Capricorn 0 Report post Posted November 27, 2008 Tagasi uudise / artikli juurdeLugematu arvu maailma nimekate staaride, sportlaste ja ka tavaliste spordiharrastajate poolt soositud Power Plate® treeningseade tekitab vibratsiooni, mis sõltuvalt valitud seadetest võimaldab treenitavatel lihastel 25-50 iseeneslikku lihaskokkutõmmet sekundis.Power Plate® treening võimaldab jõusaali treeningule vastava toime saavutada juba tunduvalt lühema harjutamise ajaga. "Keskmine Power Plate® treening kestab vaid 20-30 minutit koos lihaste venituse ja lõõgastava massaa˛iga treeningu lõpuosas," kirjeldas Power Plate® Master Trainer Soomes ja Baltimaades Ville Tuominen treenin... Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted November 27, 2008 Power Plate® treening võimaldab jõusaali treeningule vastava toime saavutada juba tunduvalt lühema harjutamise ajaga.Või kohe nii? Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted November 27, 2008 Tere,Mis pull selle Spartaga ikkagi on et kogu Fitness.ee team koos saba ja sarvedega sinna kolib ?Power Plate® treening võimaldab jõusaali treeningule vastava toime saavutada juba tunduvalt lühema harjutamise ajaga.Poweri-treeningud toimuvad ju Spartas, nii et vastus küsimusele on käes Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted November 27, 2008 Power Plate® treening võimaldab jõusaali treeningule vastava toime saavutada juba tunduvalt lühema harjutamise ajaga.Poweri-treeningud toimuvad ju Spartas, nii et vastus küsimusele on käes Spartas saavad kõik võistlevad sportlased tasuta käia aastaringselt ning saali sisustus võimaldab ka korralikult treenida. Tänu sellele on tunda ka saalis "musklilõhna," mis omakorda loob eeldused, et tulemas on uusi hantlipärijaid. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 27, 2008 Power Plate® treening võimaldab jõusaali treeningule vastava toime saavutada juba tunduvalt lühema harjutamise ajaga.Või kohe nii? Millekski vast ikka sobib... Kui teil aga lylisambal m6ni vana v6i veel hullem uus vigastus on, ei soovita isegi mitte katsetama minna. Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted November 29, 2008 Millekski vast ikka sobib... Kui teil aga lylisambal m6ni vana v6i veel hullem uus vigastus on, ei soovita isegi mitte katsetama minna.pead ei soovita selle masina vastu panna Share this post Link to post Share on other sites
Atleet 0 Report post Posted December 1, 2008 Täna kell 20.00 on samalaadne asi Võsa Petsi saates...reklaamis on lausa jõusaalis teeb kükke ja surub kangi jne... Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted December 1, 2008 pead ei soovita selle masina vastu panna Mhm...keegi soovitas orgasmi saamise eesm2rgil sinna istuda Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted December 1, 2008 (edited) Mhm...keegi soovitas orgasmi saamise eesm2rgil sinna istuda Ma seda proovisin (tõsi küll, mitte orgasmi saamise eesmärgil ). Jube jäle tunne oli, kogu sisikond tahtis paigast ära väriseda . Edited December 1, 2008 by FG Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted December 1, 2008 Ma seda proovisin (tõsi küll, mitte orgasmi saamise eesmärgil ). Jube jäle tunne oli, kogu sisikond tahtis paigast ära väriseda .Suur t2nu! ...you made my day Share this post Link to post Share on other sites
Nony 6 Report post Posted August 23, 2010 (edited) Spartas vist selline masin olemas ja mõningates ilusalongides ka mingi analoogne asi. Mida arvate? Kas keegi teab omast kogemusest soovitada??? Juba ammu ei usu ma imemasinatesse, mis hüperhelikiirusel saleneda aitavad ja Sinu eest trenni ära teevad , aga kas nt trennijärgselt sellise aparaadiga lihaste lõõgastamine oleks hea mõte (et siis kas aitab)? Edited August 23, 2010 by Nony Share this post Link to post Share on other sites
Stiljaga 0 Report post Posted August 23, 2010 Spartas kasutavad päris paljud seda..kui käid spartas, siis küsi treeneri Margus Silbaumi käest selle imemasina kohta Share this post Link to post Share on other sites
Nony 6 Report post Posted August 24, 2010 Spartas kasutavad päris paljud seda..kui käid spartas, siis küsi treeneri Margus Silbaumi käest selle imemasina kohta kahjuks ei käi spartas... olen kusagilt lugenud, et seal on olemas.sellepärast küsingi, et kes on proovinud ja parandan/täpsustan küsimust ka... "kas aitab" all ei pea ma siis seda silmas, et kas aitab "kiiresti-ilma-ise-midagi-tegemata" vormi saada, vaid kas on kasu nö lihaste lõdvestajana (mõnes mõttes siis äkki isegi massaaži??? eest)? Share this post Link to post Share on other sites
