Bert1 0 Report post Posted February 14, 2010 (edited) kuum piim segatuna spl Vilma kakao ja väikse lusikaga suhkrut sekka hea enne magamaminekut juua? mis te arvate? kui kohupiima juhuslikult ei viitsi teha, mõtlen just kataboolse seisundi ära hoidmise pärast. Edited February 14, 2010 by Bert1 Share this post Link to post Share on other sites
Djud 1 Report post Posted February 14, 2010 Sealt saad ju pigem süsikaid,kui valke Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 15, 2010 Kiired süsikad enne magama minekut = nono Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted February 15, 2010 Kiired süsikad enne magama minekut = nonoPole see midagi niiväga nono. Kõik sõltub asjast. Hea uni tuleb:) Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted March 25, 2010 kuum piim segatuna spl Vilma kakao ja väikse lusikaga suhkrut sekka hea enne magamaminekut juua? mis te arvate? kui kohupiima juhuslikult ei viitsi teha, mõtlen just kataboolse seisundi ära hoidmise pärast. Peaksid jooma liitri piima et saada pakis kohupiimas olevad valgud kätte... Share this post Link to post Share on other sites
Kenzo- 0 Report post Posted August 22, 2010 Kuna ei raatsi eriti osta erin. toidulisandeid, siis avastasin et kakaopulber sisaldab korralikult nii süsivesikuid kui ka valke.Kui näiteks lisada 500ml. piimale 50g. kakaopulbrit, siis tuleks jook sisaldusega:Kaloreid: 450 KcalRasva: 18.5 g.Valku: 27 g.Süsivesikuid: 57 g.Kiudaineid: 5 g.Kuidas tundub ? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 23, 2010 Kindel et "avastasid" ?Mina jooks enne trenni (või enne ka), kergendab südame tööd. Share this post Link to post Share on other sites
maverick 0 Report post Posted August 23, 2010 kuidas saab olla 50s grammis kakaos 57g süsivesikuid- vb saan millestki valesti aru Share this post Link to post Share on other sites
Alar 0 Report post Posted August 23, 2010 kuidas saab olla 50s grammis kakaos 57g süsivesikuid- vb saan millestki valesti aruEhk on mõeldud 500 ml piima + 50 g kakaod? Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted August 23, 2010 kuidas saab olla 50s grammis kakaos 57g süsivesikuid- vb saan millestki valesti aruArvatavasti on ka piimas süsivesikuid. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted August 23, 2010 Perf värk. (aint trenni ajal joomine võib natuke raske olla - ma näiteks enne / ajal väga hästi ei kannata) Share this post Link to post Share on other sites
soomusk 1 Report post Posted August 23, 2010 Kuna ei raatsi eriti osta erin. toidulisandeid, siis avastasin et kakaopulber sisaldab korralikult nii süsivesikuid kui ka valke.Kui näiteks lisada 500ml. piimale 50g. kakaopulbrit, siis tuleks jook sisaldusega:Kaloreid: 450 KcalRasva: 18.5 g.Valku: 27 g.Süsivesikuid: 57 g.Kiudaineid: 5 g.Kuidas tundub ? Kui kallis üks koks tuleb? Share this post Link to post Share on other sites
vs 0 Report post Posted August 23, 2010 Vabandan enda uudishimu pärast, aga kas sa oled sellist jooki maitsenud ka, kus on 500ml piima ja 50gr kakaod? Kas sa mõtled neid magusaid kakaosid või tavalist (Meie mark, Fazer)??? Ilmselt mõtled magusat kakaod, sest tavalises peaks 100gr-s olema sv ca 30gr.Kui arvestad magusatatud kakaoga, siis milleks üldse kakao? Pane lihtsalt suhkur ja piim ja saad veelrohkem süsivesikuid.Mulle tundub, et kui sa mõtled tavalist kakaod, et siis see tuleks paras mürk (500ml piim+50gr magustamata kakaud )? Lihtsalt mõtlen sellejärgi, et kui ma teen endale näiteks 100gr hapukoort, siis lisan sinna vaid 2 gr kakaod kui rohkem paneks, siis tuleks juba päris kange kraam...Kes sellise koksi hinda küsis, 150gr kakaod maksab ca 10-15eeku, piima hinda teab igaüks Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted August 23, 2010 (edited) Kakao on iseenesest väga hea asi, nii et päris hästi sobiks tegelikult trennijärgseks/eelseks:)Olen ise ka näiteks maitsestamata valgule nesquiki lisanud-saad sv, mineraale, vitamiine - need on sinna lisatud. Edited August 23, 2010 by gmaster Share this post Link to post Share on other sites
Kenzo- 0 Report post Posted August 23, 2010 Kui kallis üks koks tuleb?ei oska öelda Suured tänud! Share this post Link to post Share on other sites
