avatud mati“ kordamistreeningul L 12.00-14.00 (A Le Coq spordimaja judosaal).

Püstivõitluse baaskursuse kohtade arv: 30 inimest. Baaskursuse kestvus: 10 nädalat (14. september – 21. november 2010).

MMA püstivõitluse baaskursuse läbimine on eelduseks edasijõudnute poksi, tai poksi, maadluse ja MMA treeningutel osalemisele.

MMA Püstivõitluse baaskursuse maksumus on 1000 krooni (tasutakse korraga I nädala jooksul põhimõttel „kes ees see mees“).

Võib ka eelregistreeruda! Selleks saata e-mail oma nime ja kontaktandmetega mailiaadressile info [ät] elustreening.ee, subjekt reale kirjutada "Registreerumine MMA püstivõitluse BK" ning tasuda baaskursuse tasu arveldusarvele 221025981174 MTÜ Elustreening Eesti (Swedbank). Makse selgitusse BK püsti Eesnimi Perenimi. See kindlustab teile koheselt koha baaskursusel.

MMA/BJJ maasvõitluse baaskursus (groundfighting)

Käsitletakse MMA, brasiilia jiu-jitsu ja lukumaadluse jaoks vajalikke maasvõitluse algtõdesid. Liikumine maas erinevate asendite vahel, kontrollimine, halbadest asenditest põgenemine, liigeselukud ja kägistused, püstimaadlus, mahaviimised ja nende kaitse ning kõik see ühendatult.

Maasvõitluse baaskursuse treeningud toimuvad E ja K 20.00 - 21.30 (Jakobi 5, TÜ kehakultuuriteaduskonna hoone maadlussaal). Lisaks võimalus ja soovitus osaleda iseseisval „avatud mati“ kordamistreeningul L 12.00-14.00 (A Le Coq spordimaja judosaal).

Maasvõitluse baaskursuse kohtade arv: 30 inimest. Baaskursuse kestvus: 10 nädalat (13. september – 21. november 2010).

MMA maasvõitluse baaskursuse läbimine on eelduseks edasijõudnute brasiilia jiu-jitsu, lukumaadluse, maadluse ja MMA treeningutel osalemisele.

MMA/BJJ maasvõitluse baaskursuse maksumus on 1000 krooni (tasutakse korraga I nädala jooksul põhimõttel „kes ees see mees“).

Võib ka eelregistreeruda! Selleks saata e-mail oma nime ja kontaktandmetega mailiaadressile info [ät] elustreening.ee, subjekt reale kirjutada "Registreerumine MMA maasvõitluse BK" ning tasuda baaskursuse tasu arveldusarvele 221025981174 MTÜ Elustreening Eesti (Swedbank). Makse selgitusse BK maas Eesnimi Perenimi. See kindlustab teile koheselt koha baaskursusel.

NB! Korraga paralleelselt kahe baaskursuse läbimise kombohind 1500 krooni (NB! Korraga kahe paralleelse baaskursuse läbimisel on mõte tõepoolest siis, kui tahate ja suudate pühenduda treeningule vähemalt neljal õhtul nädalas).

Muudetud kasutaja jrx poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Mõni aeg tagasi vaatasin teie kodulehelt infot conditioning-trenni kohta, nüüd ei leidnud midagi. Kas need trennid hakkavad toimuma? Kui jah, siis mis aegadel?

Johann

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere!

Mõni aeg tagasi vaatasin teie kodulehelt infot conditioning-trenni kohta, nüüd ei leidnud midagi. Kas need trennid hakkavad toimuma? Kui jah, siis mis aegadel?

Johann

Conditioning grupid lähevad sellest sügisest kinni - keskendume rohkem võistlustreeningutele (nende arv on suurenenud) ning üldfüüsiline jääb ainult võistlejate treeningutesse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Püstivõitluse BK on täis (34 kohta). Võimalik registreeruda aga juba järgmisele - 23.novembril algavale püstivõitluse BK-le.

Maasvõitluse BK-l vaba veel ~10 kohta (34 kohta kokku).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×