Mercy 0 Report post Posted September 1, 2010 Olen paar kuud kasutanud esmajoones säärelihase koormustaluvuse taastamiseks ja veresoonkonna haiguste leevendamiseks. Abi on olnud ja üllatavalt kiiresti - ka seal kus ma seda ei ootanud. Nimelt on mu alati väga nõrk selg nüüd 'paremaks' muutunud, samuti on vähenenud õlavöötme pinge mille pärast mind massöör alati hurjutas. Ja jalad pole enam õhtuti paistes. Käin umbes 2 korda nädalas kuna minu töökohaga samas majas on need masinad olemas. Ütleksin, et ta on huvitav vahepala ja teatud vaevuste puhul võib ka veidi leevendust leida, aga muidugi imemasinaga tegemist ei ole. Ja hea tahtmise korral on endale ka lihtne sellega haiget teha - mina 'raputasin' üks hetk puusa ära. Share this post Link to post Share on other sites
nightq 9 Report post Posted February 17, 2011 Olen ise ka Spartas seda kasutanud ning kuradima hästi mõjub nii lihaste taastumisele kui ka niisama massaažina. Silbaum on ju eriti sillas sellest ja kõik tema tõstjad PEAVAD PP`i peal nt pääsukest tegema, see on treeningkavas sees. Tegu on väga tõhusa siselihaste treenimise masinaga Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted February 17, 2011 Proovisin ka täna esimest korda peale trenni seda, 10 minutit väristamist, istudes, kätel, seistes, jalgadele jne... maha ronides üllatusin isegi, et samm oli krdi kerge ja keha tänas sajaga mõnusa lõdvestuse eest.proovige. Share this post Link to post Share on other sites
nightq 9 Report post Posted February 17, 2011 kusjuures kõhulihaste treening on sellel eriti efektiivne, soovitan proovida Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted March 10, 2011 Kas ta teil aju ja magu ei raputa sodiks ? Ma saan Myfitnessi oma peal ainult hea amortisatsiooniga (päkkade või kätega) toetuda. Share this post Link to post Share on other sites
nightq 9 Report post Posted March 10, 2011 vali lihtsalt väiksem intensiivsus ja ei raputa Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted March 10, 2011 Kas ta teil aju ja magu ei raputa sodiks ? Ma saan Myfitnessi oma peal ainult hea amortisatsiooniga (päkkade või kätega) toetuda.Proovisin ka kunagi ühe masinaga, mis Revalis oli, ja miinimumiga raputas pea ilusti valutama küll Share this post Link to post Share on other sites
Guest Külaline_Kiks_* Report post Posted March 21, 2011 Hey Fitness foorumis suhtlejad Mina teen viimased 3 kuud power plate ja olen nagu olnud siiani rahul .... raske nagu kangi tõstes kuid siiski mingilmääral kergem jalad,käed on tulemused saavutanud, vähemalt enda arvates kuid kõhupiirkond, see kõige muret tekitavam piirkond ei saa nagu üldse vormi ((( tekkiski küsimus,et äkki see power plate on minu "meelepette" ja tegelikult ei toimi see üldse Jagage kogemusi, arvamusi Thanks Päikest Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted March 22, 2011 (edited) Hey Fitness foorumis suhtlejad Mina teen viimased 3 kuud power plate ja olen nagu olnud siiani rahul .... raske nagu kangi tõstes kuid siiski mingilmääral kergem jalad,käed on tulemused saavutanud, vähemalt enda arvates kuid kõhupiirkond, see kõige muret tekitavam piirkond ei saa nagu üldse vormi ((( tekkiski küsimus,et äkki see power plate on minu "meelepette" ja tegelikult ei toimi see üldse Jagage kogemusi, arvamusi Thanks Päikest Ei ole olemas imemasinat, lihtsat viisi saada end vormi, nagu ka see masin on üks pisike osa mis moodustab terviku, on iga väike asi tähtis mis kokku viib soovitud sihtmärgini... Toitumine, treenimine, puhkamine - see kõik jaguneb veel sajaks detailiks ning igale detailile peab keskenduma. "Kui ketil on kasvõi 1 nõrk lüli, siis see kett on nõrk ja pikemas perspektiivis lihtsalt EI TOIMI!" Edited March 22, 2011 by viki667 Share this post Link to post Share on other sites
nightq 9 Report post Posted March 22, 2011 ta treenib pigem väikeseid siselihaseid, millele muidu ligi ei pääse ja suurtele välislihastele efekti eriti polegi Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted March 22, 2011 parandab verevarustust lihastesse (mis on ju väga tähtis peale trenni), lõdvestab lihaseid jnejne... lahe vidin. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted March 22, 2011 ta treenib pigem väikeseid siselihaseid, millele muidu ligi ei pääse ja suurtele välislihastele efekti eriti polegiTupelihaseid Share this post Link to post Share on other sites