Nony 6 Report post Posted August 23, 2010 Vabandan enda uudishimu pärast, aga kas sa oled sellist jooki maitsenud ka, kus on 500ml piima ja 50gr kakaod? ...Mulle tundub, et kui sa mõtled tavalist kakaod, et siis see tuleks paras mürk (500ml piim+50gr magustamata kakaud )?Mul tekkisid samad mõtted/küsimused Share this post Link to post Share on other sites
Nony 6 Report post Posted August 23, 2010 (edited) Kakao on iseenesest väga hea asi, nii et päris hästi sobiks tegelikult trennijärgseks/eelseks:)Olen ise ka näiteks maitsestamata valgule nesquiki lisanud-saad sv, mineraale, vitamiine - need on sinna lisatud.maitsestamata valgupulbrile kakaod juurde panna on päris mõistlik mõte, olen ka sellele mõelnud tulemuseks šok.-maitseline valk! ise eelistan tavalist magustamata kakaod... Edited August 23, 2010 by Nony Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 23, 2010 Vabandan enda uudishimu pärast, aga kas sa oled sellist jooki maitsenud ka, kus on 500ml piima ja 50gr kakaod?Ma ise umbes nii kangeid teen, mulle meeldib. Mitte taastusjoogiks ja mitte 500 ml, aga kangus on sama. Share this post Link to post Share on other sites
Nony 6 Report post Posted August 23, 2010 Ma ise umbes nii kangeid teen, mulle meeldib. Mitte taastusjoogiks ja mitte 500 ml, aga kangus on sama.No tundus kuidagi vääga kange kraam, aga... Ega enne ikka ei tea, kui ise pole proovinud , seega läksin kööki ja proovisin järgi. Päris mõnus ja ütleks isegi, et šokolaadine . Panin törtsu mett ka (ma ikkagi suur magusasõber ) ja igati ok jook sai. Seda võiks jahedal sügis(talve)õhtul ka natukese kaneelilisandiga proovida, oleks ilmselt väga nämm Share this post Link to post Share on other sites
muhhamed 0 Report post Posted August 23, 2010 ei teadnudki . tänan et teada antsid võtaks kasutusele Share this post Link to post Share on other sites
Sadist2 0 Report post Posted August 23, 2010 päris kakaod küll ei kannata juua, mäletan tegin kunagi maitsestamata kakaot, esimese lonksu järel tuli see kõik tagasi väljaselline tunne oli nagu jooks mingi tabletisheiki aga mulle jääb mõistatuseks see, et kust kohast on taimedel valkpõhimõtteliselt oleks see võimalik, kui see oleks üleüldse teistsuguse ehitusega aine, aga mis meenutab loomse valgu ehitust ning seetõttu võib seda liigitada valkude allaaga ma küll ei usu, et taimne "valk" kuidagi kasuks tuleb Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted August 23, 2010 päris kakaod küll ei kannata juua, mäletan tegin kunagi maitsestamata kakaot, esimese lonksu järel tuli see kõik tagasi väljaselline tunne oli nagu jooks mingi tabletisheiki aga mulle jääb mõistatuseks see, et kust kohast on taimedel valkpõhimõtteliselt oleks see võimalik, kui see oleks üleüldse teistsuguse ehitusega aine, aga mis meenutab loomse valgu ehitust ning seetõttu võib seda liigitada valkude allaaga ma küll ei usu, et taimne "valk" kuidagi kasuks tulebSellist juttu ei hakka kommenteerimagi. Mõni pole vist bioloogia tunnis üldse midagi tähele pannud. Share this post Link to post Share on other sites
Kenzo- 0 Report post Posted August 23, 2010 Nujh, ma ei arvestanud sellega et kui palju on tegelikult 50g. . Nesquiki pakk on näiteks ainult 200g.. kui ma ei eksi. Share this post Link to post Share on other sites
Nony 6 Report post Posted August 29, 2010 päris kakaod küll ei kannata juua, mäletan tegin kunagi maitsestamata kakaot, esimese lonksu järel tuli see kõik tagasi väljaselline tunne oli nagu jooks mingi tabletisheiki aga mulle jääb mõistatuseks see, et kust kohast on taimedel valkpõhimõtteliselt oleks see võimalik, kui see oleks üleüldse teistsuguse ehitusega aine, aga mis meenutab loomse valgu ehitust ning seetõttu võib seda liigitada valkude allaaga ma küll ei usu, et taimne "valk" kuidagi kasuks tulebI.Otsus "Kulturism ja fitness" lk 64:"Millegipärast kohtab päris tihti väärarusaama, nagu tasuks arvestada vaid loomset päritolu valkude tarbimisega." Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 30, 2010 See päris väärarusaam ikka pole. Loomne kasvatab lihast palju paremini. Nesquiki pakk on näiteks ainult 200g.. kui ma ei eksi.Nesquik pole ju kakao ka... kakaomaitseline suhkrujook hoopis. Share this post Link to post Share on other sites